30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+21
michiper68
lexia
vivi
Nicky
dana4699
andreea90
vania_e
carmen_
lica54
axxa246
Admin_dea05
Iuliana
Lucica10
Motzişor
pufy2010
andradamaria
ninnet
lavy612
simi
victorelalove
DENISA
25 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Culmea prostului gust, mă termină gala asta.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Fetelor m-am tâmpit eu sau au fost melodii din ' La umbra teilor " ??
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 13 Iun 2011, 10:27 pm, editata de 1 ori
simi a scris: Ninnet !!Erai aici???
aici,aici,nu am plecat nicaieri dar vreau sa ma uit in continuare la EZEL
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
DENISA a scris:Fetelor m-am tâmpit eu sau au fost melodii din ' La umbra teilor " ??
Da a fost un fragment din melodie
ninnet- vip
[quote="DENISA"] Nu-ş ce melodii au fost în Umbra teilor, dar mă distrez copios cu ce se vede, normal că eu îi caut în poze pe ai noştri, când colo...
Au venit extratereştrii
http://www.ayakligazete.com.tr/i/galeri/2009/2-(63).jpg
Au venit extratereştrii
http://www.ayakligazete.com.tr/i/galeri/2009/2-(63).jpg
Motzişor- vip
După cum au arătat şi restul îmbrăcate parcă au primit temă să fie cât mai colorate nu-i aşa? Ca şi nişte fluturaşiMotzişor a scris:Culmea prostului gust, mă termină gala asta.
Păcat că nu o ai pe una care a apărut printre primii, în ceva alb, scuze tocmai ai pus-o
Să vezi ce frumoasă era când au filmat-o din toate părţile şi poziţiile.
Bună seara Lexia !!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 13 Iun 2011, 10:39 pm, editata de 2 ori
aoleo, chiar ca sunt o multime de paparudeMotzişor a scris:Turcia cea pudică la Fluturele de aur
Şi mai sunt o mulţime de paparude
http://www.ayakligazete.com.tr/galeri.asp?id=2009&pid=71
si de maimutoi
mi/a placut doar un cuplu mai de la inceput, dar mai am cateva poze de vazut.
Salut surioară, cea mai cea nu cred că e în poze, era una în galben cu nişte pompoane colorate pe tot bustul, aruncate cu furca, îia să fi fost fluturii?lexia a scris:...
Păcat că nu o ai pe una care a apărut printre primii, în ceva alb, scuze tocmai ai pus-o
Să vezi ce frumoasă era când au filmat-o din toate părţile şi poziţiile.
Şi i-a scos din cap şi i-a etalat pe piept
Motzişor- vip
Bună seara, că am şi uitat să vă spun.DENISA a scris:
Bună seara Lexia !!!
Ia uite că asta cu fluturi pe cap tocmai a luat un fluture mai mare.
Ultima editare efectuata de catre lexia in Lun 13 Iun 2011, 10:40 pm, editata de 1 ori
p/asta o-mpusca erdogan.Motzişor a scris:Din tainele Turciei islamiste
Denisa te pup şi euDENISA a scris:Motzi
Şi de altminteri noapte bună cu drag pentru toată lumea
Motzişor- vip
Da, înainte sau după?axxa246 a scris:... http://www.ayakligazete.com.tr/i/galeri/2009/3Z%20(30).jpg ...
p/asta o-mpusca erdogan.
Motzişor- vip
pai se termina filmul, doar nu o sa ne lase sa imbatranim cu ideea ca ei tot n-au scapat de yavuz cel problematiclavy612 a scris: Se pare ca totul se rezolva .... Scapam de yavuz...
Motzişor a scris:Da, înainte sau după?
eeeee
acu, o fi el rigorist, dar ...o data nu se pune cică!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 13 Iun 2011, 10:49 pm, editata de 1 ori
salut, dar asta?lexia a scris:
Bună seara, că am şi uitat să vă spun.
Ia uite că asta cu fluturi pe cap tocmai a luat un fluture mai mare.
https://2img.net/r/ihimizer/img37/1402/09a03bdeb2dd4c36b5e065e.png
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
deci Tuba a fost cu aceeasi rochie la Monte Carlo ca la Oscarurile turcesti?
http://i.imm.io/6q7i.jpeg
http://i.imm.io/6q7i.jpeg
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
noapte buna tuturor...........maine la munca Simi ai grija de
el pana venim noi de la munca da ??????/si nu mai jucati poker ca ramaneti fara
nasturi tot imbracandu-va si desbracandu-va toata ziua gasiti alt
joc mai pajnic da ? cupidon cupidon
el pana venim noi de la munca da ??????/si nu mai jucati poker ca ramaneti fara
nasturi tot imbracandu-va si desbracandu-va toata ziua gasiti alt
joc mai pajnic da ? cupidon cupidon
ninnet- vip
Fetelor nu avea şaiba la purtător la Monaco deoarece nu dădae bine cu ţinuta .
Aţi văzut ce hotărât o apucă pe Tuba de mână când urcă pe scenă??
Aţi văzut ce hotărât o apucă pe Tuba de mână când urcă pe scenă??
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 13 Iun 2011, 10:54 pm, editata de 1 ori
Noapte buna Ninnet!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
buna fete mama ce poze ce mimunatii de vedete pasesc pe covor unele dinele zici ca sunt electrocutate
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Buna Lucica!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum