22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+13
mitzymeu
mihaela99
danaxbt
florina1989
DENISA
iulianagl
narcisa
alitheea
dana17
florica
elena
anuta1971
Admin_dea05
17 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna seara fetelor
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
bine eu oricum cel pputin sa zic meraba fii sigura ca voi zice chiar sa vina si cutrenurul 1 minut acolo tot ma opresc sa salutelena a scris:hei eu doi copii asa mai mari iti dai seama cu trei barbati in casa pina acum in vara asta am fost o rasfata dar cind vin ei .. nu mai sunt eu ci eialitheea a scris:de ce?elena a scris:cind or intra ele pentru mine incepe scoala si atunci o sa le citesc eu pe eleelena a scris:mai dar scene intre ei iok tinute vai si amar povestea in sine da a fost ceva dar parca saracie lucie or fi avut buget mic este singurul forum asta de acum pe care am intrat da ai dreptate fetele sunt foarte calde dar ce o fi cu ele de la un timp ca nici macar nu prea au timp sa mai zica maca MERABA ca sa arat ca stiu turcestealitheea a scris:nu stiu ce sa zic , eram luate rau de val , poate vedeam prin prisma partii romantate a serialului si il doream langa Tuba , dar nici nu suporta comparatie cei doi , acum avand termenul de comparatie cu cansel nu ma mai uit in urma , dar as minti ca nu s-au aprins spiritele si atunci , doar ca eu nu scriam pe forumul acela deoarece nu ma simteam ca as face parte din locul respectiv , nu am gasit caldura care am gasit-o aici am mai spuselena a scris:serios chiar asa simteati pentru murat yildrim ma surprindeti ,, ce te a atras asa ca sa stiu si eu sa ma uitalitheea a scris:eu in serialul asta l-am vazut prima data , dar de la inceput mi s-a pus pe suflet , cu toate ca si eu ca si restul fetelor inca il aveam in minte pe Yldirim , acum nici nu ma mai intereseaza , nu-i asa ca sunt statornica?elena a scris:stii ceva alitheea eu ma surprind singura citeodata ce reactii am sper nuuu eu nu l am vazut pe cansel pina acum jucind il stiam dar ori nu mi placeau actritele ori nu stiu de ce eu nu l am vazut aminte cred ca si de asta sunt este un bun actor si frumos unde mi or fi fost ochiialitheea a scris:l-am vazutelena a scris:aliteea cauta la pag 11 ca i l am pus lui narcisa pe canselito fumind este sexxy rau de totelena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
daca nu cauta-l pe net , sunt 3 parti
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
eu nu ma uit la askelena a scris:da draga mea ca incepe sau a inceput habar nu am :gfd<: :gfd<: dar nu au strigat dupa tine tradatoare ce esti nik niknu te aualitheea a scris:iar iulia si restul se pregatesc sufleteste pentru intalnirea de maine cu murat al lor
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
bine ai venit ixulet pasami te iar nu aveti mila de mine cind vreau sa plec hop si voi si somnicul meu glumesc bine ai venit din noudanaxbt a scris:buna seara fetelor
elena- vip
eu nici atitalitheea a scris:eu nu ma uit la askelena a scris:da draga mea ca incepe sau a inceput habar nu am :gfd<: :gfd<: dar nu au strigat dupa tine tradatoare ce esti nik niknu te aualitheea a scris:iar iulia si restul se pregatesc sufleteste pentru intalnirea de maine cu murat al lor
elena- vip
esti o scumpaelena a scris:bine eu oricum cel pputin sa zic meraba fii sigura ca voi zice chiar sa vina si cutrenurul 1 minut acolo tot ma opresc sa salutelena a scris:hei eu doi copii asa mai mari iti dai seama cu trei barbati in casa pina acum in vara asta am fost o rasfata dar cind vin ei .. nu mai sunt eu ci eialitheea a scris:de ce?elena a scris:cind or intra ele pentru mine incepe scoala si atunci o sa le citesc eu pe eleelena a scris:mai dar scene intre ei iok tinute vai si amar povestea in sine da a fost ceva dar parca saracie lucie or fi avut buget mic este singurul forum asta de acum pe care am intrat da ai dreptate fetele sunt foarte calde dar ce o fi cu ele de la un timp ca nici macar nu prea au timp sa mai zica maca MERABA ca sa arat ca stiu turcestealitheea a scris:nu stiu ce sa zic , eram luate rau de val , poate vedeam prin prisma partii romantate a serialului si il doream langa Tuba , dar nici nu suporta comparatie cei doi , acum avand termenul de comparatie cu cansel nu ma mai uit in urma , dar as minti ca nu s-au aprins spiritele si atunci , doar ca eu nu scriam pe forumul acela deoarece nu ma simteam ca as face parte din locul respectiv , nu am gasit caldura care am gasit-o aici am mai spuselena a scris:serios chiar asa simteati pentru murat yildrim ma surprindeti ,, ce te a atras asa ca sa stiu si eu sa ma uitalitheea a scris:eu in serialul asta l-am vazut prima data , dar de la inceput mi s-a pus pe suflet , cu toate ca si eu ca si restul fetelor inca il aveam in minte pe Yldirim , acum nici nu ma mai intereseaza , nu-i asa ca sunt statornica?elena a scris:stii ceva alitheea eu ma surprind singura citeodata ce reactii am sper nuuu eu nu l am vazut pe cansel pina acum jucind il stiam dar ori nu mi placeau actritele ori nu stiu de ce eu nu l am vazut aminte cred ca si de asta sunt este un bun actor si frumos unde mi or fi fost ochiialitheea a scris:l-am vazutelena a scris:aliteea cauta la pag 11 ca i l am pus lui narcisa pe canselito fumind este sexxy rau de totelena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
ti-am promis niste poze dar nu mai stiu sa le urc stai sa studiez
alitheea- vip
bine v am gasit e voie buna si veselie aici nu gluma
danaxbt- membru senior
bine ai venit , am inteles ca ti se spune ixuletdanaxbt a scris:buna seara fetelor
alitheea- vip
alitheea a scris:bine ai venit , am inteles ca ti se spune ixuletdanaxbt a scris:buna seara fetelor
ma botezat elena ..... dar nu mi displace...si oricum mai aveti o dana
danaxbt- membru senior
ali stii care este diferenta intre cei doi bine vazuta de mine este finetea charisma felul de a te prezenta in societate nu stiu cansel mi se pare educat delicat murat yildrim este frumusel dar stii vorba mamei cind imi zicea este frumos dar nu stiu ce nu are exista o mica mare diferenta intre cei doielena a scris:eu nici atitalitheea a scris:eu nu ma uit la askelena a scris:da draga mea ca incepe sau a inceput habar nu am :gfd<: :gfd<: dar nu au strigat dupa tine tradatoare ce esti nik niknu te aualitheea a scris:iar iulia si restul se pregatesc sufleteste pentru intalnirea de maine cu murat al lor
elena- vip
daca mai vorbim de murat yildrim vine denisa sa vezi ce artilerie grea are de lesinielena a scris:ali stii care este diferenta intre cei doi bine vazuta de mine este finetea charisma felul de a te prezenta in societate nu stiu cansel mi se pare educat delicat murat yildrim este frumusel dar stii vorba mamei cind imi zicea este frumos dar nu stiu ce nu are exista o mica mare diferenta intre cei doielena a scris:eu nici atitalitheea a scris:eu nu ma uit la askelena a scris:da draga mea ca incepe sau a inceput habar nu am :gfd<: :gfd<: dar nu au strigat dupa tine tradatoare ce esti nik niknu te aualitheea a scris:iar iulia si restul se pregatesc sufleteste pentru intalnirea de maine cu murat al lor
elena- vip
alitheea a scris:esti o scumpaelena a scris:bine eu oricum cel pputin sa zic meraba fii sigura ca voi zice chiar sa vina si cutrenurul 1 minut acolo tot ma opresc sa salutelena a scris:hei eu doi copii asa mai mari iti dai seama cu trei barbati in casa pina acum in vara asta am fost o rasfata dar cind vin ei .. nu mai sunt eu ci eialitheea a scris:de ce?elena a scris:cind or intra ele pentru mine incepe scoala si atunci o sa le citesc eu pe eleelena a scris:mai dar scene intre ei iok tinute vai si amar povestea in sine da a fost ceva dar parca saracie lucie or fi avut buget mic este singurul forum asta de acum pe care am intrat da ai dreptate fetele sunt foarte calde dar ce o fi cu ele de la un timp ca nici macar nu prea au timp sa mai zica maca MERABA ca sa arat ca stiu turcestealitheea a scris:nu stiu ce sa zic , eram luate rau de val , poate vedeam prin prisma partii romantate a serialului si il doream langa Tuba , dar nici nu suporta comparatie cei doi , acum avand termenul de comparatie cu cansel nu ma mai uit in urma , dar as minti ca nu s-au aprins spiritele si atunci , doar ca eu nu scriam pe forumul acela deoarece nu ma simteam ca as face parte din locul respectiv , nu am gasit caldura care am gasit-o aici am mai spuselena a scris:serios chiar asa simteati pentru murat yildrim ma surprindeti ,, ce te a atras asa ca sa stiu si eu sa ma uitalitheea a scris:eu in serialul asta l-am vazut prima data , dar de la inceput mi s-a pus pe suflet , cu toate ca si eu ca si restul fetelor inca il aveam in minte pe Yldirim , acum nici nu ma mai intereseaza , nu-i asa ca sunt statornica?elena a scris:stii ceva alitheea eu ma surprind singura citeodata ce reactii am sper nuuu eu nu l am vazut pe cansel pina acum jucind il stiam dar ori nu mi placeau actritele ori nu stiu de ce eu nu l am vazut aminte cred ca si de asta sunt este un bun actor si frumos unde mi or fi fost ochiialitheea a scris:l-am vazutelena a scris:aliteea cauta la pag 11 ca i l am pus lui narcisa pe canselito fumind este sexxy rau de totelena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
elena- vip
elena a scris:ali stii care este diferenta intre cei doi bine vazuta de mine este finetea charisma felul de a te prezenta in societate nu stiu cansel mi se pare educat delicat murat yildrim este frumusel dar stii vorba mamei cind imi zicea este frumos dar nu stiu ce nu are exista o mica mare diferenta intre cei doielena a scris:eu nici atitalitheea a scris:eu nu ma uit la askelena a scris:da draga mea ca incepe sau a inceput habar nu am :gfd<: :gfd<: dar nu au strigat dupa tine tradatoare ce esti nik niknu te aualitheea a scris:iar iulia si restul se pregatesc sufleteste pentru intalnirea de maine cu murat al lor
in ochii lui cansel se citeste si frumusetea interioara, bunatatea sufleteasca..la murat yild pur si simplu nu reusesti sa i patrunzi in suflet.....asa mi se pare mie................si uite asa m am bagat si eu ca musca in lapte in discutia voastra
danaxbt- membru senior
1 min sa salut ti am zis poate sa vina taifunul daca imi face placere ceva nu ezit si cind am timp bineinteles ca voi sta si de vorba eu vreau cu toateelena a scris:alitheea a scris:esti o scumpaelena a scris:bine eu oricum cel pputin sa zic meraba fii sigura ca voi zice chiar sa vina si cutrenurul 1 minut acolo tot ma opresc sa salutelena a scris:hei eu doi copii asa mai mari iti dai seama cu trei barbati in casa pina acum in vara asta am fost o rasfata dar cind vin ei .. nu mai sunt eu ci eialitheea a scris:de ce?elena a scris:cind or intra ele pentru mine incepe scoala si atunci o sa le citesc eu pe eleelena a scris:mai dar scene intre ei iok tinute vai si amar povestea in sine da a fost ceva dar parca saracie lucie or fi avut buget mic este singurul forum asta de acum pe care am intrat da ai dreptate fetele sunt foarte calde dar ce o fi cu ele de la un timp ca nici macar nu prea au timp sa mai zica maca MERABA ca sa arat ca stiu turcestealitheea a scris:nu stiu ce sa zic , eram luate rau de val , poate vedeam prin prisma partii romantate a serialului si il doream langa Tuba , dar nici nu suporta comparatie cei doi , acum avand termenul de comparatie cu cansel nu ma mai uit in urma , dar as minti ca nu s-au aprins spiritele si atunci , doar ca eu nu scriam pe forumul acela deoarece nu ma simteam ca as face parte din locul respectiv , nu am gasit caldura care am gasit-o aici am mai spuselena a scris:serios chiar asa simteati pentru murat yildrim ma surprindeti ,, ce te a atras asa ca sa stiu si eu sa ma uitalitheea a scris:eu in serialul asta l-am vazut prima data , dar de la inceput mi s-a pus pe suflet , cu toate ca si eu ca si restul fetelor inca il aveam in minte pe Yldirim , acum nici nu ma mai intereseaza , nu-i asa ca sunt statornica?elena a scris:stii ceva alitheea eu ma surprind singura citeodata ce reactii am sper nuuu eu nu l am vazut pe cansel pina acum jucind il stiam dar ori nu mi placeau actritele ori nu stiu de ce eu nu l am vazut aminte cred ca si de asta sunt este un bun actor si frumos unde mi or fi fost ochiialitheea a scris:l-am vazutelena a scris:aliteea cauta la pag 11 ca i l am pus lui narcisa pe canselito fumind este sexxy rau de totelena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
elena- vip
inteleapta fata , si eu am simtit acelasi lucru , are acel ceva ce ti se duce direct la suflet , dar stii cum e , asta e opinia noastra si trebuie sa admitem ca nu toata lumea trebuie sa vada ca noi , am spus mi-a placut murat , dar pana in momentul in care l-am vazut pe Cansel , este foarte aproape de idealul meu de barbat , dar stii cum e nu toata lumea percepe la fel , asta e opinia meaelena a scris:ali stii care este diferenta intre cei doi bine vazuta de mine este finetea charisma felul de a te prezenta in societate nu stiu cansel mi se pare educat delicat murat yildrim este frumusel dar stii vorba mamei cind imi zicea este frumos dar nu stiu ce nu are exista o mica mare diferenta intre cei doielena a scris:eu nici atitalitheea a scris:eu nu ma uit la askelena a scris:da draga mea ca incepe sau a inceput habar nu am :gfd<: :gfd<: dar nu au strigat dupa tine tradatoare ce esti nik niknu te aualitheea a scris:iar iulia si restul se pregatesc sufleteste pentru intalnirea de maine cu murat al lor
alitheea- vip
foarte bine ca te ai bagat de ce nu este o diferenta de clasa calitate alura mai pune si tu cite ceva ca vad ca te pricepidanaxbt a scris:elena a scris:ali stii care este diferenta intre cei doi bine vazuta de mine este finetea charisma felul de a te prezenta in societate nu stiu cansel mi se pare educat delicat murat yildrim este frumusel dar stii vorba mamei cind imi zicea este frumos dar nu stiu ce nu are exista o mica mare diferenta intre cei doielena a scris:eu nici atitalitheea a scris:eu nu ma uit la askelena a scris:da draga mea ca incepe sau a inceput habar nu am :gfd<: :gfd<: dar nu au strigat dupa tine tradatoare ce esti nik niknu te aualitheea a scris:iar iulia si restul se pregatesc sufleteste pentru intalnirea de maine cu murat al lor
in ochii lui cansel se citeste si frumusetea interioara, bunatatea sufleteasca..la murat yild pur si simplu nu reusesti sa i patrunzi in suflet.....asa mi se pare mie................si uite asa m am bagat si eu ca musca in lapte in discutia voastra
elena- vip
ai perfecta dreptate no comennt gusturile nu se discuta dar este o parare nu cred ca am deranjat ti am zis au o artilerie grea de ne termina chiar le am zis caa parca ar fi rrazboiul celor doua rozealitheea a scris:inteleapta fata , si eu am simtit acelasi lucru , are acel ceva ce ti se duce direct la suflet , dar stii cum e , asta e opinia noastra si trebuie sa admitem ca nu toata lumea trebuie sa vada ca noi , am spus mi-a placut murat , dar pana in momentul in care l-am vazut pe Cansel , este foarte aproape de idealul meu de barbat , dar stii cum e nu toata lumea percepe la fel , asta e opinia meaelena a scris:ali stii care este diferenta intre cei doi bine vazuta de mine este finetea charisma felul de a te prezenta in societate nu stiu cansel mi se pare educat delicat murat yildrim este frumusel dar stii vorba mamei cind imi zicea este frumos dar nu stiu ce nu are exista o mica mare diferenta intre cei doielena a scris:eu nici atitalitheea a scris:eu nu ma uit la askelena a scris:da draga mea ca incepe sau a inceput habar nu am :gfd<: :gfd<: dar nu au strigat dupa tine tradatoare ce esti nik niknu te aualitheea a scris:iar iulia si restul se pregatesc sufleteste pentru intalnirea de maine cu murat al lor
elena- vip
lasa pui ca am fost noi doua , acum a venit si danax , ca dana noastra celalta isi face de cap cu frantijii si imi face mie in ciuda , si a mai fost si gaina lui cansel ... nu iti ajunge?elena a scris: 1 min sa salut ti am zis poate sa vina taifunul daca imi face placere ceva nu ezit si cind am timp bineinteles ca voi sta si de vorba eu vreau cu toate
alitheea- vip
elena a scris:foarte bine ca te ai bagat de ce nu este o diferenta de clasa calitate alura mai pune si tu cite ceva ca vad ca te pricepidanaxbt a scris:elena a scris:ali stii care este diferenta intre cei doi bine vazuta de mine este finetea charisma felul de a te prezenta in societate nu stiu cansel mi se pare educat delicat murat yildrim este frumusel dar stii vorba mamei cind imi zicea este frumos dar nu stiu ce nu are exista o mica mare diferenta intre cei doielena a scris:eu nici atitalitheea a scris:eu nu ma uit la askelena a scris:da draga mea ca incepe sau a inceput habar nu am :gfd<: :gfd<: dar nu au strigat dupa tine tradatoare ce esti nik niknu te aualitheea a scris:iar iulia si restul se pregatesc sufleteste pentru intalnirea de maine cu murat al lor
deocamdata eu is invatacel pe aici....
danaxbt- membru senior
a;lithea vrei sa ti spun ca pe mine in general ma atrageau ce i cu ochii schimbati verzi albastri pentru ca eu ii am caprui inchis eu ziceam ca am ochii maro cind eram mai mica ce proasta eu sotul meu copii au ochii verzi dar acum chiar imi plac si ochii mei si mai ales ai lui cansel ei spune tu eu sunt normalaelena a scris:ai perfecta dreptate no comennt gusturile nu se discuta dar este o parare nu cred ca am deranjat ti am zis au o artilerie grea de ne termina chiar le am zis caa parca ar fi rrazboiul celor doua rozealitheea a scris:inteleapta fata , si eu am simtit acelasi lucru , are acel ceva ce ti se duce direct la suflet , dar stii cum e , asta e opinia noastra si trebuie sa admitem ca nu toata lumea trebuie sa vada ca noi , am spus mi-a placut murat , dar pana in momentul in care l-am vazut pe Cansel , este foarte aproape de idealul meu de barbat , dar stii cum e nu toata lumea percepe la fel , asta e opinia meaelena a scris:ali stii care este diferenta intre cei doi bine vazuta de mine este finetea charisma felul de a te prezenta in societate nu stiu cansel mi se pare educat delicat murat yildrim este frumusel dar stii vorba mamei cind imi zicea este frumos dar nu stiu ce nu are exista o mica mare diferenta intre cei doielena a scris:eu nici atitalitheea a scris:eu nu ma uit la askelena a scris:da draga mea ca incepe sau a inceput habar nu am :gfd<: :gfd<: dar nu au strigat dupa tine tradatoare ce esti nik niknu te aualitheea a scris:iar iulia si restul se pregatesc sufleteste pentru intalnirea de maine cu murat al lor
elena- vip
nimeni nu s a nascut invatat ai curaj ca oameni suntem suntem aceiasi speviedanaxbt a scris:
elena- vip
cum sa zic , cansel nu e un barbat foarte frumos daca te uiti foarte atent , dar are acea frumusete interioara care ne-a cam sucit mintile . cat despre celelalte fete cinste lor ca au ramas fidele , eu am dezertat
alitheea- vip
''curaj gaina ca maine te tai ''elena a scris:nimeni nu s a nascut invatat ai curaj ca oameni suntem suntem aceiasi speviedanaxbt a scris:elena a scris:foarte bine ca te ai bagat de ce nu este o diferenta de clasa calitate alura mai pune si tu cite ceva ca vad ca te pricepidanaxbt a scris:elena a scris:ali stii care este diferenta intre cei doi bine vazuta de mine este finetea charisma felul de a te prezenta in societate nu stiu cansel mi se pare educat delicat murat yildrim este frumusel dar stii vorba mamei cind imi zicea este frumos dar nu stiu ce nu are exista o mica mare diferenta intre cei doielena a scris:eu nici atitalitheea a scris:eu nu ma uit la askelena a scris:da draga mea ca incepe sau a inceput habar nu am :gfd<: :gfd<: dar nu au strigat dupa tine tradatoare ce esti nik niknu te aualitheea a scris:iar iulia si restul se pregatesc sufleteste pentru intalnirea de maine cu murat al lor
de felul meu is mai tacuta si nu prea le am intr ale cuvintelor......de aia o inteleg bine pe tuba ..intr un fel ma aseman cu ea.....
danaxbt- membru senior
stai linistita ca nici eu nu am fost mai breaza , iar acum cand incep nu imi mai tace gura (sau tastele)danaxbt a scris:''curaj gaina ca maine te tai ''elena a scris:nimeni nu s a nascut invatat ai curaj ca oameni suntem suntem aceiasi speviedanaxbt a scris:elena a scris:foarte bine ca te ai bagat de ce nu este o diferenta de clasa calitate alura mai pune si tu cite ceva ca vad ca te pricepidanaxbt a scris:elena a scris:ali stii care este diferenta intre cei doi bine vazuta de mine este finetea charisma felul de a te prezenta in societate nu stiu cansel mi se pare educat delicat murat yildrim este frumusel dar stii vorba mamei cind imi zicea este frumos dar nu stiu ce nu are exista o mica mare diferenta intre cei doielena a scris:eu nici atitalitheea a scris:eu nu ma uit la askelena a scris:da draga mea ca incepe sau a inceput habar nu am :gfd<: :gfd<: dar nu au strigat dupa tine tradatoare ce esti nik niknu te aualitheea a scris:iar iulia si restul se pregatesc sufleteste pentru intalnirea de maine cu murat al lor
de felul meu is mai tacuta si nu prea le am intr ale cuvintelor......de aia o inteleg bine pe tuba ..intr un fel ma aseman cu ea.....
alitheea- vip
da si chiar este placut vad asta mica ixulet nu mai zice nimic si doar ce am incurajat o iar dana cred ca este in greva sau o fi oprit o vreun frantuz si iti dai seama l ar vrea tot pe canselitoalitheea a scris:lasa pui ca am fost noi doua , acum a venit si danax , ca dana noastra celalta isi face de cap cu frantijii si imi face mie in ciuda , si a mai fost si gaina lui cansel ... nu iti ajunge?
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum