24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
axxa246
vivi
alitheea
iulianagl
Admin_dea05
pissycutz
iulia80
dana17
lyvya
florica
elena
DENISA
anuta1971
narcisa
mihaela99
19 participanți
Pagina 3 din 37
Pagina 3 din 37 • 1, 2, 3, 4 ... 20 ... 37
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ce fain de tine , noi nu am mai reusit sa mergem acum in septembrie in austria , vreau si eu o poza daca aidana17 a scris:Nu ,sant la Innsbruck...pe valea Tirolului...vin spre casa .alitheea a scris:ce afci dana?tot pe meleaguri frantuzesti?dana17 a scris:Buna Anuta ,ce zace in el ... Sub aura asta de timid ,se ascunde un dracusor... cupidon
cand intrati in tara?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ana , hanicuto , ai terminat cu muraturile?si pe mine ma asteapta o treaba de genul asta zilele urmatoare
alitheea- vip
La sfarsitul saptamanii...Am sa-ti pun si poze ,stai linistita...alitheea a scris:ce fain de tine , noi nu am mai reusit sa mergem acum in septembrie in austria , vreau si eu o poza daca aidana17 a scris:Nu ,sant la Innsbruck...pe valea Tirolului...vin spre casa .alitheea a scris:ce afci dana?tot pe meleaguri frantuzesti?dana17 a scris:Buna Anuta ,ce zace in el ... Sub aura asta de timid ,se ascunde un dracusor... cupidon
cand intrati in tara?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
bune si astea dar eu cre ca intru in pacat din alte "motive"alitheea a scris:adevarul e ca are o mimica si o privire de te baga in pacat
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
dana17 a scris:La sfarsitul saptamanii...Am sa-ti pun si poze ,stai linistita...alitheea a scris:ce fain de tine , noi nu am mai reusit sa mergem acum in septembrie in austria , vreau si eu o poza daca aidana17 a scris:Nu ,sant la Innsbruck...pe valea Tirolului...vin spre casa .alitheea a scris:ce afci dana?tot pe meleaguri frantuzesti?dana17 a scris:Buna Anuta ,ce zace in el ... Sub aura asta de timid ,se ascunde un dracusor... cupidon
cand intrati in tara?
alitheea- vip
ana ,ana cred ca ai mataluta cam prea mult timp liber si te gandesti la prostioareanuta1971 a scris:bune si astea dar eu cre ca intru in pacat din alte "motive"alitheea a scris:adevarul e ca are o mimica si o privire de te baga in pacat
alitheea- vip
Buna! Ce sa zic..a fost binisor , era loc de mai bine in schimb.alitheea a scris:buna seara zanuta , singurica pe acasa?
cum a fost in minivacanta?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
un clip si o melodie draguta
https://www.youtube.com/watch?v=gZe1OYLF90A&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=gZe1OYLF90A&feature=related
alitheea- vip
Ali daca tot esti aici uite si METZ... http://img715.imageshack.us/gal.php?g=dsc04083g.jpg Nu le-a luat pe toate...
dana17- vip
la noi ploua ca la munte... nu poti face nimic... si pentru ce e buna vremea asta?... pentru visarealitheea a scris:ana ,ana cred ca ai mataluta cam prea mult timp liber si te gandesti la prostioareanuta1971 a scris:bune si astea dar eu cre ca intru in pacat din alte "motive"alitheea a scris:adevarul e ca are o mimica si o privire de te baga in pacat
anuta1971- vip
ce face ingerasa mica?Admin_dea05 a scris:Buna! Ce sa zic..a fost binisor , era loc de mai bine in schimb.alitheea a scris:buna seara zanuta , singurica pe acasa?
i-ai facut poze frumoase?
alitheea- vip
lasa ca de cand cu cansel , pot visa si pe caniculaanuta1971 a scris:la noi ploua ca la munte... nu poti face nimic... si pentru ce e buna vremea asta?... pentru visarealitheea a scris:ana ,ana cred ca ai mataluta cam prea mult timp liber si te gandesti la prostioareanuta1971 a scris:bune si astea dar eu cre ca intru in pacat din alte "motive"alitheea a scris:adevarul e ca are o mimica si o privire de te baga in pacat
alitheea- vip
zanute dragi eu de curand am ajuns de la lucru de azidimineata si trebuie sa mai pun in ordine niste hartii , apoi trec la nani ca maine iar o iau devreme din loc , va pup si va doresc somn usor
alitheea- vip
ca mare dreptate ai boala greaalitheea a scris:lasa ca de cand cu cansel , pot visa si pe caniculaanuta1971 a scris:la noi ploua ca la munte... nu poti face nimic... si pentru ce e buna vremea asta?... pentru visarealitheea a scris:ana ,ana cred ca ai mataluta cam prea mult timp liber si te gandesti la prostioareanuta1971 a scris:bune si astea dar eu cre ca intru in pacat din alte "motive"alitheea a scris:adevarul e ca are o mimica si o privire de te baga in pacat
anuta1971- vip
noapte buna ali... sa ai spor.. si vise frumoasealitheea a scris:zanute dragi eu de curand am ajuns de la lucru de azidimineata si trebuie sa mai pun in ordine niste hartii , apoi trec la nani ca maine iar o iau devreme din loc , va pup si va doresc somn usor
anuta1971- vip
noapte buna va spun si eu fetelor
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mier 08 Sept 2010, 11:05 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
dana17- vip
Cred ca ne ia raceala pe amandoua.I-am facut poze...Noapte buna!alitheea a scris:ce face ingerasa mica?Admin_dea05 a scris:Buna! Ce sa zic..a fost binisor , era loc de mai bine in schimb.alitheea a scris:buna seara zanuta , singurica pe acasa?
i-ai facut poze frumoase?
Noapte buna!anuta1971 a scris:noapte buna va spun si eu fetelor
Admin_dea05- Admin
Voi ati vazut poza asta?
Admin_dea05- Admin
dea ..e tare de tot..nu ti se pare ca seamana cu din ograda cealalta?Admin_dea05 a scris:Voi ati vazut poza asta?
dea..eu trag dreapta..iti urez tie si fetelor care mai sunt cu noi..somn usor si vise cat mai placute..
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
buna dimineata !!!!!
o zi frumoasa va doresc va las o cafeluta cand va treziti , sau poate vreti un ceai de tei cu lamaie
o zi frumoasa va doresc va las o cafeluta cand va treziti , sau poate vreti un ceai de tei cu lamaie
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Buna dimineata fetelor, sarut mina pt ceai,Mihaela ii foarte bun eu va ofer la toate :(si o zi buna si frumoasa ca aici iar ploua si-mi strica toate planurile,n-am nimic cu ploaia cind trebui insa cind ii prea multa strica.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna dimineata Flory
si in bucuresti a inceput sa ploua un pic si e frig, dar pe mine nu ma deranjeaza , stii ca azi e sarbatoare ,SFANTA ANA? sau ma insel eu
si in bucuresti a inceput sa ploua un pic si e frig, dar pe mine nu ma deranjeaza , stii ca azi e sarbatoare ,SFANTA ANA? sau ma insel eu
mihaela99- vip
bine ai revenit lyvya !lyvya a scris:
https://2img.net/h/oi56.tinypic.com/2010zva.jpg
BUNA DIMI FETELOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cafea cafea cafea cafea cafea cafea cafea pt toata lumea.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:bine ai revenit lyvya !lyvya a scris:
https://2img.net/h/oi56.tinypic.com/2010zva.jpg
BUNA DIMI FETELOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cafea cafea cafea cafea cafea cafea cafea pt toata lumea.
Buna dimi Dea , saru mana pentru cafea
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 3 din 37 • 1, 2, 3, 4 ... 20 ... 37
Subiecte similare
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 3 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum