30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+21
michiper68
lexia
vivi
Nicky
dana4699
andreea90
vania_e
carmen_
lica54
axxa246
Admin_dea05
Iuliana
Lucica10
Motzişor
pufy2010
andradamaria
ninnet
lavy612
simi
victorelalove
DENISA
25 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Noapte buna Pufy!pufy2010 a scris:
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
poza care a puso Denisa de cand este ?este cu Onur de brat ????
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Murat a fost singur la Monte Carlo , cred că Onur a luat lecţii de la Burcinica şi nu o scapă pe Tuba din priviri
min 0:12
http://experts.premiere.fr/Festival-Monte-Carlo/News-Videos/Les-dernieres-images-du-festival-de-television-de-Monte-Carlo-2011-2750434
E de la Monte Carlo Lucica
http://experts.premiere.fr/Festival-Monte-Carlo/News-Videos/Les-dernieres-images-du-festival-de-television-de-Monte-Carlo-2011-2750434
E de la Monte Carlo Lucica
DENISA a scris:Murat a fost singur la Monte Carlo , cred că Onur a luat lecţii de la Burcinica şi nu o scapă pe Tuba din priviri
Ca bine zici Denisa .. cred ca a urmarito bine pe Burcin ..sa nu cumva sa o piarda pe Tuba , chiar nu stiu ce cauta Onur acolo
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Nooapte buna mmm parca totusi destul de decoltata rochia Tubei , poate daca era mai ,,dotata'' arata si mai bine..
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Nici eu nu-mi imaginam ca e acolo!!!!Ce naiba facea acolo???
simi- vip
andreea90 a scris:
Ca bine zici Denisa .. cred ca a urmarito bine pe Burcin ..sa nu cumva sa o piarda pe Tuba , chiar nu stiu ce cauta Onur acolo
o tine de mana nu ?..............atunci sigur Simi a fost in camera lui locul era liber
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Onur a fost în locul lui Cevdet ???
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 13 Iun 2011, 11:10 pm, editata de 2 ori
m-ai lasat fara cuvinte a jucat el in asi dar ghiar nesimtit ...nu a putut s-ai lase singuri impaiata
Lucica10- vip
Pai vezi Ninnet...am avut loc.... cupidon cupidonninnet a scris:
o tine de mana nu ?..............atunci sigur Simi a fost in camera lui locul era liber
simi- vip
până la urmă se adevereşte ce a zis Preţiosul că sunt 4 invitaţii , Murat , Tuba , Onur şi duduia de lângă Murat
Nu-mi vine sa cred ca a fost Onur acolo...!!!!!Dar daca ma gandesc bine poate le-a prins bine...l-a facut putin gelos pe Murat...!!! Ai vazut ce repede a reactionat...cum a luat-o de mana???DENISA a scris:până la urmă se adevereşte ce a zis Preţiosul că sunt 4 invitaţii , Murat , Tuba , Onur şi duduia de lângă Murat
simi- vip
NOAPTE BUNA
Lucica10- vip
noapte bună Lucica !!
degeaba casc ochii la ezel că nu am înţeles nimic , eu colind pe net
degeaba casc ochii la ezel că nu am înţeles nimic , eu colind pe net
Asi - Tuba, Murat and Cevdet- Monte Carlo - 10.06.2011
rinarinabg2
https://www.youtube.com/watch?v=kE-Lkv379OE&feature=player_embedded
nu uita-te ca e Cevdet cu lungana in alb, in spatele Tubei
rinarinabg2
https://www.youtube.com/watch?v=kE-Lkv379OE&feature=player_embedded
DENISA a scris:până la urmă se adevereşte ce a zis Preţiosul că sunt 4 invitaţii , Murat , Tuba , Onur şi duduia de lângă Murat
- Spoiler:
nu uita-te ca e Cevdet cu lungana in alb, in spatele Tubei
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
Dragalaselor va dores noapte buna
Cata dezbatere era pe aici sa nu mearga Burcin sa fie Murat singur sa se bucure de prezenta Tubei langa el si cand in colo o aparut Tuba cu coada dupa ea !!
Cata dezbatere era pe aici sa nu mearga Burcin sa fie Murat singur sa se bucure de prezenta Tubei langa el si cand in colo o aparut Tuba cu coada dupa ea !!
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Lun 13 Iun 2011, 11:34 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
E clar ca Onur stie ce s-a intamplat in Asi,intre Tuba si Murat...de aceea e acolo....deci chiar a fost dragoste intre ei...
simi- vip
dar acum s-a tuns Iuliana ??
next episode looks awesome, omer is just a very very adorable kid I am going to miss him, but I will try to follow his news maybe he will do another series soon .
Savas as usual handsome with great performance, I love him so much and going to miss him a lot
i think all fan of murat will miss him a lot and so muchhh and i hope we will watch him on a new serie very soon
(next week will be the finale episode for ask ve ceza or no )
Omer is so adorable wearing the tuxedo, Hakan, Lara and Cicek make a good family. If Fidan had only done her hair and worn a new outfit then maybe Pala would not have cheated . I wish he did something special for her instead of the change coming from her.
The trailer showed us the happy moments in the final episode, i hope we will have a happy final. Sahnur will die, like Arzu said maybe she will be shot by Yavuz, makes sense really as she is dying.
next episode looks awesome, omer is just a very very adorable kid I am going to miss him, but I will try to follow his news maybe he will do another series soon .
Savas as usual handsome with great performance, I love him so much and going to miss him a lot
i think all fan of murat will miss him a lot and so muchhh and i hope we will watch him on a new serie very soon
(next week will be the finale episode for ask ve ceza or no )
Omer is so adorable wearing the tuxedo, Hakan, Lara and Cicek make a good family. If Fidan had only done her hair and worn a new outfit then maybe Pala would not have cheated . I wish he did something special for her instead of the change coming from her.
The trailer showed us the happy moments in the final episode, i hope we will have a happy final. Sahnur will die, like Arzu said maybe she will be shot by Yavuz, makes sense really as she is dying.
cine, Cevdet, nu-mi dau seama, poate sa aiba coada lui de cal ca intotdeauna
http://forum.port.ro/images/ro/posts/thumb_2423352.jpg
poza lui Betty, ce mi-a dat-o pe port
http://forum.port.ro/images/ro/posts/thumb_2423352.jpg
poza lui Betty, ce mi-a dat-o pe port
Iuliana- vip
incerc altfel poza mare a lui Betty
Iuliana- vip
ce destept e siteul asta, Denisa, mi-a pus direct din calculator pe siteul de poze fara logare poza
Felicitari Denisa, Deea.
De aceea reuseai tu asa repede Deni sa pui pe siteuri capturile .
Felicitari Denisa, Deea.
De aceea reuseai tu asa repede Deni sa pui pe siteuri capturile .
Iuliana- vip
da , pare a fi Cevdet , dar nu sunt chiar sigură.
care vă mai uitaţi la Ezel ???
nu mai înţeleg , ce dau acum s-a întâmplat cu 2 zile în urmă ??înainte ca Ezel să alerge după acel taxi în care era Eyşan.
Sadici turcii , cred că Eyşan îl trădează a doua oară pe Ömer/ Ezel
imaginile se derelulează mai lent
am luat pozele după pagina de facebook lui Murat , am încercat să le curăţ dar mare lucru nu am răuşit
https://www.facebook.com/pages/Murat-Yıldırım/11304459341#!/pages/Murat-Yıldırım/11304459341?sk=photos
Vă aduc familia mea favorită
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/247454_1584978523575_1809145559_1003352_1793705_n.jpg
care vă mai uitaţi la Ezel ???
nu mai înţeleg , ce dau acum s-a întâmplat cu 2 zile în urmă ??înainte ca Ezel să alerge după acel taxi în care era Eyşan.
Sadici turcii , cred că Eyşan îl trădează a doua oară pe Ömer/ Ezel
imaginile se derelulează mai lent
am luat pozele după pagina de facebook lui Murat , am încercat să le curăţ dar mare lucru nu am răuşit
https://www.facebook.com/pages/Murat-Yıldırım/11304459341#!/pages/Murat-Yıldırım/11304459341?sk=photos
Vă aduc familia mea favorită
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/247454_1584978523575_1809145559_1003352_1793705_n.jpg
Buna dimineata dragalaselor poftiti la o cafea un ceai si ceva la micul dejun.
va
si va doresc o zi frumoasa la Galati e o vreme inorata si adie vintul.
va
si va doresc o zi frumoasa la Galati e o vreme inorata si adie vintul.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata, tuturor!
In sfarsit am reusit sa citesc tot ce s-a scris in week-end.
Foarte frumosi Murat si Tuba ( cum se tin ei , micutii...de manuta! ) .
Lui Murat ii sade bine fara dupa el... SI MAI ALES FARA VERIGHETA LA MANA Probabil ca vrea sa se bronzeze fara saiba pe deget ... As fi curioasa sa vad reactia -i la vederea imaginilor. ( Cred ca isi smulge mesele din cap ).
Insa pacat ca Tuba nu a fost singura .
Dar este bine ca i-am vazut impreuna. Sper ca au realizat ca locul lor ...ESTE UNUL LANGA CELALALT...
In sfarsit am reusit sa citesc tot ce s-a scris in week-end.
Foarte frumosi Murat si Tuba ( cum se tin ei , micutii...de manuta! ) .
Lui Murat ii sade bine fara dupa el... SI MAI ALES FARA VERIGHETA LA MANA Probabil ca vrea sa se bronzeze fara saiba pe deget ... As fi curioasa sa vad reactia -i la vederea imaginilor. ( Cred ca isi smulge mesele din cap ).
Insa pacat ca Tuba nu a fost singura .
Dar este bine ca i-am vazut impreuna. Sper ca au realizat ca locul lor ...ESTE UNUL LANGA CELALALT...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Bună dimineaţa fetelor, 'neaţa Pufy!
Avem nevoie de imagini mai bune ca să ştim de cine era însoţită Tuba, poate fi la fel de bine şi Ilgaz, aseară m-am chinuit să disting cu exactitate, e imposibil, imaginea e prea neclară, logic e exclus să lipsească producătorul, bărbatul de lângă Tuba e mai slab decât arată Onur Saylak în ultimul episod din ,,Gönülçelen", se poate să fi slăbit Onur 10-12 kg în 3 săptămâni???
Serios vorbesc, imaginea e enervant de confuză şi fizionomia lor (cu aceeaşi mustaţă şi cioc) se uniformizează perfect la o rezoluţie atât de slabă.
Pentru mine asta e varianta Ilgaz/Onur.
Faptul că acel bărbat nu se ţine de mână cu Tuba şi e mai interesat de clădiri decât de orice nu mai contează. Nu e un indiciu. Vă ţuc, eu mai aştept veşti!
O zi bună!
Avem nevoie de imagini mai bune ca să ştim de cine era însoţită Tuba, poate fi la fel de bine şi Ilgaz, aseară m-am chinuit să disting cu exactitate, e imposibil, imaginea e prea neclară, logic e exclus să lipsească producătorul, bărbatul de lângă Tuba e mai slab decât arată Onur Saylak în ultimul episod din ,,Gönülçelen", se poate să fi slăbit Onur 10-12 kg în 3 săptămâni???
Serios vorbesc, imaginea e enervant de confuză şi fizionomia lor (cu aceeaşi mustaţă şi cioc) se uniformizează perfect la o rezoluţie atât de slabă.
Pentru mine asta e varianta Ilgaz/Onur.
Faptul că acel bărbat nu se ţine de mână cu Tuba şi e mai interesat de clădiri decât de orice nu mai contează. Nu e un indiciu. Vă ţuc, eu mai aştept veşti!
O zi bună!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum