17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
iulia80 a scris:din vacanta..
aha, au fost ceva înregistrări video pe un HDD care dă să crape . A trebuit să le reprelucrez și să le mut pe un alt HDD.
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
f bine....deci sa inteleg ca ai fost multumit de turci? cupidon sora mea a fost cu galusca la turci anul trecut..cred..si a zis ca a fost fain!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Lun 17 Ian 2011, 8:13 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:....deci sa inteleg ca ai fost multumit de turci?
turcii știu să facă turism .Începând cu abordarea poliției rutiere, care mai închidea ochii la viteză și terminând cu zâmbetul angajaților resortului, după vreo 14 ore de muncă zilnic.
Cât despre copii, după vreo șapte zile am reușit să-i scot din aquapark. Foarte bine pusă în valoare fiecare piatră cu semnificație cât de cât istorică.
Intermediar am dormit în Canakkale - localitate pe fosta așezare a cetății Troia - calul troian făcut cadou municipalității de către producătorii ultimului film - superb. Merită, având în vedere condițiile oferite raportat la suma de bani - mult mai mică față de cea care aș fi cheltuit-o în țară
nu stiu exact unde a fost sora mea...dar si ea a zis ca a fost ok..!
pufy..eu azi am cam bantuit si m-a prins oboseala de-un picior! va doresc seara placuta!
pufy..eu azi am cam bantuit si m-a prins oboseala de-un picior! va doresc seara placuta!
iulia80- vip
Pufy ! filme,e turcesti le vezi o singura data?ASI exemplu
Buna dimineata! Joe Blank spui ca il vezi odata Dar pe ASI de cate ori il vezi?Nu te superi ca m-am adresat direct Eu si acum mai vad episoade din ASI pentru o noapte linistita cu vise frumoase Sa ai o saptamana minunata alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
filmele romanesti au trecut granita?
In arabia au fost difuzate filme romanesti? alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
alimar a scris:...Dar pe ASI de cate ori il vezi?
Bună dimineața
ASI l-am văzut de 3 ori. Sunt și filme pe care le-am văzut de mai mult de 3 ori - ex- Pearl Harbour, Titanic...
O zi bună
dimineata pe racoare!
va doresc sa aveti o saptamana cat mai linistita! :qw3:
va doresc sa aveti o saptamana cat mai linistita! :qw3:
iulia80- vip
Buna dimineata o zi linistita si o saptamana la fel
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Bună dimineaţa pe răcoare bine fetelor, băieţilor, văd că aţi fost în excursie ieri, aşteptăm dovezi Pufy.
Na că sunt cum compară ei filmul acela românesc cu Aşk
ăla poate dăcă te uiţi la el ca la o comedie parcă mai merge, cred că în mintea celui care a scris singura atingere a fost referitoare la crime--crimele de onoare despre care am mai vorbit aici şi acolo apare pe generic deci probabil că la atât s-a uitat.
Motz tare cred că şi keii a avut probleme la încărcare 39 să vezi de nu apare direct 40
Pentru toată lumea
O zi bună.
Na că sunt cum compară ei filmul acela românesc cu Aşk
ăla poate dăcă te uiţi la el ca la o comedie parcă mai merge, cred că în mintea celui care a scris singura atingere a fost referitoare la crime--crimele de onoare despre care am mai vorbit aici şi acolo apare pe generic deci probabil că la atât s-a uitat.
Motz tare cred că şi keii a avut probleme la încărcare 39 să vezi de nu apare direct 40
Pentru toată lumea
O zi bună.
Vă salut dragi fete şi flăcău! Să aveţi o săptămână splendidă!
Văd că aţi fost prolifici cât am lipsit. Mă pun şi eu pe trabă să recuperezzzzzzz
Văd că aţi fost prolifici cât am lipsit. Mă pun şi eu pe trabă să recuperezzzzzzz
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Şi noi pe voi! Adică eu şi Savaşteodora_roman a scris:Vă salut ....
Că venirăm cu al doilea promo, are o adăugire la final:
O zi superbă şi o săptămână minunată!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Lexia, veşti bune, acum am intrat la Keii pe cont şi deşi ea nu prea comentează cu fanii acum a pus acest anunţ:lexia a scris:...
Motz tare cred că şi keii a avut probleme la încărcare 39 să vezi de nu apare direct 40 ...
Седмицата, която идва ще кача 39 епизод. Ще има превод и на 40 епизод.
Както и на 41 епизод, който трябва да излезе на 18.01.2011 г.
adică:
The week to come will get the 39th episode. There will be translation and 40 episode.
As the 41 episode, which should be out of 18.01.2011 on
Adică săptămâna asta ieşim din şomaj!!! Ne revedem spre seară!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Bună seara !!! drăgălaşilor
Bună Pufy !!!
cu ce spray s-a dat pe acilea de e aşa linişte ?? e prea multă , mie nu-mi place liniştea .
A şi apropo merită să vă faceţi vacanţele în Turcia , eu votez ptr Antalya , în Bodrum e prea multă piatră .
cu ce spray s-a dat pe acilea de e aşa linişte ?? e prea multă , mie nu-mi place liniştea .
A şi apropo merită să vă faceţi vacanţele în Turcia , eu votez ptr Antalya , în Bodrum e prea multă piatră .
Bună seara, păi hai să facem puţină gălăgie Denisa
da.......
Aceasta e Coana mare în faţa noului mafiot
Aceasta e Coana mare în faţa noului mafiot
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 17 Ian 2011, 7:30 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:... eu votez ptr Antalya ...
Kusadasi, pentru aquaparkuri, bestial. Sigur eu doar am privit, că nu am avut curajul minorelor. În schimb cum stăteam tolănit pe un șezlong, a început o trupă de animatoare să danseze. Precizez că erau îmbrăcate în costume de baie din 3 piese - pălărie, ochelari și papuci exagerez
. În schimb cum se mișcau pe barul din piscină
Mie mi-a plăcut foarte mult Antalya , am fost de 3 şi chiar merită banii , nu ai timp să te plictiseşti .
Aşa???pufy2010 a scris:
Kusadasi, pentru aquaparkuri, bestial. Sigur eu doar am privit, că nu am avut curajul minorelor. În schimb cum stăteam tolănit pe un șezlong, a început o trupă de animatoare să danseze. Precizez că erau îmbrăcate în costume de baie din 3 piese - pălărie, ochelari și papuci exagerez
. În schimb cum se mișcau pe barul din piscină
Pufy ţie îţi place poza lui Yaso de lângă cei 3 de sus, chiar vrea să ne demonstreze Denisa că e
Cred că trebuie să faci parte din juriul de selectare.
hai mă , în banner nu arată atât de rău Nurgul , chiar am căutat o poză mai arătoasă să nu creadă Pufy că am ceva cu el .
Ptr mine fericirea are chipul lor
Ptr mine fericirea are chipul lor
DENISA a scris:...Pufy că am ceva cu el .
cu mine nu ai nimic, dar cu Yaso????????????????!!!!!
lexia a scris:Aşa???
În 15 min postez ceva imagini.
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum