17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
sasa
Admin_dea05
demiruta
alitheea
florica
dana sandulescu
IDILKO
dana4699
Nicky
alimar
michiper68
elena
rodica
kh69
lica54
teodora_roman
lexia
iulia80
Motzişor
andradamaria
pufy2010
DENISA
26 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
nici cu ea nu aş putea spune că am ceva , dar nu îmi place alături de Murat, am senzaţia că alături de ea el nu se manifestă la max valoare deşi are şi un plus de la mine , alături de ea ne-a arătat şi mai mult Murat că e foarte talentat, ea fiind atât de ştearsă el s-a evidenţiat .
Re: 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:
aha, am crezut că ți-e teamă că o va consola pe Nurgula după divorț
aoleu ar fi culmea , să ne lase băiatul în pace , ei îi plac cei de vârsta a 3 a , el e prea proaspăt ptr ea , sper ca ei încă să- i placa carnea mai bătrână.
DENISA a scris:...sper ca ei încă să- i placa carnea mai bătrână.[/color]
adică gurița ei să nu pape ceva fraged, nu?
pufy2010 a scris:
adică gurița ei să nu pape ceva fraged, nu?
Lasă că papă mâine seară cred că episodul de mâine a fost filmat chiar în perioada divorţului aşa că s-a consolat pe la filmări cu Muri să îi fie mai uşor.
Iar vor lustrui podelele???
e oficial că a divorţat sau sunt doar zvonuri ???
lexia a scris:
ok, fetelor clipul
precizare - e filmat de soție, de aceea accentul cade pe negru
Cât se poate de oficial, păi nu ai văzut i-a arătat când ieşeau de la divorţ au dat interviuri cam prin 15-20 Dec parcă şi au arătat că au petrecut cu toate astea sărbătorile împreună.DENISA a scris:Iar vor lustrui podelele???
Mătură, spală mâine, tot ce vrei dacă a înviat mortul cupidon
Mulţam de demonstraţie Pufy
Ultima editare efectuata de catre lexia in Lun 17 Ian 2011, 8:14 pm, editata de 1 ori
lexia a scris:
Mătură, spală mâine, tot ce vrei dacă a înviat mortul cupidon
Vrea să se convingă d-na că e viu şi că nu e doar o închipuire
lexia a scris:...Mătură, spală mâine, tot ce vrei dacă a înviat mortul
mă așteptam ca în ep viitor Yaso să vadă doar podeaua sau tavanul, dar după trailer, nu prea pare
pufy2010 a scris:
mă așteptam ca în ep viitor Yaso să vadă doar podeaua sau tavanul, dar după trailer, nu prea pare
Ai răbdare nu se ştie o fi de sau o fi
vai Pufy dar crezi că d-na va consuma :dfr2: în exces încât să stea numai pe podele sau în pat cu faţa în sus, neputând să învârtă capul de teamă că va ameţi ???
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 17 Ian 2011, 8:22 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:
eu cred că măcar puțin, și tot îl va băga pe Savaș în "ședință"... na, se întoarce omul din misiune...e stresat, trebuie să se calmeze să poată face față tuturor provocărilor
cred că e un stres în plus ptr Murat dar lui Savaş s-ar părea că-i place ştersul podelelor ...
cred că tot ce va consuma Yaso, este marca Savaș
şi e marcă înregistrată Pufy ...
dragilor vizionare plăcută !!!!
dragilor vizionare plăcută !!!!
Buna dimineata o zi linistita
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
Dragalaselor buna dimineata cam de multisor nu am mai fost prin ograda voasta dar acum am trecut sa va las o si un ferbinte. Va doresc sa aveti parte de o zi linistita si pline de bucurii.Va dulce si va inbratisez cu multa dragoste din bunicuta.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
dimineata pi racoare.....
sa aveti o zi cat mai frumoasa..si sper sa ne intalnim deseara!
sa aveti o zi cat mai frumoasa..si sper sa ne intalnim deseara!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Bună ziua !!!!
aoleu Muratel a fost astăzi singurel !!!! vai ce am ratat ....
Aşk ve Ceza’ dizisinde ‘Ceyda’ karakterini canlandıran Özlem Conker, rol aldığı birçok diziden sonra ilk kez kötü bir karakteri oynuyor. ‘Kınalı Kar’, ‘Ömre Bedel’, ‘Vasiyet’, ‘Sensiz Olmuyor’ gibi dizilerde oynayan Conker, ‘Ceyda’yı hırslı ve gözü kara biri olarak tanımlıyor. Güzel oyuncu gerçek hayatta ‘Ceyda’ ile benzer bir yönü olmadığını söylüyor.
Ceyda’ gibi hırslı bir karakteri canlandırmanın zorlukları var mı?
Var tabii ki. İlk defa kötü bir karakteri canlandırıyorum. Aslında ‘Ceyda’yı hırslı ve gözü kara bir kadın olarak tanımlamak istiyorum. Kötü demek çok genel oluyor. Her kötünün kendince sebepleri olduğunu düşünerek ‘Ceyda’yı daha gerçekçi bir hale getirmeye çalıştım.
HIRSLI DEĞİLİM
* ‘Ceyda’ ile kesişen noktalarınız var mı?
Hayır kesinlikle! Ben çok hayalleri olan ama aşırı hırslardan uzak bir kadınım. İyi bir iş çıkarmak için daha çok çalışmak, güzel dostluklar için samimi olmak, âşık olabilmek için önce kendinle barışabilmek gerekiyor. Kötü hırsların bir şey kazandıracağını düşünmüyorum.
BU KEZ ÜŞÜMEDEN BİR DİZİ ÇEKİYORUM
* Dizide ‘Yasemin’le ‘Ceyda’ arasında neler yaşanacak?
Biraz ipucu verir misiniz? Bir süre sonra ‘Yasemin’ ve ‘Ceyda’ karşı karşıya gelecek. Bu gelişme heyecanı artıracak. Dediğim gibi ‘Ceyda’ gözü kara bir karakter. O nedenle yeni oyunlar kurgulamaktan çekinmeyecek.
YENİ BİR HEYECAN
* Rolünüz yüzünden seyircilerden tepki alıyor musunuz?
Aslında izleyenler şaşırmış durumda. Çünkü beni hep iyi ve masum rollerde izlemeğe alışkınlar. Aslında bu durum beni çok eğlendirdi. Daha önce oynadığım ‘Ugly Betty’ dizisindeki çirkin kız rolü kadar, kötü birini oynamak da çok hoşuma gitti.
EN KOLAY İŞİM
* Nurgül Yeşilçay ve Murat Yıldırım başta olmak üzere tüm ekip ile bir set gününüz nasıl geçiyor?
Sete sonradan dahil olmama rağmen hiç zorlanmadım. Bizim ekipte herkes gerçekten çok samimi ve olduğu gibi... Beni de hemen aralarına aldılar. Ben genelde zor çalışma şartlarına çok alışkınım. Özellikle kışları sokaklarda çekim yapmak gerçekten çok zordur. Her yeriniz donarken, hiç üşümüyor gibi davranmak çok yorucudur. Bu galiba benim en kolay işim oldu... Bir ofisim var ve ben hep oradayım. Yani yapacağım kötülükleri daha sağlıklı düşünebiliyorum!
http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/kotu_birini_oynamak_beni_cok_eglendiriyor?tc=12&albumId=28015&page=12
aoleu Muratel a fost astăzi singurel !!!! vai ce am ratat ....
Aşk ve Ceza’ dizisinde ‘Ceyda’ karakterini canlandıran Özlem Conker, rol aldığı birçok diziden sonra ilk kez kötü bir karakteri oynuyor. ‘Kınalı Kar’, ‘Ömre Bedel’, ‘Vasiyet’, ‘Sensiz Olmuyor’ gibi dizilerde oynayan Conker, ‘Ceyda’yı hırslı ve gözü kara biri olarak tanımlıyor. Güzel oyuncu gerçek hayatta ‘Ceyda’ ile benzer bir yönü olmadığını söylüyor.
Ceyda’ gibi hırslı bir karakteri canlandırmanın zorlukları var mı?
Var tabii ki. İlk defa kötü bir karakteri canlandırıyorum. Aslında ‘Ceyda’yı hırslı ve gözü kara bir kadın olarak tanımlamak istiyorum. Kötü demek çok genel oluyor. Her kötünün kendince sebepleri olduğunu düşünerek ‘Ceyda’yı daha gerçekçi bir hale getirmeye çalıştım.
HIRSLI DEĞİLİM
* ‘Ceyda’ ile kesişen noktalarınız var mı?
Hayır kesinlikle! Ben çok hayalleri olan ama aşırı hırslardan uzak bir kadınım. İyi bir iş çıkarmak için daha çok çalışmak, güzel dostluklar için samimi olmak, âşık olabilmek için önce kendinle barışabilmek gerekiyor. Kötü hırsların bir şey kazandıracağını düşünmüyorum.
BU KEZ ÜŞÜMEDEN BİR DİZİ ÇEKİYORUM
* Dizide ‘Yasemin’le ‘Ceyda’ arasında neler yaşanacak?
Biraz ipucu verir misiniz? Bir süre sonra ‘Yasemin’ ve ‘Ceyda’ karşı karşıya gelecek. Bu gelişme heyecanı artıracak. Dediğim gibi ‘Ceyda’ gözü kara bir karakter. O nedenle yeni oyunlar kurgulamaktan çekinmeyecek.
YENİ BİR HEYECAN
* Rolünüz yüzünden seyircilerden tepki alıyor musunuz?
Aslında izleyenler şaşırmış durumda. Çünkü beni hep iyi ve masum rollerde izlemeğe alışkınlar. Aslında bu durum beni çok eğlendirdi. Daha önce oynadığım ‘Ugly Betty’ dizisindeki çirkin kız rolü kadar, kötü birini oynamak da çok hoşuma gitti.
EN KOLAY İŞİM
* Nurgül Yeşilçay ve Murat Yıldırım başta olmak üzere tüm ekip ile bir set gününüz nasıl geçiyor?
Sete sonradan dahil olmama rağmen hiç zorlanmadım. Bizim ekipte herkes gerçekten çok samimi ve olduğu gibi... Beni de hemen aralarına aldılar. Ben genelde zor çalışma şartlarına çok alışkınım. Özellikle kışları sokaklarda çekim yapmak gerçekten çok zordur. Her yeriniz donarken, hiç üşümüyor gibi davranmak çok yorucudur. Bu galiba benim en kolay işim oldu... Bir ofisim var ve ben hep oradayım. Yani yapacağım kötülükleri daha sağlıklı düşünebiliyorum!
http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/kotu_birini_oynamak_beni_cok_eglendiriyor?tc=12&albumId=28015&page=12
[quote="DENISA"]
Bună seara, dragilor!
Bună seara Denisa, eşti un izvor de surprize, mulţumim frumos!
A sosit de la prietenele noastre din Bulgaria ep. 39, Lexia deja a şi lucrat la traducere, acum mă apuc şi eu, ceea ce înseamnă că voi apărea un pic mai rar.
Vă las un pupic pufos! O seară frumoasă!
Bună seara, dragilor!
Bună seara Denisa, eşti un izvor de surprize, mulţumim frumos!
A sosit de la prietenele noastre din Bulgaria ep. 39, Lexia deja a şi lucrat la traducere, acum mă apuc şi eu, ceea ce înseamnă că voi apărea un pic mai rar.
Vă las un pupic pufos! O seară frumoasă!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Bună seara, ce i-ai făcut la Eşref Denisa?
Oare care din cei 2 Omeri rezistă mai mult la filmări? s-au se împarte aşa ca între fraţi.
Da ce echipat este unul, oare tocmai e pregătit pentro o filmare ceva nuntă? mami, tati?
Oare care din cei 2 Omeri rezistă mai mult la filmări? s-au se împarte aşa ca între fraţi.
Da ce echipat este unul, oare tocmai e pregătit pentro o filmare ceva nuntă? mami, tati?
buna seara
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum