32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
lexia
rina-rina
iulia80
vivi
Bruni-My
florina1989
tiberici
anuta1971
annadanna
iulia1965
Theo_1
mihaela99
dana17
Garo
DENISA
alitheea
pissycutz
lica54
narcisa
elena
axxa246
Admin_dea05
florica
iulianagl
28 participanți
Pagina 20 din 43
Pagina 20 din 43 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
iulianagl a scris:Murat o pupa pe Nesrin cred ca este de la rachiul care l-a baut la bar cu taica-su.
Poate bea mai mult si atunci starea de euforie il face sa pupe pe toata lumea si pe hasret din greseala
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara Garo bine ai venitGaro a scris:buna seara,doamnelor! vizionare placuta
elena- vip
oare daca incercam si noi?.. unde o fi tuica aia de la Lica?elena a scris:
Poate bea mai mult si atunci starea de euforie il face sa pupe pe toata lumea si pe hasret din greseala
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Vai cata reclama au ...Astea au alte reguli in materie de reclame...Te inebunesc.
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna seara Garo bine ai venitGaro a scris:buna seara,doamnelor! vizionare placuta
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
elena a scris:
Super.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
pai eu am zis sa aduca mai multa ca vad ca are niste efecte Dar oare o merge cu prajituri ca am mancat asa in proasta vreo 4 feluri pina acum fara sa mi dau seama cred ca de daca nu mai dau nici un semn de viata inseamna ca sunt la spital... doamne fereste sa nu i tin companie maestrului ca tot suntem noi din aceiasi zonaanuta1971 a scris:
oare daca incercam si noi?.. unde o fi tuica aia de la Lica?
Ultima editare efectuata de catre elena in Vin 05 Noi 2010, 9:41 pm, editata de 1 ori
elena- vip
oare Levent o aduce pe Gulnaz la H.? ar fii in stare, doar sa-l combata pe M. in fata ei
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Hasret îl invită pe Levent la cină dar el refuză.
Garo a scris:oare Levent o aduce pe Gulnaz la H.? ar fii in stare, doar sa-l combata pe M. in fata ei
La naiba asa face dar stii ce mi s-a parut ca la bowling cand vorbeau parca incerca sa-i sugereze ceva lui Murat.
iulianagl- moderator
uitati-va la Le vent ce ipocrit este? nu mai prididea sa i dea afara pe gulnaz si cobra si acum ...
elena- vip
Buna seara fetelor..acum am intrat si eu
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Levent vine în cartier pentru a o lua acasă la Hasret pe Gülnaz şi Cobra. Gülnaz şi Cobra sunt cam reci cu Levent, dar atunci când el spune că Hasret le simte lipsa ei nu pot spune nu ..
astfel încât aceştia merg cu Levent. şi ambii stau în partea din spate a maşinii iar Cobra spune condu...
astfel încât aceştia merg cu Levent. şi ambii stau în partea din spate a maşinii iar Cobra spune condu...
Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor..acum am intrat si eu
iulianagl- moderator
Buna, fetelor !!
Abia acum mi-a venit net-ul... Si-mi ascutisem dintii ca-l vad "in direct"...
Am plecat sa-l vad pe Youtube...
Abia acum mi-a venit net-ul... Si-mi ascutisem dintii ca-l vad "in direct"...
Am plecat sa-l vad pe Youtube...
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
buna seara fetele vreau si eu link sa vad online ms mult
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Bună seara și bine ați venit Dea, Iulia și Florina.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=10761&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tvflorina1989 a scris:buna seara fetele vreau si eu link sa vad online ms mult
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
http://webtv.atv.com.tr/webtv/videoizle/atv/canli_yayinflorina1989 a scris:buna seara fetele vreau si eu link sa vad online ms mult
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
Cred ca se duce la scoala a doua zi si nu-si mai gaseste scaunul si pleaca numai ca Hogea afla ca a venit la scoala si a plecat si merge dupa ea si prinde chiar momentul cand o cere Levent in casatorie si asa se termina episodul.
iulianagl- moderator
ms multDENISA a scris:http://webtv.atv.com.tr/webtv/videoizle/atv/canli_yayin
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
la mine este blocat de atunci nu am vazut absolut nimic
elena- vip
Cobra şi Gülnaz îşi reamintesc de vremurile trecute şi este distractiv.
se duc înapoi în cartier cu un taxi.
Hasret încearcă să îi dea bani lui cobra dar nu acceptă.
11.11.11 este data nunţii lui Gülnaz şi Cobra.
dar Gülnaz nu a înţeles încă şi cred că, atunci când ea îşi dă seama , ea va crede că este prea târziu ..
se duc înapoi în cartier cu un taxi.
Hasret încearcă să îi dea bani lui cobra dar nu acceptă.
11.11.11 este data nunţii lui Gülnaz şi Cobra.
dar Gülnaz nu a înţeles încă şi cred că, atunci când ea îşi dă seama , ea va crede că este prea târziu ..
Continut sponsorizat
Pagina 20 din 43 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum