32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
lavy612
dana4699
Nicky
andreea90
Motzişor
costina
axxa246
lica54
pufy2010
teodora_roman
DENISA
Iuliana
ninnet
simi
victorelalove
19 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Off, am ajuns şi la final, offfff-ul este că a mai trecut de la mine un an jumate urmărindu-l pe Savaş. Despre final? un alt offf. Continui să cred că din câte ser. turceşti am văzut şi voi mai vedea, niciunul pentru mine nu a fost şi nu va mai fi ca şi cum a fost cu ei. la care puteau să facă încă „n” episoade că nu mă plictiseam şi din care am făcut eu oricum mai multe ţinând cont de numărul de vizionări. AVC mi-a plăcut mai ales primul sezon dintr-o grămadă de motive pe care le-am mai spus pe parcursul timpului dar cam lungite ultimile 14-15 ep. Tocmai din acest motiv m-am implicat în treaba cu subtitratul şi tradusul şi le mulţumesc fetelor pentru că am făcut o echipă bună şi toată treaba a mers ca unsă, cred că dacă era sarcină de serviciu poate de mult se alegea praful de ea dar aşa am făcut totul din pasiune şi drag de şi zic că ne-am ales cu ceva bun. Am aflat cum stă treaba cu clanurile şi Agăi că doar ne-am plimbat agale printre agăi, am văzut care e treaba cu berdelul si alte tradiţii, etc.. mi-am îmbogăţit cunoştinţele de limba turca am descoperit o plăcere şi o relaxare în a face clipuri asta pentru că Murat m-a inspirat.
Îmi pare rău că s-au pierdut pe drum fete dar sunt aici forţe tinere şi iubitoare dar şi cam derutate, se lasă atrase de alţii, nu-i nimic poate aşa avem şanse mai mari la încă jumătate de celulă din
Despre viitorul proiect a lui Murat nu ştiu ce să zic dar dacă nu se tunde şi tinde să arate ca un adevărat şofer nu ştiu cum o fi dar mari speranţe nu îmi pun.
Hai că mai povestim dar m-a apucat nostalgia acum că am ajuns la final şi au mai trecut 2 ani din viaţa mea tot sperând şi sperând.
Nu ştiu dacă ăsta este ultimul clip din Aşk că nu prea îmi place să reiau imagini, cine ştie dacă mă apucă un dor nebun de Muri cupidon poate, oricum până atunci ultima creaţie.
Îmi pare rău că s-au pierdut pe drum fete dar sunt aici forţe tinere şi iubitoare dar şi cam derutate, se lasă atrase de alţii, nu-i nimic poate aşa avem şanse mai mari la încă jumătate de celulă din
Despre viitorul proiect a lui Murat nu ştiu ce să zic dar dacă nu se tunde şi tinde să arate ca un adevărat şofer nu ştiu cum o fi dar mari speranţe nu îmi pun.
Hai că mai povestim dar m-a apucat nostalgia acum că am ajuns la final şi au mai trecut 2 ani din viaţa mea tot sperând şi sperând.
Nu ştiu dacă ăsta este ultimul clip din Aşk că nu prea îmi place să reiau imagini, cine ştie dacă mă apucă un dor nebun de Muri cupidon poate, oricum până atunci ultima creaţie.
Re: 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna, Lexia !
Multumim pentru tot .
Multumim pentru tot .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Dragalaselor buna ziua si binevam gasit imi place la voi e agitatie mare.Suneti tinere si nelinistie si-i bine ca aveti pentru cine va duelea mai schimbati si voi aromele dupa cum spuneti.Va doresc o zi frumoasa si spor la crosetat.multi pentru toate fetele ori unde va aflati.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna, lica!
Multi si pentru tine.
Foarte frumoase florile.
Multi si pentru tine.
Foarte frumoase florile.
victorelalove- moderator
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Bună seara drăgălaşelor !!
cum e după Savaş ??
cum e după Savaş ??
Buna , Denisa !DENISA a scris:Bună seara drăgălaşelor !!
cum e după Savaş ??
Este trist ...
Dar sa speram ca vom avea stiri despre el si pe timpul verii ( daca se poate fara sa o includa pe ). Si il asteptam in toamna , sa-l vedem in noul proiect .
victorelalove- moderator
Victoria o să fie scump la vedere pe perioada verii iar despre noul proiect nu vor să spună nimic , e secretomanie .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 28 Iun 2011, 6:35 pm, editata de 1 ori
Vor sa ne lase muti de uimire.DENISA a scris:Victoria o să fie scump la vedere pe perioada verii iar despre noul proiect nu vor să spună nimic , e secretomanie .
Oricum , am observat ca este ceva uzual la turci astia ... sunt foarte secretosi .
Abia daca poti afla 2-3 lucruri despre vreun actor de la ei .
victorelalove- moderator
eu o să mai insist cu email-urile poate aflu ceva
Multumim , Denisa .DENISA a scris:eu o să mai insist cu email-urile poate aflu ceva
Dar se stie pana la urma cine va fi partenera lui ?
victorelalove- moderator
eu una nu ştiu , ptr că el nu a spus care e noul lui proiect , eu când mai întrebam câte ceva mi se spunea să nu cred tot ce apare prin presă am întrebat şi despre taxi driver dar mi s-a spus că nu e nimic concret .
ce drăgălaş e Kenan
ce drăgălaş e Kenan
Deci nu este nimic"batut in cuie" ca sa spun asa ...
Lasa ca poate face vreun ou ...pardon copil . POATE FI CONSIDERAT SI ASTA UN PROIECT!
Poza cu Kenan este din Ezel ?
Lasa ca poate face vreun ou ...pardon copil . POATE FI CONSIDERAT SI ASTA UN PROIECT!
Poza cu Kenan este din Ezel ?
victorelalove- moderator
https://www.youtube.com/watch?v=IiShjxUwu8M&feature=feedu
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
nu ştiu dacă e în proiect vreun urmaş dar când a apărut paparuda cu fusta aceea plisată o suspectam ca fiind însărcinată şi mi s-a spus că nu este .
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=348
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=348
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum