Selma Ergeç
+12
elena50
GUMUS-NOOR
carmen_
michiper68
Theo_1
octaviana1989
Mic
Hatice2J
florina1989
lyvya
tubafan
dea05
16 participanți
Pagina 9 din 16
Pagina 9 din 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Re: Selma Ergeç
[img][/img]
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 24 Sept 2011, 12:55 am, editata de 2 ori
BEYAZ ATLI PRENS’ HiKAYE
Ne Hatice Sultan kadar çıtkırıldım, ne aşırı duygusal ne de o kadar süslü... Elle dergisi için kamera karşısına geçen Selma Ergeç sadeliği ve sağlıklı yaşamı hayatının her alanına taşıyor
SELMA ERGEÇ’i NE KADAR TANIYORSUNUZ?Sıcak bir ağustos günü. Güneş doğmak üzere... Elle ekibi Selma Ergeç'i bekliyor. Acaba Hatice Sultan gibi elini soğuk sudan sıcak suya sokmayan bir kadın mı? Randevuya zamanında gelecek mi? Sabahları suratından bin parça düşen ve ağzını bıçak açmayan tiplerden mi? Yoksa mutlu uyanan bir insan mı? Derken Ergeç çıkageliyor. Elinde büyük boy kahvesi ve yüzünde gülümsemesiyle. "Günaydın" diyerek herkesi selamlıyor. İşte çekimden notlar...
TATİLİN İZLERİ
Birkaç ince bileklik dışında üzerinde hiç takı yok.Tek aksesuarı, güneş gözlüğü ve cep telefonu ki, her ikisini de beş-on dakika sonra bir kenara bırakıyor. Üzerinde derin V dekolteli beyaz bir bluz; mini şort ve pudra rengi babetler var. Saçları, tam 'yıka çık' havasında. Bacaklarında morluklar dikkat çekiyor. “Dizi setinde mi oldu?” diye soruyorum ama Hatice Sultan’ın dövüş sahnesi yok ki! Ergeç gülerek “Biraz fazla rock bir tatil yaptım da” diyor. Denizde tüple daldığını, ardından İsviçre’de dağa tırmandığını anlatıyor. “Çok riskli değildi ama biraz hasar aldım işte” diyor gülerek.
DOKUZ YAŞINDAN BERi VEJETERYAN
Ergeç, sigara dışında sağlıklı yaşayan birisi olduğunu söylüyor. Dokuz yaşından beri vejetaryen. Güneşlenmiyor. Yüksek faktörlü koruma kremlerini ihmal etmiyor. Ayrıca bu 'sağlıklı yaşama' meselesini, hayatının bütününe yaymış durumda.
Büyük laflar etmemeyi tercih ediyor. “İnsan neyle ilgili büyük konuşuyorsa, özellikle de başkalarını yargılarken, dedikodu yaparken, bir süre sonra aynı durumla karşılaşıyor” diye devam ediyor. O yüzden yargılamaktan ve yargılanmaktan hoşlanmıyor.
BEYAZ ATLI PRENS MASALI
On yaşından beri ata binen Selma Ergeç’e 'beyaz atlı prens'in varlığına inanıp inanmadığını soruyorum. “Bir adam gelip hayatına anlam katacak, seni kurtaracak... Yok, buna inanmıyorum. Küçükken inanıyorduk. Çünkü öyle yetiştiriliyoruz. Bu romantik bir hayal. Ancak adil değil. Çünkü o beyaz atlı prens de prensesini arıyor” diyor.
Beğeneceği erkek konusunda genellemeler yapmaktan hoşlanmıyor: “Dünyanın ve diğer insanların farkında, hayatı irdeleyip sorgulayan, başıboş olmayan, kendine ve çevresindekilere karşı dürüst ve net insanlardan hoşlanıyorum. Bu, hem erkekler hem de kadınlar için geçerli” diyor.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pargalı am Hatice Sultan ASKI anlattı
Okan Yalabık am Selma Ergeç, Marie Claire için kamera karşısına geçti
"Muhteşem Yüzyıl'ın Pargalı İbrahim'i Okan Yalabık'la Hatice Sultan'ı Selma Ergeç, Marie Claire Dergisi'ne aska bakışlarını anlattı.
Selma ERGEÇ: Hatice Sultan'la karşılarsam, "? Bir insan âşık olduğunu neden söylemez, neden saklar" diye sorardım herhalde
Okan Yalabık am Selma Ergeç, Marie Claire için kamera karşısına geçti
"Muhteşem Yüzyıl'ın Pargalı İbrahim'i Okan Yalabık'la Hatice Sultan'ı Selma Ergeç, Marie Claire Dergisi'ne aska bakışlarını anlattı.
Selma ERGEÇ: Hatice Sultan'la karşılarsam, "? Bir insan âşık olduğunu neden söylemez, neden saklar" diye sorardım herhalde
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Pagina 9 din 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Pagina 9 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum