22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+13
mitzymeu
mihaela99
danaxbt
florina1989
DENISA
iulianagl
narcisa
alitheea
dana17
florica
elena
anuta1971
Admin_dea05
17 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
N-am gasit nimic despre casatorie nici macar casatoria dintre Murat si Hasret doar banuiesc ca in ep.20 e posibil o impacare intre ei doi, e probabil ca Levent sa o convinga pe Hasret sa lucreze cu el si ea ca sa-i demonstreze lui Murat ca nu e asa cum spune el(ca ea a ramas acolo de unde a plecat) accepta astea sunt supozitii.Sa vedem ce o surprize or mai fi dar dupa cum stim la scenaristii turci tot ce e posibil.Sau poate ca sa-l supere si mai mult pe Hogea lanseaza zvonul ca se casatoreste cu Levent.
Ahhh Levent, Levent eu nu cred ca intradevar o iubeste pe Hasret doar ca e gelos pe dragostea dintre ei nu vede-ti acum parca ar vrea sa-l ajute pe Murat acum ii face rau zicand nevoind sa se intample asta e ca Hopa Mitica cade-n fund si se ridica.
Asa cum proceda Demir in Asi cu Asi ca mereu ea era de vina ce i se intampla lui asa procedeaza Hasret cu Murat toate se sparg in capul lui.Acum Hasret e cea care o sa aibe incredere in Levent si Murat nu. have a nice day
Ahhh Levent, Levent eu nu cred ca intradevar o iubeste pe Hasret doar ca e gelos pe dragostea dintre ei nu vede-ti acum parca ar vrea sa-l ajute pe Murat acum ii face rau zicand nevoind sa se intample asta e ca Hopa Mitica cade-n fund si se ridica.
Asa cum proceda Demir in Asi cu Asi ca mereu ea era de vina ce i se intampla lui asa procedeaza Hasret cu Murat toate se sparg in capul lui.Acum Hasret e cea care o sa aibe incredere in Levent si Murat nu. have a nice day
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Iuliana asta am gasit si eu pe huni, nu stiu unde scria de casatorie ca nici eu nu am gasit
e posibil ca nici in ep. 20 sa se impace, Murat e suparat foc pe Hasret , e prea devreme sa isi revina si sa se impace asta numai daca Hasret o sai spuna tare si raspicat un TE IUBESC cat ea de mare , vom trai si vom vedea, am mai auzit tot de la fetele noastre cum ca saptamana viitoare nu avem episod asta pentru ca ar fi sarbatoare la ei ceva legat de Ramadan . nu sunt sigura , abia pe 17 sept vom avea ep. 20 , naiba stie si cu turcii astia ca ne-au mancat zilele
e posibil ca nici in ep. 20 sa se impace, Murat e suparat foc pe Hasret , e prea devreme sa isi revina si sa se impace asta numai daca Hasret o sai spuna tare si raspicat un TE IUBESC cat ea de mare , vom trai si vom vedea, am mai auzit tot de la fetele noastre cum ca saptamana viitoare nu avem episod asta pentru ca ar fi sarbatoare la ei ceva legat de Ramadan . nu sunt sigura , abia pe 17 sept vom avea ep. 20 , naiba stie si cu turcii astia ca ne-au mancat zilele
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Bună ziua dragele mele.
Miha foarte tare mp. Și foarte adevărat.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Bună ziua dragele mele.
Buna Narcisa din pacate eu nu prea mai mananc carne , lapte beau fff rar iar oualele le urasc
mihaela99- vip
Buna fetelor , Parisul va saluta... http://img691.imageshack.us/gal.php?g=dsc03192av.jpg Nu mi le ia pe toate ,poate pt ca nu mi-au iesit prea bune ?http://img693.imageshack.us/gal.php?g=dsc03419h.jpg
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
dana17 a scris:Buna fetelor , Parisul va saluta... [http://img691.imageshack.us/gal.php?g=dsc03192av.jpg
Nu mi le ia pe toate ,poate pt ca nu mi-au iesit prea bune ?http://img693.imageshack.us/gal.php?g=dsc03419h.jpg
Si pana vine mancarea ,va trimit si niste muzica frantuzeasca .Sa mai facem o pauza la cea turceasca si cea arabeasca...
pt
Pt Levent ,ca mi-a placut ca l-a privit in ochi pe Murat cand i-a spus de Hasret
Si pt voi
dana17- vip
dana17 a scris:Buna fetelor , Parisul va saluta... http://img691.imageshack.us/gal.php?g=dsc03192av.jpg Nu mi le ia pe toate ,poate pt ca nu mi-au iesit prea bune ?http://img693.imageshack.us/gal.php?g=dsc03419h.jpg
buna Dana frumoase poze, frumoase melodii o zi frumoasa iti doresc
mihaela99- vip
Mercy...O zi buna si voua ...mihaela99 a scris:
buna Dana frumoase poze, frumoase melodii o zi frumoasa iti doresc
dana17- vip
fetelor eu nu am citit în urmă aşa că nu ştiu dacă s-a tradus trailerul, am văzut ca la topicul cu traducerea trailerelor nu era .
Murat: Eşti gelos pe mine sau mă înşel eu ?
Levent: Cred că sunt gelos pe tine pentru un singur lucru.
Murat: Şi care ar fi acela?
Levent: Hasret!
Hasret:Toate astea sunt din cauza mea . Te-ai oprit din a face muzică din cauza mea.
Murat: Toate sunt din cauza ta nu-i aşa?
Hasret: Da .. dar nu voi permite acest lucru.
Murat: Nu cer permisiunea de la nimeni. Mai ales nu de la tine. Eşti o răsfăţată. Tu nu mă cunoşti şi nu înţelegi nimic din muzica pe care o fac .
hasret: Am înţeles.
Murat: Este imposibil pentru tine să mă înţelegi. Ultima persoană care m-ar înţelege şi m-ar cunoaşte ai fi tu .
Eşti exact acolo unde erai cînd ne-am întâlnit prima oară . Tu nu ai înaintat cu un pas măcar. Eşti în acelaşi loc.
Hasret: Am venit pentru binele tău.
Murat: Nu am nevoie de nimeni.
vivi a scris:https://www.dailymotion.com/swf/xennct_gonulcelen-19-bolum-sesli-fragmany_shortfilms
EPISODE 19 TRAILER
Murat: Eşti gelos pe mine sau mă înşel eu ?
Levent: Cred că sunt gelos pe tine pentru un singur lucru.
Murat: Şi care ar fi acela?
Levent: Hasret!
Hasret:Toate astea sunt din cauza mea . Te-ai oprit din a face muzică din cauza mea.
Murat: Toate sunt din cauza ta nu-i aşa?
Hasret: Da .. dar nu voi permite acest lucru.
Murat: Nu cer permisiunea de la nimeni. Mai ales nu de la tine. Eşti o răsfăţată. Tu nu mă cunoşti şi nu înţelegi nimic din muzica pe care o fac .
hasret: Am înţeles.
Murat: Este imposibil pentru tine să mă înţelegi. Ultima persoană care m-ar înţelege şi m-ar cunoaşte ai fi tu .
Eşti exact acolo unde erai cînd ne-am întâlnit prima oară . Tu nu ai înaintat cu un pas măcar. Eşti în acelaşi loc.
Hasret: Am venit pentru binele tău.
Murat: Nu am nevoie de nimeni.
o dupa amiaza ca dimineata s a dus placuta miha deja salivez
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
elena a scris: o dupa amiaza ca dimineata s a dus placuta miha deja salivez
Buna Elena , fatooooo sa nu faci exces
mihaela99- vip
ba tocmai asta o sa facmihaela99 a scris:
elena- vip
ba tocmai asta o sa fac mor de narcisa ce incintata era credeam ca i se trage de la vinmihaela99 a scris:
elena- vip
elena a scris:
ba tocmai asta o sa fac mor de narcisa ce incintata era credeam ca i se trage de la vin
Narcisa a spus ce este ffffffff adevarat
mihaela99- vip
hai ca am gasit alta tema de discutie , dar nu stiti decat tu, anuta,ali si narcisa
mihaela99- vip
ne intilnim la spitalul 9mihaela99 a scris: Narcisa a spus ce este ffffffff adevarat
elena- vip
corect nu atenta la... pudoaremihaela99 a scris:hai ca am gasit alta tema de discutie , dar nu stiti decat tu, anuta,ali si narcisa
elena- vip
elena a scris: ne intilnim la spitalul 9
ba nuuuu la Balaceanca ca are si padure , stam in aer liber
mihaela99- vip
elena a scris:corect nu atenta la... pudoare
ma gandeam sa le trimit si la celelalte fete dar poate nu le place alimentul
mihaela99- vip
fiemihaela99 a scris:
ba nuuuu la Balaceanca ca are si padure , stam in aer liber
elena- vip
nu.......... ca ele tin regimmihaela99 a scris:
ma gandeam sa le trimit si la celelalte fete dar poate nu le place alimentul
elena- vip
[quote="elena] nu.......... ca ele tin regim [/quote]
sau poate sunt vegetariene
sau poate sunt vegetariene
mihaela99- vip
ATENTIE sa nu ti dea cu reteta in cap si pierzi bunatate de .. retetaelena a scris: nu.......... ca ele tin regim
elena- vip
vezi ca mai idei citeodata si... buneelena a scris: nu.......... ca ele tin regim
elena- vip
[quote="elena
ma gandeam sa le trimit si la celelalte fete dar poate nu le place alimentul [/quote] nu.......... ca ele tin regim [/quote]ATENTIE sa nu ti dea cu reteta in cap si pierzi bunatate de .. reteta [/quote]
sau poate mi-o fura ?
ma gandeam sa le trimit si la celelalte fete dar poate nu le place alimentul [/quote] nu.......... ca ele tin regim [/quote]ATENTIE sa nu ti dea cu reteta in cap si pierzi bunatate de .. reteta [/quote]
sau poate mi-o fura ?
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum