32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
lexia
rina-rina
iulia80
vivi
Bruni-My
florina1989
tiberici
anuta1971
annadanna
iulia1965
Theo_1
mihaela99
dana17
Garo
DENISA
alitheea
pissycutz
lica54
narcisa
elena
axxa246
Admin_dea05
florica
iulianagl
28 participanți
Pagina 22 din 43
Pagina 22 din 43 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:
au fost cateva secvente de trailer... la o nunta (cred ca a Gulnazei) vine Murat si cand vede ca este nunta pleaca
Prapaditul crede ca e nunta Hasretei si de aia pleaca.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
stii ce ma gandeam acum in intelepciunea mea profunda?anuta1971 a scris:
sa-i ia naiba pe turci... sa fiu sincera in momentul asta nu ma intereseaza prietenia lor.. daca o fi fost vreodata prietenie... ce sfarsit
oare de ce astept cu sufletul la gura o saptamana intreaga sa vina vinerea cand nu fac altceva decat ma enervez?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
TRAILER
https://www.facebook.com/video/video.php?v=116580801737378
Scene tipic MURAT....trage repede concluziile isi ia jucariile si pleaca suparat...Oare cand va lua si el atitudine???m-am saturat sa-l vad asaiulianagl a scris:[Prapaditul crede ca e nunta Hasretei si de aia pleaca.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
pai nu facem toate la fel? sa vezi ca Murat dupa faza asta o ia sigur razna... si asa e un pic nebun... poate se duce Hasret dupa el si ii spune ca nu e nunta eialitheea a scris:stii ce ma gandeam acum in intelepciunea mea profunda?
oare de ce astept cu sufletul la gura o saptamana intreaga sa vina vinerea cand nu fac altceva decat ma enervez?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
ce ti-am spus eu ca el doar actioneaza , nu are timp sa si gandeascaiulianagl a scris:
Prapaditul crede ca e nunta Hasretei si de aia pleaca.
alitheea- vip
multumimDENISA a scris: TRAILER
Admin_dea05- Admin
lasa fete nu va suparati ca vine, ea si impacarea
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
dupa cum decurg lucrurile slabe sanse sa vedem asa ceva in ep urmatorflorica a scris:lasa fete nu va suparati ca vine, ea si impacarea
Admin_dea05- Admin
Murat vede maşina cu flori a lui levent şi crede că este nunta lui Hasret .
ce imi place ca o urmareste ca un adolescent , se ascunde sa o vada cand iese din casa , o urmareste unde pleaca , sta pitit ca Azorel in tufa da nu are curajul sa isi deschida gura sa spuna ce simte si sa lupte pentru dragostea lui , mai bine sufera in tacere.anuta1971 a scris:
pai nu facem toate la fel? sa vezi ca Murat dupa faza asta o ia sigur razna... si asa e un pic nebun... poate se duce Hasret dupa el si ii spune ca nu e nunta ei
alitheea- vip
cred ca acum vede ca o poate pierde, si se trezeste... a recunoscut si el fata de Bahar ca nu se comporta normal... dar de ce fata de Bahar?... offf turcii astiaAdmin_dea05 a scris:Scene tipic MURAT....trage repede concluziile isi ia jucariile si pleaca suparat...Oare cand va lua si el atitudine???m-am saturat sa-l vad asa
anuta1971- vip
ca Azorel?!.........alitheea a scris:[]ce imi place ca o urmareste ca un adolescent , se ascunde sa o vada cand iese din casa , o urmareste unde pleaca , sta pitit ca Azorel in tufa da nu are curajul sa isi deschida gura sa spuna ce simte si sa lupte pentru dragostea lui , mai bine sufera in tacere.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Scene tipic MURAT....trage repede concluziile isi ia jucariile si pleaca suparat...Oare cand va lua si el atitudine???m-am saturat sa-l vad asa
Aaaaaa ce-i asta ce fel de trailer e asta n-am inteles nimic.
iulianagl- moderator
Las' s-o ia razna si s-o faca pe nebunul !! Poate o baga in sperieti pe Nesrin !!Poate-i vine si aleia mintea la cap !anuta1971 a scris:
pai nu facem toate la fel? sa vezi ca Murat dupa faza asta o ia sigur razna... si asa e un pic nebun...
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
alitheea a scris:ce ti-am spus eu ca el doar actioneaza , nu are timp sa si gandeasca
E ca si cum ar fi o a doua persoana in el oare nu sufera de dubla personalitate?
iulianagl- moderator
dar ce prostut e murat , cum isi poate inchipui ca levent si-ar face nunta in tiganie
alitheea- vip
asta printre alteleiulianagl a scris:
E ca si cum ar fi o a doua persoana in el oare nu sufera de dubla personalitate?
alitheea- vip
alitheea a scris:dar ce prostut e murat , cum isi poate inchipui ca levent si-ar face nunta in tiganie
el a auzit când a cerut-o pe Hasret de soaţă.
http://dizifrm.com/izle/gonulcelen-27bolum-izle
da asa e , si nu mai putea sa stea pitit doua minute sa afle si raspunsul , , vai si amar de logica luiDENISA a scris:
el a auzit când a cerut-o pe Hasret de soaţă.
http://dizifrm.com/izle/gonulcelen-27bolum-izle
alitheea- vip
Fetelor ,de saptamana viitoare,cred ca incepe impacarea...Dupa disperarea care-l cuprinde crezand ca ea s-a maritat ,atunci cand o sa vada ca s-a inselat ,cred ca o sa avem in sfarsit...dulcea impacare...Merita Murat toate astea si un pic peste...Data viitoare se v-a gandi mai bine cand il vor incerca nervii . Mie mi-a placut Levent ,dar asta e , nu are noroc in filmul asta...Norocul alearga dupa Murat si el parca se lupta cu el sa nu-l prinda .Bine macar ca a inteles ca fara ea ,nu se pote...Dar de luptat tot nu a invatat ,inca...Poate data viitoare .Fuge mereu si de noroc si de lupta...Noapte buna fetelor...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
alitheea a scris:da asa e , si nu mai putea sa stea pitit doua minute sa afle si raspunsul , , vai si amar de logica lui
ai văzut tu bărbaţi răbdători , care să asculte până la final ?? ea purtea să refuze .
eu cred ca totusi impacarea nu e departe... nu ne mai pot tine mult asa ca ne pierd de musterii... si asa am citit in seara asta pe undeva ca un fan ar fi trimis un email amenintand ca bate scenaristii sunt multi socatiflorica a scris:lasa fete nu va suparati ca vine, ea si impacarea
anuta1971- vip
noapte buna danadana17 a scris:Fetelor ,de saptamana viitoare,cred ca incepe impacarea...Poate data viitoare .Fuge mereu si de noroc si de lupta...Noapte buna fetelor...
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 43 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum