24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
axxa246
vivi
alitheea
iulianagl
Admin_dea05
pissycutz
iulia80
dana17
lyvya
florica
elena
DENISA
anuta1971
narcisa
mihaela99
19 participanți
Pagina 19 din 37
Pagina 19 din 37 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 28 ... 37
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
aha , m-am luminat
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
da ce, se baga mana in coca ? aia nu am citit ca le-am facut cum stiu , doar restul , crema , toppingul si spuma le-am facut de acolo[/quote]alitheea a scris:
cand am vazut linkul am crezut ca sunt coarmele, , erau clatitele, da cine mai baga mana in coca ? ca eu nu mai bag :drunken:
nici asa nu ma mai bag , ieri am gatit pentru o intraga garnizoana , pana martea viitoare nu mai intru in bucatarie :drunken:
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
narcisa a scris:http://www.google.ro/images?hl=ro&q=cornus+mas&rlz=1W1ACAW_en&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=fIKKTI3yKIrDswaDku2zAg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCUQsAQwAA&biw=1259&bih=546
Aici sunt imagini cu arbustul Cornus Mas și cu fructele lui.
aha, si eu m-am luminat
mihaela99- vip
elena a scris: au formatul maslinelor putin mai lunguiete cresc ca si macesele nu narcisa sau ma insel mincam cind eram mica pina la loc comanda se gaseau mai mult pe cimp saa mi spui daca nu cumva le confund
Cornul crește în pădure, la umbra copacilor.
Să înțeleg că vă interesează dulceața de coarne. Ce credeți, merge niște dulceață din asta la gogoșile lui Hoca?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna seara fetelor ,da azi aluat sfarsit ramadamul si a inceput bairamul, s-au dus la moshee cu mincare si a fost frumos, a zis prietena lui fiica-mea ,ea trecut la islam ca-n religia asta se regaseste.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
au formatul maslinelor putin mai lunguiete cresc ca si macesele nu narcisa sau ma insel mincam cind eram mica pina la loc comanda se gaseau mai mult pe cimp saa mi spui daca nu cumva le confund[/quote]elena a scris:narcisa a scris:mihaela99 a scris:nu sunt maciese?alitheea a scris:[
Narcisa, ce sunt alea coarne?
habar nu am , las ca ne zice Narcisa
Sunt niște fructe mici, roșii cu sâmburi, dulci -acrișoare, cresc într-un arbust. Sunt și în București în Cișmigiu.
se gasesc in padure
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna asa arata coarnele.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
foarte bine nici ca se potrivea o alta alegere la fix dar fa le odata nu ne mai amaginarcisa a scris:elena a scris: au formatul maslinelor putin mai lunguiete cresc ca si macesele nu narcisa sau ma insel mincam cind eram mica pina la loc comanda se gaseau mai mult pe cimp saa mi spui daca nu cumva le confund
Cornul crește în pădure, la umbra copacilor.
Să înțeleg că vă interesează dulceața de coarne. Ce credeți, merge niște dulceață din asta la gogoșile lui Hoca?
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
florica a scris:Buna seara fetelor ,da azi aluat sfarsit ramadamul si a inceput bairamul, s-au dus la moshee cu mincare si a fost frumos, a zis prietena lui fiica-mea ,ea trecut la islam ca-n religia asta se regaseste.
Bună seara Flori, ai pus gogonelele la murat?
narcisa- vip
buna seara iuliana...iulianagl a scris:Buna asa arata coarnele.
anuta1971- vip
buna seara flori si iuliana
alitheea- vip
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
buna seara floriflorica a scris:Buna seara fetelor ,da azi aluat sfarsit ramadamul si a inceput bairamul, s-au dus la moshee cu mincare si a fost frumos, a zis prietena lui fiica-mea ,ea trecut la islam ca-n religia asta se regaseste.
anuta1971- vip
Bună seara Iuliana.
narcisa- vip
se gasesc in padure [/quote] eu sunt crescuta la tara draga anuta citeodata ma duceam cu bunicii la cimp si imagineaza ti ca acolo erau si arbusti cu aceste fructe asa ca nu am gresit nu contrazic pe nimeni cresc si in padure eu nu stiu dar eu am mincat cind ma duceam cu bunicii si anume .. pe cimpanuta1971 a scris:au formatul maslinelor putin mai lunguiete cresc ca si macesele nu narcisa sau ma insel mincam cind eram mica pina la loc comanda se gaseau mai mult pe cimp saa mi spui daca nu cumva le confundelena a scris:narcisa a scris:mihaela99 a scris:nu sunt maciese?alitheea a scris:[
Narcisa, ce sunt alea coarne?
habar nu am , las ca ne zice Narcisa
Sunt niște fructe mici, roșii cu sâmburi, dulci -acrișoare, cresc într-un arbust. Sunt și în București în Cișmigiu.
elena- vip
iulianagl a scris:
elena- vip
https://www.facebook.com/video/video.php?v=102179569843499narcisa a scris:Bună seara Iuliana.
anuta1971- vip
buna seara floricaflorica a scris:Buna seara fetelor ,da azi aluat sfarsit ramadamul si a inceput bairamul, s-au dus la moshee cu mincare si a fost frumos, a zis prietena lui fiica-mea ,ea trecut la islam ca-n religia asta se regaseste.
elena- vip
Buna seara iULIANA , Buna seara FLORY
mihaela99- vip
Nu n-am pus inca gogonelele la mura, am vazut ca ereau la piata de vinzare si coarne ereau eu n-am facut dulceata din ele dar pe aici le foloseau cind aveau copii mici diaree le puneau ca si compotul ,nu stiu daca puneau zahar.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
liniste peste tot si pe hunili , cred ca e destul de tarziu sa ne mai dea promo , sau fetele nu au avut timp sa il puna
alitheea- vip
crezi ca o sa l dea sau stam de straja degeabaalitheea a scris:liniste peste tot si pe hunili , cred ca e destul de tarziu sa ne mai dea promo , sau fetele nu au avut timp sa il puna
elena- vip
nu prea cred, e destul de tarziuelena a scris:crezi ca o sa l dea sau stam de straja degeabaalitheea a scris:liniste peste tot si pe hunili , cred ca e destul de tarziu sa ne mai dea promo , sau fetele nu au avut timp sa il puna
alitheea- vip
dar din cate am inteles din indicii se intra in normalitate
alitheea- vip
[quote="alitheea"]dar din cate am inteles din indicii se intra in normalitate [/quote normal VINE MAREA IMPACARE indragostit
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 37 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 28 ... 37
Subiecte similare
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum