11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
windy_day
DENISA
Motzişor
lica54
lexia
vivi
rodica
demiruta
iulia80
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
http://www.startv.com.tr/CanliYayin.aspx l-au dat cateva secunde pe murat. va urma. si tuba e in prezentarea lor.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna dimineata dragelor.....Motzule..multumim mult!
in iasi ploua si e frig..sper ca la voi e mai bine.
michi..am stat cu ochii cat cepele..si nu l-am vazut pe Fulgerica!
am vazut secventa cu tuba..dar nik cu fulgerica..cred ca inseala ochelarii!
(cred ca l-am zarit la sectiunea dedicata tubei .dar era o secventa din serialul Asi...ma insel michi?)
in iasi ploua si e frig..sper ca la voi e mai bine.
michi..am stat cu ochii cat cepele..si nu l-am vazut pe Fulgerica!
am vazut secventa cu tuba..dar nik cu fulgerica..cred ca inseala ochelarii!
(cred ca l-am zarit la sectiunea dedicata tubei .dar era o secventa din serialul Asi...ma insel michi?)
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
a fost 2 secunde cu punga de pateuri in mana cum se uita la camera.
michiper68- vip
buna seara dragelor..
cume vremea la voi? sunteti bine..
michi..imi pare rau..dar sa mai stau sa vad inca odata emisiunea..nu ma mai ajuta neuronul....te cred pe cuvant!
vad ca denisa si-a adus companie!
buna windy! esti bine?
michi..imi pare rau..dar sa mai stau sa vad inca odata emisiunea..nu ma mai ajuta neuronul....te cred pe cuvant!
buna windy! esti bine?
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Dum 29 Aug 2010, 7:30 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Buna Iulia,iulia80 a scris:
buna windy! esti bine?
Cred ca ma duc sa imi caut bradut ca la cum evolueaza vremea am impresia ca se apropie Craciunul. E atat de mohorat si se face din ce in ce mai frig afara. Am oroarea de toamna si iarna sunt anotimpurile carora nu le-am simtit si nu le voi simti niciodata lipsa.
DENISA si-a adus companie si nu oricum ci in dublu exemplar. Da ce tinuta smechera si-a tras Fulgerica (insa chestia cu imbracatul in jeans din cap pana in picioare, chiar si in culori diferite tot jeans se numeste, mi-a displacut si imi displace profund, imi aduce aminte de anii '80, care nu au fost cei mai inspirati in ale vestimentatiei). Ma mir ca astia de la ELLE au avut o idee atat de proasta. In fine, poate in Turcia a revenit moda ...
Sper ca tu esti bine
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
buna windy...
sunt ghinisor...acasa si eu...
pai atunci ..sa vina caldura mai repede!
acum cu fulgerica...cerd ca totusi poza e colorata in 2 culori! ..daca nu are o scuza...i-a ales ... hainele!
windy..eu am iesit...sper sa pot sa intru mai tarziu..
iti doresc seara placuta in continuoare!
sunt ghinisor...acasa si eu...
pai atunci ..sa vina caldura mai repede!
acum cu fulgerica...cerd ca totusi poza e colorata in 2 culori! ..daca nu are o scuza...i-a ales ... hainele!
windy..eu am iesit...sper sa pot sa intru mai tarziu..
iti doresc seara placuta in continuoare!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
Nu, ii alege tricourile alea super, cu desene si intersectii si alte minunatii de iti fug ochii cand le vezi . Cred ca a avut ghinionul sa dea la ELLE peste nr. 2
Gata, il las in pace pe Fulgerica, i-am facut destule "cucuie" pe ziua de azi.
Sa aveti o seara placuta si un inceput de saptamana usor.
windy_day- vip
am dovada. http://www.izlesene.com/video/tv-magazin-murat-yildirim-starlife-29-agustos-2010/2527135 murat la starlife.iulia80 a scris:buna seara dragelor..
buna windy! esti bine?
michiper68- vip
michi...multam fain..ai ochi de vulturi..ca eu cu cela 4 perechi de ochi nu vazusem...deci am avut un abugata de Fulgerica..
dar lasa ca incepe sapt viitoare si la noi bucuria! uraaaaaaaaaaaaaaaaa!
acum...am un videoclip nou nout al unei amice...windy,lexia..sper sa va placa! si voua fetelor sper sa va placa..dar pe fete le-am innebunit cu videoclipurile!
https://www.youtube.com/watch?v=FUch4WYXRCk&feature=email
dar lasa ca incepe sapt viitoare si la noi bucuria! uraaaaaaaaaaaaaaaaa!
acum...am un videoclip nou nout al unei amice...windy,lexia..sper sa va placa! si voua fetelor sper sa va placa..dar pe fete le-am innebunit cu videoclipurile!
https://www.youtube.com/watch?v=FUch4WYXRCk&feature=email
iulia80- vip
Bună dimineaţaaaa!
Este minunat realizat videoclipul Iulia, mulţumesc.
V-am pregătit cafea cafea cafea cafea şi dacă nu vă e pe poftă şi câte un să vă încălzească dacă cumva vă este prea frig, servite alături de câteva vorbe şi muzică din clipul făcut special pentru voi.
Sper din toată inima Motzişor să putem continua.
Da frumos avem prin poze Denisa!
Să aveţi o săptămână bună.
Este minunat realizat videoclipul Iulia, mulţumesc.
V-am pregătit cafea cafea cafea cafea şi dacă nu vă e pe poftă şi câte un să vă încălzească dacă cumva vă este prea frig, servite alături de câteva vorbe şi muzică din clipul făcut special pentru voi.
Sper din toată inima Motzişor să putem continua.
Da frumos avem prin poze Denisa!
Să aveţi o săptămână bună.
buna dimineata soare...
buna lexia..
f frumos videoclipul..felicitari!
buna lexia..
f frumos videoclipul..felicitari!
iulia80- vip
Buna dimineata!
Mai dau si eu cafea si, fiindca este destul de frig, adaug cald, potrivit pentru o zi rece de toamna.
Iulia, clipul este superb, imi place mai mult decat filmul . Nu sunt insa un mare fan al povestii si nici al acestei ecranizari care este mai "frumos ambalata" decat precedentele dar nu m-a impresionat.
Lexia BRAVO, frumos clip. Si eu sper sa putem continua subtitrarea si pentru sezonul doi AvC. Insa lucrurile par destul de incurcate in acest moment.
Sa aveti o saptamana frumoasa si lipsita de probleme.
Mai dau si eu cafea si, fiindca este destul de frig, adaug cald, potrivit pentru o zi rece de toamna.
Iulia, clipul este superb, imi place mai mult decat filmul . Nu sunt insa un mare fan al povestii si nici al acestei ecranizari care este mai "frumos ambalata" decat precedentele dar nu m-a impresionat.
Lexia BRAVO, frumos clip. Si eu sper sa putem continua subtitrarea si pentru sezonul doi AvC. Insa lucrurile par destul de incurcate in acest moment.
Sa aveti o saptamana frumoasa si lipsita de probleme.
windy_day- vip
indicii ep 24 24.BÖLÜM TÜYOLARI
Ve Yasemin Savaş ile yüzleşir..Acaba doğruyu söyledi mi?
Cevabı alan savaş hiçbirşey söylemeden büyük bir sinirle Yasemin'e tek kelime etmeden gider..Acaba neden ve nereye?
Pala hastanede ..Tüm aile pala'nın başında tek eksik var ..
Uyuşturucu için yola çıkan kamyonun başına bir iş gelir.
Çiçeğe gelen bir mektup dizinin yeni seyrini belli eder.
Ve gözlerimizin dolacağı sahnelere hazır olun? Savaş'ın sesinden bir efsane dinleyeceksiniz...Efsane de bir çoban var.Gerisini Savaş anlatsın
Şahnur: -Ne oldu? Görmeye gittin mi o kadını?
Savaş: -O iş bitti anne…
Ve Yasemin Savaş ile yüzleşir..Acaba doğruyu söyledi mi?
Cevabı alan savaş hiçbirşey söylemeden büyük bir sinirle Yasemin'e tek kelime etmeden gider..Acaba neden ve nereye?
Pala hastanede ..Tüm aile pala'nın başında tek eksik var ..
Uyuşturucu için yola çıkan kamyonun başına bir iş gelir.
Çiçeğe gelen bir mektup dizinin yeni seyrini belli eder.
Ve gözlerimizin dolacağı sahnelere hazır olun? Savaş'ın sesinden bir efsane dinleyeceksiniz...Efsane de bir çoban var.Gerisini Savaş anlatsın
Şahnur: -Ne oldu? Görmeye gittin mi o kadını?
Savaş: -O iş bitti anne…
michiper68- vip
bună ziua dragalaşelor !!
Lexia, sărumânaaa, mulţumesc mult de tot pentru clip, Windy, fetelor, mi-am permis să-i scriu un mesaj de mulţumire Lexiei din partea întregii echipe, clipul ni se adresează tuturor şi nu ştiu, zău, dacă trebuia menţionat vreun nume. Pentru că suntem mulţi zmei şi lei-paralei în echipa asta. Eu acum mă apuc de fragmentele 8 şi 9, traducerea a fost gata de sâmbătă seara, dar Xalqa mi-a spus aseară că nu va mai continua să traducă. El a făcut efortul pentru noi, nu-i place filmul, nu-l atrage deloc, deşi e fan Aliye şi fan 1001 de nopţi, n-a văzut Asi, nu-i place Aşk ve Ceza, şi a făcut un efort zdravăn fără nicio distracţie. Cred că frumoasa noastră muncă se opreşte. N-are niciun farmec să traducem cu săptămâni de zile decalaj. Mi-a lăsat un gust atât de amar treaba asta. Of! Dar să lăsăm, sărumâna fetelor de clipuri, noutăţi şi cafeluţe + ceaiuri, toate necesare pentru că şi aici noaptea şi dimineaţa zgribulim. Vă las şi trec la treabă, o zi minunată tuturor!lexia a scris:Bună dimineaţaaaa!... https://www.youtube.com/v/7_pXTctVGwQ
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Büyük yüzleşme
30.08.2010
'Aşk ve Ceza' yarın akşam yeni sezon ilk bölümüyle atv ekranında! İlk bölümde Yasemin ile Savaş karşı karşıya gelip, bebek için yüzleşecek.
Günaydın
30.08.2010
'Aşk ve Ceza' yarın akşam yeni sezon ilk bölümüyle atv ekranında! İlk bölümde Yasemin ile Savaş karşı karşıya gelip, bebek için yüzleşecek.
Günaydın
Bună Motzi !!!!!
DENISA a scris:... http://i.sabah.com.tr/sbh/2010/08/30/Haber/825504508698.jpg?98399662298 GünaydınBună Motzi !!!!!
Bună, Denisa, ce oameni, mai îmbrăcau 3 copii săraci din pomponul ăla de pe umărul Nurgulei.
Motzişor- vip
Buna dragelor..
am dat o fuga pana la voi..imi pare tare rau Motzule ca se opreste aici traducerea....sper sa se intample ceva si sa reusiti sa mergeti mai departe cu Fulgerica..
....pana atunci
MII DE MULTUMIRI INTREGII ECHIPE CARE S-A OCUPAT DE ACEST SERIAL!
am dat o fuga pana la voi..imi pare tare rau Motzule ca se opreste aici traducerea....sper sa se intample ceva si sa reusiti sa mergeti mai departe cu Fulgerica..
....pana atunci
MII DE MULTUMIRI INTREGII ECHIPE CARE S-A OCUPAT DE ACEST SERIAL!
iulia80- vip
Buna ziua fetelor va salut si va doresc toate cele bune.Motzisor am citit vestea trista de la tine ne pare rau dar asta e ori cum noi va multumim din suflet si din inima pentru ceia ce ati facut pentru noi.Dar mai speram speranta moare ultima va imbratisez si va pup dulce ori unde va aflati Cu stima si respect pentru voi echipa ASK VE CEZA
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna ziua tuturor!
Buna Motzi, in primul rand felicitari celor care au rezistat cap-coada si au reusit sa finalizeze subtitrarea.
Ca nu se poate mai mult, nu te mai amari, asta este. Oricum, este o mare realizare ca dintr-un sezon tradus in proprotie de cel mult 50% in engleza, avem subtitrare completa in romana. Si cica pe romani nu ii caracterizeaza perseverenta si consecventa, dar mai ales se spune ca nu pot lucra in echipa!!!
Cu sezonul 2 ce sa facem nici fetele de pe Huni nu mai au tragere de inima, sunt si foarte putine care au ramas sa traduca iar alti amatori nu s-au ivit. Pe alte site-uri cred ca nici nu s-a pus in discutie asa ceva (adica sa se faca o traducere in engleza)!
Pana una alta, noi sa fim sanatosi!
Sa aveti o zi buna in continuare
Buna Motzi, in primul rand felicitari celor care au rezistat cap-coada si au reusit sa finalizeze subtitrarea.
Ca nu se poate mai mult, nu te mai amari, asta este. Oricum, este o mare realizare ca dintr-un sezon tradus in proprotie de cel mult 50% in engleza, avem subtitrare completa in romana. Si cica pe romani nu ii caracterizeaza perseverenta si consecventa, dar mai ales se spune ca nu pot lucra in echipa!!!
Cu sezonul 2 ce sa facem nici fetele de pe Huni nu mai au tragere de inima, sunt si foarte putine care au ramas sa traduca iar alti amatori nu s-au ivit. Pe alte site-uri cred ca nici nu s-a pus in discutie asa ceva (adica sa se faca o traducere in engleza)!
Pana una alta, noi sa fim sanatosi!
Sa aveti o zi buna in continuare
windy_day- vip
bună !! iară drăgălaşelor !!!
Windy cu tristeţe spun că pe alte forumuri măcar nu se scriu câteva fraze în engleză despre articolele din ziare , şi e păcat , eu sunt sigură că traficul forumurilor turceşti l-am crescut noi , româncele , bulgăroaicele şi chiar arăboaicele , să ne amintim ce era hunili în noiembrie - decembrie 2008.
Windy cu tristeţe spun că pe alte forumuri măcar nu se scriu câteva fraze în engleză despre articolele din ziare , şi e păcat , eu sunt sigură că traficul forumurilor turceşti l-am crescut noi , româncele , bulgăroaicele şi chiar arăboaicele , să ne amintim ce era hunili în noiembrie - decembrie 2008.
Denisa, vom face haz de necaz (eu mă voi uita în continuare la film cupidon)DENISA a scris:bună... Windy cu tristeţe spun că pe alte forumuri măcar nu se scriu câteva fraze în engleză despre articolele din ziare , şi e păcat , eu sunt sigură că traficul forumurilor turceşti l-am crescut noi , româncele , bulgăroaicele şi chiar arăboaicele , să ne amintim ce era hunili în noiembrie - decembrie 2008.
iar acolo unde nu pricepem n-avem decât să inventăm noi dialogul
Motzişor- vip
buna denisa...
ce mai faci? esti scumpa la vedere.am vazut ca ti-ai adus intariri..in dublu exemplar..si ai si fugit ieri!
Motzi....dialogurile cu filoftea..mi le lasati mie? ca as avea eu vreo 2 sa ii spun!
ce mai faci? esti scumpa la vedere.am vazut ca ti-ai adus intariri..in dublu exemplar..si ai si fugit ieri!
Motzi....dialogurile cu filoftea..mi le lasati mie? ca as avea eu vreo 2 sa ii spun!
iulia80- vip
[quote="iulia80"]buna denisa...
ce mai faci? esti scumpa la vedere.am vazut ca ti-ai adus intariri..in dublu exemplar..si ai si fugit ieri![quote]
Bună Iulia !!! ieri am fost cam adormită şi am avut şi o durere sâcâitoare de mansardă , sâmbătă seara am fost la o nuntă iar ieri seară am fost la petrecerea de după.
ce mai faci? esti scumpa la vedere.am vazut ca ti-ai adus intariri..in dublu exemplar..si ai si fugit ieri![quote]
Bună Iulia !!! ieri am fost cam adormită şi am avut şi o durere sâcâitoare de mansardă , sâmbătă seara am fost la o nuntă iar ieri seară am fost la petrecerea de după.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 30 Aug 2010, 5:23 pm, editata de 1 ori
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum