16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Salut, Denisa, sunt superbe toate imaginile!DENISA a scris:...
...http://purplefolie.p.u.pic.centerblog.net/ao3z0hk3.png...
Mie iar îmi face forumul figuri, nu mă anunţă când sunt comentarii noi.
De-abia v-am descoperit.
Mă lupt cu un virus obraznic sau cu o răceală banală, aşa că pe azi nu pot aduce alte noutăţi, vă pup şi ne vedem mâine!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna dragelor....
denisa...faina imaginea...dar ai grija ca ai vazut ce antrenament are rodica!
va doresc noapte buna!
denisa...faina imaginea...dar ai grija ca ai vazut ce antrenament are rodica!
va doresc noapte buna!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna seara fetelor!!!
Se pare ca am fost cumintele anul asta. Mosul e darnic cu noi :qw1:
http://www.kanald.ro/seriale/Dragoste-si-pedeapsa/
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
dimineata pe racoare...
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa! :qw3:
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa! :qw3:
iulia80- vip
Buna dimineata o zi linistita tuturor.
Mama da ce fotografii "obraznice" are Yaso ! Cum sa se uite Murat la noi ?
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
buna dimineata rodica...rodica a scris:Buna dimineata o zi linistita tuturor.
eu sunt sigura ca se uita la noi..pt ca noi suntem si mai ca Yaso!
iulia80- vip
Dragalaselor buna dimineata si bine vam gasit ce mai faceti sunteti bine?Va poftesc si eu la o si un fierbinte.Va doresc o zi frumoasa linistita si sa aveti spor in tot ce faceti
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
iulia80 a scris:
buna dimineata rodica...
eu sunt sigura ca se uita la noi..pt ca noi suntem si mai ca Yaso!
S-ar putea uita numai daca folosim echipament gen Yaso altfel sansele sunt minime ca pana dam noi bulendrele de pe noi sa aratam ce avem il apuca plictiseala
rodica- vip
lica54 a scris:Dragalaselor buna dimineata si bine vam gasit ce mai faceti sunteti bine?Va poftesc si eu la o si un fierbinte.Va doresc o zi frumoasa linistita si sa aveti spor in tot ce faceti
buna Lica sa ai o zi linistita
rodica- vip
buna lica..multumim mult ...si tie la fel..sa ai o zi cat mai frumoasa...
rodica draga..da si cand om termina de dat hainele jos..ce surpriza o sa aiba!
am vazut ca e si lexia in index...buna dimineata draguta!
rodica draga..da si cand om termina de dat hainele jos..ce surpriza o sa aiba!
am vazut ca e si lexia in index...buna dimineata draguta!
iulia80- vip
Admin_dea05 a scris::
]
Da Dea aşa se pare, uite ce dar frumos se revarsă din acest sac încărcat :qw9: Mă bucur că ceea ce am scris aici adică motivele pentru care îmi place AVC sunt cuprinse şi în prezentarea Kanal D , măi să fie ăştia ne-au citit pe noi
Sunt prezentate realităţile Turciei care se luptă să facă parte din clubul creştin (vMY) prezentându-şi bunele şi relele de acolo. Eu nu dau notă filmelor că habar nu am să fac o astfel de evaluare, spun doar că îmi place sau nu şi asta o spun după ce am răbdare să urmăresc câteva episoade, dacă de la început nu îmi place ceva înseamnă că ce văd acolo nu e în rezonanţă cu ce simt eu şi atât pentru că poate fi în rezonanţă cu ce simte altcineva dar mă bucur că cu Nurgula pentru Pufy, şi cu traducerea şi subtitrarea şi tot cu am fost inspirată şi m-am uitat la acest om
şi aşa poate am contribuit la alegerea făcută de Kanald.
Încă odată mulţumim :qw1:
Dar oare chiar îl dau că mor de surprindere,acum am luat-o pe partea ailaltă mă uit la reclame la Kanal şi nimik în schimb prezintă Iubiri ascunse de nu ştiu când şi habar nu am când îl vor da.
Motz oricum în ritmul actual vom fi cu 5 luni înaintea lor.
lexia..minunat clipul....numai bun pt mine si rodica..nu-i asa?
sa ai o zi cat mai frumoasa! mii de
iulia80- vip
iulia80 a scris:lexia..minunat clipul....numai bun pt mine si rodica..nu-i asa?
cupidon bun la ce iubito la asta cred
O zi bună. Pa! la treabă
Ultima editare efectuata de catre lexia in Mar 21 Dec 2010, 9:05 am, editata de 1 ori
gasim noi( eu si rodica) ce sa facem cu el!
oricum felicitari inca odata pt clip!
oricum felicitari inca odata pt clip!
iulia80- vip
Buna dimineata!!!
Admin_dea05- Admin
lexia a scris:Da Dea aşa se pare, uite ce dar frumos se revarsă din acest sac încărcat :qw9: Mă bucur că ceea ce am scris aici adică motivele pentru care îmi place AVC sunt cuprinse şi în prezentarea Kanal D , măi să fie ăştia ne-au citit pe noi
Sunt prezentate realităţile Turciei care se luptă să facă parte din clubul creştin (vMY) prezentându-şi bunele şi relele de acolo. Eu nu dau notă filmelor că habar nu am să fac o astfel de evaluare, spun doar că îmi place sau nu şi asta o spun după ce am răbdare să urmăresc câteva episoade, dacă de la început nu îmi place ceva înseamnă că ce văd acolo nu e în rezonanţă cu ce simt eu şi atât pentru că poate fi în rezonanţă cu ce simte altcineva dar mă bucur că cu Nurgula pentru Pufy, şi cu traducerea şi subtitrarea şi tot cu am fost inspirată şi m-am uitat la acest om
şi aşa poate am contribuit la alegerea făcută de Kanald.
Încă odată mulţumim :qw1:
Dar oare chiar îl dau că mor de surprindere,acum am luat-o pe partea ailaltă mă uit la reclame la Kanal şi nimik în schimb prezintă Iubiri ascunse de nu ştiu când şi habar nu am când îl vor da.
Sper sa se tina de cuvant.O sa renunt la Ezel pt Ask ve Ceza de dragul lui Murat :qw5:
Admin_dea05- Admin
Bună dimineaţa dragelor şi dragilor. Să aveţi o zi însorită.
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Inca o data buna dimineata tuturor celor care au intrat mai tarziu Eu am astazi o zi mai linistita asa ca voi intra cred mai des. Frumos Lexia clipul dar eu zic sa nu mai pui intrebari eu si Iulia ne adaptam si gasim la toate solutii spre disperarea unora si altora Mai stiti ceva de Demiruta ca si ea a disparut brusc sper ca este bine doar putin ocupata
rodica- vip
Bună dimineaţa fetelor, vă pup!lexia a scris:
...
Lexia, aferim! Ne facem treaba cum ştim noi mai bine.
Eu azi, deja, am servit patria, sunt răcită, nu rău, da' bine şi ce să fac?
Stau în pat alături de laptop şi fac rondul pe forumuri un pic.
Dar mă apuc aşa yavaş-Savaş să pigulesc şi promit să fiu cuminte.
Cu viteza stau prost, sunt cam la viteza I - varianta de Moldova
Dea, mulţam pentru simpatizarea cu Aşk (Murat)
Of, dau tratamente naturiste :qw3: în cazul în care mai boleşte careva.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzi o cană de ceai fierbinte ţi-ar prinde bine , şi eu cred că am cam răcit la cât m-am despuiat pe acilea .
Bună cucuietelor !!!
Aşk'ı az, Ceza'sı çok
Aşk ve Ceza, törelerin arasına sıkışmış masum bir aşk hikayesi olarak başladı. Hem tutkulu bir aşkı hem de köhne adetlerin, yaşamları nasıl çekilmez kıldığını ve ne tür acılara yol açtığını anlatmak gibi özel bir misyon üstlenmişti. Ama son bölümde öyküye fazlaca Kurtlar Vadisi sosu serpildiğini düşünüyorum. Bu, yalnızca benim fikrim değil. Köşemize ulaşan pek çok okur mesajında aynı şikayet dile getiriliyor. Karşısında sezonun en sansasyonel dizilerinden biri Öyle Bir Geçer Zaman ki bulunmasına rağmen, Aşk ve Ceza'nın sadık bir izleyici kitlesi olduğunu reytingler ispatlıyor. Bu reyting toz dumanında dizi önemli reyting başarılarının altına imza atıyor. Ama bu seyirciyi ekrana çeken aksiyon değil, Yasemin ile Savaş'ın her engelin üzerinden aşmayı başaran tutkulu aşkları. Gelin görün ki, son zamanlarda ikisinin bir arada göründükleri sahnelerin sayısı parmakla gösterilecek kadar azaldı. Umarım, polis tarafından Savaş'a verilen "İran'dan uyuşturucu baronu getirme" görevi, dizide bir eksen kaymasına yol açmaz. Uydu takipleri, gizli kameralar, sayısı giderek fazlalaşan koyu renk takım elbiseli korumalar ve artan kurşun vızıltıları, Aşk'ı az, Ceza'yı fazla duruma getirdi. Televizyonda ilgiyle izlediğim ender yapımlardan biri olan Aşk ve Ceza'nın, klasik dizilerin dümen suyuna girmesine gönlüm razı olmaz. Onun için yazıyorum...
Yüksel Aytuğ - Günaydın
Ai vazut bre Denisa ca ai racit cand ti-am spus sa nu mai umbli despuiata nu ai tinut de sfaturile noastre acu.. da-i cu frectii pe la sale poate ai sa fii mai cuminte si mai precauta ai sa te gandesti de 3 ori pana ai sa alegi o tinuta
rodica- vip
rodica a scris:Ai vazut bre Denisa ca ai racit cand ti-am spus sa nu mai umbli despuiata nu ai tinut de sfaturile noastre acu.. da-i cu frectii pe la sale poate ai sa fii mai cuminte si mai precauta ai sa te gandesti de 3 ori pana ai sa alegi o tinuta
poate vine Fulgerică şi îmi face frecţie cu Carmol, deşi eu nu suport mirosul de Carmol ptr el suport .
ŞOK.. ŞOK...ŞOK.. ŞOK...ŞOK.. ŞOK...
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/sok_nurgul_yesilcay_ve_cem_ozer_cifti_bugun_bosaniyor_.htm
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/sok_nurgul_yesilcay_ve_cem_ozer_cifti_bugun_bosaniyor_.htm
cred că divorţează duduia
Murat nu suporta Carmolul iti spui eu iar Yaso cred ca ar trebui sa stea cuminte ca apoi se mai face una care atenteaza la Murat
rodica- vip
dar de unde ştii mătăluţă ???rodica a scris:Murat nu suporta Carmolul iti spui eu
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum