30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+21
michiper68
lexia
vivi
Nicky
dana4699
andreea90
vania_e
carmen_
lica54
axxa246
Admin_dea05
Iuliana
Lucica10
Motzişor
pufy2010
andradamaria
ninnet
lavy612
simi
victorelalove
DENISA
25 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
https://www.youtube.com/user/KrissRomania
https://www.youtube.com/user/SavasBaldar
https://www.youtube.com/user/ASKveCEZAro2
https://www.dailymotion.com/ASKveCEZAro
Dragilor m-am jucat puţintel şi eu
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/252570_1579567068292_1809145559_996766_6229891_n.jpg
http://series-tv.premiere.fr/
http://series-tv.premiere.fr/News-Series/Festival-TV-de-Monte-Carlo-les-nomines-du-prix-de-l-audience-internationale-!-2689561
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 10 Iun 2011, 3:28 pm, editata de 1 ori
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Foarte frumos , Denisa.
Stii sa te joci...
Stii sa te joci...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Denisa imi place ce iasa cand te joci...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
ei dar dacă m-aş juca cu Preţiosul nu ştiu dacă o să îţi mai placă atunci cred că mi-ai aplica puţină frăgezire
ies să-mi mai termin şi eu din hârţoage , "ne cetim" mai târziu
Antakya'nın Tozlu Yollarından Monte Carlo'nun kırmızı halısına ....
Toplamda 42, Bugün ISE 42 KEZ okundu | 10 Haziran 2011 | 0
51.Monte Carlo Televizyon Festivali'nin Pembe Dizi kategorisinde yarışacak Asi dizisi Eurodata'nın 2010 Yili izleyici ölçümlerinde, 3 milyar potansiyel izleyici pazarına toplam sahip 67 ülkede, en iyi vorba de asistenţă gösteren onbeş sıyrılarak program arasından, telenovela / Pembe Dizi ilk kategorisinde UC eserlik listeye başardı girmeyi.
Yapımcı Ilgaz Giritlioğlu, Yönetmen Cevdet Mercan, Senarist Nilgün Öneş'in yanı Sira başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün am Murat Yıldırım'ın da katılacağı bu organizasyonun Kategori birincileri akşam bu Monaco Grimaldi Forum'da düzelenecek Olan törende açıklanacak.
Internet forum am ortamlarında asiseverlerin merakla bekledikleri bu ödül töreninin herhangi bir yayını olup olmadığı, Türk da basınından katılım olup olmadığı ayrı BIR muamma.
Ortadoğu am balcanice ülkelerinde de Buyuk bir seyredilen bu ilgiyle dizimize şimdiden diliyoruz başarılar
ies să-mi mai termin şi eu din hârţoage , "ne cetim" mai târziu
Antakya'nın Tozlu Yollarından Monte Carlo'nun kırmızı halısına ....
Toplamda 42, Bugün ISE 42 KEZ okundu | 10 Haziran 2011 | 0
51.Monte Carlo Televizyon Festivali'nin Pembe Dizi kategorisinde yarışacak Asi dizisi Eurodata'nın 2010 Yili izleyici ölçümlerinde, 3 milyar potansiyel izleyici pazarına toplam sahip 67 ülkede, en iyi vorba de asistenţă gösteren onbeş sıyrılarak program arasından, telenovela / Pembe Dizi ilk kategorisinde UC eserlik listeye başardı girmeyi.
Yapımcı Ilgaz Giritlioğlu, Yönetmen Cevdet Mercan, Senarist Nilgün Öneş'in yanı Sira başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün am Murat Yıldırım'ın da katılacağı bu organizasyonun Kategori birincileri akşam bu Monaco Grimaldi Forum'da düzelenecek Olan törende açıklanacak.
Internet forum am ortamlarında asiseverlerin merakla bekledikleri bu ödül töreninin herhangi bir yayını olup olmadığı, Türk da basınından katılım olup olmadığı ayrı BIR muamma.
Ortadoğu am balcanice ülkelerinde de Buyuk bir seyredilen bu ilgiyle dizimize şimdiden diliyoruz başarılar
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 10 Iun 2011, 3:43 pm, editata de 2 ori
Doar putina....dupa ce "termin" cu tine,zici ca nu mai tragi nici cu coada ochiului la Pretios...DENISA a scris:ei dar dacă m-aş juca cu Preţiosul nu ştiu dacă o să îţi mai placă atunci cred că mi-ai aplica puţină frăgezire
Denisa...termina repede hartoagele...ca eu nu am terminat cu tine...
simi- vip
Dragii mei ,
Eu am sa plec intr-un mini concediu. O sa-mi fie foarte dor de voi!
Va pup ...si sa aveti grija de Pretios!
:tyrt: :tyrt: :tyrt:
Ne citim saptamana viitoare...sa imi povestiti si mie episodul din Ask-iubirea mea.
Va pup si week-end placut!
Ne citim saptamana viitoare...sa imi povestiti si mie episodul din Ask-iubirea mea.
victorelalove- moderator
Te pupam Vic! Si noua o sa ne fie dor de tine!!Dar te lasam sa te distrezi...de Pretios nu-ti face griji...il acoperim noi noaptea sa nu raceasca....
simi- vip
simi a scris:Te pupam Vic! Si noua o sa ne fie dor de tine!!Dar te lasam sa te distrezi...de Pretios nu-ti face griji...il acoperim noi noaptea sa nu raceasca....
Sa ii cantati si nani, nani...
victorelalove- moderator
Vic , distractie placuta ......O sa ne lipsesti.... Te asteptam sapt viitoare
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
victorelalove a scris:Dragii mei ,
Vic, am inteles ca pleci ....distractie placuta si sa te odihnesti ................de el... :muratel .......nu-ti fa griji .........are mare
grija Simi.............l-a acaparat de tot
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Concediu placut Vic, ai grija de tine, respectiv de voi!
Simi , nu te pune prea tare cu Denisa ca acusi te trezesti cu trupele SEALS pe acoperisul tau
aveti vreo veste ,ceva????????despre MC si ASI????/
Simi , nu te pune prea tare cu Denisa ca acusi te trezesti cu trupele SEALS pe acoperisul tau
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
http://series-tv.premiere.fr/Asi-2689541
CATEVA COMENTARII
CATEVA COMENTARII
andradamaria- vip
andradamaria a scris:Concediu placut Vic, ai grija de tine, respectiv de voi!
Andrada,nuuuuuuuuuuu, asteptam , eu tot ma uit pe alte forumuri straine dar .........nada......
ninnet- vip
si eu ............credeam ca esti mai norocoasa pe aici ploua de azidimineata si nu se mai opreste, asta asa ca sa-mi consolideze starea de si sa ma tot minunez de indiferenta turcaletilorninnet a scris:
Andrada,nuuuuuuuuuuu, asteptam , eu tot ma uit pe alte forumuri straine dar .........nada......
andradamaria- vip
Intr-un autobuz ticsit de lume, urca un tip. Se aseaza langa o femeie sexi si-i pune mana pe san.
- Asculta nerusinatule, nu poti sa-ti pui mana in alta parte?
Omul o priveste ganditor:
- Nu ma provocati doamna, nu ma provocati!
- Asculta nerusinatule, nu poti sa-ti pui mana in alta parte?
Omul o priveste ganditor:
- Nu ma provocati doamna, nu ma provocati!
ninnet- vip
Într-o familie de ţigani, feciorul îl vede pe taică-su că vrea să iasă din casă şi îl întreabă:
- Tată da unde te duci?
- Mă duc până la magazin să-mi cumpăr o cămaşă..
- Aaaa, auzi tată, dacă vânzătoarea nu te vede, să-mi cumperi şi mie una..
Un barbat statea pe veranda cu sotia sa. La un moment dat, spune: "Te iubesc!"
Sotia raspunde: "Vorbesti tu sau berea din tine?"
Barbatul: "Eu vorbesc. Cu berea"
ninnet- vip
Un tip cu o tipa, dupa o intalnire de succes, merg impreuna pe aleea casei lui.
La un moment dat, tipul o intreaba: -Vrei sa mergi pe la mine, sa bem o cafea?
-Pai, hai sa-ti zic ce-am constatat: imi dau seama de fiecare barbat cum este in pat, dupa cum baga cheia in broasca... adica daca o bagi repede, smucit, inseamna ca esti animal...ic si nu-mi place chestia asta; in schimb, daca bajbai si nu nimeresti yala, inseamna ca nu esti experimentat si iara nu imi place.
-Domnisoara, nu stiu, cum fac ceilalti, dar eu inainte de a incerca cheia, ling broasca de-o ia naiba...
La un moment dat, tipul o intreaba: -Vrei sa mergi pe la mine, sa bem o cafea?
-Pai, hai sa-ti zic ce-am constatat: imi dau seama de fiecare barbat cum este in pat, dupa cum baga cheia in broasca... adica daca o bagi repede, smucit, inseamna ca esti animal...ic si nu-mi place chestia asta; in schimb, daca bajbai si nu nimeresti yala, inseamna ca nu esti experimentat si iara nu imi place.
-Domnisoara, nu stiu, cum fac ceilalti, dar eu inainte de a incerca cheia, ling broasca de-o ia naiba...
ninnet- vip
andradamaria- vip
andradamaria- vip
fetele!Am revenit.....nimic nou...???
simi- vip
andradamaria- vip
Offffffff,caut inebunita ceva despre ei,si nimic...nimic...nimic....nici macar o poza mica...
Ultima editare efectuata de catre simi in Vin 10 Iun 2011, 7:57 pm, editata de 1 ori
simi- vip
..o poza mica dar nu de la MCsimi a scris:Offffffff,caut inebunita ceva despre ei,si nimic...nimic...nimic....nici macar o poza mica...
andradamaria- vip
Asta e hotelul unde sant cazati Tuba si Murat....http://www.hoteldeparismontecarlo.com/luxu...s-suites/rooms/
simi- vip
Salut fetelor
cei doi sunt în Monte Carlo?
cei doi sunt în Monte Carlo?
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum