22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+13
mitzymeu
mihaela99
danaxbt
florina1989
DENISA
iulianagl
narcisa
alitheea
dana17
florica
elena
anuta1971
Admin_dea05
17 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
eu zic sa nu i iei exemplu sa nu semanati fii mai indrazneata indiferent cine este in fata ta poate sa fie si presedinte aminteste ti este om tuba cred ca are complexe de inferioritate numai asa se explica comportamentul ei si atunci cazi in alta extremaalitheea a scris:
stai linistita ca nici eu nu am fost mai breaza , iar acum cand incep nu imi mai tace gura (sau tastele)
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
am reusit ... elena uite cateva dintre poze
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/alte-subiecte-de-discutie-f8/poze-de-vacanta-t183-50.htm#51816
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/alte-subiecte-de-discutie-f8/poze-de-vacanta-t183-50.htm#51816
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
alitheea pina gasesti tu pozele vine dimineata pune le ca le vad miine cind sunt la serv ca tot nu prea am ce sa fac dana ixulet ali va urez noapte buna ca nu mai pot de somn va las una in compania celeilalte
elena- vip
imediat de abia astept este si mormintul ei se vede hai c a le vadalitheea a scris:am reusit ... elena uite cateva dintre poze
elena- vip
elena a scris:alitheea pina gasesti tu pozele vine dimineata pune le ca le vad miine cind sunt la serv ca tot nu prea am ce sa fac dana ixulet ali va urez noapte buna ca nu mai pot de somn va las una in compania celeilalte
noapte buna
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
v ai ali sunt SUPERBE ma crezi cxa am ochii plini de lacrimi ai cuvintul meu foarte frumoase vezi tu de ce dumnezeu ne va tine in veci pe noi oamenii iar pamintul niciodata nu va dispare pentru aceste frumuseti ca au fost si vor ramine pentru totdeauna ffoarte frumos iti multumesc foarte mullt lee mai vad si miine lumea e frumoasa oamenii sunt frumosi totul si trebuie sa fim recunoscatori ca ne este dat sa traim sa vedem asemenea splendorielena a scris:imediat de abia astept este si mormintul ei se vede hai c a le vadalitheea a scris:am reusit ... elena uite cateva dintre poze
elena- vip
ma bucur ca ti-au placut , acum te las la nani , iti doresc noapte buna si o zi superba , te imbratisez cu mult dragelena a scris: vai ali sunt SUPERBE ma crezi cxa am ochii plini de lacrimi ai cuvintul meu foarte frumoase vezi tu de ce dumnezeu ne va tine in veci pe noi oamenii iar pamintul niciodata nu va dispare pentru aceste frumuseti ca au fost si vor ramine pentru totdeauna ffoarte frumos iti multumesc foarte mullt lee mai vad si miine lumea e frumoasa oamenii sunt frumosi totul si trebuie sa fim recunoscatori ca ne este dat sa traim sa vedem asemenea splendori
alitheea- vip
[quote="elena"] ALI SUNTETI MINUNATE SI TU SI DANA NE ATI ADUS NISTE POZE SUPER EI SPUNE CUM SA NU VA IUBESC EU INCA ODATA MULTUMIRI LA AMINDOUA CA NI LE ATI ARATAT EU CEL PUTIN CRED CA IN VIATA VIITOARE O SA VAD CE ATI VAZUT VOI
elena- vip
SI EU PAelena a scris:ALI SUNTETI MINUNATE SI TU SI DANA NE ATI ADUS NISTE POZE SUPER EI SPUNE CUM SA NU VA IUBESC EU INCA ODATA MULTUMIRI LA AMINDOUA CA NI LE ATI ARATAT EU CEL PUTIN CRED CA IN VIATA VIITOARE O SA VAD CE ATI VAZUT VOI
elena- vip
dana , si pentru tine si noapte buna , iar acum ca ai intrat in familia noastra sa stii ca absentele nu se motiveaza decat cele intemeiate , asa ca te asteptam la prezenta
alitheea- vip
cu tot dragul elena
alitheea- vip
somn usor si vise frumoase...... eu sunt mereu aici numai ca de cele mai multe ori doar va urmaresc......v am pupat si pe maine
danaxbt- membru senior
sa nu iti fie frica din cauza ca ai putea sa gresesti , aici nu exista asa ceva , te asteptam cu tot draguldanaxbt a scris:somn usor si vise frumoase...... eu sunt mereu aici numai ca de cele mai multe ori doar va urmaresc......v am pupat si pe maine
alitheea- vip
alitheea a scris:sa nu iti fie frica din cauza ca ai putea sa gresesti , aici nu exista asa ceva , te asteptam cu tot draguldanaxbt a scris:somn usor si vise frumoase...... eu sunt mereu aici numai ca de cele mai multe ori doar va urmaresc......v am pupat si pe maine
danaxbt- membru senior
https://www.youtube.com/watch?v=UlWY1p_ssB4
ia vedeti fetelor ceva frumos si emotionant , ca ne-am intoxicat destul cu tiganii expulzati din Franta
ia vedeti fetelor ceva frumos si emotionant , ca ne-am intoxicat destul cu tiganii expulzati din Franta
alitheea- vip
Buna dimineata fetelor si bine v-am gasit. Aseara am fost e vacuata de la calculator si nu am mai putut zice nimic mai ales de poza aceea cu gaina oare o fi animalul[ pasarea]lui de companie parca avea penele date cu gel ca stateau ca tepile. Buna Ali,eu sint bihoreanca cum esti tu banateana,insa imi place aici foarte mult mai ales graiul popular.PA dragutelor,sa aveti o zi buna .
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Bine ai revenit zanuta , noi am fost cumintele cat ai fost plecata dar ti-am simtit lipsa
acum eu trebuie sa plec ca am o groaza de treburi de rezolvat , multi si ne vb deseara
acum eu trebuie sa plec ca am o groaza de treburi de rezolvat , multi si ne vb deseara
alitheea- vip
Buna ziua ladies.
Ali multumesc.
Ali multumesc.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
alitheea a scris:Bine ai revenit zanuta , noi am fost cumintele cat ai fost plecata dar ti-am simtit lipsa
Buna Ali , buna fetelor, de emotii ce am avut am scris mesajul la VIDEO NOUTATI
BOS BULDUK inca o data , va sarut dulce pe toate ,
hai ca m-am zapacit nici nu am venit bine si .......
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
alitheea a scris:Bine ai revenit zanuta , noi am fost cumintele cat ai fost plecata dar ti-am simtit lipsa
multi si spor la toate
mihaela99- vip
buna ziua fetelor... vă pup dulce pe toate
bine ai venit draga mea Miha .. te imbraţisez cu mult drag
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
bună iuliana ..o zi excelentă îţi doresciulianagl a scris:Buna ziua ladies.
Ali multumesc.
anuta1971- vip
ali să ai o zi bună cu mult spor... multialitheea a scris:Bine ai revenit zanuta , noi am fost cumintele cat ai fost plecata dar ti-am simtit lipsa
anuta1971- vip
bună florica ..bine ai venit dragă bihoreancă... o zi bună să aiflorica a scris:Buna dimineata fetelor si bine v-am gasit. Aseara am fost e vacuata de la calculator si nu am mai putut zice nimic mai ales de poza aceea cu gaina oare o fi animalul[ pasarea]lui de companie parca avea penele date cu gel ca stateau ca tepile. Buna Ali,eu sint bihoreanca cum esti tu banateana,insa imi place aici foarte mult mai ales graiul popular.PA dragutelor,sa aveti o zi buna .
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:buna ziua fetelor... vă pup dulce pe toate
credeam ca m-ai uitat
ce faci? esti bine? ce dor mi-a fost de voi , stateam ca pe ghimpi, nu mai aveam rabdare, sa treaca timpul mai repede sa fiu aici cu voi imi este dor de MURAT HOCA NICI NU MAI STIU CUM ARATA tot asa frumusel? , finut si delicat? ?
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum