30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+21
michiper68
lexia
vivi
Nicky
dana4699
andreea90
vania_e
carmen_
lica54
axxa246
Admin_dea05
Iuliana
Lucica10
Motzişor
pufy2010
andradamaria
ninnet
lavy612
simi
victorelalove
DENISA
25 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna Pufy!Da sant acolo...dar nu avem nici o veste...turcii nu zic nimic...pufy2010 a scris:Salut fetelor
cei doi sunt în Monte Carlo?
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dizilerde ne varsa; Dizi TV’de!
Bu haftanın konukları:
Serhan Yavaş, Tuba Büyüküstün, Hakan Yılmaz,
Aslıhan Gürbüz, Tomris İncer
“Didem Uğurlu’nun sunduğu “Dizi TV”
12 Haziran Pazar günü saat 13.45’de atv’de…
Sakın kaçırmayın!
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2011 / Pazar
Yayın Saati : 13.45
ATV İç Yapımların hazırladığı ve oyuncu Didem Uğurlu’nun sunduğu “DİZİ TV” bu hafta “Aşk ve Ceza”, “Yahşi Cazibe” ve “Gönülçelen” dizi setlerine konuk oldu. Beğeniyle izlenen bu üç dizinin perde arkası, dizi oyuncularıyla çok özel röportajların yer alacağı Dizi TV’yi bu hafta sakın kaçırmayın.
Bu haftanın konukları:
Serhan Yavaş, Tuba Büyüküstün, Hakan Yılmaz,
Aslıhan Gürbüz, Tomris İncer
“Didem Uğurlu’nun sunduğu “Dizi TV”
12 Haziran Pazar günü saat 13.45’de atv’de…
Sakın kaçırmayın!
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2011 / Pazar
Yayın Saati : 13.45
ATV İç Yapımların hazırladığı ve oyuncu Didem Uğurlu’nun sunduğu “DİZİ TV” bu hafta “Aşk ve Ceza”, “Yahşi Cazibe” ve “Gönülçelen” dizi setlerine konuk oldu. Beğeniyle izlenen bu üç dizinin perde arkası, dizi oyuncularıyla çok özel röportajların yer alacağı Dizi TV’yi bu hafta sakın kaçırmayın.
nu dai o fugă până acolo? ești cea mai apropiatăsimi a scris:Buna Pufy!Da sant acolo...dar nu avem nici o veste...turcii nu zic nimic...
Oare se intalnesc ei in hotelul asta atat de mare??? http://www.collection-hotels.com/en/hotel/FRHO246_video_SBM-Hotel-de-Paris.htm
simi- vip
Murat and Tuba will be at this hotel
All VIP guests stay in the most expensive hotel in MonteCarlo, " Hotel de Paris "
http://www.hoteldeparismontecarlo.com/luxu...s-suites/rooms/
http://www.collection-hotels.com/en/hotel/FRHO246_video_SBM-Hotel-de-Paris.htm
http://www.rtl9.com
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 10 Iun 2011, 8:22 pm, editata de 1 ori
Sant la Monte Carlo,Pufy...dar nu ii vad ca e aglomerat..pufy2010 a scris:nu dai o fugă până acolo? ești cea mai apropiată
simi- vip
simi a scris:Oare se intalnesc ei in hotelul asta atat de mare???
nuuuuuuuuuuu, o să-i întâlnești în lift. Când se vor deschide ușile, vei vedea că se țin de mână
Pesimistulepufy2010 a scris:....
nuuuuuuuuuuu, o să-i întâlnești în lift. Când se vor deschide ușile, vei vedea că se țin de mână
Asi ep. 33 „Când mă acuzi, mai uită-te şi la tine, Asi."
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Bine Pufy,daca zici tu...o sa ma plimb cu liftul pana apar ei.....pufy2010 a scris:
simi- vip
TOATA lumea are aceeasi problema
asta e de la croate
Raportul CSI - FESTIVAL MONTE CARLO
- Un cuvânt de avertisment: nu comentez nimic despre camere, speculaţiile despre dna. b sau ceva care seamănă cu un offtopic.
sens doar în raport cu o serie de informaţii concrete care vor (sperăm) să fie. altfel vom închide acest subiect.
---> Ultimele fotografii de la covorul rosu au fost stabilite la 15:12 h, iar echipa a ASI.
---> Ce este NIMFA de Aur în cauză, nu este vorba despre premiul, care va da juriul o serie de lucrări de calitate, dar este vorba despre "Eurodata TV Worldwide" timp de 5 ani de la serii de telespectatori din întreaga lume şi această categorie: Drama , comedie, telenovele / săpun opere. nominalizate sunt primele 3 cele mai vizionate serie din lume pentru anul 2010. an. înseamnă ASI anul trecut a fost în top 3 cele mai vizionate telenovele, şi dacă acesta este pe 3, 2 sau 1 site-ul va afla in seara asta. deoarece acest premiu este stabilit în fiecare an şi a efectuat o nimfă de aur săpun SUA Bold & Beautiful. asa ca nu sper prea mult, deoarece telenovela (care joacă cca. 18 ani !!!!) vândut o mulţime de ţări.
asta e de la croate
Raportul CSI - FESTIVAL MONTE CARLO
- Un cuvânt de avertisment: nu comentez nimic despre camere, speculaţiile despre dna. b sau ceva care seamănă cu un offtopic.
sens doar în raport cu o serie de informaţii concrete care vor (sperăm) să fie. altfel vom închide acest subiect.
---> Ultimele fotografii de la covorul rosu au fost stabilite la 15:12 h, iar echipa a ASI.
---> Ce este NIMFA de Aur în cauză, nu este vorba despre premiul, care va da juriul o serie de lucrări de calitate, dar este vorba despre "Eurodata TV Worldwide" timp de 5 ani de la serii de telespectatori din întreaga lume şi această categorie: Drama , comedie, telenovele / săpun opere. nominalizate sunt primele 3 cele mai vizionate serie din lume pentru anul 2010. an. înseamnă ASI anul trecut a fost în top 3 cele mai vizionate telenovele, şi dacă acesta este pe 3, 2 sau 1 site-ul va afla in seara asta. deoarece acest premiu este stabilit în fiecare an şi a efectuat o nimfă de aur săpun SUA Bold & Beautiful. asa ca nu sper prea mult, deoarece telenovela (care joacă cca. 18 ani !!!!) vândut o mulţime de ţări.
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Vin 10 Iun 2011, 8:37 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
http://worldtv.com/all_murat_yildirim_lovers
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 10 Iun 2011, 8:32 pm, editata de 1 ori
Motzişor a scris:
Pesimistule
... aha!!! ... și tu dorești să-i surprinzi în lift sărutându-se!
Frumoase poze Denisa!!Dar Murat nu prea apare in ele...este asa retras???
simi- vip
[quote="DENISA"]
Deni, m-am uitat la programul de pe acest RTL9 şi nu apare nimic despre festival în seara asta
http://www.rtl9.com/programmestv.aspx
Deni, m-am uitat la programul de pe acest RTL9 şi nu apare nimic despre festival în seara asta
http://www.rtl9.com/programmestv.aspx
Motzişor- vip
pufy2010 a scris:
... aha!!! ... și tu dorești să-i surprinzi în lift sărutându-se!
Păi... Deşi... dacă mă mai gândesc eu aşa...
De ce să se mai deranjeze pân' la lift???
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Păi... Deşi... dacă mă mai gândesc eu aşa...
De ce să se mai deranjeze pân' la lift???
ok, să decretăm! M@T nu trebuie să se miște din cameră.... dintr-o singură cameră
bună seara dragilor !!
Motzi eu m-am săturat alergând după informaţii despre ei la festival dar nu găsesc nimic, sper să nu treacă pe acolo neobservaţi .
sunt prin preajmă , mă uit la gonulcelen .
Motzi eu m-am săturat alergând după informaţii despre ei la festival dar nu găsesc nimic, sper să nu treacă pe acolo neobservaţi .
sunt prin preajmă , mă uit la gonulcelen .
pufy2010 a scris:...
ok, să decretăm! M@T nu trebuie să se miște din cameră.... dintr-o singură cameră
Motzişor- vip
Simi eu sunt cazată în camera Preţiosului
Camera 34 cu vedere spre dealsimi a scris:Motz,in ce camera esti cazata....?Eu sant la 102,cu vedere la mare....cred ca o sa-i placa Pretiosului..!!!!
Motzişor- vip
Ai vrea tu.....eu sant cu ochii pe el...nu ai nici o sansa...DENISA a scris:Simi eu sunt cazată în camera Preţiosului
simi- vip
Buna seara dragelor Cum asa chiar nu a aparut nimic despre festival ???? Deni sa -mi gasesti si mie o camera disponibila caci am ajuns cam tarziu...
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
... nu mai înțeleg ... voi sunteți în cameră cu M și vă mai interesează priveliștea de la fereastră?
să le fac şi o dedicaţie poate apr la orizont
Pufy ele se încurcă în amănunte , privelişti
Pufy ele se încurcă în amănunte , privelişti
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 10 Iun 2011, 8:55 pm, editata de 1 ori
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum