22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+13
mitzymeu
mihaela99
danaxbt
florina1989
DENISA
iulianagl
narcisa
alitheea
dana17
florica
elena
anuta1971
Admin_dea05
17 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nu era f aglomerat ,Parisul in septembrie e altfel ...Nu e prima oara cand vin in perioada asta ...are multe avantaje ...+preturi bune...alitheea a scris:cat ai stat la coada sa urci?dana17 a scris:Nu , nu am fost ...am fost aseara in turnul Eiffel ,desi spun de fiecare data ca nu mai urc ,dar noroc ca la ultimul etaj au sampanie...alitheea a scris:e superba bisericuta , mi-a placut tare mult,dana17 a scris:La biserica asta am fost la o nunta acum trei ani ...teribila slujba...,dar ce toalete si bijuterii am vazut...pacat ca nu pot pune poze pe net...alitheea a scris:mi-a placut tare mult biserica st genevieve , mai ales vitraliile , sunt foarte fidei redate personajele , ias Pantheonul , m-a facut sa ma simi mica , mica atunci cand am ajuns langa coloanele de la intrare , iar de cartierul latin ce sa zic.... vreau si eu macar o poza ... plsdana17 a scris:Scuze nu eram atenta...Magazine ,magazine ...am vanit aici in primul rand pt cumparaturi ,desi nu am rabdare deloc ,dar aici se merita ...Am fost dimineata la Sorbona si pt ca gradinile Luxembourg era aproape ,am dat o fuga si prin ele ....A ,am zarit si Panteonul si biserica de langa ...Genevieve..alitheea a scris:stai asa , iesi la fereastra ca vin acu , numai sa il iau si pe cansel , in caz ca ma ratacescdana17 a scris:Ali Sant in arondismentul 10 ...nu vezi ?alitheea a scris:e clar ca sunt din alt film , stati asa sa vad ce ati facut voi cat timp eu am facut curatenie si mancare pt musafiri ?
se pare ca v-atiu cam facut de cap...
pe unde ai fost azi?
la Saint chapelle ai fost?
acum e in renovare si altarul nu se poate vedea
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
noapte buna anaanuta1971 a scris:fetelor eu va spun noapte buna mai am ceva de facut.. sa visati frumos
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Cam da...alitheea a scris:sa inteleg ca suntem colege de breasla? si sotul meu a terminat chimia , dar el a ramas la catedra sa predea , asa ca am un reprezentant in familiedana17 a scris:Si eu tangential...alitheea a scris:la Timisoara , un mai profesez ca dupa ce au impuscat-o pe academiciana , mai greu cu chimia , doar asa tangential mai am de a face cu chimiadana17 a scris:Ing chimist ?Unde ai facut facultatea ? Mai profesezi ?alitheea a scris:tu stii ca eu dupa ce am terminat facultatea m-am angajat ing chimist la Vinalcool si la 23 de ani mi-am luat atestatul de degustator autorizat de vinuri?
dana17- vip
se pare ca din nou cine se aseamana se aduna
alitheea- vip
cand reveniti in tara?
alitheea- vip
Dragele mele eu vă urez noapte bună, netul meu merge chiar mai încet decât mine. Să visați frumos dacă nu cumva fetele care au plecat la culcare au luat toate visele frumoase.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Stam la Paris pana duminica ,apoi venim spre casa ...Vineri mergem la Moulin Rouge ,asa ca din nou nu o sa fiu la film cu voi .Eu vroiam la Opera Garnier ,dar stagiunea incepe pe 9 sep...alitheea a scris:cand reveniti in tara?
dana17- vip
dana , saluta Parisul de la mine , spune-i ca imi e tare dor de el , iar acum cred ca mi s-a urcat paharul de vin la cap ca mi s-a facut somn , anii au trecut dar mie tot asa mi se face somn imediat de la vin
zanute , la toate si noapte buna
sper sa imi culc repede musafirii maine ca sa pot vb cu voi
zanute , la toate si noapte buna
sper sa imi culc repede musafirii maine ca sa pot vb cu voi
alitheea- vip
daca vreti sa popositi in Timisoara , invitatia este valabiladana17 a scris:Stam la Paris pana duminica ,apoi venim spre casa ...Vineri mergem la Moulin Rouge ,asa ca din nou nu o sa fiu la film cu voi .Eu vroiam la Opera Garnier ,dar stagiunea incepe pe 9 sep...alitheea a scris:cand reveniti in tara?
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Joi 02 Sept 2010, 12:28 am, editata de 1 ori
alitheea- vip
Noapte Buna ...vise sant cu duiumul ...Cansel e doar unul...narcisa a scris:Dragele mele eu vă urez noapte bună, netul meu merge chiar mai încet decât mine. Să visați frumos dacă nu cumva fetele care au plecat la culcare au luat toate visele frumoase.
dana17- vip
Multumesc ,nu esti satula de musafiri ?alitheea a scris:daca vreti sa popositi in Timisoara , invitatia este valabiladana17 a scris:Stam la Paris pana duminica ,apoi venim spre casa ...Vineri mergem la Moulin Rouge ,asa ca din nou nu o sa fiu la film cu voi .Eu vroiam la Opera Garnier ,dar stagiunea incepe pe 9 sep...alitheea a scris:cand reveniti in tara?
dana17- vip
nu , cu drag oricanddana17 a scris:Multumesc ,nu esti satula de musafiri ?alitheea a scris:daca vreti sa popositi in Timisoara , invitatia este valabiladana17 a scris:Stam la Paris pana duminica ,apoi venim spre casa ...Vineri mergem la Moulin Rouge ,asa ca din nou nu o sa fiu la film cu voi .Eu vroiam la Opera Garnier ,dar stagiunea incepe pe 9 sep...alitheea a scris:cand reveniti in tara?
alitheea- vip
alitheea- vip
Vorbim ,in general noi santem imprevizibili ,ne hotaram pe moment ,nu stabilim nimic concret ,doar in linii mari ...nici nu stiu exact daca mai trecem prin Germania...desi acum poti face cumparaturi bune acolo...alitheea a scris:nu , cu drag oricanddana17 a scris:Multumesc ,nu esti satula de musafiri ?alitheea a scris:daca vreti sa popositi in Timisoara , invitatia este valabiladana17 a scris:Stam la Paris pana duminica ,apoi venim spre casa ...Vineri mergem la Moulin Rouge ,asa ca din nou nu o sa fiu la film cu voi .Eu vroiam la Opera Garnier ,dar stagiunea incepe pe 9 sep...alitheea a scris:cand reveniti in tara?
dana17- vip
alitheea a scris:
dana17- vip
buna diimineata fetelor
ce faceti? somnoroaselor, treziti-va , v-am facut si cafeluta, sa va treziti dupa mahmureala
ce faceti? somnoroaselor, treziti-va , v-am facut si cafeluta, sa va treziti dupa mahmureala
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
buna dimineata dragelor!
buna dimineata miha....sper ca esti bine!.............multumim de cafeluta!
sa aveti o zi cat mai frumoasa!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:buna dimineata dragelor!
Buna dimi Iulia eu sunt bine, azi am inceput munca de fete nu stiu ca aseara unele erau cu vinul , unele cu sampania
o zi minunata iti doresc
mihaela99- vip
Buna dimineata ladies.Ce mai zice-ti?
Nasol cu Hogea nostru e asa determinat in decizia lui de a renunta la muzica si probabil si la Hasret.Iar Levent,hmm ce naiba! Auzi s-a indragostit el de Hasret si pe deasupra mai e si gelos pe Hogea imi doresc, macar sa-i faca in ciuda lui Levent, ca Murat sa nu renunte la ea chiar daca pretinde ca nu o mai iubeste.
Acum sa a veti o zi cat mai placuta.
Nasol cu Hogea nostru e asa determinat in decizia lui de a renunta la muzica si probabil si la Hasret.Iar Levent,hmm ce naiba! Auzi s-a indragostit el de Hasret si pe deasupra mai e si gelos pe Hogea imi doresc, macar sa-i faca in ciuda lui Levent, ca Murat sa nu renunte la ea chiar daca pretinde ca nu o mai iubeste.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Buna dimineata, Mihaela scuze ca nu ti-am raspuns dar a fost defectiune tehnica ,imi pare bine ca ti-a placut aici sa mai vii bineinteles si alte fete pot sa vina, avem locuri frumoase in tara dar nu sunt puse in valoare ,acum sa imbunatatit un pic vremea a iesit soarele sper ca nu va mai ploua ,mie imi place vreme temperata,acum sa revenim la filmul nostru;in sfirsit si-a dat seama si Murat ca Levente este gelos pe el eu am crezut ca ar fi si un pic invidios --pe succesul lui pe faptul ca a avut familia langa el dar m-am inselat este numai gelos,acum nu stiu cum va mai fi impacarea de unde saruturi,daca gaseste Hasret cantecul care il incepuse Murat pt ea in pian si i-l canta poate il imbuneaza.Nu stiu cum va fi mai ales ca Anuta a citit pe la turcoaice ca in ep 22Hsret se va casatori cu Levente,multam de cafea si scuze ca am scris mult.ZIUA BUNA IN CONTINUARE.Revin dupa masa PA
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
iulianagl a scris:Buna dimineata ladies.Ce mai zice-ti?
Nasol cu Hogea nostru e asa determinat in decizia lui de a renunta la muzica si probabil si la Hasret.Iar Levent,hmm ce naiba! Auzi s-a el de Hasret si pe deasupra mai e si gelos pe Hogea imi doresc, macar sa-i faca in ciuda lui Levent, ca Murat sa nu renunte la ea chiar daca pretinde ca nu o mai iubeste.
Pupici Iuliana , Murat nu cred ca va renunta la Hasret, din contra o iubeste ca un nebun, dar acum este ranit ,este dezamagit si normal sa se simta asa dupa ce Hasret i-a trantit usa in nas fara sa-i mai dea nici o sansa , si mai cred ca Hasret numai daca ii va spune ca il iubeste abia atunci zidul dintre ei se va darama si sa vezi atunci pasiune pe capul lor si pe capul nostru , cat despre Levent , nu stiu daca este cu adevarat indragostit de HASRET sau vrea sa-l faca pe Murat gelos si sa incerce sa-i impace
o zi frumoasa si tie
mihaela99- vip
florica a scris:Buna dimineata, Mihaela scuze ca nu ti-am raspuns dar a fost defectiune tehnica ,imi pare bine ca ti-a placut aici sa mai vii bineinteles si alte fete pot sa vina, avem locuri frumoase in tara dar nu sunt puse in valoare ,acum sa imbunatatit un pic vremea a iesit soarele sper ca nu va mai ploua ,mie imi place vreme temperata,acum sa revenim la filmul nostru;in sfirsit si-a dat seama si Murat ca Levente este gelos pe el eu am crezut ca ar fi si un pic invidios --pe succesul lui pe faptul ca a avut familia langa el dar m-am inselat este numai gelos,acum nu stiu cum va mai fi impacarea de unde saruturi,daca gaseste Hasret cantecul care il incepuse Murat pt ea in pian si i-l canta poate il imbuneaza.Nu stiu cum va fi mai ales ca Anuta a citit pe la turcoaice ca in ep 22Hsret se va casatori cu Levente,multam de si scuze ca am scris mult.ZIUA BUNA IN CONTINUARE.Revin dupa masa PA
Pupici Flori, nu-i nik daca nu mi-ai raspuns , nici la mine nu prea a mers netul
asta cu casatoria lui Hasret cu Levent i-ar pune capac lui Murat , doamne fereste
o zi frumoasa in continuare
te asteptam cu drag
mihaela99- vip
[quote="mihaela99"]
Pupici Flori, nu-i nik daca nu mi-ai raspuns , nici la mine nu prea a mers netul
asta cu casatoria lui Hasret cu Levent i-ar pune capac lui Murat , doamne fereste
Ceeeee?De unde si pana unde se casatoreste Levent cu Hasret?Prostii nu cred asa ceva probabil e cineva care-l iubeste mai mult pe Levent si si-ar dori sa se intample asta.Hasret fara Murat Hogea e ca raul fara izvor asa ca !!!!!!Levent back up and get lost.
florica a scris:Buna dimineata, Mihaela scuze ca nu ti-am raspuns dar a fost defectiune tehnica ,imi pare bine ca ti-a placut aici sa mai vii bineinteles si alte fete pot sa vina, avem locuri frumoase in tara dar nu sunt puse in valoare ,acum sa imbunatatit un pic vremea a iesit soarele sper ca nu va mai ploua ,mie imi place vreme temperata,acum sa revenim la filmul nostru;in sfirsit si-a dat seama si Murat ca Levente este gelos pe el eu am crezut ca ar fi si un pic invidios --pe succesul lui pe faptul ca a avut familia langa el dar m-am inselat este numai gelos,acum nu stiu cum va mai fi impacarea de unde saruturi,daca gaseste Hasret cantecul care il incepuse Murat pt ea in pian si i-l canta poate il imbuneaza.Nu stiu cum va fi mai ales ca Anuta a citit pe la turcoaice ca in ep 22Hsret se va casatori cu Levente,multam de si scuze ca am scris mult.ZIUA BUNA IN CONTINUARE.Revin dupa masa PA
Ceeeee?De unde si pana unde se casatoreste Levent cu Hasret?Prostii nu cred asa ceva probabil e cineva care-l iubeste mai mult pe Levent si si-ar dori sa se intample asta.Hasret fara Murat Hogea e ca raul fara izvor asa ca !!!!!!Levent back up and get lost.
iulianagl- moderator
[quote="iulianagl]
Ceeeee?De unde si pana unde se casatoreste Levent cu Hasret?Prostii nu cred asa ceva probabil e cineva care-l iubeste mai mult pe Levent si si-ar dori sa se intample asta.Hasret fara Murat Hogea e ca raul fara izvor asa ca !!!!!!Levent back up and get lost. [/quote]
Pai asa ziceam si eu ,Ana cica ar fi citit pe Huni la turcoaice ca in ep. 22 Hasret s-ar casatorii cu Levent, nici eu nu cred , dar de la turci te poti astepta la orice mai stii......
Ceeeee?De unde si pana unde se casatoreste Levent cu Hasret?Prostii nu cred asa ceva probabil e cineva care-l iubeste mai mult pe Levent si si-ar dori sa se intample asta.Hasret fara Murat Hogea e ca raul fara izvor asa ca !!!!!!Levent back up and get lost. [/quote]
Pai asa ziceam si eu ,Ana cica ar fi citit pe Huni la turcoaice ca in ep. 22 Hasret s-ar casatorii cu Levent, nici eu nu cred , dar de la turci te poti astepta la orice mai stii......
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:[quote="iulianagl]
Pai asa ziceam si eu ,Ana cica ar fi citit pe Huni la turcoaice ca in ep. 22 Hasret s-ar casatorii cu Levent, nici eu nu cred , dar de la turci te poti astepta la orice mai stii......[/quote]
Intru si eu pe huni sa mai vad ce spun ele.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum