22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+13
mitzymeu
mihaela99
danaxbt
florina1989
DENISA
iulianagl
narcisa
alitheea
dana17
florica
elena
anuta1971
Admin_dea05
17 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
la i pupa hai zii ca nu i asadana17 a scris:Belea e Cansel ,nu noi , el ne duce in ispita ... Ce zici ,se impaca cu Hasret ? Sau pana la urma se zbarleste si ea ? Prea e dur Murat ,parca i-a luat boii de la bicicleta ...ce i-as face eu ...
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Da aveti dreptate ,e clar de Balaceanca ,am plecat ca simt ca e molipsitor... Nu Elena , nu l-as pupa ,l-as fierbe pana -i vine neuronul acasa ...V-am pupatelena a scris:si asta nu se numeste tot MOARTE :nh8: :nh8:
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
dar tot din dragoste pa la revederedana17 a scris:[ Da aveti dreptate ,e clar de Balaceanca ,am plecat ca simt ca e molipsitor... Nu Elena , nu l-as pupa ,l-as fierbe pana -i vine neuronul acasa ...V-am pupat
elena- vip
fetelor eu nu mai pot participa la discutii imi iau calabalacul si ma indrept spre casa
ne citim mai pe seara
va sarut dulce , , hadi
ne citim mai pe seara
va sarut dulce , , hadi
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Recunosc ,da ,ca daca mi-ar fi indiferent , nici nu mi-as bate capul...elena a scris:dar tot din dragoste pa la revedere
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
si eu pamihaela99 a scris:fetelor eu nu mai pot participa la discutii imi iau calabalacul si ma indrept spre casa
ne citim mai pe seara
va sarut dulce , , hadi
elena- vip
asa mi place pa danuta plec si eu spre casa ne mai citimdana17 a scris:Recunosc ,da ,ca daca mi-ar fi indiferent , nici nu mi-as bate capul...
elena- vip
Da,Elena m-am gindit si eu ca sant pareri de ale fetelor[ turcoaice] asa cum facem si noi tot felul de scenarii.bine ar fi sa fie numai vorbe.Acum am reusit sa vad ep 18 si imi plinge sufletul de supararea lui
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Bine te -am gasit Mihaela,Hasret nu l- a incurajat nici-o data ba mai mult il considera ca frate pe Levente,dar mindria bat-ovina cate-o data face tot nefacute .si-a poi daca totul ar merge cum vrem noi repede s-ar termina filmul ,mai trebuie sa vina si niscai boli ca alt fel nu se poate.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Dizi Tv Atv'nin Aşk Dolu Dizisi Gönülçelen'in Setinde Dizi TV"nin merakla beklenen yeni bölümünde; ATV'nin aşk dolu dizisi, "Gönülçelen"in setinde yaşananlar ekrana geliyor.
"Gönülçelen" dizisinin kamera arkası görüntüleri, set arkasında oyuncularla yapılan çok özel röportajlar "DİZİ TV" farkıyla atv'de!
Tuba Büyüküstün, Cansel Elçin, İlhan Şeşen, Evrim Alasya, Yasemin Conka, Hülya Duyar, Nadir Sarıbacak diziyle ilgili çok özel ipuçlarını sadece "Dizi TV" izleyicileriyle paylaşıyor…
Atv'de izlemeye doyamadığınız dizilerin gelecek bölümleriyle ilgili hiçbir yerde duymadığınız çok özel haberleri ve tüyoları da sadece "Dizi TV" de bulacaksınız.
Kısacası dizilerde ne varsa sadece Dizi TV'de! "Dizi TV" 4 Eylül Cumartesi günü 13.50'de Atv'de!
http://www.atv.com.tr/Yayinlar/Programlar/dizi_tv
"Gönülçelen" dizisinin kamera arkası görüntüleri, set arkasında oyuncularla yapılan çok özel röportajlar "DİZİ TV" farkıyla atv'de!
Tuba Büyüküstün, Cansel Elçin, İlhan Şeşen, Evrim Alasya, Yasemin Conka, Hülya Duyar, Nadir Sarıbacak diziyle ilgili çok özel ipuçlarını sadece "Dizi TV" izleyicileriyle paylaşıyor…
Atv'de izlemeye doyamadığınız dizilerin gelecek bölümleriyle ilgili hiçbir yerde duymadığınız çok özel haberleri ve tüyoları da sadece "Dizi TV" de bulacaksınız.
Kısacası dizilerde ne varsa sadece Dizi TV'de! "Dizi TV" 4 Eylül Cumartesi günü 13.50'de Atv'de!
http://www.atv.com.tr/Yayinlar/Programlar/dizi_tv
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
buna florina vezi ai dreptate hai sa asteptam lasa ca va fi impacarea mai dulce indragostit abia astept sa l vad Degeaba :bom poti tu sa mi arati betisorul cit vrei imi place hai ne citim mai tirziuflorica a scris:Da,Elena m-am gindit si eu ca sant pareri de ale fetelor[ turcoaice] asa cum facem si noi tot felul de scenarii.bine ar fi sa fie numai vorbe.Acum am reusit sa vad ep 18 si imi plinge sufletul de supararea lui
elena- vip
buna seara fetelor va imbratisez cu drag
ati vazut poza asta? oare ce or vrea sa transmita? ce scrie oare pe ea? guzel stiu ca inseamna frumos dar restul?
ati vazut poza asta? oare ce or vrea sa transmita? ce scrie oare pe ea? guzel stiu ca inseamna frumos dar restul?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
si ceva interesant
Cum putem afla daca fructele / legumele de pe rafturile marilor magazine sunt sau nu modificate genetic?
Nu este deloc greu sa inveti sa le recunosti insa problema e ca si in cazul E-urilor: sunt trecute niste cifre pe ambalaj iar daca nu esti bine informat in ceea ce priveste continutul lor, risti sa cumperi alimente imbibate de chimicale.
Asadar, intregul secretul consta in citirea etichetei, adica acel autocolant lipit direct pe coaja legumei/fructului sau, dupa caz, pe punga in care sunt ambalate acestea (de ex. la portocale).
Orice eticheta are intre 4-5 cifre. daca produsul are 4 cifre (de ex. 4021) inseamna ca a fost crescut intr-un mediu normal, insa nu BIO. Produsul insa NU a fost modificat genetic.daca produsul are 5 cifre iar prima cifra incepe cu 9 (de ex. 96584) inseamna ca este BIO daca produsul este format din 5 cifre iar prima cifra este 8 (de ex. 86584) inseamna ca acesta a fost modificat genetic.
Asadar tineti minte aceste amanunte atunci cand cumparati fructe sau legume din hypermarket.
Aveti grija de sanatatea voastra - de voi depinde!
Cum putem afla daca fructele / legumele de pe rafturile marilor magazine sunt sau nu modificate genetic?
Nu este deloc greu sa inveti sa le recunosti insa problema e ca si in cazul E-urilor: sunt trecute niste cifre pe ambalaj iar daca nu esti bine informat in ceea ce priveste continutul lor, risti sa cumperi alimente imbibate de chimicale.
Asadar, intregul secretul consta in citirea etichetei, adica acel autocolant lipit direct pe coaja legumei/fructului sau, dupa caz, pe punga in care sunt ambalate acestea (de ex. la portocale).
Orice eticheta are intre 4-5 cifre. daca produsul are 4 cifre (de ex. 4021) inseamna ca a fost crescut intr-un mediu normal, insa nu BIO. Produsul insa NU a fost modificat genetic.daca produsul are 5 cifre iar prima cifra incepe cu 9 (de ex. 96584) inseamna ca este BIO daca produsul este format din 5 cifre iar prima cifra este 8 (de ex. 86584) inseamna ca acesta a fost modificat genetic.
Asadar tineti minte aceste amanunte atunci cand cumparati fructe sau legume din hypermarket.
Aveti grija de sanatatea voastra - de voi depinde!
anuta1971- vip
fetelor intru si eu la o ora rezonabila si voi nu sunteti ... ma duc sa bantui prin alte parti
anuta1971- vip
ce faci iubita?anuta1971 a scris:fetelor intru si eu la o ora rezonabila si voi nu sunteti ... ma duc sa bantui prin alte parti
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
bine iubita...nu am chef sa fac nimic si am intrat sa vorbesc cu voi.. cam liniste pe aici.. uite ce clip am gasitalitheea a scris:ce faci iubita?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:buna seara fetelor va imbratisez cu drag
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs154.ash2/41047_147114138656098_114201381947374_272540_1496066_n.jpg
buna anuta nu mai umbla ca ti spun eu care est e cea mai frumoasa ca in alba ca zapada probabil intreaba ooglinda eu stiu turca
elena- vip
buna elenus uite un alt videoclip nouelena a scris:
buna anuta nu mai umbla ca ti spun eu care est e cea mai frumoasa ca in alba ca zapada probabil intreaba ooglinda eu stiu turca
anuta1971- vip
buan elena
eu asrept dintr-un moment in altul sa ajunga musafirii , asa ca sunt doar in trecere , fac naveta bucatarie -calculator , doar doar apare ceva nou
eu asrept dintr-un moment in altul sa ajunga musafirii , asa ca sunt doar in trecere , fac naveta bucatarie -calculator , doar doar apare ceva nou
alitheea- vip
nu ai gasit nimic? nu am intrat pe dizi sa vad daca a mai aparut ceva...alitheea a scris:buan elena
anuta1971- vip
[quote="anuta1971"]
acuma vazind c;ipul asta parrca ar merita ce i face murat si ea a casunat ca vacarul pe sat se putea rezolva daca l lasa sa i explice dar asa uite ce a iesit parca am vazut o pe alitheea ce face dispare :nh8: :nh8: alitheeaaa unde esti :nh8: :nh8: :nh8:
buna elenus uite un alt videoclip nouelena a scris:anuta1971 a scris:buna seara fetelor va imbratisez cu drag
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs154.ash2/41047_147114138656098_114201381947374_272540_1496066_n.jpg
acuma vazind c;ipul asta parrca ar merita ce i face murat si ea a casunat ca vacarul pe sat se putea rezolva daca l lasa sa i explice dar asa uite ce a iesit parca am vazut o pe alitheea ce face dispare :nh8: :nh8: alitheeaaa unde esti :nh8: :nh8: :nh8:
elena- vip
nu doar ce ne-a pus vivi , oare ce vrea sa insemne , emisiune cu ei?
alitheea- vip
mai inebunit si tu cu musafirii tai unul vine altul pleaca bine it urez petrecere frumoasa cu musafirii si vezi cu ce i tratezialitheea a scris:buan elena
elena- vip
a spus ca asteapta musafiri ... e harnicutaelena a scris:
buna elenus uite un alt videoclip nou
anuta1971- vip
pai iar am facut scrum mancarea de cate ori ma asez la calculator uit de mineelena a scris:
buna elenus uite un alt videoclip nou
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum