Serialesitelenovelet
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 2 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 2 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

+38
carina
Theo_1
torya
lindus43
iulianagl
windy_day
Motzişor
alimar
tia
violeta53
teodora_roman
iulia80
prytymeu
demiruta
ccn
iulia
iulia1965
octaviana1989
nutzi
Hatice2J
mioaranita60@.com
michiper68
clio 24
vali1cluj
elena50
vivi
lyvya
emilia63
corina
pissycutz
crem.caramel
Admin_dea05
DENISA
tubafan
florina1989
Luana
Bruni-My
dea05
42 participanți

Pagina 2 din 44 Înapoi  1, 2, 3 ... 23 ... 44  Urmatorul

In jos

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 2 Empty Re: 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

Mesaj Scris de DENISA Joi 17 Dec 2009, 1:52 pm

ADAM, KADERÝN KARÞISINA ÇIKARDIÐI GENÇ KIZIN YILDIZLARA ERÝÞMESÝNÝ SAÐLAR, KIZIN ASIL YERLEÞTÝÐÝ YERÝN KALBÝ OLDUÐUNUN FARKINA VARMADAN...

“GÖNÜLÇELEN”

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 2 Tubabuyukustunmedium

Baþrollerini Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin’in paylaþtýðý merakla beklenen “Gönülçelen” çok yakýnda ATV’de baþlýyor…

Yapýmcýlýðýný Tomris Giritlioðlu-Asis Yapým’ýn yaptýðý, yönetmenliðini Ahmet Katýksýz’ýn üstlendiði, Gül Dirican ve Sertaç Ergin’in senaryosunu yazdýðý, baþrollerinde Tuba Büyüküstün, Cansel Elçin, Onur Saylak, Ýlhan Þeþen, Ünal Silver, Günay Karacaoðlu ve Ayda Aksel’in paylaþtýðý “Gönülçelen” adlý dizi için geri sayým baþladý.

Gönülçelen’de Ýstanbul’un en fakir semtlerinden birinde oturan, alt tabakaya mensup ve o tabakaya ait ‘Roman’ aðzý ve ‘özgür ruhu’yla farklýlaþan, genç bir kýz Hasret ile zengin ve müzik konusunda kariyer yapmýþ akademisyen Murat’ý (Cansel Elçin) bir araya getiren hayalleri olacak.

Çekimleri Ocak ayýnda baþlayacak olan Gönülçelen’de Hasret karakteriyle karþýmýza çýkacak olan Tuba Büyüküstün, rolü için dersler almaya baþladý. Roman þivesi, Roman dansý dersleri ve þan dersi alan Tuba Büyüküstün ayný zamanda Romanlarýn yaþadýðý bölgeleri ziyarete gidiyor. Cansel Elçin’in Müzik Akademisi’ni bitirmiþ, Ýstanbullu zengin, çok ünlü bir müzik adamýný canlandýracaðý Murat karakteri için piyano dersleri alýyor.

Bir yanýyla Ýstanbul’un hikayesini anlatacak olan Gönülçelen müzik yelpazesinin en lezzetli örnekleriyle þehrin acý ve tatlý manzarasýný gözler önüne serecek.
Yapým : Asis Yapým
Proje Tasarým : Tomris Giritlioðlu
Yönetmen : Ahmet Katýksýz
Senaryo : Gül Dirican, Sertaç Ergin
Müzik : Tamer Çýnay
Oyuncular :Tuba Büyüküstün (Hasret), Cansel Elçin (Murat), Ünal Silver (Burhan), Günay Karacaoðlu (Gülnaz), Ayda Aksel (Nesrin), Ýlhan Þeþen (Ethem), Onur Saylak (Levent), Umut Kurt (Kadir), Tuna Orhan (Bekir), Nadir Sarýbacak (Kobra), Laçin Ceylan (Saime), Yasemin Conka (Nakiye)

kaynak..
atvdiziler.com

http://www.atvdiziler.com/gonulcelen-dizisi-haberler/gonulcelen-dizisi-atv-basin-aciklamasi/1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 2 Tubabuyukustun2medium

The man helps the girl that faith has brought, to reach the stras. He does not realise she makes a place in his heart...

Gönülçelen will start on ATV soon...

The rest is the same things... Storyline, list of actors, producers etc... Onur Saylak will be playing also...

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 17 Dec 2009, 2:33 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 2 Empty Re: 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

Mesaj Scris de florina1989 Joi 17 Dec 2009, 2:24 pm

omul.soarta ii scoate in cale o tanara fata pe care vrea sa o faca vedeta,o sa ia fata si o sa aiba grija de cariera ei si o sa inceapa sa la bata inima unul pentru celalalt

“GÖNÜLÇELEN”

tuba buyukustun si cansel elcin o sa vina in curand pe atv in "Gönülçelen"..

este produs de Tomris de la Asis Yapim,in regia lui Ahmet Pure,scenaristii Gul Dirican si Sertac Ergin,actori:tuba.cansel,Onur Saylak, İlhan Şeşen, Ünal Silver, Günay Karacaoğlu si Ayda Aksel

gonulcelen este filmat intr-un oras din Istanbul cu oameni care traiesc in mahalale,unde sunt oameni normali si tigani,in film este vorba despre o tanara fata numita Hasret si de un tanar bogat copilul unor cadre universitare caruia ii place muzica numit Murat

pana sa inceapa filmul in ianuarie ne-am intalnit cu Hasret adica cu Tuba care incepuse sa ia lectii pentru rol..accent roman,lectii de dans si lectii de canto...Murat a absolvit Academia de muzica la Istanbul si acum ia lectii de pian..
florina1989
florina1989
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 18 Dec 2009, 12:00 am

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 2 38qqpewi0uola0vu5uzr
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 2 Gnlcelen
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 20 Dec 2009, 10:20 pm

Official press release for the series Gönülçelen

17.12.2009

THE MAN HELPS THE YOUNG GIRL WHO HE MET BY FAITH TO REACH THE STARS, BUT HE DIDN’T REALIZE THAT THE REAL PLACE OF THE GIRL IS HIS HEART…

“GÖNÜLÇELEN”

The series “Gönülçelen” will start soon on ATV, where Tuba Büyüküstün and Cansel Elçin will share the leading role…

The countdown of the series “Gönülçelen”, where the producer is Tomris Giritlioğlu (Asis), director is Ahmet Katıksız, Gül Dirican and Sertaç Ergin are the scriptwriters, leading role will share Tuba Büyüküstün, Cansel Elçin, Onur Saylak, İlhan Şeşen, Ünal Silver, Günay Karacaoğlu and Ayda Aksel, has started.
The series Gönülçelen, which takes place in the poorest area of Istanbul, will bring the young girl Hasret, who is talking with gypsy accent and is a free minded and rich man Murat, who makes his carrier as a musician Murat, together for the same dreams.

The shooting of the series, for which Tuba Büyüküstün start to take lessons for her role Hasret in “Gönülçelen”, will start in January.

Tuba Büyüküstün, who is getting lessons in gypsy dancing and singing, visits at the same time the places the Romanian lives. Cansel Elçin takes for his role as Murat, who is a wealthy man of Istanbul who finished the music academy and is a popular musician, lessons in playing piano.
“Gönülçelen” will tell Istanbul’s story and will show with different music’s the good and bad sides of the city.

producer: Asis
project designer: Tomris Giritlioğlu
director : Ahmet Katıksız
script: Gül Dircan, Sertaç Ergin
music: Tamer Çınay
actors: Tuba Büyüküstün (Hasret), Cansel Elçin (Murat), Ünal Silver (Burhan), Günay Karacaoğlu (Gülnaz), Ayda Aksel (Nesrin), İlhan Şeşen (Ethem), Onur Saylak (Levent), Umut Kurt (Kadir), Tuna Orhan (Bekir), Nadir Sarıbacak (Kobra), Laçin Ceylan (Saime), Yasemin Conka (Nakiye)

Source: http://www.atvdiziler.com/gonulcelen-dizisi-haberler/gonulcelen-dizisi-atv-basin-aciklamasi/
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Lun 21 Dec 2009, 1:37 am

Laçin Ceylan a jucat in Iubire de argint,Onur Saylak in Asi Zyia..eu nu inteleg cum joaca el in 2 filme si in Nefes si in asta..in distributia filmului nefes nici macar nu e trecut Zyia dar in film este nu stiu de ce. cred ca sinan tuzcu e rol principal nu zyia ar trebui sa ma uit la film sa imi dau seama dar in distributie el e dupa naz elmas personajul principal deci sinan cred ca e si Umut Kurt joaca in Nefes,
florina1989
florina1989
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mar 22 Dec 2009, 12:06 am

Luana a scris:
dea05 a scris:
Buna dragele mele!
Deea, spune-mi te rog cu ce se rontaie patratelele acelea, ca vreau sa vad ce contin si nu stiu de unde sa le apuc...
Multumesc!
O seara frumoasa va urez! kiss
buna!am urcat niste poze dar nu stiu din ce motiv nu se pot vedea sad ca ele tot acolo sunt urcate..sper sa se rezolve ...ca nici eu nu inteleg de ce nu se mai vad
..gata s-a rezolvat poti sa vezi pozele acum...din cauza ca am pus numele murat si la una tuba la smiles-uri nu se mai puteau vedea nici unele linkuri nici unele poze care contineau numele tuba sau murat in ele ....
dea05
dea05
vip
vip

Data de inscriere : 13/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 23 Dec 2009, 10:14 pm

SUMMARY

Murat (Cansel Elcin) is a pianist academic, coming from a old wealthy family. He has a world-wide reputation, and is assigned a big project, he will prepare the concert of "Meeting of the Civilizations" sponsored by the goverment. For this project Murat goes to a gypsy wedding to listen to gypsy musicians and there he sees the gypsy girl Hasret (Tuba Buyukustun) singing. He claims that if educated she would be the singer he has been looking for. His other musician friends think that this idea is just craziness, but Murat is already convinced. All he needs to do is to convince Hasret.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 27 Dec 2009, 9:50 pm

asta o sa fie melodia din film?

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Mar 29 Dec 2009, 11:28 pm

Admin a scris:asta o sa fie melodia din film?

se poate sa fie
florina1989
florina1989
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Sam 02 Ian 2010, 3:59 pm

dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Lun 04 Ian 2010, 2:33 pm

de pe hunili
The name of Tuba's new tv series is set for "Gonulcelen", which can be translated as "Heart Stealer". kiss
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de crem.caramel Lun 04 Ian 2010, 3:58 pm

eu nu inteleg ., adica hasret -tuba., va canta?? o vom auzi pe tuba cantand ? sau vor pune o alta voce? sunt tare curioasa., se ştie cand va incepe serialul?
confused
crem.caramel
crem.caramel
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 46
Localizare : bosfor-istanbul

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 04 Ian 2010, 4:11 pm

crem.caramel a scris:eu nu inteleg ., adica hasret -tuba., va canta?? o vom auzi pe tuba cantand ? sau vor pune o alta voce? sunt tare curioasa., se ştie cand va incepe serialul?
confused

Sunt niste zvonuri ca in februarie ar incepe 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 2 918686 dar sunt doar zvonuri, nu exista nimic oficial
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de crem.caramel Lun 04 Ian 2010, 4:21 pm

pissycutz a scris:
crem.caramel a scris:eu nu inteleg ., adica hasret -tuba., va canta?? o vom auzi pe tuba cantand ? sau vor pune o alta voce? sunt tare curioasa., se ştie cand va incepe serialul?
confused

Sunt niste zvonuri ca in februarie ar incepe 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 2 918686 dar sunt doar zvonuri, nu exista nimic oficial

aha, mersi, abia aştept sa inceapa.,
crem.caramel
crem.caramel
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Lun 04 Ian 2010, 10:56 pm

crem tuba o sa cante a dat ea un interviu in care a zis ca o sa cante si danseze in noul film a luat lectii de canto
florina1989
florina1989
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de crem.caramel Mar 05 Ian 2010, 3:19 pm

florina1989 a scris:crem tuba o sa cante a dat ea un interviu in care a zis ca o sa cante si danseze in noul film a luat lectii de canto

lectii de dans., lectii de canto., bvo ei., abia aştept sa o vad., ba chiar mai mult ca pe filmul lui muri.,
crem.caramel
crem.caramel
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Mier 06 Ian 2010, 10:15 pm

si eu abia astept filmul ei kiss kiss inima inima 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 2 255789
florina1989
florina1989
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Vin 08 Ian 2010, 7:59 am

hi o stire noua
http://www.televizyondizisi.com/index.php/gonulcelen-dizisinden-son-havadisler/
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de corina Dum 10 Ian 2010, 10:31 am

fetelor am citit undeva ca fimarile la Gonulcelen incep pe 17 ianuarie, iar pozele pt promovarea serialului pe 11 ianuarie

corina
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 09/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Dum 10 Ian 2010, 10:38 am

corina a scris:fetelor am citit undeva ca fimarile la Gonulcelen incep pe 17 ianuarie, iar pozele pt promovarea serialului pe 11 ianuarie
hi mutumim pt informatie..abia asteptam 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 2 918686
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de corina Dum 10 Ian 2010, 1:10 pm

dea05 a scris:
corina a scris:fetelor am citit undeva ca fimarile la Gonulcelen incep pe 17 ianuarie, iar pozele pt promovarea serialului pe 11 ianuarie
hi mutumim pt informatie..abia asteptam 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 2 918686
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 2 280v0d4 iar premiera acestui film va fi pe 12 martie

corina
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 09/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Dum 10 Ian 2010, 1:44 pm

corina a scris:
dea05 a scris:
iar premiera acestui film va fi pe 12 martie

multumim daca mai afli ceva sa ne spui kiss
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Dum 10 Ian 2010, 2:55 pm

ADAM, KADERİN KARŞISINA ÇIKARDIĞI GENÇ KIZIN YILDIZLARA ERİŞMESİNİ SAĞLAR, KIZIN ASIL YERLEŞTİĞİ YERİN KALBİ OLDUĞUNUN FARKINA VARMADAN...

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin’in paylaştığı merakla beklenen “Gönülçelen” çok yakında ATV’de başlıyor…

Yapımcılığını Tomris Giritlioğlu-Asis Yapım’ın yaptığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, Gül Dirican ve Sertaç Ergin’in senaryosunu yazdığı, başrollerinde Tuba Büyüküstün, Cansel Elçin, Onur Saylak, İlhan Şeşen, Ünal Silver, Günay Karacaoğlu ve Ayda Aksel’in paylaştığı “Gönülçelen” adlı dizi için geri sayım başladı.

Gönülçelen’de İstanbul’un en fakir semtlerinden birinde oturan, alt tabakaya mensup ve o tabakaya ait ‘Roman’ ağzı ve ‘özgür ruhu’yla farklılaşan, genç bir kız Hasret ile zengin ve müzik konusunda kariyer yapmış akademisyen Murat’ı (Cansel Elçin) bir araya getiren hayalleri olacak.

Çekimleri Ocak ayında başlayacak olan Gönülçelen’de Hasret karakteriyle karşımıza çıkacak olan Tuba Büyüküstün, rolü için dersler almaya başladı. Roman şivesi, Roman dansı dersleri ve şan dersi alan Tuba Büyüküstün aynı zamanda Romanların yaşadığı bölgeleri ziyarete gidiyor. Cansel Elçin’in Müzik Akademisi’ni bitirmiş, İstanbullu zengin, çok ünlü bir müzik adamını canlandıracağı Murat karakteri için piyano dersleri alıyor.

Bir yanıyla İstanbul’un hikayesini anlatacak olan Gönülçelen müzik yelpazesinin en lezzetli örnekleriyle şehrin acı ve tatlı manzarasını gözler önüne serecek.
Yapım : Asis Yapım
Proje Tasarım : Tomris Giritlioğlu
Yönetmen : Ahmet Katıksız
Senaryo : Gül Dirican, Sertaç Ergin
Müzik : Tamer Çınay
Oyuncular :Tuba Büyüküstün (Hasret), Cansel Elçin (Murat), Ünal Silver (Burhan), Günay Karacaoğlu (Gülnaz), Ayda Aksel (Nesrin), İlhan Şeşen (Ethem), Onur Saylak (Levent), Umut Kurt (Kadir), Tuna Orhan (Bekir), Nadir Sarıbacak (Kobra), Laçin Ceylan (Saime), Yasemin Conka (Nakiye)

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 2 205412358755417102335861.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 2 18466118097320669412991
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Lun 11 Ian 2010, 5:00 pm

abia astept filmul ei
florina1989
florina1989
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Lun 11 Ian 2010, 7:55 pm

florina1989 a scris:abia astept filmul ei
:nh8: oare abia in martie sa fie premierea :gfd<:
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 44 Înapoi  1, 2, 3 ... 23 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum