11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
windy_day
DENISA
Motzişor
lica54
lexia
vivi
rodica
demiruta
iulia80
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[quote="DENISA"][quote="iulia80"]buna denisa...
ce mai faci? esti scumpa la vedere.am vazut ca ti-ai adus intariri..in dublu exemplar..si ai si fugit ieri!
mai ..uite cum a tii tu din chef in chef....
uite de asta nu ajunge Fulgerica la tine draga..pt ca chefuiesti cam mult..
si lui ii plac femeile casnice..vezi ca are sotie casnica!
ce mai faci? esti scumpa la vedere.am vazut ca ti-ai adus intariri..in dublu exemplar..si ai si fugit ieri!
Bună Iulia !!! ieri am fost cam adormită şi am avut şi o durere sâcâitoare de mansardă , sâmbătă seara am fost la o nuntă iar ieri seară am fost la petrecerea de după.
uite de asta nu ajunge Fulgerica la tine draga..pt ca chefuiesti cam mult..
si lui ii plac femeile casnice..vezi ca are sotie casnica!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
iulia80 a scris:
uite de asta nu te ajunge Fulgerica la tine draga..pt ca chefuiesti cam mult..
si lui ii plac femeile casnica..vezi ca are sotie casnica!
mă fac fată cuminte dacă îşi face simţită prezenţa .
aha....ne mai gandim...si negociez cu Fulgerica...numai ca de-acum negociezi si cu rodica...
ca se intoarce acus stapanul..si sa vezi acolo cocoseala!
ca se intoarce acus stapanul..si sa vezi acolo cocoseala!
iulia80- vip
Trebuie să caut metode să o mai înduioşez şi poate cedează.
DENISA a scris:Trebuie să caut metode să o mai înduioşez şi poate cedează.
cupidon cupidon cupidon
astea sunt etapele! bafta!
iulia80- vip
mă pun amu' pe rugăciuni şi plecăciuni poate iese ceva ,
Doamne Ajuta!
in rest...este serial deseara? te vei uita?
in rest...este serial deseara? te vei uita?
iulia80- vip
iulia80 a scris:este serial deseara? te vei uita?
ce serial ??
serialul lui berg..nu e astazi..sau incurc eu zilele...de la vreme..sunt nitel cam tehuie!
nea..fulgerica maine,nu?...dai strigarea maine seara?
iulia80- vip
iulia80 a scris:serialul lui berg..nu e astazi..sau incurc eu zilele...de la vreme..sunt nitel cam tehuie!
da , în seara aceasta este , dar eu nu am răuşit încă să văd primul episod .
aha..ei lasa ca nu ai pierdut nimic vital....!
si maine seara cum facem...la ce ora dai strigarea?
iulia80- vip
iulia80 a scris:aha..ei lasa ca nu ai pierdut nimic vital....!
păi dacă începe pe la 20:00 . pe 21:00 sper să apară pe net.
deci pe la 9 sa ne face ochii cat cepele,nu?
iulia80- vip
iulia80 a scris:deci pe la 9 sa ne face ochii cat cepele,nu?
sper să avem ce vedea şi să nu fim dezamăgite .
daca nu ..il cocosim noi pe el..ca doar l-am asteptat o vara intreaga..si pe caldurile care au fost ne-am cam deshidratat asteptandu-l! cupidon cupidon cupidonDENISA a scris:iulia80 a scris:deci pe la 9 sa ne face ochii cat cepele,nu?
sper să avem ce vedea şi să nu fim dezamăgite .
iulia80- vip
İdolüm Nurgül
Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, “İdolüm” dediği Nurgül Yeşilçay’dan imzalı fotoğraf bile almış
30 Ağustos 2010
HT MAGAZİN / Zafer AKBAŞ
ADANALI dizisinde canlandırdığı ‘Sofia’ karakteriyle şöhret olan Serenay Sarıkaya, fanatik bir Nurgül Yeşilçay hayranı çıktı. Aynı zamanda 2010 Türkiye ikinci güzeli olan genç oyuncunun en büyük hayali ise idol olarak gördüğü Nurgül Yeşilçay’la birlikte kamera karşısına geçmek.
Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, “İdolüm” dediği Nurgül Yeşilçay’dan imzalı fotoğraf bile almış
30 Ağustos 2010
HT MAGAZİN / Zafer AKBAŞ
ADANALI dizisinde canlandırdığı ‘Sofia’ karakteriyle şöhret olan Serenay Sarıkaya, fanatik bir Nurgül Yeşilçay hayranı çıktı. Aynı zamanda 2010 Türkiye ikinci güzeli olan genç oyuncunun en büyük hayali ise idol olarak gördüğü Nurgül Yeşilçay’la birlikte kamera karşısına geçmek.
iulia80 a scris:
daca nu ..il cocosim noi pe el..ca doar l-am asteptat o vara intreaga..si pe caldurile care au fost ne-am cam deshidratat asteptandu-l! cupidon cupidon cupidon
mâine o să-mi pregătesc un băţ
da..si ce zice draga? ca de vazut vedem! si cine-i donsoara?
si batul e pt fulgerica,filoftea? sau altii pe lista!
denisa..vad ca subforumul dedicat serialului asi ai pus poze miscatoare..si ai pus pozele din episodul cu pestele masii!
tare faza...in episodul respectiv stii ca vroia ,dupa ce o o urca in masina, pe malul marii sa ..si apare pescarul care ii intreaba daca vor peste......si anisoara o tipa care se uita la serial..a comentat la fragmentul respectiv...pestele masiii! tare faza....
sa cauti fragmentul!
denisa..vad ca subforumul dedicat serialului asi ai pus poze miscatoare..si ai pus pozele din episodul cu pestele masii!
tare faza...in episodul respectiv stii ca vroia ,dupa ce o o urca in masina, pe malul marii sa ..si apare pescarul care ii intreaba daca vor peste......si anisoara o tipa care se uita la serial..a comentat la fragmentul respectiv...pestele masiii! tare faza....
sa cauti fragmentul!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Lun 30 Aug 2010, 6:11 pm, editata de 2 ori
iulia80- vip
iulia80 a scris:da..si ce zice draga? ca de vazut vedem! si cine-i donsoara?
îi i-au la rând , în ordine alfabetică , nu fac discriminări . nu ştiu cine este duduia
draguta...eu ies..am sa intru mai tarziu...
....
....
iulia80- vip
Hello denisa...I hope I will help you
Yasemin and Savaş in the new season of secrets they hide from each other will not be revealed out of the greatest wonder. In the first part of the new season of savaş, the answer he got from Yasemin will go on without saying anything to him. What will be the reaction of the war against the answer?Bodrum to protect himself and his son 'm going to the Yasemin, Lyla's house with a view on how to compare? All of these questions for quite a long night in the first part of the events will be illuminated.
Baldars' consecutive issues that arise in the same night. Secret from everyone's orders set out Şahnur Baldars' truck to an unexpected accident. Şahnur, who underwent heart surgery Pala Ahmet Moran's concerns and challenges in the delivery of what will have to make decisions? Çiçek, not seen in a long time, receive a letter from a man surprises.
Yasemin, with the savaş while trying to solve the problems that will hinder his job completely. While establishing new agencies, the anger will love Yasemin's disappearance.Sevgi Bora one hand, on the other hand, Nazan's life will do his best to be permanent. Sevgi, Yasemin, who's next in the fight for children will take place? Moran, who returned with a letter and Baldars' life?
Yasemin and Savaş in the new season of secrets they hide from each other will not be revealed out of the greatest wonder. In the first part of the new season of savaş, the answer he got from Yasemin will go on without saying anything to him. What will be the reaction of the war against the answer?Bodrum to protect himself and his son 'm going to the Yasemin, Lyla's house with a view on how to compare? All of these questions for quite a long night in the first part of the events will be illuminated.
Baldars' consecutive issues that arise in the same night. Secret from everyone's orders set out Şahnur Baldars' truck to an unexpected accident. Şahnur, who underwent heart surgery Pala Ahmet Moran's concerns and challenges in the delivery of what will have to make decisions? Çiçek, not seen in a long time, receive a letter from a man surprises.
Yasemin, with the savaş while trying to solve the problems that will hinder his job completely. While establishing new agencies, the anger will love Yasemin's disappearance.Sevgi Bora one hand, on the other hand, Nazan's life will do his best to be permanent. Sevgi, Yasemin, who's next in the fight for children will take place? Moran, who returned with a letter and Baldars' life?
Denisa, săru'mâna! Bonus pentru tine şi cucuiete! Daţi clic pe rezoluţia mare că altfel nu se vede clar încă!DENISA a scris:Hello denisa...I hope I will help you
Yasemin and Savaş in the new season of secrets...
Aşk ve Ceza ep. 23 - 8/9 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Bună dimineaţaaaaa! Dormiţi încă la ora asta? Ce e cu liniştea de aici, vă menajaţi pentru furtuna din această seară?
Vă las cafea cafea cafea cafea cafea cafea să vă energizaţi şi să vă încălziţi
Vă las cafea cafea cafea cafea cafea cafea să vă energizaţi şi să vă încălziţi
dimineata pe racorare....si inca ce racoare dragelor..si cer urat si mai este nitel si ploua....frig....
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa,,oricum mult mai frumoasa..decat vremea care e acum afara!
DISEARA AVEM FULGERICA! URAAAAAAAAAAAAAAAAA!
denisa a zis ca da strigarea la 9...deci fetelor..ne vedem diseara..
buna lexia....cum e la tine vremea..ca la noi e urat tare de tot!
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa,,oricum mult mai frumoasa..decat vremea care e acum afara!
iulia80- vip
iulia80 a scris:dimineata pe racorare....si inca ce racoare dragelor..si cer urat si mai este nitel si ploua....frig....
Neaţa Iulia, 12 grade şi plouă
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum