22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+13
mitzymeu
mihaela99
danaxbt
florina1989
DENISA
iulianagl
narcisa
alitheea
dana17
florica
elena
anuta1971
Admin_dea05
17 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:orice numa sa nu fie ca de alea suntem satuleelena a scris:gasim noi vreo gaina prin cotetul cuiva mai repede ca doar cansel nu a insemnat o ca so cunoascaalitheea a scris:lasa pui , mai bine pe aratura ca avem mai multa libertate , si poate gasim si gaina sa i-o ducem trofeu lui canselelena a scris:eu cred ca cu una sau doua exceptii ne intilnim la spitalul 9 si atunci ne si cunoastem personalalitheea a scris:lasa pui ca ne luam de manuta , si cred ca mai stiu cateva fete care vin cu noi sa ne cautam mintea pe coclauri printre fluturasielena a scris:mai incet nu da asa de tare cansel cred ca pina la urma o sa ne ia mintile de tot cel putin eu nu mai am de acum nikalitheea a scris:ziceti si voi , nu vi se pare ca va ia cansel la dans
aualeu.... am luat-o razna , trimiteti niste palme la mine sa imi revin
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
daca nu cauta-l pe net , sunt 3 parti
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
elena- vip
aliteea cauta la pag 11 ca i l am pus lui narcisa pe canselito fumind este sexxy rau de totelena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
elena- vip
ai vrea sa fii gaina acum ca pina acum am zis ca mi se pare dar e.... gravisima situatiaalitheea a scris:rad ca tuta de una singura cand ma uit la poza cu gaina , da ce cuminte sta ... cred si eu...si io as staelena a scris:ai dreptate cu gaina in brate este mortal :gfd<: anuta asi vrea sa vad ce reactie a avu t cind l a vazut :gfd<: :gfd<:alitheea a scris:ziceti si voi , nu vi se pare ca va ia cansel la dans
elena- vip
da . dar din nefericire viata ei nu a fost la fel de romantata dupa cum este filmul , nu stiu de ce dar de mica am avut o sensibilitate pentru ea , ma induioseaza foarte mult , am fost la palatul Schonbrunn unde a stat ea la viena si in Corfu unde s-a retras cand era bolnava , de fiscare data parca cautam pe cineva drag, la Viena e frumos dar locul unde s-a retras in Corfu mi-a ramas la suflet , daca vrei iti pun cateva poze desi poza nu reflecta intru totul maretia loculuielena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
alitheea- vip
hai zi ca tu nu ai vrea sa fii in locul eielena a scris:ai vrea sa fii gaina acum ca pina acum am zis ca mi se pare dar e.... gravisima situatiaalitheea a scris:rad ca tuta de una singura cand ma uit la poza cu gaina , da ce cuminte sta ... cred si eu...si io as staelena a scris:ai dreptate cu gaina in brate este mortal :gfd<: anuta asi vrea sa vad ce reactie a avu t cind l a vazut :gfd<: :gfd<:alitheea a scris:ziceti si voi , nu vi se pare ca va ia cansel la dans
alitheea- vip
l-am vazutelena a scris:aliteea cauta la pag 11 ca i l am pus lui narcisa pe canselito fumind este sexxy rau de totelena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
alitheea- vip
da chiar te rog mi ar face mare placere sa vad of un destin nefericit era superbaalitheea a scris:da . dar din nefericire viata ei nu a fost la fel de romantata dupa cum este filmul , nu stiu de ce dar de mica am avut o sensibilitate pentru ea , ma induioseaza foarte mult , am fost la palatul Schonbrunn unde a stat ea la viena si in Corfu unde s-a retras cand era bolnava , de fiscare data parca cautam pe cineva drag, la Viena e frumos dar locul unde s-a retras in Corfu mi-a ramas la suflet , daca vrei iti pun cateva poze desi poza nu reflecta intru totul maretia loculuielena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
elena- vip
ok , stai sa cautelena a scris:da chiar te rog mi ar face mare placere sa vad of un destin nefericit era superbaalitheea a scris:da . dar din nefericire viata ei nu a fost la fel de romantata dupa cum este filmul , nu stiu de ce dar de mica am avut o sensibilitate pentru ea , ma induioseaza foarte mult , am fost la palatul Schonbrunn unde a stat ea la viena si in Corfu unde s-a retras cand era bolnava , de fiscare data parca cautam pe cineva drag, la Viena e frumos dar locul unde s-a retras in Corfu mi-a ramas la suflet , daca vrei iti pun cateva poze desi poza nu reflecta intru totul maretia loculuielena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
alitheea- vip
stii ceva alitheea eu ma surprind singura citeodata ce reactii am sper nuuu eu nu l am vazut pe cansel pina acum jucind il stiam dar ori nu mi placeau actritele ori nu stiu de ce eu nu l am vazut aminte cred ca si de asta sunt este un bun actor si frumos unde mi or fi fost ochiialitheea a scris:l-am vazutelena a scris:aliteea cauta la pag 11 ca i l am pus lui narcisa pe canselito fumind este sexxy rau de totelena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
elena- vip
eu in serialul asta l-am vazut prima data , dar de la inceput mi s-a pus pe suflet , cu toate ca si eu ca si restul fetelor inca il aveam in minte pe Yldirim , acum nici nu ma mai intereseaza , nu-i asa ca sunt statornica?elena a scris:stii ceva alitheea eu ma surprind singura citeodata ce reactii am sper nuuu eu nu l am vazut pe cansel pina acum jucind il stiam dar ori nu mi placeau actritele ori nu stiu de ce eu nu l am vazut aminte cred ca si de asta sunt este un bun actor si frumos unde mi or fi fost ochiialitheea a scris:l-am vazutelena a scris:aliteea cauta la pag 11 ca i l am pus lui narcisa pe canselito fumind este sexxy rau de totelena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
alitheea- vip
eu sunt normala... bine daca vrei sa fiu gaina VREAUalitheea a scris:hai zi ca tu nu ai vrea sa fii in locul eielena a scris:ai vrea sa fii gaina acum ca pina acum am zis ca mi se pare dar e.... gravisima situatiaalitheea a scris:rad ca tuta de una singura cand ma uit la poza cu gaina , da ce cuminte sta ... cred si eu...si io as staelena a scris:ai dreptate cu gaina in brate este mortal :gfd<: anuta asi vrea sa vad ce reactie a avu t cind l a vazut :gfd<: :gfd<:alitheea a scris:ziceti si voi , nu vi se pare ca va ia cansel la dans
elena- vip
serios chiar asa simteati pentru murat yildrim ma surprindeti ,, ce te a atras asa ca sa stiu si eu sa ma uitalitheea a scris:eu in serialul asta l-am vazut prima data , dar de la inceput mi s-a pus pe suflet , cu toate ca si eu ca si restul fetelor inca il aveam in minte pe Yldirim , acum nici nu ma mai intereseaza , nu-i asa ca sunt statornica?elena a scris:stii ceva alitheea eu ma surprind singura citeodata ce reactii am sper nuuu eu nu l am vazut pe cansel pina acum jucind il stiam dar ori nu mi placeau actritele ori nu stiu de ce eu nu l am vazut aminte cred ca si de asta sunt este un bun actor si frumos unde mi or fi fost ochiialitheea a scris:l-am vazutelena a scris:aliteea cauta la pag 11 ca i l am pus lui narcisa pe canselito fumind este sexxy rau de totelena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
elena- vip
este admis adulterulelena a scris:serios chiar asa simteati pentru murat yildrim ma surprindeti ,, ce te a atras asa ca sa stiu si eu sa ma uitalitheea a scris:eu in serialul asta l-am vazut prima data , dar de la inceput mi s-a pus pe suflet , cu toate ca si eu ca si restul fetelor inca il aveam in minte pe Yldirim , acum nici nu ma mai intereseaza , nu-i asa ca sunt statornica?elena a scris:stii ceva alitheea eu ma surprind singura citeodata ce reactii am sper nuuu eu nu l am vazut pe cansel pina acum jucind il stiam dar ori nu mi placeau actritele ori nu stiu de ce eu nu l am vazut aminte cred ca si de asta sunt este un bun actor si frumos unde mi or fi fost ochiialitheea a scris:l-am vazutelena a scris:aliteea cauta la pag 11 ca i l am pus lui narcisa pe canselito fumind este sexxy rau de totelena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
elena- vip
nu stiu ce sa zic , eram luate rau de val , poate vedeam prin prisma partii romantate a serialului si il doream langa Tuba , dar nici nu suporta comparatie cei doi , acum avand termenul de comparatie cu cansel nu ma mai uit in urma , dar as minti ca nu s-au aprins spiritele si atunci , doar ca eu nu scriam pe forumul acela deoarece nu ma simteam ca as face parte din locul respectiv , nu am gasit caldura care am gasit-o aici am mai spuselena a scris:serios chiar asa simteati pentru murat yildrim ma surprindeti ,, ce te a atras asa ca sa stiu si eu sa ma uitalitheea a scris:eu in serialul asta l-am vazut prima data , dar de la inceput mi s-a pus pe suflet , cu toate ca si eu ca si restul fetelor inca il aveam in minte pe Yldirim , acum nici nu ma mai intereseaza , nu-i asa ca sunt statornica?elena a scris:stii ceva alitheea eu ma surprind singura citeodata ce reactii am sper nuuu eu nu l am vazut pe cansel pina acum jucind il stiam dar ori nu mi placeau actritele ori nu stiu de ce eu nu l am vazut aminte cred ca si de asta sunt este un bun actor si frumos unde mi or fi fost ochiialitheea a scris:l-am vazutelena a scris:aliteea cauta la pag 11 ca i l am pus lui narcisa pe canselito fumind este sexxy rau de totelena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
alitheea- vip
da dar cred ca nici o sansa ... daca il vedeai pe el primul , poate...elena a scris:este admis adulterulelena a scris:serios chiar asa simteati pentru murat yildrim ma surprindeti ,, ce te a atras asa ca sa stiu si eu sa ma uitalitheea a scris:eu in serialul asta l-am vazut prima data , dar de la inceput mi s-a pus pe suflet , cu toate ca si eu ca si restul fetelor inca il aveam in minte pe Yldirim , acum nici nu ma mai intereseaza , nu-i asa ca sunt statornica?elena a scris:stii ceva alitheea eu ma surprind singura citeodata ce reactii am sper nuuu eu nu l am vazut pe cansel pina acum jucind il stiam dar ori nu mi placeau actritele ori nu stiu de ce eu nu l am vazut aminte cred ca si de asta sunt este un bun actor si frumos unde mi or fi fost ochiialitheea a scris:l-am vazutelena a scris:aliteea cauta la pag 11 ca i l am pus lui narcisa pe canselito fumind este sexxy rau de totelena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
ia vezi ca mai primesti o invitatie la vals , azi am predispozitie austriaca
https://www.youtube.com/watch?v=H2u-ipy8uB8&feature=related
alitheea- vip
mai dar scene intre ei iok tinute vai si amar povestea in sine da a fost ceva dar parca saracie lucie or fi avut buget mic este singurul forum asta de acum pe care am intrat da ai dreptate fetele sunt foarte calde dar ce o fi cu ele de la un timp ca nici macar nu prea au timp sa mai zica maca MERABA ca sa arat ca stiu turcestealitheea a scris:nu stiu ce sa zic , eram luate rau de val , poate vedeam prin prisma partii romantate a serialului si il doream langa Tuba , dar nici nu suporta comparatie cei doi , acum avand termenul de comparatie cu cansel nu ma mai uit in urma , dar as minti ca nu s-au aprins spiritele si atunci , doar ca eu nu scriam pe forumul acela deoarece nu ma simteam ca as face parte din locul respectiv , nu am gasit caldura care am gasit-o aici am mai spuselena a scris:serios chiar asa simteati pentru murat yildrim ma surprindeti ,, ce te a atras asa ca sa stiu si eu sa ma uitalitheea a scris:eu in serialul asta l-am vazut prima data , dar de la inceput mi s-a pus pe suflet , cu toate ca si eu ca si restul fetelor inca il aveam in minte pe Yldirim , acum nici nu ma mai intereseaza , nu-i asa ca sunt statornica?elena a scris:stii ceva alitheea eu ma surprind singura citeodata ce reactii am sper nuuu eu nu l am vazut pe cansel pina acum jucind il stiam dar ori nu mi placeau actritele ori nu stiu de ce eu nu l am vazut aminte cred ca si de asta sunt este un bun actor si frumos unde mi or fi fost ochiialitheea a scris:l-am vazutelena a scris:aliteea cauta la pag 11 ca i l am pus lui narcisa pe canselito fumind este sexxy rau de totelena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
elena- vip
pai pisi , miha si dea sunt plecate , ana cred ca are de lucru , narcisa examene ...dar lasa sa vezi tu dupa ce incepe scoala ce inghesuiala va fielena a scris:mai dar scene intre ei iok tinute vai si amar povestea in sine da a fost ceva dar parca saracie lucie or fi avut buget mic este singurul forum asta de acum pe care am intrat da ai dreptate fetele sunt foarte calde dar ce o fi cu ele de la un timp ca nici macar nu prea au timp sa mai zica maca MERABA ca sa arat ca stiu turcestealitheea a scris:nu stiu ce sa zic , eram luate rau de val , poate vedeam prin prisma partii romantate a serialului si il doream langa Tuba , dar nici nu suporta comparatie cei doi , acum avand termenul de comparatie cu cansel nu ma mai uit in urma , dar as minti ca nu s-au aprins spiritele si atunci , doar ca eu nu scriam pe forumul acela deoarece nu ma simteam ca as face parte din locul respectiv , nu am gasit caldura care am gasit-o aici am mai spuselena a scris:serios chiar asa simteati pentru murat yildrim ma surprindeti ,, ce te a atras asa ca sa stiu si eu sa ma uitalitheea a scris:eu in serialul asta l-am vazut prima data , dar de la inceput mi s-a pus pe suflet , cu toate ca si eu ca si restul fetelor inca il aveam in minte pe Yldirim , acum nici nu ma mai intereseaza , nu-i asa ca sunt statornica?elena a scris:stii ceva alitheea eu ma surprind singura citeodata ce reactii am sper nuuu eu nu l am vazut pe cansel pina acum jucind il stiam dar ori nu mi placeau actritele ori nu stiu de ce eu nu l am vazut aminte cred ca si de asta sunt este un bun actor si frumos unde mi or fi fost ochiialitheea a scris:l-am vazutelena a scris:aliteea cauta la pag 11 ca i l am pus lui narcisa pe canselito fumind este sexxy rau de totelena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
alitheea- vip
iar iulia si restul se pregatesc sufleteste pentru intalnirea de maine cu murat al lor
alitheea- vip
cind or intra ele pentru mine incepe scoala si atunci o sa le citesc eu pe eleelena a scris:mai dar scene intre ei iok tinute vai si amar povestea in sine da a fost ceva dar parca saracie lucie or fi avut buget mic este singurul forum asta de acum pe care am intrat da ai dreptate fetele sunt foarte calde dar ce o fi cu ele de la un timp ca nici macar nu prea au timp sa mai zica maca MERABA ca sa arat ca stiu turcestealitheea a scris:nu stiu ce sa zic , eram luate rau de val , poate vedeam prin prisma partii romantate a serialului si il doream langa Tuba , dar nici nu suporta comparatie cei doi , acum avand termenul de comparatie cu cansel nu ma mai uit in urma , dar as minti ca nu s-au aprins spiritele si atunci , doar ca eu nu scriam pe forumul acela deoarece nu ma simteam ca as face parte din locul respectiv , nu am gasit caldura care am gasit-o aici am mai spuselena a scris:serios chiar asa simteati pentru murat yildrim ma surprindeti ,, ce te a atras asa ca sa stiu si eu sa ma uitalitheea a scris:eu in serialul asta l-am vazut prima data , dar de la inceput mi s-a pus pe suflet , cu toate ca si eu ca si restul fetelor inca il aveam in minte pe Yldirim , acum nici nu ma mai intereseaza , nu-i asa ca sunt statornica?elena a scris:stii ceva alitheea eu ma surprind singura citeodata ce reactii am sper nuuu eu nu l am vazut pe cansel pina acum jucind il stiam dar ori nu mi placeau actritele ori nu stiu de ce eu nu l am vazut aminte cred ca si de asta sunt este un bun actor si frumos unde mi or fi fost ochiialitheea a scris:l-am vazutelena a scris:aliteea cauta la pag 11 ca i l am pus lui narcisa pe canselito fumind este sexxy rau de totelena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
elena- vip
sper eu ti am zis aici am citit ce vorbeati nici niciodata in alta partealitheea a scris:pai pisi , miha si dea sunt plecate , ana cred ca are de lucru , narcisa examene ...dar lasa sa vezi tu dupa ce incepe scoala ce inghesuiala va fielena a scris:mai dar scene intre ei iok tinute vai si amar povestea in sine da a fost ceva dar parca saracie lucie or fi avut buget mic este singurul forum asta de acum pe care am intrat da ai dreptate fetele sunt foarte calde dar ce o fi cu ele de la un timp ca nici macar nu prea au timp sa mai zica maca MERABA ca sa arat ca stiu turcestealitheea a scris:nu stiu ce sa zic , eram luate rau de val , poate vedeam prin prisma partii romantate a serialului si il doream langa Tuba , dar nici nu suporta comparatie cei doi , acum avand termenul de comparatie cu cansel nu ma mai uit in urma , dar as minti ca nu s-au aprins spiritele si atunci , doar ca eu nu scriam pe forumul acela deoarece nu ma simteam ca as face parte din locul respectiv , nu am gasit caldura care am gasit-o aici am mai spuselena a scris:serios chiar asa simteati pentru murat yildrim ma surprindeti ,, ce te a atras asa ca sa stiu si eu sa ma uitalitheea a scris:eu in serialul asta l-am vazut prima data , dar de la inceput mi s-a pus pe suflet , cu toate ca si eu ca si restul fetelor inca il aveam in minte pe Yldirim , acum nici nu ma mai intereseaza , nu-i asa ca sunt statornica?elena a scris:stii ceva alitheea eu ma surprind singura citeodata ce reactii am sper nuuu eu nu l am vazut pe cansel pina acum jucind il stiam dar ori nu mi placeau actritele ori nu stiu de ce eu nu l am vazut aminte cred ca si de asta sunt este un bun actor si frumos unde mi or fi fost ochiialitheea a scris:l-am vazutelena a scris:aliteea cauta la pag 11 ca i l am pus lui narcisa pe canselito fumind este sexxy rau de totelena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
elena- vip
de ce?elena a scris:cind or intra ele pentru mine incepe scoala si atunci o sa le citesc eu pe eleelena a scris:mai dar scene intre ei iok tinute vai si amar povestea in sine da a fost ceva dar parca saracie lucie or fi avut buget mic este singurul forum asta de acum pe care am intrat da ai dreptate fetele sunt foarte calde dar ce o fi cu ele de la un timp ca nici macar nu prea au timp sa mai zica maca MERABA ca sa arat ca stiu turcestealitheea a scris:nu stiu ce sa zic , eram luate rau de val , poate vedeam prin prisma partii romantate a serialului si il doream langa Tuba , dar nici nu suporta comparatie cei doi , acum avand termenul de comparatie cu cansel nu ma mai uit in urma , dar as minti ca nu s-au aprins spiritele si atunci , doar ca eu nu scriam pe forumul acela deoarece nu ma simteam ca as face parte din locul respectiv , nu am gasit caldura care am gasit-o aici am mai spuselena a scris:serios chiar asa simteati pentru murat yildrim ma surprindeti ,, ce te a atras asa ca sa stiu si eu sa ma uitalitheea a scris:eu in serialul asta l-am vazut prima data , dar de la inceput mi s-a pus pe suflet , cu toate ca si eu ca si restul fetelor inca il aveam in minte pe Yldirim , acum nici nu ma mai intereseaza , nu-i asa ca sunt statornica?elena a scris:stii ceva alitheea eu ma surprind singura citeodata ce reactii am sper nuuu eu nu l am vazut pe cansel pina acum jucind il stiam dar ori nu mi placeau actritele ori nu stiu de ce eu nu l am vazut aminte cred ca si de asta sunt este un bun actor si frumos unde mi or fi fost ochiialitheea a scris:l-am vazutelena a scris:aliteea cauta la pag 11 ca i l am pus lui narcisa pe canselito fumind este sexxy rau de totelena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
alitheea- vip
da draga mea ca incepe sau a inceput habar nu am :gfd<: :gfd<: dar nu au strigat dupa tine tradatoare ce esti nik niknu te aualitheea a scris:iar iulia si restul se pregatesc sufleteste pentru intalnirea de maine cu murat al lor
elena- vip
hei eu doi copii asa mai mari iti dai seama cu trei barbati in casa pina acum in vara asta am fost o rasfata dar cind vin ei .. nu mai sunt eu ci eialitheea a scris:de ce?elena a scris:cind or intra ele pentru mine incepe scoala si atunci o sa le citesc eu pe eleelena a scris:mai dar scene intre ei iok tinute vai si amar povestea in sine da a fost ceva dar parca saracie lucie or fi avut buget mic este singurul forum asta de acum pe care am intrat da ai dreptate fetele sunt foarte calde dar ce o fi cu ele de la un timp ca nici macar nu prea au timp sa mai zica maca MERABA ca sa arat ca stiu turcestealitheea a scris:nu stiu ce sa zic , eram luate rau de val , poate vedeam prin prisma partii romantate a serialului si il doream langa Tuba , dar nici nu suporta comparatie cei doi , acum avand termenul de comparatie cu cansel nu ma mai uit in urma , dar as minti ca nu s-au aprins spiritele si atunci , doar ca eu nu scriam pe forumul acela deoarece nu ma simteam ca as face parte din locul respectiv , nu am gasit caldura care am gasit-o aici am mai spuselena a scris:serios chiar asa simteati pentru murat yildrim ma surprindeti ,, ce te a atras asa ca sa stiu si eu sa ma uitalitheea a scris:eu in serialul asta l-am vazut prima data , dar de la inceput mi s-a pus pe suflet , cu toate ca si eu ca si restul fetelor inca il aveam in minte pe Yldirim , acum nici nu ma mai intereseaza , nu-i asa ca sunt statornica?elena a scris:stii ceva alitheea eu ma surprind singura citeodata ce reactii am sper nuuu eu nu l am vazut pe cansel pina acum jucind il stiam dar ori nu mi placeau actritele ori nu stiu de ce eu nu l am vazut aminte cred ca si de asta sunt este un bun actor si frumos unde mi or fi fost ochiialitheea a scris:l-am vazutelena a scris:aliteea cauta la pag 11 ca i l am pus lui narcisa pe canselito fumind este sexxy rau de totelena a scris:este cu romy sneider este vechi da l am vazut vrei sa spui imparateasa sisi despre asta e vvorba sau este altcevaalitheea a scris:auzi tu copila , ai vazut filmul Sisi?
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum