22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+13
mitzymeu
mihaela99
danaxbt
florina1989
DENISA
iulianagl
narcisa
alitheea
dana17
florica
elena
anuta1971
Admin_dea05
17 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Am intrat numai să vă salut ... mai târziu o să intru şi o să stau mai mult... Miha ai temă ... să vezi filmul să putem comenta te pup draga mea
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Canseluţu e mortal... să-l vezi întro poză cu găina în braţemihaela99 a scris:
credeam ca m-ai uitat
ce faci? esti bine? ce dor mi-a fost de voi , stateam ca pe ghimpi, nu mai aveam rabdare, sa treaca timpul mai repede sa fiu aici cu voi imi este dor de MURAT HOCA NICI NU MAI STIU CUM ARATA tot asa frumusel? , finut si delicat? ?
anuta1971- vip
vad ca avem prietene noi
Danax, Florica, va sarut dulce, imi pare bine ca sunteti cu noi, sper si cred ca va simtiti bine alaturi de noi
fetelor
Danax, Florica, va sarut dulce, imi pare bine ca sunteti cu noi, sper si cred ca va simtiti bine alaturi de noi
fetelor
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
anuta1971 a scris:
Canseluţu e mortal... să-l vezi întro poză cu găina în braţe
gaina? ceeeeeeeeeeeee? ce gaina ? macar e de rasa? cu pinteni ? cu gatul gol? cu botosei?
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:Am intrat numai să vă salut ... mai târziu o să intru şi o să stau mai mult... Miha ai temă ... să vezi filmul să putem comenta te pup draga mea
pleci deja? , bine daca ai treaba nu vreau sa ai probleme, te pup, o zi frumoasa in continuare si spor la treaba
mihaela99- vip
uite astamihaela99 a scris:
gaina? ceeeeeeeeeeeee? ce gaina ? macar e de rasa? cu pinteni ? cu gatul gol? cu botosei?
anuta1971- vip
Miha trebuie să plec, dar aşa bucuroasă sunt că te-am văzut că nu-mi vine să plec ... te pup... vorbim mai târziu
anuta1971- vip
frumoaselor o zi placuta ca urez BINE AI VENIT MIHAELA
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
elena a scris: frumoaselor o zi placuta ca urez BINE AI VENIT MIHAELA
fetelor citeam din urma, Elena BOS BULDUK adica bine te-am gasit scumpo
frumoasa gaina lui MURAT HOCA cu toate ca nu are nimic iesit din comun .....numa creasta dar si aia cam ofilita , cine o fi gaina?
Elena ce faci pui?????????? esti bine ?
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mar 31 Aug 2010, 12:53 pm, editata de 2 ori
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:Miha trebuie să plec, dar aşa bucuroasă sunt că te-am văzut că nu-mi vine să plec ... te pup... vorbim mai târziu
multi Ana
mihaela99- vip
de la exceptional in susmihaela99 a scris:fetelor citeam din urma, Elena BOS BULDUK adica bine te-am gasit scumpo
frumoasa gaina lui MURAT HOCA cu toate ca nu are nimic iesit din comun .....numa creasta
Elena ce faci pui?????????? esti bine ?
elena- vip
bine ai venit ne lipsea ceva fara tine acum esti AICIelena a scris: de la exceptional in sus
elena- vip
Buna fetelor v-am citit ca de obicei din fir a par insa vazind ce tip de nota 10 este aici ma intrebam cum e reclama acea la pasta de dinti , ce zice "Bun de luat acasa"?
Ca atare , cine vrea sa ia pasta de dinti , ca eu l-as LUA pe . Si sa stiti ca-ar fi pacat de hainutele lui albe din poza si m-am gindit sa le protejez punindu-le pe umeas (ce-i drept nu chiar imediat dupa ce le da jos ) :gfd<: :gfd<:
Zau ca indragostit indragostit de el Eh ce sa-i faci pacatele virstei a treia , dar macar sa fac eu un asa pacat ca apuc si de matanii dac-o fi cazul (NUMAI SA FIE)
Ultima editare efectuata de catre mitzymeu in Mar 31 Aug 2010, 1:02 pm, editata de 1 ori
mitzymeu- membru activ
Varsta : 63
Localizare : undeva in sud
si noi dca ii dai hainele jos noi ce mai dam :nh8:mitzymeu a scris:
Buna fetelor v-am citit ca de obicei din fir a par insa vazind ce tip de nota 10 este aici ma intrebam cum e reclama acea la pasta de dinti , ce zice "Bun de luat acasa"?
Ca atare , cine vrea sa ia pasta de dinti , ca eu l-as LUA pe . Si sa stiti ca-ar fi pacat de hainutele lui albe din poza si m-am gindit sa le protejez punindu-le pe umeas (ce-i drept nu chiar imediat dupa ce le da jos ) :gfd<: :gfd<:
elena- vip
Ca atare , cine vrea sa ia pasta de dinti , ca eu l-as LUA pe . Si sa stiti ca-ar fi pacat de hainutele lui albe din poza si m-am gindit sa le protejez punindu-le pe umeas (ce-i drept nu chiar imediat dupa ce le da jos ) :gfd<: :gfd<: [/quote]
si noi dca ii dai hainele jos noi ce mai dam :nh8: [/quote]
Stiti ce-- il dati pe el dar nu chiar imediat dupa mine ca trebuie ceva energizat dupa ------
mitzymeu- membru activ
Varsta : 63
Localizare : undeva in sud
mitzymeu a scris: si noi dca ii dai hainele jos noi ce mai dam :nh8:
Stiti ce-- il dati pe el dar nu chiar imediat dupa mine ca trebuie ceva energizat dupa ------[/quote]
elena- vip
nesatioaso la cita cafea ii dai nu mai doarme saracul canselutu o saptamina
elena- vip
mitzymeu a scris:
Zau ca indragostit indragostit de el Eh ce sa-i faci pacatele virstei a treia , dar macar sa fac eu un asa pacat ca apuc si de matanii dac-o fi cazul (NUMAI SA FIE)
Buna Mitzymeu , nu te-am mai vazut de mult
o zi frumoasa iti doresc , intra si tu mai des cu noi , nu fii sfioasa , ca si noi suntem dar nici ca tine
mihaela99- vip
acum pot sa mi vad de treaba linistita v am salutat v am pupat sunt ne mai citim inca o data BINE AI VENIT draga mea mihaela
elena- vip
elena- vip
elena a scris: acum pot sa mi vad de treaba linistita v am salutat v am pupat sunt ne mai citim inca o data BINE AI VENIT draga mea mihaela
PUPICI ELENA, SI EU AM DE GAND SA DESPACHETEZ CA NU AM FACUT NIK DE CAND AM VENIT,
FETELE NE CITIM PE SEARA NUMAI BINE PUPICI
mihaela99- vip
buna fetelor! va salut!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Fetelor ,am intrat numai sa va salut...Elena nu mai pange ,nu sant in greva .Am avut drum lung de parcurs,sant intr-o parcare pe autostrada ,mai am 150 km pana la Paris. Parcarile de pe autostrazile platite din Franta sant adevarate oaze ,cele mai ingrijite si elegante din Europa si cele mai neaglomerate... Abia astept sa vad Turnul Eiffel de pe autostrada la intrare in Paris dispre sud .Autostrada vine din deal si se vede super turnul...Ieri am dormit la Lyon si netul era f.slab ,dar am reusit sa va citesc .Am vazut si poza lui Cansel cu gaina ,i-am aratat-o si sotului ,impreuna cu cateva din comentariile voastre...A zis ca santem niste nebune ,ca daca ne-am vedea barbatii cu o gaina ,am stiga la ei sa o taie mai repede sa facem ciorba ,nu sa faca poze ,ca doar nu au dat in mintea ei...Dar cand e vorba de Cansel....Dam ochii peste cap...spunem ca e seeexyyy...Femeile...A zis ca el nu stie ce sa mi mai faca sa fiu multumita ...Dar acum a inteles...o sa faca o poza cu cocosul galic si sa vedeti ce patesc daca nu zic si de el ca e sexy... cocos Va doresc o zi buna (aici e cam racoare ),va pup pe toate si sper sa pot intra diseara cu voi... PS. De vineri de cum am vazut promo ,stau si ma gandesc cum au scos aia pianul din camera ...numai pe geam cu macaraua se putea ...nimeni din vecinii de la blocuri n-a vazut ? Nu e nici un comentariu pe forumurile turcesti ?Plec ...PA..
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna ziua ,Mihaela bine ai venit acasa, cum ti s-a parut aici in Bhior?Nu stiu cum este vremea pe la voi dar aici laOradea este un frig de gindesti ca vine iarna. Buna ziua ,Anuta astept seara sa vad ce mai disecati .Sinteti minunate ,va pup.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Continut sponsorizat
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum