32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
lexia
rina-rina
iulia80
vivi
Bruni-My
florina1989
tiberici
anuta1971
annadanna
iulia1965
Theo_1
mihaela99
dana17
Garo
DENISA
alitheea
pissycutz
lica54
narcisa
elena
axxa246
Admin_dea05
florica
iulianagl
28 participanți
Pagina 31 din 43
Pagina 31 din 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ok , ne-am luat prrtia de nervi la film , pe cea de ras dupa film si acum putem pleca linistite la nani ca am avut activitate intensa in aceasta seara
noapte buna
noapte buna
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nu prea veti avea cum sa ma vedeti..maine e zi de curatenie si de facut mancare ..iulianagl a scris:[Ia sa te vedem.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Noapte buna!..Hai ca raman eu sa sting becul....alitheea a scris:ok , ne-am luat prrtia de nervi la film , pe cea de ras dupa film si acum putem pleca linistite la nani ca am avut activitate intensa in aceasta seara
noapte buna
Admin_dea05- Admin
noapte buna, fetelor! ma bucur ca am stat pina la ora asta pt.ca mi-a trecut supararea citindu-va pe voi
pa, vise placute, pe miine
de data asta cred ca am ramas eu ultima; nui nimic ca mie nu mi este frica, pa
pa, vise placute, pe miine
de data asta cred ca am ramas eu ultima; nui nimic ca mie nu mi este frica, pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
buna dimineata fetelor ,poftiti la mai multa ca amu cred ca-s mai multe fete pe acasa, v-a mai trecut din suparare macar in episodul asta Hasret n -a mai plins, o zi frumoasa va doresc deasemenea un sfirsit de saptamina minunat ,un cu caldura in inima si-n suflet, pe mai tirziu, Axxa nu te-am vazut aseara la film sau nu mai tin eu minte.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
[Dragalaseelooor buna dimineaataa desteptareaa asosit cafea cafea cafea cafea cafea cafeaua sa o servim impreuna si sa va treaca mahmureala de la cita tuica vam dat aseara.Buna dimineata florica tot bunicutele se trezesc mai dimineata.Va doresc un uichend placut cu mult soare sa va incalzeasca inimile pentru toate iubitele mele sa nu uitati ca si astazi va iubesc
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna Lica eu nu sunt bunicuta, am trei copii dar nu sunt casatoriti niciunul,o zi frumoasa si tielica54 a scris:[Dragalaseelooor buna dimineaataa desteptareaa asosit cafeaua sa o servim impreuna si sa va treaca mahmureala de la cita tuica vam dat aseara.Buna dimineata florica tot bunicutele se trezesc mai dimineata.Va doresc un uichend placut cu mult soare sa va incalzeasca inimile pentru toate iubitele mele sa nu uitati ca si astazi va iubesc
florica- vip
[Florica sati traiasca copiii sa fie sanatosi iar tu sa te bucuri de ei ca nu este bucurie mai mare ca asta o zi buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata FLORICA LICA multam frumos de cafea cafea saru mana
Buna dimineata TUTUROR
Buna dimineata TUTUROR
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
stiu Lica si sunt de acord cu tine ,copii sunt o mare bucurie pt parinti,si tie sa-ti traiasca copii si nepotica sa o rasfeti mult dar cu grije.lica54 a scris:[Florica sati traiasca copiii sa fie sanatosi iar tu sa te bucuri de ei ca nu este bucurie mai mare ca asta o zi buna
florica- vip
buna dimi. cu placere si dragoste.elena a scris: Buna dimineata FLORICA LICA multam frumos de saru mana
Buna dimineata TUTUROR
florica- vip
Bună dimineața dragele mele. Mulțumiri pentru cafea și ceai.
Dacă nu a tradus nimeni încep eu acum.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna dimineata Narcisa multumim frumosnarcisa a scris:Bună dimineața dragele mele. Mulțumiri pentru cafea și ceai.
elena- vip
Știi că asta e plăcerea mea, Elena.elena a scris:
Buna dimineata Narcisa multumim frumos
narcisa- vip
Buna fetelor ,va urez o zi frumoasa si un sfarsit de saptamana minunat...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Mulţumim Dana. O zi frumoasă şi pentru tine. La Bucureşti soarele ţine cu noi. La Iaşi cum este vremea?dana17 a scris: Buna fetelor ,va urez o zi frumoasa si un sfarsit de saptamana minunat...
narcisa- vip
Narcisa multumim ... Pt tine , sa ai spor la tradus...Au fost multe dialoguri interesante...
dana17- vip
Minunata ...Stau la soare si butonez... Nu esti singura ...Eu mai am treaba , dar sant in zona si poate fac printre picaturi si un comentariu la ce a fost ieri...narcisa a scris:
Mulţumim Dana. O zi frumoasă şi pentru tine. La Bucureşti soarele ţine cu noi. La Iaşi cum este vremea?
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Sam 06 Noi 2010, 11:49 am, editata de 1 ori
dana17- vip
Mulţumesc pentru clătite, cred că sunt cu sirop de arţar. Încă n-am văzut filmul aştept să apară traducerea că are mai mult farmec când îl vezi cu traducere şi aşa nici nu mă supăr prea tare că Murat nu face ce vrem noi.dana17 a scris:Narcisa multumim ... Pt tine , sa ai spor la tradus...Au fost multe dialoguri interesante...
narcisa- vip
Chiar aştept comentariile tale. Se apropie foarte mult de ceea ce gândesc şi eu, mai ales în legătură cu Levent. Dar tu o spui mult, mult mai frumos decât aş spune eu.dana17 a scris:Minunata ...Stau la soare si butonez... Nu esti singura ...Eu mai am treaba , dar sant in zona si poate fac printre picaturi si un comentariu la ce a fost ieri...
narcisa- vip
Buna fetelor!!..am intrat doar sa va salut...am o gramada de treaba dar imi sta capul la voi ...Dana astept comentariult tau.Imi face placere sa le citesc. Narcisa multumim de traducere acum am citit-o ce frumos suna in romana>>> indragostit >>>> de cate ori citesc traducerea si corectez subtitrarea episodul mi se pare mai frumos..o fac cu asa placere!!!..chiar daca ep nu a fost pe masura asteptarilor noastre sunt sigura cu traducerea dialogurilor o sa ne schimbam un pic parerea..Astept in special dialogul Tata& Fiu..... ..
Admin_dea05- Admin
Buna Dea...Vine si comentariul deși nu prea sant multe de spus și soarele asta parca ma moleșește și-mi piere inspirația...E drept ca nici Murat nu prea s-a chinuit in ultimul timp sa ne inspire...Dar pt voi mereu cu placere...Admin_dea05 a scris:Buna fetelor!!..am intrat doar sa va salut...am o gramada de treaba dar imi sta capul la voi ...Dana astept comentariult tau.Imi face placere sa le citesc. Narcisa multumim de traducere acum am citit-o ce frumos suna in romana>>> indragostit >>>> de cate ori citesc traducerea si corectez subtitrarea episodul mi se pare mai frumos..o fac cu asa placere!!!..chiar daca ep nu a fost pe masura asteptarilor noastre sunt sigura cu traducerea dialogurilor o sa ne schimbam un pic parerea..Astept in special dialogul Tata& Fiu..... ..
dana17- vip
buna fetelor
un sfarsit de saptamana excelent va doresc
Narcisa multi
Narcisa multi
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
mihaela99 a scris:buna fetelor
Narcisa multi
Buna MIhaela o zi frumoasa si o saptamana cum ti-o doresti
Fetelor eu ma retrag va doresc o zi placuta
elena- vip
Buna Mihaela...mihaela99 a scris:buna fetelor
Narcisa multi
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum