Serialesitelenovelet
22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+13
mitzymeu
mihaela99
danaxbt
florina1989
DENISA
iulianagl
narcisa
alitheea
dana17
florica
elena
anuta1971
Admin_dea05
17 participanți

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de alitheea Mier 01 Sept 2010, 12:01 am

elena a scris:
alitheea a scris:
elena a scris:
alitheea a scris:
elena a scris:
alitheea a scris:
elena a scris: buna ali chiar sunt confused ma scuzi de dragul vostru tu o flicitai pe narcisa si eu in starea ma gundeam oare ce o fi apucat o pe narcisa Smile Smile scuze Smile Smile
stai cuminte ca te inteleg , ia sa incingem de-o distractie ca aseara sa vezi ce-ti sare somnul kiss
voi discutati ca mie imi place si eu 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 898610
crezi tu ca te lasam sa scapi asa usor kiss
hai sa va vad cum maa tineti voi pe mine treaza :nh8: 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 819220 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 819220
nu stiu , ca murat nu se arata la orizont , cred ca numai el te-ar readuce in simtiri Smile Smile Smile
tradatoareo tocmai i la i daruit narcisei pentru performante si acum ce faci :bom: 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 248946
hai fii fata buna asa cum esti de obicei si stai la rand cu mine ca ea nu l-a avut toata vara Smile
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de elena Mier 01 Sept 2010, 12:03 am

alitheea a scris:
elena a scris:
alitheea a scris:
elena a scris:
alitheea a scris:
elena a scris:
alitheea a scris:
elena a scris: buna ali chiar sunt confused ma scuzi de dragul vostru tu o flicitai pe narcisa si eu in starea ma gundeam oare ce o fi apucat o pe narcisa Smile Smile scuze Smile Smile
stai cuminte ca te inteleg , ia sa incingem de-o distractie ca aseara sa vezi ce-ti sare somnul kiss
voi discutati ca mie imi place si eu 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 898610
hai sa va vad cum maa tineti voi pe mine treaza :nh8: 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 819220 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 819220
nu stiu , ca murat nu se arata la orizont , cred ca numai el te-ar readuce in simtiri Smile Smile Smile
tradatoareo tocmai i la i daruit narcisei pentru performante si acum ce faci :bom: 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 248946
hai fii fata buna asa cum esti de obicei si stai la rand cu mine ca ea nu l-a avut toata vara Smile
hai treaca de la mine .. cu placere kiss kiss
elena
elena
vip
vip

Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 01 Sept 2010, 12:05 am

elena a scris:
alitheea a scris:
elena a scris:
alitheea a scris:
elena a scris:
alitheea a scris:
elena a scris:
alitheea a scris:
hai treaca de la mine .. cu placere kiss kiss
asta-i fata mea cea buna 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 918686 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 918686 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 918686
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Mier 01 Sept 2010, 12:05 am

fetelor va spun noapte buna... cred ca am gresit intrand.... sunt prea obosita si va incurc pe aici... va pup si va doresc vise placute 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 01 Sept 2010, 12:09 am

anuta1971 a scris:fetelor va spun noapte buna... cred ca am gresit intrand.... sunt prea obosita si va incurc pe aici... va pup si va doresc vise placute 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793

Cum să spui așa ceva Ana, nu numai că nu ne încurci dar chiar ne bucurăm că ești. Te-ai supărat pe noi? Știu că eu nu prea reacționez la ce spuneți dar sunt cumplit de obosită, parcă am mintea amorțită.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 01 Sept 2010, 12:11 am

anuta1971 a scris:fetelor va spun noapte buna... cred ca am gresit intrand.... sunt prea obosita si va incurc pe aici... va pup si va doresc vise placute 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
nu ne incurci draga mea ,daca tu simti ca esti obosita mergi repede la nani ca se pare ca nu ne dau promo turcaletii

te asteptam maine , adica azi sa comentam promo care va aparea

noapte buna zanuta draga 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de danaxbt Mier 01 Sept 2010, 12:11 am

noapte buna, ma retrag si eu ca am un net......merge de parca sta, mi am mai bagat si eu nasul prin alte forumuri si n am gasit nimic de promo Crying or Very sad dar sigur va aparea maine, va pupacesc pe toate cheers cheers cheers
danaxbt
danaxbt
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier 01 Sept 2010, 12:13 am

pa anuta noapte buna somn usor kiss kiss Exclamation 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 229917
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier 01 Sept 2010, 12:14 am

danaxbt a scris:noapte buna, ma retrag si eu ca am un net......merge de parca sta, mi am mai bagat si eu nasul prin alte forumuri si n am gasit nimic de promo Crying or Very sad dar sigur va aparea maine, va pupacesc pe toate cheers cheers cheers
si noi somn usor 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier 01 Sept 2010, 12:17 am

sad turcaletii astia nu tin cont de sentimentele noastre ma duc la 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 898610 noapte buna 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 229917
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 01 Sept 2010, 12:18 am

elena a scris: pa anuta noapte buna somn usor kiss kiss Exclamation 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 229917
noapte buna draga mea , te asteptam si maine , kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 01 Sept 2010, 12:19 am

Noapte bună fetelor. Pe mâine.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 01 Sept 2010, 12:20 am

elena a scris: sad turcaletii astia nu tin cont de sentimentele noastre ma duc la 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 898610 noapte buna 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 229917
elena pui , cred ca nu ajunge cansel in seara asta , poate face clatite pentru micul dejun cu tuba , asa ca te las la nani ca esti obosita 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 01 Sept 2010, 12:21 am

narcisa a scris:Noapte bună fetelor. Pe mâine.
noapte buna si tie puisor , sa te odihnesti bine si sa il visezi pe cansel kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 01 Sept 2010, 12:23 am

alitheea a scris:noapte buna si tie puisor , sa te odihnesti bine si sa il visezi pe cansel kiss kiss kiss

Poate mai am norocul ăsta după ce îi văd filmul că încă nu am reușit. Câte lucruri frumoase am sacrificat vara asta! Chiar că merit porție dublă de Cansel. Smile

Văd că nu mai vreți să vorbiți, atunci eu mă duc la culcare.
Noapte bună. kiss kiss kiss kiss kiss kiss
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 01 Sept 2010, 12:41 am

22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 29628408774337075882

22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 80908405970159695088
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 01 Sept 2010, 2:25 am

partea a doua a interviului din Marie Claire Magazine

PART 2

Q: What did you feel when coming to Istanbul after 30 years?

C: The first two months I spent in a hotel room in Ayvalik. We were shooting Kirik Kantlar at that time. Then Hatirla Sevgili started and now Gonulcelen. Now I see that it makes no difference being here or there. You can go and come. I’m here today, and can be in New Zealand tomorrow. I have got such a freedom.

Q: What do you miss much in Paris?

C: I lived there for 30 years. So I miss simple things of daily life. For instance the smell of the subway… Having a coffee in a café, eating croissant… They usually hold home parties in Paris, I miss joining those parties. You get to know strangers. I miss going to a nice restaurant in the evening and drinking wine. I love walking around Paris very much. And I’m alone most of the time. I enjoy strolling about the city. I can see an exhibition suddenly and go in, or I can do shopping, eat sweets, but the most beautiful is meeting my friends and chatting with them.

Q: Where do you meet mostly?

C: All the parts of Paris are beautiful, but I like the Tenth Part more these days. There is a television channel there. And new cafes are being opened around. People sit there and have drink. I’ve got a friend who is an actor. We go there together with him, have pizza and drink rosé. Beyoglu is almost the same. You can sit in a restaurant and chat till 3 o’clock in the morning. Both chatting and sharing are wonderful. I also love eating very much, and I like to live enjoying it together with those who love it as much as me, because meal is the most beautiful sharing. That is why I love Istanbul so much, because all are talking about meals here. In the afternoon they talk about what they will have for supper, and in the evening they talk about where they are going to have breakfast.

Q: So, do you cook?

C: Yes… My friends come to me, and I cook some practical meals of what I have in the fridge. I used to live together with a friend of mine in France. And I used to be engaged in cooking and I did like it. I used to cook meals of the French kitchen mostly.

Q: What else do you do for taking a breath, besides meeting and spending time with your friends?

C: I play football. We have got a football team named Ayazma, famous people such as Harun Tekin, Hayko Cepkin, Can Oz, Hakan Yel and Dogu Yucel enter the team. Sometimes we have matches. The latest was the match with the 15 years old Young Ladies National Team before the Youth Olympic Games held in Singapore. It was amusing. Sport is wonderful, it contributes to people to come together and to share with each other.

To be continued...
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Mier 01 Sept 2010, 2:37 am

elena a scris: sad turcaletii astia nu tin cont de sentimentele noastre ma duc la 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 898610 noapte buna 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 229917

noapte buna.. poate te gandesti sa-ti schimbi avatarul Smile Smile Smile

22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 67ef1f7d
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 01 Sept 2010, 2:42 am

anuta1971 a scris:
noapte buna.. poate te gandesti sa-ti schimbi avatarul Smile Smile Smile

http://www.ressim.net/l/upload/67ef1f7d.jpg
ana pui , tu nu dormi la ora asta?
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 01 Sept 2010, 2:49 am

gata merg la culcare , noapte buna ana 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 01 Sept 2010, 9:15 am

22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 05667054006940214480

22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 1482836f2rapm4q3j
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 01 Sept 2010, 9:26 am

Hangisi daha iyi şarkı söylüyor?

22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 681368421548

Ekranlar dizi oyuncularının şarkılarıyla şenleniyor. Bergüzar Korel, atv'deki "Bitmeyen Şarkı"da şarkılarını kendi sesiyle okuyor. Beren Saat'i ise çok yakında Kanal D'de başlayacak "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinin tanıtımlarında yine kendi sesinden "Kayıkçı" şarkısını söylerken izliyoruz. Peki hangisi daha güzel söylüyor? Hasbelkader şarkı yarışmalarında pek çok kez jüri koltuğuna oturmuş biri olarak bu soruya yanıt vermek benim için çok kolay: Kesinlikle Bergüzar'ın sesi çok daha güzel. Hani diyorum ki, Beren'in sesi keşke albüm çıkaran pek çok sanatçıya yapıldığı gibi stüdyoda şöyle "elektronik tornadan" geçirilseydi. En azından kulağımıza bu kadar detone notalar değmezdi. Bergüzar Korel ise şarkı söyleme konusundaki doğal yeteneğini, hızlandırılmış bir eğitimle pekiştirmiş. Onun de sesi öyle ahım şahım değil ama en azından işini çok daha ciddiye almış. Aslında sıralamaya girmesi gereken biri daha var: "Gönülçelen" deki Tuba Büyüküstün. Ama o haddini bilmiş ve "Benim sesim asla ıslah olmaz" deyip şarkılarını başkasının okumasına izin vermiş.

Yüksel Aytuğ - Günaydın

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2010/09/01/hangisi_daha_iyi_sarki_soyluyor
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier 01 Sept 2010, 9:47 am

22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 136358 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 136358 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 136358 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 939689 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 433230 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 224522 asa face lumea buna Smile buna dimineata somnoroaselor va urez sa aveti o zi senina frumoasa ca si voi Exclamation Exclamation 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 anuta I love you cheers o sa ma gindesc pina vine deea ca eu tu stii ca am o neputinta da mi un indiciu 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 Smile
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier 01 Sept 2010, 9:56 am

P.S din toata I love you https://www.youtube.com/watch?v=7QhJBIMzJgg

elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mier 01 Sept 2010, 10:07 am

Buna dimineata fetelor
o zi excelenta si sa aveti spor la toate cele kiss kiss kiss
22. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2124481xsrciu1ffu
https://www.youtube.com/watch?v=qX9uk0M7aXU&feature=related
kiss kiss kiss kiss
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum