17.Gonulcelen-Inima furata
+13
nutzi
iulianagl
lulu
narcisa
vivi
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
DENISA
elena
anuta1971
alitheea
mihaela99
17 participanți
Pagina 43 din 44
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: 17.Gonulcelen-Inima furata
anuta unde ai fugit esti ca argintul viu mai stai si tu :drunken:
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
https://www.facebook.com/photo.php?pid=31737&o=all&op=1&view=all&subj=8843513478&aid=-1&id=100001324130438&oid=8843513478elena a scris:buna fetelor am citit undeva raspunsurile pe care cansel le a dat fanilor si ma indignat desi stiu ca el el sincer de obicei in ceea ce afirma la intrebarea ce actrita iti place a zis ogun namal sau cum o chema o desi macar din politete ar fi trebuit sa spuna de partenera lui nu
elena- vip
hai va zic pa ca vorbesc singuraelena a scris:poate o stii el ceva fiind actor mai stii tot eu sunt indignata si tot eu ii gasesc scuzeelena a scris:intrebare care este actrita pe care o preferi mai mult si el imi place ozgu namal este o actrita f buna ei ce ziceti de astaelena a scris:http://www.iyi-resimler.com/data/media/1878/1878-1239267251-Ozgu_Namal_2.JPGelena a scris:http://www.guzelresim.net/resimleri-ozgu-namal-resimleri-152-ozgu-namal-resimleri-389.htmlelena a scris:buna fetelor am citit undeva raspunsurile pe care cansel le a dat fanilor si ma indignat desi stiu ca el el sincer de obicei in ceea ce afirma la intrebarea ce actrita iti place a zis ogun namal sau cum o chema o desi macar din politete ar fi trebuit sa spuna de partenera lui nu
eu nu o sa mai intru i decit citeodata sa va citesc va urez sa aveti conversatii placute va iubesc si va sarut
elena- vip
Buna seara!!!In sf mi-a venit randul la calculator ....ce-ti veni elena de ce nu mai vrei sa scrii ?elena a scris: eu nu o sa mai intru i decit citeodata sa va citesc va urez sa aveti conversatii placute va iubesc si va sarut
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
pina acum am cam somat de acum am mai multe treburi de facut asa ca nu o sa mai am timp dar o sa va citesc fiii convinsa de acest lucru in special ca incepe serialul eye pentru voiAdmin_dea05 a scris:Buna seara!!!In sf mi-a venit randul la calculator ....ce-ti veni elena de ce nu mai vrei sa scrii ?elena a scris: eu nu o sa mai intru i decit citeodata sa va citesc va urez sa aveti conversatii placute va iubesc si va sarut
elena- vip
Pupicei multi..cand vei avea timp te rog sa ne ti companie noi te vom asteptaelena a scris:pina acum am cam somat de acum am mai multe treburi de facut asa ca nu o sa mai am timp dar o sa va citesc fiii convinsa de acest lucru in special ca incepe serialul eye pentru voiAdmin_dea05 a scris:Buna seara!!!In sf mi-a venit randul la calculator ....ce-ti veni elena de ce nu mai vrei sa scrii ?elena a scris: eu nu o sa mai intru i decit citeodata sa va citesc va urez sa aveti conversatii placute va iubesc si va sarut
Admin_dea05- Admin
Bună seara fetele, ce ați pățit toate de nu mai vreți să ne scrieți?
Eu vorbesc care am intrat atât de rar în ultimul timp. Dar ca și Ana cred că nici Elena nu va rezista prea mult timp fără să ne salute măcar.
Eu vorbesc care am intrat atât de rar în ultimul timp. Dar ca și Ana cred că nici Elena nu va rezista prea mult timp fără să ne salute măcar.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna narcisa!Stai sa inceapa filmul...sa vezi atunci ce forfota va fi ....narcisa a scris:Bună seara fetele, ce ați pățit toate de nu mai vreți să ne scrieți?
Admin_dea05- Admin
You can watch the interview with Canselino today at 23:30 (Turkey) in Kürşat Başar's program on CNN Turk :
http://video.cnnturk.com/canli-yayin
fetelor ma duc sa ma pregatesc..link-ul merge,,,ma fac frumoasa ca vine canselito pe la noi ..sper sa fie adevarat ....
fetelor ma duc sa ma pregatesc..link-ul merge,,,ma fac frumoasa ca vine canselito pe la noi ..sper sa fie adevarat ....
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:You can watch the interview with Canselino today at 23:30 (Turkey) in Kürşat Başar's program on CNN Turk :
Atunci mă duc și eu să mă fac frumoasă, sper să nu muncim degeaba
narcisa- vip
eu sper sa fie adevarat zvonul... eu gata sunt pregatita..sper sa nu-l iau prin surprinderenarcisa a scris:Admin_dea05 a scris:You can watch the interview with Canselino today at 23:30 (Turkey) in Kürşat Başar's program on CNN Turk :
Admin_dea05- Admin
buna seara dragelor...
am intrat sa va salut....nu stau mult si am rezervare in pat repede...
va doresc noapte buna si somnik usor..
narcisa,dea sper ca sunteti bine..
am vazut ca e si clio....si mitzymeu....
dragelor!
ps: vad ca mitzymeu..deja s-a retras..
dragelor!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Admin_dea05 a scris:eu sper sa fie adevarat zvonul... eu gata sunt pregatita..sper sa nu-l iau prin surprinderenarcisa a scris:Admin_dea05 a scris:You can watch the interview with Canselino today at 23:30 (Turkey) in Kürşat Başar's program on CNN Turk :
Nu știu ce ți-ai pus în gând dar sigur vei reuși Dea
narcisa- vip
pupicei ....noi il asteptam pe cansel :D ..sper sa vina avem intalnire la 23:30iulia80 a scris:buna seara dragelor...
am vazut ca e si clio....si mytzymeu....
dragelor!
Sper sa intre si fetele sa ne tina companie doar le place de cansel
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 30 Iul 2010, 11:05 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
vezi!sunt f hotaratanarcisa a scris:
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 30 Iul 2010, 11:03 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
iulia80 a scris:buna seara dragelor...
dragelor!
Somn ușor Iulia, văd că vrei să fii fresh pentru week-end, ai planuri mari?
narcisa- vip
buna seara fetelor ... ce faceti? ma steptam sa nu gasesc pe nimeni la ora asta dar am vazut ca il asteptati pe Cancel...mie mi-e tare dor de el.. si de Tuba, abia astept sa inceapa serialul
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna!da il asteptam... i-am adus si un piananuta1971 a scris:buna seara fetelor ... ce faceti? ma steptam sa nu gasesc pe nimeni la ora asta dar am vazut ca il asteptati pe Cancel...mie mi-e tare dor de el.. si de Tuba, abia astept sa inceapa serialul
Admin_dea05- Admin
iulia80 a scris:buna seara dragelor...
dragelor!
noapte buna iulia sa ai o noapte linistita
anuta1971- vip
Uraaaaa!!L-am vazut pe Cansel in reclama,,
Admin_dea05- Admin
anuta1971 a scris:buna seara fetelor ... ce faceti? ma steptam sa nu gasesc pe nimeni la ora asta dar am vazut ca il asteptati pe Cancel...mie mi-e tare dor de el.. si de Tuba, abia astept sa inceapa serialul
Bună Ana, ce bine îmi pare că ai venit. Ce faci, muncești din greu de intri atât de rar? Ești bine nu?
narcisa- vip
lasa ca ti-am vazut costumatia.. mi-au cazut plombele ..ia spune sincer ce urmaresti? esti singura acasa?Admin_dea05 a scris:Buna!da il asteptam... i-am adus si un piananuta1971 a scris:buna seara fetelor ... ce faceti? ma steptam sa nu gasesc pe nimeni la ora asta dar am vazut ca il asteptati pe Cancel...mie mi-e tare dor de el.. si de Tuba, abia astept sa inceapa serialul
anuta1971- vip
Bineinteles ca sunt singura..fata tocmai a adormit si eu pot sa-mi fac de cap dar cu cap...... ...anuta1971 a scris:lasa ca ti-am vazut costumatia.. mi-au cazut plombele ..ia spune sincer ce urmaresti? esti singura acasa?Admin_dea05 a scris:Buna!da il asteptam... i-am adus si un piananuta1971 a scris:buna seara fetelor ... ce faceti? ma steptam sa nu gasesc pe nimeni la ora asta dar am vazut ca il asteptati pe Cancel...mie mi-e tare dor de el.. si de Tuba, abia astept sa inceapa serialul
Admin_dea05- Admin
din pacate cam pana pe 15 august asa e.. dupa aceea sunt in concediu.. cred ca pana la urma plec la manastire sper sa nu raman acolo de totnarcisa a scris:anuta1971 a scris:buna seara fetelor ... ce faceti? ma steptam sa nu gasesc pe nimeni la ora asta dar am vazut ca il asteptati pe Cancel...mie mi-e tare dor de el.. si de Tuba, abia astept sa inceapa serialul
Bună Ana, ce bine îmi pare că ai venit. Ce faci, muncești din greu de intri atât de rar? Ești bine nu?
anuta1971- vip
fa-ti de cap... eu n-am nici o sansa jandarmul e langa mineAdmin_dea05 a scris:Bineinteles ca sunt singura..fata tocmai a adormit si eu pot sa-mi fac de cap dar cu cap...... ...anuta1971 a scris:lasa ca ti-am vazut costumatia.. mi-au cazut plombele ..ia spune sincer ce urmaresti? esti singura acasa?Admin_dea05 a scris:Buna!da il asteptam... i-am adus si un piananuta1971 a scris:buna seara fetelor ... ce faceti? ma steptam sa nu gasesc pe nimeni la ora asta dar am vazut ca il asteptati pe Cancel...mie mi-e tare dor de el.. si de Tuba, abia astept sa inceapa serialul
anuta1971- vip
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata