24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
axxa246
vivi
alitheea
iulianagl
Admin_dea05
pissycutz
iulia80
dana17
lyvya
florica
elena
DENISA
anuta1971
narcisa
mihaela99
19 participanți
Pagina 1 din 37
Pagina 1 din 37 • 1, 2, 3 ... 19 ... 37
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
se pare ca gogosarii sunt foarte atractivi se pare ca in curand casa mea o sa devina neincapatoare [/quote]anuta1971 a scris:[Fetelor, eu zic să mergem la Ana să verificăm borcanele. Cine știe ce bunătăți de Murat a mai ascuns ea printre gogoșari și nu vrea să ne spună.
fetelor la gogosari se pune si marar ? :drunken:
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
mihaela99 a scris:
fetelor la gogosari se pune si marar ? :drunken:
Ce faci Miha, te dai bine pe lângă Ana? Păi eu fac zeci de mătănii și tu vii doar cu mărarul?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:
Ce faci Miha, te dai bine pe lângă Ana? Păi eu fac zeci de mătănii și tu vii doar cu mărarul?
mararul e preferatul meu, si am auzit ca este si afrodisiac
mihaela99- vip
o fi el arodisiac dar nu-l gasesti in gogosari asta pen ca nu se pune daca vrei afrodisiac de asta il iei ca supliment alimentarmihaela99 a scris:
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
mihaela99 a scris: mararul e preferatul meu, si am auzit ca este si afrodisiac
Și ce, mătăniile nu sunt?
Până la urmă eu l-am visat de două ori. Prima oară l-am îmbrățișat, a doua oară l-am pupat, mi-e și frică să mă gândesc ce-o să pățească dacă îl visez și a treia oară. Cred că o să aibă nevoie de tot mărarul din lume.
narcisa- vip
bbbbbbbbbbbbb
vezi sa nu sesizeze colegul de pat ca ai trecut la etnobotanicenarcisa a scris:mihaela99 a scris: mararul e preferatul meu, si am auzit ca este si afrodisiac
Și ce, mătăniile nu sunt?
Până la urmă eu l-am visat de două ori. Prima oară l-am îmbrățișat, a doua oară l-am pupat, mi-e și frică să mă gândesc ce-o să pățească dacă îl visez și a treia oară. Cred că o să aibă nevoie de tot mărarul din lume.
anuta1971- vip
24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
o fi el arodisiac dar nu-l gasesti in gogosari asta pen ca nu se pune daca vrei afrodisiac de asta il iei ca supliment alimentar [/quote]anuta1971 a scris:[
io ziceam ca merge cu buzele nu cu gogosarii
mihaela99- vip
mihaela99 a scris: o fi el arodisiac dar nu-l gasesti in gogosari asta pen ca nu se pune daca vrei afrodisiac de asta il iei ca supliment alimentar
io ziceam ca merge cu buzele nu cu gogosarii [/quote]
ahaa pricep cam greu... scuze
un videoclip nou... durere si lacrimi
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mier 08 Sept 2010, 12:45 pm, editata de 2 ori
anuta1971- vip
anuta1971 a scris: vezi sa nu sesizeze colegul de pat ca ai trecut la etnobotanice
Ana m-ai lovit sub centură. Și uite așa s-a spulberat visul meu.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Ana m-ai lovit sub centură. Și uite așa s-a spulberat visul meu.
nu puiut nu am avut de gand ... eu numai te-am atentionat sa nu intri in belele
https://www.youtube.com/watch?v=fkJF3J1xGyU
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
nu puiut nu am avut de gand ... eu numai te-am atentionat sa nu intri in belele
Gata, mă fac fată cuminte. Plec dar nu vă spun unde. Poate mai intru deseară. O zi bună în continuare.
narcisa- vip
o zi buna sa ai si tunarcisa a scris:
Gata, mă fac fată cuminte. Plec dar nu vă spun unde. Poate mai intru deseară. O zi bună în continuare.
anuta1971- vip
narcisa a scris:[
, o zi frumoasa paa
mihaela99- vip
plec si eu acasa ca m-am plictisit singurica , plec sa o sarbatoresc pe cumatica mea :drunken:
pa pa fetelor
Ana , poate intru pe seara , o zi frumoasa in continuare
pa pa fetelor
mihaela99- vip
buna ziua o zi placuta va doresc BINE AI VENIT DEEA LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA FRUMOSUL NUME MARIA SA VI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
paaa Mihaela petrecere frumoasa iti doresc .. sa fii cumintemihaela99 a scris:plec si eu acasa ca m-am plictisit singurica , plec sa o sarbatoresc pe cumatica mea :drunken:
pa pa fetelor
anuta1971- vip
buna Elena .. ce faci? cam rarut in ultima vreme.. de fapt am vazut ca ai stat in umbraelena a scris: buna ziua o zi placuta va doresc BINE AI VENIT DEEA LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA FRUMOSUL NUME MARIA SA VI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE
anuta1971- vip
[quote="anuta1971"]
BUNA ANUTA FOARTE PUTIN DOAR AM SPUS CA O SA VA CITESC CU DRAGelena a scris:
buna Elena .. ce faci? cam rarut in ultima vreme.. de fapt am vazut ca ai stat in umbra
elena- vip
PA ANUTA SA AI O ZI FRUMOASA
elena- vip
pa iubita si tu la fel.. te astept sa-ti faci timp si pentru noielena a scris: PA ANUTA SA AI O ZI FRUMOASA
anuta1971- vip
Buna ziua fetelor bietul Cansel cred ca sughite non stop si nici nu isi inchipuie de unde ii vine beleaua.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna Florica speram sa nu-i provocam prea mult rauflorica a scris:Buna ziua fetelor bietul Cansel cred ca sughite non stop si nici nu isi inchipuie de unde ii vine beleaua.
anuta1971- vip
tuturor celor sarbatorite astazi...
un strop de caldura,de pace si lumina in suflet sa va vina din dragoste divina.
LA MULTI ANI!
cate un trandafir pt.fiecare...
un strop de caldura,de pace si lumina in suflet sa va vina din dragoste divina.
LA MULTI ANI!
cate un trandafir pt.fiecare...
lyvya- membru activ
Data de inscriere : 19/09/2009
Localizare : Iasi
LA MULTI ANI !!! MARIILOR ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 37 • 1, 2, 3 ... 19 ... 37
Subiecte similare
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum