17.Gonulcelen-Inima furata
+13
nutzi
iulianagl
lulu
narcisa
vivi
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
DENISA
elena
anuta1971
alitheea
mihaela99
17 participanți
Pagina 34 din 44
Pagina 34 din 44 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44
Re: 17.Gonulcelen-Inima furata
da imi place mult avatarul tau... dar oricum al meu e mai sexos
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
da am fost la doctor mi a spus ca am ceva la ficat fiere ceva de genul asta sa nu mai fumez de fapt intotdeauuna vara eu nu m am simtit bine mie cel mai mult imi place iarna tin un regim sa vedem ce va urmaanuta1971 a scris:de ce nu te simti bine cu sanatatea?... ti-ai mai urmarit tensiunea?
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
vad e cam in ceataanuta1971 a scris:da imi place mult avatarul tau... dar oricum al meu e mai sexos
elena- vip
ai grija cu regimul.. nu ai incercat sa renunti la tigari?.. esti rautacioasa avatarul meu e ok .. strugurii sunt prea acri?elena a scris:vad e cam in ceataanuta1971 a scris:da imi place mult avatarul tau... dar oricum al meu e mai sexos
anuta1971- vip
exact iar eu sunt vulpita care nu ajunge la ei nu am renuntat vrei sa te afum si pe tine renh renh renh renhanuta1971 a scris:ai grija cu regimul.. nu ai incercat sa renunti la tigari?.. esti rautacioasa avatarul meu e ok .. strugurii sunt prea acri?elena a scris:vad e cam in ceataanuta1971 a scris:da imi place mult avatarul tau... dar oricum al meu e mai sexos
elena- vip
stii ceva am cunoscut pe un mos trista ii ziceam stia istoria frantei in special viata si cariera lui napoleon ceva de groaza de la el am prins gustul pentru lectura fuma marasesti si a trait pina la 91 de ani asa ca mai amelena a scris:exact iar eu sunt vulpita care nu ajunge la ei nu am renuntat vrei sa te afum si pe tine renh renh renh renhanuta1971 a scris:ai grija cu regimul.. nu ai incercat sa renunti la tigari?.. esti rautacioasa avatarul meu e ok .. strugurii sunt prea acri?elena a scris:vad e cam in ceataanuta1971 a scris:da imi place mult avatarul tau... dar oricum al meu e mai sexos
elena- vip
hai lasa tigarile ca se poate... sotul meu a fumat 20 de ani..dar s-a trezit intr-o dimineata si a spus eu de azi nu mai fumez si de atunci au trecut 5 ani..si nici nu mai suporta fumatorii... mosul o fi trait 90 de ani.. dar batranii au trait o viata mult mai sanatoasa decat noi...
anuta1971- vip
elena din pacate ma cheama datoria trebuie sa ies te pup si pe tine si pe toate fetele dragi si poate mai intru
Miha te pup iubita ..unde esti tot dupa turcaleti?
nu plec fara sa va las un motiv de reflectare
Ne obisnuim sa traim in apartamente si sa nu avem alta viziune decat ce ne ofera ferestrele din jur, iar pentru ca nu avem viziune curand ne obisnuim sa nu mai privim afara.
Pentru ca nu privim afara, curand ne obisnuim sa nici nu mai tragem draperiile...
... Iar pentru ca nu mai tragem draperiile, curand ne obisnuim sa aprindem tot mai devreme lumina..
Pe masura ce ne obisnuim astfel, uitam soarele, uitam aerul, uitam spatiile deschise...
Ne obisnuim sa ne trezim tresarind pentru ca e tarziu... Ne bem cafeaua pe fuga pentru ca suntem presati de timp...
Ne obisnuim sa citim ziarul in autobuz ca sa nu pierdem timpul...
...Sa mancam un sandwich pentru ca nu avem timp sa luam masa...
...Sa plecam de la munca dupa ce deja s-a innoptat...
...Sa dormim in autobuz pentru ca suntem franti de oboseala...
...Sa cinam in graba si sa dormim bustean fara a fi trait nimic din ziua care a trecut...
Ne obisnuim sa credem ca oamenii apropiati noua vor fi mereu langa noi, ne gandim ca sunt bine fara sa ne preocupam sa aflam daca asa este, lasam o zi intreaga sa treaca iar la urma spunem la telefon “astazi nu pot sa vin...ne vedem alta data... Poate saptamana viitoare...”
Suradem celorlalti fara sa ni se surada inapoi.
Suntem ignorati cand vrem cel mai mult sa fim vazuti.
Daca cinematograful e plin ne multumim cu un scaun in primul rand chiar daca trebuie sa ne sucim gatul.
Daca munca e grea ne consolam cu sfarsitul de saptamana.
Iar daca la sfarsit de saptamana nu sunt prea multe de facut si ramanem fara bani,o sa ne culcam devreme pentru ca intotdeauna avem restante de somn de recuperat.
Ne obisnuim sa economisim viata... Care chiar si asa tot se cheltuieste, si cu toata obisnuinta noastra de economisire, noi PIERDEM VIATA!
Se spune
“Moartea este atat de sigura de victoria ei incat ne ofera avantaj o viata intreaga”
Timpul nu se poate opri in loc si nici depozita undeva; existenta noastra curge cu mare viteza, dar in timpul cat traim avem ocazia sa ne schimbam obiceiurile astfel incat sa beneficiem de o mai buna calitate a vietii, sa apreciem si sa ne bucuram de fiecare respiratie, de fiecare bataie a inimii.
Sa nu ne transformam viata intr-o rutina inutila care ne face doar nefericiti.
Dumnezeu ne-a pus la dispozitie toate elementele pentru a fi fericiti, satisfacuti si recunoscatori pentru acest mare dar (care este viata) pe care ni l-a dat cu atata iubire.
Viata nu trebuie economisita... Ci traita din plin!
Ne obisnuim sa traim in apartamente si sa nu avem alta viziune decat ce ne ofera ferestrele din jur, iar pentru ca nu avem viziune curand ne obisnuim sa nu mai privim afara.
Pentru ca nu privim afara, curand ne obisnuim sa nici nu mai tragem draperiile...
... Iar pentru ca nu mai tragem draperiile, curand ne obisnuim sa aprindem tot mai devreme lumina..
Pe masura ce ne obisnuim astfel, uitam soarele, uitam aerul, uitam spatiile deschise...
Ne obisnuim sa ne trezim tresarind pentru ca e tarziu... Ne bem cafeaua pe fuga pentru ca suntem presati de timp...
...Sa cinam in graba si sa dormim bustean fara a fi trait nimic din ziua care a trecut...
Ne obisnuim sa credem ca oamenii apropiati noua vor fi mereu langa noi, ne gandim ca sunt bine fara sa ne preocupam sa aflam daca asa este, lasam o zi intreaga sa treaca iar la urma spunem la telefon “astazi nu pot sa vin...ne vedem alta data... Poate saptamana viitoare...”
Daca cinematograful e plin ne multumim cu un scaun in primul rand chiar daca trebuie sa ne sucim gatul.
Iar daca la sfarsit de saptamana nu sunt prea multe de facut si ramanem fara bani,o sa ne culcam devreme pentru ca intotdeauna avem restante de somn de recuperat.
Ne obisnuim sa economisim viata... Care chiar si asa tot se cheltuieste, si cu toata obisnuinta noastra de economisire, noi PIERDEM VIATA!
Se spune
“Moartea este atat de sigura de victoria ei incat ne ofera avantaj o viata intreaga”
Timpul nu se poate opri in loc si nici depozita undeva; existenta noastra curge cu mare viteza, dar in timpul cat traim avem ocazia sa ne schimbam obiceiurile astfel incat sa beneficiem de o mai buna calitate a vietii, sa apreciem si sa ne bucuram de fiecare respiratie, de fiecare bataie a inimii.
Dumnezeu ne-a pus la dispozitie toate elementele pentru a fi fericiti, satisfacuti si recunoscatori pentru acest mare dar (care este viata) pe care ni l-a dat cu atata iubire.
Viata nu trebuie economisita... Ci traita din plin!
anuta1971- vip
felicitari are o vointa de fier de fapt eu nu simt nevoia sa fumez cred ca mi s a format asa un tic intind mina la pachetul de tigari basca ca dau vreo 350 de lei lunar hai ca nu sunt zdravana nu i asa o sa incerc dar ca si sotul tau trebuie dintr o data ca asa este vai si amaranuta1971 a scris:hai lasa tigarile ca se poate... sotul meu a fumat 20 de ani..dar s-a trezit intr-o dimineata si a spus eu de azi nu mai fumez si de atunci au trecut 5 ani..si nici nu mai suporta fumatorii... mosul o fi trait 90 de ani.. dar batranii au trait o viata mult mai sanatoasa decat noi...
elena- vip
anuta1971 a scris:elena din pacate ma cheama datoria trebuie sa ies te pup si pe tine si pe toate fetele dragi si poate mai intru
Se spune
Viata nu trebuie economisita... Ci traita din plin! F R U M O S
elena- vip
SI EU TREBUIE SA PLEC AM PUTINA TREABA TE PUP NE MAI CITIM
elena- vip
ana eu eram aici , te-am si salutat dar nu m-ai vazut
te sarut o zi frumoasa
te sarut o zi frumoasa
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
MIHAELA PLEC TE PUP VEZI CE ESTE CU OZGUN NAMAL JOACA IN SERIAL IN SEZONUL 2 SAU CE ESTE CU EA
elena- vip
elena a scris: SI EU TREBUIE SA PLEC AM PUTINA TREABA TE PUP NE MAI CITIM
Elena o zi buna in contiunare
mihaela99- vip
STAI CA PINA MA PREGATESC SI EU CA LUMEA CA NU O SA PLEC ASA RASPUNDE MI LA INTREBARE CE STII DE OZGUN NAMAL CA NU SCAPI PINA NU MI SPUImihaela99 a scris:elena a scris: SI EU TREBUIE SA PLEC AM PUTINA TREABA TE PUP NE MAI CITIM
Elena o zi buna in contiunare
elena- vip
elena a scris: MIHAELA PLEC TE PUP VEZI CE ESTE CU OZGUN NAMAL JOACA IN SERIAL IN SEZONUL 2 SAU CE ESTE CU EA
am gasit asta se pare ca e si cihan aici
https://www.youtube.com/watch?v=ms7Vd-HIlaI&feature=related
mihaela99- vip
E FRUMUSICA ARE VREO 32 DE ANI DESI NU PARE O SA JOACE IN SERIAL NU I ASA SAU CE ESTE CU EAmihaela99 a scris:elena a scris: MIHAELA PLEC TE PUP VEZI CE ESTE CU OZGUN NAMAL JOACA IN SERIAL IN SEZONUL 2 SAU CE ESTE CU EA
am gasit asta
https://www.youtube.com/watch?v=MkZkAyWlsVI
elena- vip
elena a scris:E FRUMUSICA ARE VREO 32 DE ANI DESI NU PARE O SA JOACE IN SERIAL NU I ASA SAU CE ESTE CU EAmihaela99 a scris:elena a scris: MIHAELA PLEC TE PUP VEZI CE ESTE CU OZGUN NAMAL JOACA IN SERIAL IN SEZONUL 2 SAU CE ESTE CU EA
am gasit asta
https://www.youtube.com/watch?v=MkZkAyWlsVI
sa vad ce mai gasesc , dar de ce te intereseaza tipa?
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mar 27 Iul 2010, 2:45 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:ana eu eram aici , te-am si salutat dar nu m-ai vazut
te sarut o zi frumoasa
SCUZA-MA IUBITA.. CE NESIMTITA SUNT.. DAR CHIAR NU AM VAZUT.. SA NU TE SUPI PE MINE... BINE CA NU APUCASEM SA IES SI AM VAZUT.. DACA E CANCEL DESEARA INTRU SI EU SA NE UITAM IMPREUNA.. TE PUP CU DRAG
ELENA OZGU NAMAL ESTE ACTRITA CARE JOACA IN SERIALUL HANIMI ... ADICA SERIALUL CARE SE DIFUZEAZA PE KANALD TURCESC TOT VINEREA LA ACEEASI ORA CU GONULCELEN.. NU STIU IN CE CONTEXT I-AI VAZUT NUMELE DAR POATE ASTA TE LAMURESTE.. NU ARE CUM SA JOACE IN GONULCELEN.. VA PUP
anuta1971- vip
LA INTREBAREA REP CE VA FI IN SERIAL CANSEL NU A DEZVALUIT NIMIC DAR TUBA A SPUS CA VA FI O POVESTE NOUA SA INTELEGEM CA VA APAREA UN EL SI O EA PENTRU FIECARE CA DOAR NU OR SA JOACE DECIT AMINDOI FARA TENTATII FARA ISPITE NIMIC PARCA NU AR AVEA FARMEC IMPORTANT ESTE CA SCENARISTII SA LASE ACEA COMPATIBILITATE CARE S A CREAT INTRE EI SI II FACE UN CUPLU ATRAGATOR
elena- vip
Ana , stiam eu ca me vezi pana la urma
mihaela99- vip
CUM SA NU TE VADA FATA DRAGA CA DOAR EXISTA O ALCHIMIE INTRE VOI DE LA INCEPUTmihaela99 a scris: Ana , stiam eu ca me vezi pana la urma
elena- vip
DE PE PORT...mihaela99 a scris: Ana , stiam eu ca me vezi pana la urma
https://www.youtube.com/watch?v=O-MucVWo-Pw PE DESEARA
anuta1971- vip
elena a scris:CUM SA NU TE VADA FATA DRAGA CA DOAR EXISTA O ALCHIMIE INTRE VOI DE LA INCEPUTmihaela99 a scris: Ana , stiam eu ca me vezi pana la urma
ai citit ce scrie la semnatura mea sub poza lu cancel?
mihaela99- vip
MI A ZIS ANUTA CE ESTE CU EA ACUM NU MA MAI INTERESEAZA CITESTE SI TU MAI SUS CRED CA TE AI LAMURIT AM CREZUT CA ARE LEGATURA CU SERIALUL NOSTRUelena a scris:CUM SA NU TE VADA FATA DRAGA CA DOAR EXISTA O ALCHIMIE INTRE VOI DE LA INCEPUTmihaela99 a scris: Ana , stiam eu ca me vezi pana la urma
elena- vip
Pagina 34 din 44 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)