32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
lexia
rina-rina
iulia80
vivi
Bruni-My
florina1989
tiberici
anuta1971
annadanna
iulia1965
Theo_1
mihaela99
dana17
Garo
DENISA
alitheea
pissycutz
lica54
narcisa
elena
axxa246
Admin_dea05
florica
iulianagl
28 participanți
Pagina 21 din 43
Pagina 21 din 43 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Puneti mi si mie ep asta de la inceput ca nu merge sub nici o forma de atunci nu am vazut nimic
ce se intimpl nici poza din avatar nu o mai am
ce se intimpl nici poza din avatar nu o mai am
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
se duce la studio dupa ea ca i a zis ethem ca daca ar fi in locul lui s ar duce unde este ea
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Murat se pregăteşte să dea lecţii particulare catorva studenţi
Levent îi spune lui Hasret astăzi vom începe o zi foarte bună si vei canta toate aceste piese in studio.
Hasret îl întreabă ce-i ( care e) cu surpriza lui.
şi Levent spune că poate îi spune astăzi.
**
toată lumea îl felicita pe drum pe Cobra .. el nu înţelege ce se întâmplă.
**
Gülnaz îi spune Lui Balçiçek despre 11.11.11
Balçiçek spune ca 11 r la sfârşitul anului astfel nunta ta este anul viitor.
Gülnaz înţelege acest lucru şi ea este supărată
Levent îi spune lui Hasret astăzi vom începe o zi foarte bună si vei canta toate aceste piese in studio.
Hasret îl întreabă ce-i ( care e) cu surpriza lui.
şi Levent spune că poate îi spune astăzi.
**
toată lumea îl felicita pe drum pe Cobra .. el nu înţelege ce se întâmplă.
**
Gülnaz îi spune Lui Balçiçek despre 11.11.11
Balçiçek spune ca 11 r la sfârşitul anului astfel nunta ta este anul viitor.
Gülnaz înţelege acest lucru şi ea este supărată
Aiiiiiiiiii fetelor m-a intepat inima nu stiu ce jocuri face Levent dar nu e bine , nu e bine deloc.Sper ca Hasret e cu, capul pe umeri.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Prea tarziu Hogea ti-ai pierdut randul.
iulianagl- moderator
face nunta cu levent s a blocat la promo
florina1989- vip
ce trist e natarau dar mi-e mila de eliulianagl a scris:Prea tarziu Hogea ti-ai pierdut randul.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
florina1989 a scris:face nunta cu levent s a blocat la promo
Nu cred ca este nunta lui Gulnaz.....Ea nu este in alb... e in negru....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
poate se marita gulnaz nu vreau sa se marite hasretanuta1971 a scris:
ce trist e natarau dar mi-e mila de el
florina1989- vip
deja???..vaiii!!!Nu ma gandeamflorina1989 a scris:face nunta cu levent s a blocat la promo
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
cred ca totusi se casatoreste Gulnaz, dar el crede ca se casatoreste hasretflorina1989 a scris:face nunta cu levent s a blocat la promo
anuta1971- vip
ce sa zic , asa-i trebuie daca nu se documenteaza si trage concluzii gresite , dar nu sufera doar el sufera si hasret
eu cred ca il refuza si vor ramane doar buni prieteni , dar dupa aceasta faza vor mai putea fi murat si levent prieteni ?categiric nu!
eu cred ca il refuza si vor ramane doar buni prieteni , dar dupa aceasta faza vor mai putea fi murat si levent prieteni ?categiric nu!
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
speranuta1971 a scris:cred ca totusi se casatoreste Gulnaz, dar el crede ca se casatoreste hasretflorina1989 a scris:face nunta cu levent s a blocat la promo
Admin_dea05- Admin
anuta1971 a scris:
ce trist e natarau dar mi-e mila de el
N-am vazut trailerul.Unde este?
iulianagl- moderator
clar ca gulnaz si cobra , dar murat din nou intelege ce vrea fara sa verifice , impulsivitatea asta a lui ii da mult de furcaanuta1971 a scris:
cred ca totusi se casatoreste Gulnaz, dar el crede ca se casatoreste hasret
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
da levent are costum deschis la culoare si masina lui e cu floriAdmin_dea05 a scris: sper
florina1989- vip
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
sa-i ia naiba pe turci... sa fiu sincera in momentul asta nu ma intereseaza prietenia lor.. daca o fi fost vreodata prietenie... ce sfarsitalitheea a scris:ce sa zic , asa-i trebuie daca nu se documenteaza si trage concluzii gresite , dar nu sufera doar el sufera si hasret
anuta1971- vip
nici eu nu l-am vazut.asteptam sa fie urcatnarcisa a scris:unde este promo?
Admin_dea05- Admin
au fost cateva secvente de trailer... la o nunta (cred ca a Gulnazei) vine Murat si cand vede ca este nunta pleacaiulianagl a scris:
N-am vazut trailerul.Unde este?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
cred ca totusi se casatoreste Gulnaz, dar el crede ca se casatoreste hasret
Arzu spunea ca Gulnaz se casatoreste si vine si Murat iar Hasret il vede tocmai cand pleaca.
iulianagl- moderator
Murat walks away obviously.. and we do not hear hasret's answer. next week gülnaz's wedding. and murat comes and hasret sees him leave.
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 43 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum