32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
lavy612
dana4699
Nicky
andreea90
Motzişor
costina
axxa246
lica54
pufy2010
teodora_roman
DENISA
Iuliana
ninnet
simi
victorelalove
19 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
https://www.youtube.com/user/KrissRomania
https://www.youtube.com/user/SavasBaldar
https://www.youtube.com/user/ASKveCEZAro2
https://www.dailymotion.com/ASKveCEZAro
Hai ca acum chiar ca s-a linistit....simi a scris:Mergi linistita Ninnet...ca eu imi tin mainile acasa... Tu du-te la tara...si sa nu-ti faci nici un fel de probleme...ca eu sant aici si am grija de Bombonel si Frumusel...
Ninnet, eu spun sa-l iei cu tine... pe Engin.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Mai dar ce atenta e la detalii Ninnet...!!!!!! Nu stiu ce sa ma fac cu ea....nici cu binisorul nu e convenabil...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Ce "razboaie" se vor da pentru FRUMUSEL...ninnet a scris:
vezi ca te dai de gol ?????????? deja ai facut departajarea ...
Ce imi place!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Cred si eu... Dar merita tot efortul la cum arata...victorelalove a scris:
Ce "razboaie" se vor da pentru FRUMUSEL...
Ce imi place!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
simi- vip
Arata , arata bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de tot!simi a scris:Cred si eu... Dar merita tot efortul la cum arata...
Ca daca nu arata ...nu cred eu ca "ni se punea pata" la toate pe el !
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Arata , arata bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de tot!
Ca daca nu arata ...nu cred eu ca "ni se punea pata" la toate pe el !
bine ca recunoasteti ,oricum il iau cu mine , arata bine deci merge la sala lasa ca-l pun eu sa sape niste gropi la tara , il pun sa sape si cateva randuri de porumb si -l mai pun sa culeaga si ciresul
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Doamne cand ma uit la el ma apuca ameteala.............mi se plimba fluturii ai vazut cum se uita
asa prin invaluire ??????????
ninnet- vip
Cred ca mai repede vine la mine la bronzat... Il dau si cu ulei pe spate sa se bronzeze frumos... ca am vazut ca ii place sa stea cu bustul gol...ninnet a scris:
bine ca recunoasteti ,oricum il iau cu mine , arata bine deci merge la sala lasa ca-l pun eu sa sape niste gropi la tara , il pun sa sape si cateva randuri de porumb si -l mai pun sa culeaga si ciresul
simi- vip
Wawwwwwwwwwww... Iar tu vei sta si il vei admira ...ninnet a scris:
Te vei uita cum depune efort , cum se urca pe scara , cum se bronzeaza ... Ii vei da sa bea limonada rece cand ii va fi sete si il vei chema la umbra . Ii vei face de mancare si te vei bucura de privirea lui...
Ai vrea tu sa se intample asta... insa cred ca va ramane cu mine maine...VREAU SA STEA LA MINE!
Pot sa am si eu grija de el...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Wawwwwwwwwwww... Iar tu vei sta si il vei admira ...
Te vei uita cum depune efort , cum se urca pe scara , cum se bronzeaza ... Ii vei da sa bea limonada rece cand ii va fi sete si il vei chema la umbra . Ii vei face de mancare si te vei bucura de privirea lui...
Ai vrea tu sa se intample asta... insa cred ca va ramane cu mine maine...VREAU SA STEA LA MINE!
Pot sa am si eu grija de el...
nu fiti suparate pe mine dar nu pot ............asta e eu nu impart nimic oricat mi-ti fi voi de prietene
daca stiu ca e la una din voi nu mai plec nicaieri
ninnet- vip
Este un actor constient de atuurile sale... Stie cum sa priveasca , cum sa se miste , ce "mofturi " sa faca in anumite momente...ninnet a scris:Doamne cand ma uit la el ma apuca ameteala.............mi se plimba fluturii ai vazut cum se uita
Place inimii...place !
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Este un actor constient de atuurile sale... Stie cum sa priveasca , cum sa se miste , ce "mofturi " sa faca in anumite momente...
Place inimii...place !
place, place iti lasa gura apa nu ????????
ninnet- vip
ninnet a scris:
nu fiti suparate pe mine dar nu pot ............asta e eu nu impart nimic oricat mia-ti fi voi de prietene
daca stiu ca e la una din voi nu mai plec nicaieri
ninnet- vip
Doamne dar ce mai place inimii...!!!! Sa nu va faceti sperante ca nu vi-l las eu voua... Eu am cea mai mare grija de el...poftim si intrebati-l cum s-a simtit el aznoapte in asternuturile mele...!!!!
simi- vip
Simi unde iesti ? ai treba ? ce-ti face bombonelul ? pentru mine nu e bombonel , e un barbat sobru pe care daca-l cuceresti
esti cea mai fericita femeie il ador , si nu-mi displace asa
ninnet- vip
Ninnet ?... tu vrei sa ne faci sa uitam de el??????????? De ce ne "chinuiesti " cu asa clipuri???????
Nu vezi cum se uita la noi????????????... asa nu se poate... Si (cica) sa-l uitam...
Tu uiti si de sapa si de cirese si de tot...
Nu vezi cum se uita la noi????????????... asa nu se poate... Si (cica) sa-l uitam...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Ninnet ?... tu vrei sa ne faci sa uitam de el??????????? De ce ne "chinuiesti " cu asa clipuri???????
sigur ca uit soro , sunt intr-o continua melancolie e contagioasa sa stiti
ninnet- vip
Inima asta... cum stie ea pe cine sa aleaga. "Se uita" peste tot , in toate locurile...si cum a dat ea peste Frumusel....simi a scris:Doamne dar ce mai place inimii...!!!! Sa nu va faceti sperante ca nu vi-l las eu voua... Eu am cea mai mare grija de el...poftim si intrebati-l cum s-a simtit el aznoapte in asternuturile mele...!!!!
Stie ea ce stie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Mamaaaaaaaaaa,dar sa vezi ce harem fac... Unu sobru dar frumos de ma ia cu lesin iar celalalt infiorator de libertin de ma ia cu ameteli... Ce pot sa mai cer de la viata...??????ninnet a scris:Simi unde iesti ? ai treba ? ce-ti face bombonelul ? pentru mine nu e bombonel , e un barbat sobru pe care daca-l cuceresti
simi- vip
Te cred ... Doamne , doamne , femei maritate ,avem si copii si ce facem ??????????????? Ne uitam la Frumusel.ninnet a scris:
sigur ca uit soro , sunt intr-o continua melancolie e contagioasa sa stiti
victorelalove- moderator
Vic ce legatura are una cu alta....??????? Putem sa admiram cat ne pofteste inima...si cand vezi asa frumusel...mai poti sa te abtii...?????victorelalove a scris:
Te cred ... Doamne , doamne , femei maritate ,avem si copii si ce facem ??????????????? Ne uitam la Frumusel.
simi- vip
Asa este...simi a scris:Vic ce legatura are una cu alta....??????? Putem sa admiram cat ne pofteste inima...si cand vezi asa frumusel...mai poti sa te abtii...
Frumusel foc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Putem sa admiram in voie ... nu face rau , face chiar bine, bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Dar ce bine!
Hai , ca nu mai pleaca ninnet la tara...sta si il pazeste pe Frumusel...
victorelalove- moderator
https://www.youtube.com/watch?v=Q1cJVJBiNY0&feature=feedu
clip nou Canan
https://www.youtube.com/watch?v=ehedv_lk4hc&feature=feedu
https://www.facebook.com/note.php?note_id=10150226345646801
clip nou Canan
https://www.youtube.com/watch?v=ehedv_lk4hc&feature=feedu
https://www.facebook.com/note.php?note_id=10150226345646801
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
Buna, iuliana.
Multumim.
Multumim.
victorelalove- moderator
clip nou Asi , https://www.youtube.com/watch?v=J8wapu4bWWM&feature=player_embedded
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum