40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
annadanna
elena
Miruna
rina-rina
nutzi
Garo
DENISA
Admin_dea05
anuta1971
iulianagl
florica
narcisa
nicos66
vivi
alitheea
lica54
Luana
nellys18
22 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
:hello2: La multi ani,dragele mele,sa aveti parte de tot ce-i mai bun si frumos in viata alaturi de cei dragi!!!
si....un mic .....dar......pe anul acesta o seara frumoasa si linistita va doresc
si....un mic .....dar......pe anul acesta o seara frumoasa si linistita va doresc
nellys18- membru activ
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna fetelor!
As scrie buna seara, dar cand vad cat este ceasul, parca nu-mi vine sa spun asa...
Of, abia astept primavara!
Multumim Alitheea pt. traduceri. Vad ca fetele iti spun Ali. Voi spune si eu la fel, daca nu te supara asta.
Cum am venit, m-am repezit sa vad daca au aparut traduceri.
Si nici nu s-a terminat de tradus episodul si-l astept cu nerabdare pe cel de vineri. Poate nu plangem pana la sfarsit...Poate...
Va urez sa aveti o seara linistita si pt. ca nu pot sa va pun cafea dimineata in cursul saptamanii, va pun un ceai acum.
https://2img.net/r/ihimizer/img218/6938/ceaiv.jpg
Mi-ar fi placut sa-l pun deschis, dar nu stiu inca...
As scrie buna seara, dar cand vad cat este ceasul, parca nu-mi vine sa spun asa...
Of, abia astept primavara!
Multumim Alitheea pt. traduceri. Vad ca fetele iti spun Ali. Voi spune si eu la fel, daca nu te supara asta.
Cum am venit, m-am repezit sa vad daca au aparut traduceri.
Si nici nu s-a terminat de tradus episodul si-l astept cu nerabdare pe cel de vineri. Poate nu plangem pana la sfarsit...Poate...
Va urez sa aveti o seara linistita si pt. ca nu pot sa va pun cafea dimineata in cursul saptamanii, va pun un ceai acum.
https://2img.net/r/ihimizer/img218/6938/ceaiv.jpg
Mi-ar fi placut sa-l pun deschis, dar nu stiu inca...
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor am fost in vizita pe port.ro acolo e veselie mare.Tuba si Murat Yildirim au esit pe primul loc in sondaje cei mai buni actori ai anului 2010 din partea mea au toata admirata ii felicit
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bine v-am gasit zanute , am ajuns acasa si ma apuc de traducere
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
[quote="vivi"]
super poza:Tuba si mama ei
multumim
super poza:Tuba si mama ei
multumim
nicos66- membru activ
Data de inscriere : 20/11/2009
Bună seara dragele mele. A luat cineva partea a opta?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Gata partea a saptea , cam greu dar am tradus pe laptopul mic si la un mom dat am facut varza din tot si a trebuit sa o iau de la inceput
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Bună seara iubita , ai fost foarte hărnicuţă, mulţumim mult pentru traduceri, îmi pare rău că de data asta nu am putut să ajut şi eu.alitheea a scris:Gata partea a saptea , cam greu dar am tradus pe laptopul mic si la un mom dat am facut varza din tot si a trebuit sa o iau de la inceput
narcisa- vip
Buna seara fetelor ,ceaiul ii bine venit oricind Luana,multumim,Nelys esti minunata de fiecare data ne incinti cu clipuri frumoase,in poza aceea Vivi,nu numai cum rid dar si cum merg ,parca ar fi facut instructie sa fie intr-un pas,buna Nicos toate cele bune si tie,buna Lica,buna ALI si NARCISA multumiri multe pt. voi ,o seara minunata pt. toata lumea .
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Bună seara Floriflorica a scris:Buna seara fetelor ,ceaiul ii bine venit oricind Luana,multumim,Nelys esti minunata de fiecare data ne incinti cu clipuri frumoase,in poza aceea Vivi,nu numai cum rid dar si cum merg ,parca ar fi facut instructie sa fie intr-un pas,buna Nicos toate cele bune si tie,buna Lica,buna ALI si NARCISA multumiri multe pt. voi ,o seara minunata pt. toata lumea .
narcisa- vip
Bună seara Vivi, mulțumim pentru poze. Cine știe, poate Tuba și Cansel râd că i-au păcălit pe fotografi.vivi a scris:ce rad amandoi
[img]]
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Lun 10 Ian 2011, 8:41 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
Dea,poza asta merge la cele originale,este de la un eveniment nefericit dar nu cred ca este trucata.
florica- vip
[quote="nicos66"]
Bună seara Nicos.
Bună seara Nicos.
narcisa- vip
florica- vip
[quote="narcisa"][quote="nicos66"]
buna seara Narcisa,mii de multumiri pentru traduceri si celorlalte fete harnicute.
buna seara Narcisa,mii de multumiri pentru traduceri si celorlalte fete harnicute.
nicos66- membru activ
La mulți ani Nellys, mulțumim pentru videoclip este foarte reușit și foarte frumos. O seară frumoasă și ție.nellys18 a scris: :hello2: La multi ani,dragele mele,sa aveti parte de tot ce-i mai bun si frumos in viata alaturi de cei dragi!!!
narcisa- vip
[quote="narcisa"][quote="vivi"]ce rad amandoi
Bună seara Vivi, mulțumim pentru poze. Cine știe, poate Tuba și Cansel râd că i-au păcălit pe fotografi.
in ce sens crezi ca i- au pacalit pe ziaristi?cum vrem noi ?adica sant impreuna si nu recunosc?
Bună seara Vivi, mulțumim pentru poze. Cine știe, poate Tuba și Cansel râd că i-au păcălit pe fotografi.
in ce sens crezi ca i- au pacalit pe ziaristi?cum vrem noi ?adica sant impreuna si nu recunosc?
nicos66- membru activ
[quote="nicos66"][quote="narcisa"]
De data asta Nico și Iuliana au fost fetele hărnicuțe, din păcate eu am fost foarte ocupată și nu am putut să ajut.
De data asta Nico și Iuliana au fost fetele hărnicuțe, din păcate eu am fost foarte ocupată și nu am putut să ajut.
narcisa- vip
[quote="nicos66"][quote="narcisa"]
Aș fi vrut să fie așa dar mie mi-a trecut ceva cumplit prin cap. Poate au vrut doar să atragă atenția asupra lor ca să nu ne gândim că ar fi fiecare cu altcineva. Dar mai bine nu mai spun nimic că mă fetele.
Aș fi vrut să fie așa dar mie mi-a trecut ceva cumplit prin cap. Poate au vrut doar să atragă atenția asupra lor ca să nu ne gândim că ar fi fiecare cu altcineva. Dar mai bine nu mai spun nimic că mă fetele.
narcisa- vip
un cos cu flori pt. harnicutele noastre. fetelor, azi am aflat ca pt. cununie la Biserica este nevoie de copie de pe certificatul de botez,eu n-am stiut de asa ceva,cind am botezat copii n-am primit certificat de botez ,
florica- vip
[quote="narcisa"][quote="nicos66"] Nu stiu ce sa mai cred dar nu cred nici in varianta ta,cum sa ai pe cineva si sa te plimbi la brat cu altcineva.
florica- vip
[quote="florica"][quote="narcisa"]
Nici eu nu cred asta dar mai sunt din când în când vârcolaci care îmi tulbură creierul cu lucruri din astea urâte și neadevărate. Sigur sunt împreună. Sper.
Nici eu nu cred asta dar mai sunt din când în când vârcolaci care îmi tulbură creierul cu lucruri din astea urâte și neadevărate. Sigur sunt împreună. Sper.
narcisa- vip
[quote="narcisa"][quote="florica"]Speram,speram pina la victoria finala.
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum