32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
lexia
rina-rina
iulia80
vivi
Bruni-My
florina1989
tiberici
anuta1971
annadanna
iulia1965
Theo_1
mihaela99
dana17
Garo
DENISA
alitheea
pissycutz
lica54
narcisa
elena
axxa246
Admin_dea05
florica
iulianagl
28 participanți
Pagina 1 din 43
Pagina 1 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Tips of Epi. 27
Murats waits impatiently Hasret to return to schoolbut hasret didnt show up,, Lets see who will change his mind in the last Moment :)))
even if Levent understand that Hasret see him as a friend he was about to open up to her and at the last moment he didnt (oh thank God)
Ethem and nesrin was very upset when they heard from Bahar that Murat didnt spent the night at her home crazy Mind :))
Bahar still insist oh her revenge, all students are haunted by the revenge out more tomorrow
(all the actors in real are friends don't worry)
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
multumim de indicii dar spunele si pe romaneste ca sa inteleg si euiulianagl a scris:Tips of Epi. 27
Murats waits impatiently Hasret to return to schoolbut hasret didnt show up,, Lets see who will change his mind in the last Moment :)))
even if Levent understand that Hasret see him as a friend he was about to open up to her and at the last moment he didnt (oh thank God)
Ethem and nesrin was very upset when they heard from Bahar that Murat didnt spent the night at her home crazy Mind :))
Bahar still insist oh her revenge, all students are haunted by the revenge out more tomorrow
(all the actors in real are friends don't worry)
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris:multumim de indicii dar spunele si pe romaneste ca sa inteleg si eu
Murat asteapta cu nerabdare ca hasret sa se intoarca la scoala dar ea nici gand de asa ceva.Ia sa vedem cine o sa se razgandeasca in ultima clipa(probabil Hasret).Chiar daca Levent si-a dat seama ca Hasret vede in el un prieten a fost cat pe ce sa se destainuie dar in ultima clipa s-a razgandit.Nesrin si Ethem au fost foarte suparati cand au aflat de la Bahar ca Murat nu si-a petrecut seara cu ea.Bahar tot insista in razbunarea ei, toti studentii sunt bantuiti de tot mai multa razbunare.
Ma aici cred ca e vorba de conflictul dintre colegii de scoala a lui Yildiz si Kadir.Cam asta am inteles daca Narcisa are o traducere mai buna o rog sa o puna si ea.
iulianagl- moderator
32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer
Buna seara fetelor!!!Am venit si eu cu frumusetea asta de barbat
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-920.htm#71673
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-920.htm#71673
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!Am venit si eu cu frumusetea asta de barbat
Buna!Dar ce frumusete. indragostit indragostit indragostit
iulianagl- moderator
Sunt topita dupa eliulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!Am venit si eu cu frumusetea asta de barbat
Buna!Dar ce frumusete.
Admin_dea05- Admin
CanTuba cel mai frumos cuplu.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:Sunt topita dupa el
Cum de nu l-am descoperit noi pana acum?? :emo5:
iulianagl- moderator
hogea s-a dus la hasret cu notele de la scoala avand intentia sa renunte la mandria lui si la orgoliul ranit pentru ca l-a vazut pe levent in casa fetei, in seara aia.
a bagat la cap ce i-a spus nenea ala la cafenea, despre iubita lui pe care o vazuse la altul in masina dar cu care n-a avut nicio explicatie atunci din mandrie, iar ap;oi s-a intrebat toata viata daca nu cumva a gresit...
asa ca hogea a zis sa refaca podul peste prut
numa` ca hasret i-a taiat elanul.
a bagat la cap ce i-a spus nenea ala la cafenea, despre iubita lui pe care o vazuse la altul in masina dar cu care n-a avut nicio explicatie atunci din mandrie, iar ap;oi s-a intrebat toata viata daca nu cumva a gresit...
acu` ma pun in pat, sa cetesc oarece ca is cu mintea numa` la turci!!!!
zici ca suntem pasalic turcesc!
zici ca suntem pasalic turcesc!
si ce bine i-a facut ..axxa246 a scris:hogea s-a dus la hasret cu notele de la scoala avand intentia sa renunte la mandria lui si la orgoliul ranit pentru ca l-a vazut pe levent in casa fetei, in seara aia.
Admin_dea05- Admin
Lucrurile pretioase sunt ascunse bine!!!iulianagl a scris:[Cum de nu l-am descoperit noi pana acum?? :emo5:
Admin_dea05- Admin
Narcis,
saru mana de traduceri
saru mana de traduceri
i-a facut cam prea putinAdmin_dea05 a scris:si ce bine i-a facut ..
astept sa ia amploare, nu ma simt satisfacuta
multumesc frumos de traducere , oare se razgindeste pina la urma Hasret?iulianagl a scris:
Murat asteapta cu nerabdare ca hasret sa se intoarca la scoala dar ea nici gand de asa ceva.Ia sa vedem cine o sa se razgandeasca in ultima clipa(probabil Hasret).Chiar daca Levent si-a dat seama ca Hasret vede in el un prieten a fost cat pe ce sa se destainuie dar in ultima clipa s-a razgandit.Nesrin si Ethem au fost foarte suparati cand au aflat de la Bahar ca Murat nu si-a petrecut seara cu ea.Bahar tot insista in razbunarea ei, toti studentii sunt bantuiti de tot mai multa razbunare.
Ma aici cred ca e vorba de conflictul dintre colegii de scoala a lui Yildiz si Kadir.Cam asta am inteles daca Narcisa are o traducere mai buna o rog sa o puna si ea.
florica- vip
axxa246 a scris:hogea s-a dus la hasret cu notele de la scoala avand intentia sa renunte la mandria lui si la orgoliul ranit pentru ca l-a vazut pe levent in casa fetei, in seara aia.
Cred ca ala era mentorul lui ca ai vazut ca l-a intrebat daca a scos o noua compozitie ca el mergea doar cand i se intampla ceva.Sper sa fi invatat ceva din discutia lor deaceea cand Hasret se intoarce la scoala el o sa-si aduca aminte de ceea ce i-a povestit si o sa aibe o discutie amandoi abia astept sa vina vineri mai repede.
iulianagl- moderator
Flori,florica a scris:multumesc frumos de traducere , oare se razgindeste pina la urma Hasret?
esti prea pasnica.
io vreau s ail razboiasca oleaca, sa-i iasa pe nas mandria.
florica a scris:multumesc frumos de traducere , oare se razgindeste pina la urma Hasret?
Asa cica si o sa-l trateze exact ca pe un profesor.Bine-i face, sac!
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:Lucrurile pretioase sunt ascunse bine!!!
Da ca bine zici. Si atunci cand le descoperim au si mai multa valoare.
iulianagl- moderator
off, in fine, sa se intoarca si la scoala...iulianagl a scris:
Asa cica si o sa-l trateze exact ca pe un profesor.Bine-i face, sac!
dar sa-l kilareasca cumva , sa vad sange pe ecran pisica infuriat !! (sange ...virtual!! )
mie mi-e dor de asta
axxa246 a scris:
off, in fine, sa se intoarca si la scoala...
dar sa-l kilareasca cumva , sa vad sange pe ecran pisica infuriat !! (sange ...virtual!! )
Aha sa-l vedem pe la nostru Hogea sangerand.
iulianagl- moderator
mie nu imi place cearta si supararile eu cred ca vorba dulce mult aduce ,ii mai frumos cind oameni se inteleg vorbind ,tu esti mai razboinica vrei lupte si bataiaxxa246 a scris:
Flori,
esti prea pasnica.
io vreau s ail razboiasca oleaca, sa-i iasa pe nas mandria.
florica- vip
eu va doresc noapte buna ,somn usor si vise placute
florica- vip
NOAPTE BUNA FLORICAflorica a scris: eu va doresc noapte buna ,somn usor si vise placute
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum