17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
MULTA BAFTA
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
eu va spun sa aveti o zi superba
dana4699- vip
Bună ziua dragilor !!!
Vali baftă la examen ...
Dana la cât mai multe clipuri ..
Vali baftă la examen ...
Dana la cât mai multe clipuri ..
hello hello
ce faceti dragilor? la mine s-a chinuit azi sa ninga nitel!
vai de mine Deni..cum te-a mirosit radarul meu..chiar ma gandeam la tine...imi ziceam..saraca iar are nasul in dosare!
ce faceti dragilor? la mine s-a chinuit azi sa ninga nitel!
vai de mine Deni..cum te-a mirosit radarul meu..chiar ma gandeam la tine...imi ziceam..saraca iar are nasul in dosare!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Lun 24 Ian 2011, 1:39 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Bună Iulia !! Nu plânge că îţi dăm noi zăpadă din abundenţă , la noi încă ningea dimineaţă.
deni nu ....dar pe bune ca ma gandeam acum la tine...!
iulia80- vip
buna denisa , incerc acum sa mai fac cateva dar daca mi-a da si tu o idee nu m-as supara .
dana4699- vip
Dana , eu am pus deja clipurile pe forumurile turcesti şi pe pagina de facebook a lui Murat .
mie sincer mi-ar place să văd clipuri cu Tuba şi Murat , chiar şi cu Cagla , ei rămân favoriţii mei .
Şi eu m-am gândit că ai pauză de păpică şi vei intra şi de a ceea am intrat
mie sincer mi-ar place să văd clipuri cu Tuba şi Murat , chiar şi cu Cagla , ei rămân favoriţii mei .
Şi eu m-am gândit că ai pauză de păpică şi vei intra şi de a ceea am intrat
ok , pana diseara incerc sa mai pun
intru in functie de cum ma lasa copilasii mei . am doi baietei , unul de 3 ani jumate si unul de 8 luni. le fac pe toate cand imi dau ei voie .dar nu renunt . ma simt foarte bine cand vorbesc cu voi .
merci frumos
intru in functie de cum ma lasa copilasii mei . am doi baietei , unul de 3 ani jumate si unul de 8 luni. le fac pe toate cand imi dau ei voie .dar nu renunt . ma simt foarte bine cand vorbesc cu voi .
merci frumos
dana4699- vip
spor la lucru Dana !!
Iulia am avut o zi de cacao de dimineaţă nici nu vreau să mă gândesc cum va fi toată săptămâna .
Dana să-ţi trăiască băieţeii şi să fie sănătoşi dar şi norocoşi .
Iulia am avut o zi de cacao de dimineaţă nici nu vreau să mă gândesc cum va fi toată săptămâna .
Dana să-ţi trăiască băieţeii şi să fie sănătoşi dar şi norocoşi .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 24 Ian 2011, 1:49 pm, editata de 1 ori
vally14v a scris:n-are cum sa fie o zi superba, pentru ca am examen
Salut fetelor,
baftă la examen Vally
apropo de examen, un banc
Un grup de cercetatori scriu o carte, de 3000 de pagini, un compendiu de fizica cuprinzând toate cunostintele din domeniu. Se hotarasc sa faca un sondaj ca sa afle în cât timp o vor învata studentii. Merg mai întâi la francezi si astia zic ca o învata în 4 luni ! Apoi merg în Germania si nemtii spun ca o învata în 2 luni ! Si în final ajung în România, în regie unde toti erau beti morti ! Îl trezesc pe unul si îl întreaba:
-În cât timp reusesti sa înveti toata cartea asta?
…si studentul nostru:
-Baai, trezirea ! MÂINE AVEM EXAMEN !!!
dana4699 a scris:intru in functie de cum ma lasa copilasii mei . am doi baietei , unul de 3 ani jumate si unul de 8 luni. l
să-ți trăiască, să fie sănătoși și să vă aducă numai bucurii!
bancul asta imi aduce aminte de vremurile in care ingrasam porcul in ajun..si a naibii ce mai mergea!
deni nici la mine nu a inceput ghini..si din pacate nici nu se anunta mai buna!
deni nici la mine nu a inceput ghini..si din pacate nici nu se anunta mai buna!
iulia80- vip
Iulia am avut o lună Ianuarie de cacao .
DENISA a scris:Iulia am avut o lună Ianuarie de cacao .
când lucrurile merg prost, nu-ți mai rămâne decât să tragi aer în piept și să strigi "Sunt terminat/ă!"
cât de curând îmi scriu Pufy pe frunte " m-am săturat " .
lasa deni ca poate in februarie o sa fie mai bine!DENISA a scris:Iulia am avut o lună Ianuarie de cacao .
deni ..maine seara ce se anunta in serial! ca iar bantui maine..si nu stiu daca ajung la timp sa mai prind ceva!
iulia80- vip
gata pauza fetelor, pe mai târziu
iulia80 a scris:
lasa deni ca poate in februarie o sa fie mai bine!
atunci încep alte chestii şi tot aşa, vreau în vacanţă
DENISA a scris:... vreau în vacanţă
... și eu
https://www.youtube.com/watch?v=LT92r8QRZoo&feature=player_embedded
yavuz: where the hell are you savas? what kind of game are you playing?
sahnur: we need to find her safe and sound.
yas: you were not there when ömer was born.
yavuz: what else can be more important than this?
savas: Yavuz, watch your words.
yas: It was my decision and my mistake.
savas: did çiçek come to your house the other night?
hakan: yes
savas: why?
sahnur: you are savas's wife
yas: thanks mrs sahnur but
savas: who would od such a thing to çiçek?
pala: so you think Yavuz had her killed? (Is çiçek dead??? )
sahnur: yasemin don't ever think that savas can divorce çiçek.
savas: yavuz kidnapped çiçek.
pala: what?
sahnur: this means death for savas
savas: I will be Yavuz's worst nightmare.
yas: enough mrs sahnur!
SUMMARY OF EPISODE 42
Yas and savas are waiting for Ömer's news and at the same time in the Baldar house there is chaos. the moran and baldar clans have now come together to find çiçek. Yavuz blames the baldars and asks where savas is when he has to be home looking for his wife.
pala talks with savas and savas learns çiçek is lost. savas starts searching for çiçek after he drops off yas and ömer home.
Bora and nazan go to the agency and nazan is surprised. .
Sahnur is worried about çiçek and at the same time she is worried about ömer too. se decides to talk to savas. Yavuz and and savas a re tense because çiçek is lost. they both blame each other. Savas has some hunches and he decides to follow them and gets close to the truth.
dila explains the conversation between hakan and çiçek and savas goes and asks hakan. hakan and savas are also not on good terms because of this conversation. Pelin is awlays on yas's side.
yasemin thinks there is a problem about something in her life and an unexpected visitor comes and makes her an offer. yas decides to accept and starts to carry out her decision.
a huge surprise is waiting for savas about yasemin.
încep să o caute pe ameţita de Cici , Savaş su acuză reciproc cu Yavuz . Sunt curiaoasă cine e persoana misterioasă ce o vizitează pe Yasemina şi care să fie oare surpriza lui Savaş şi Yasemina eu cred că află că boala lui Ömer nu e atât de gravă.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 24 Ian 2011, 2:19 pm, editata de 1 ori
aha....gata deni...la mine e gata pauza... ster putina.sa ai o dupa-amiaza cat mai calma...
si daca te ajuta cu ceva..si eu vreu in vacanta!
draga.... o mai lungesc nitel..daca e sa fie 3 sezoane..trebuie umplut cu actiune!
si daca te ajuta cu ceva..si eu vreu in vacanta!
draga.... o mai lungesc nitel..daca e sa fie 3 sezoane..trebuie umplut cu actiune!
iulia80- vip
Iulia să mergem la Istanbul la Fulgerică asta e soluţia ..
ms frumos
dana4699- vip
eu sper sa o merleasca si yavuz cat mai repede sa scapam de o grija, sa plece si cicek in lume, se insoara si savas cu yasemin si gata se termina serialu
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum