30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+21
michiper68
lexia
vivi
Nicky
dana4699
andreea90
vania_e
carmen_
lica54
axxa246
Admin_dea05
Iuliana
Lucica10
Motzişor
pufy2010
andradamaria
ninnet
lavy612
simi
victorelalove
DENISA
25 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata tuturor! Multumim pentru cafea Lica! Motz,mie mi se pare ca e Onur...si se tin de mana....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata fetelor.........poftiti la cafeluta
cu aroma de
cu aroma de
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Buna, Simi !
Buna, Ninnet !
Ce mai faceti fetelor?
Ati gasit prosoape ?
Si cum a fost la Monte Carlo ?
Mltumim pentru cafeluta.
Buna, Ninnet !
Ce mai faceti fetelor?
Ati gasit prosoape ?
Si cum a fost la Monte Carlo ?
Mltumim pentru cafeluta.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Ninnet!Aroma imi place cel mai mult!!!
simi- vip
simi a scris: Ninnet!Aroma imi place cel mai mult!!!
Simi,da ce mai aroma :mURI>:
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Aroma de Muratel ...dulce acrisor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Exact asa cum place.simi a scris: Ninnet!Aroma imi place cel mai mult!!!
victorelalove- moderator
Vic!Ne-a adus Pufy un tir de prosoape....si inca nu le-am dezvelit toate!!!! Despre Monte Carlo nu mai deschid subiectul...ca ma invidiaza fetele...si imediat scot armamentul din dotare.Daca ai vedea cu ce puscoace umbla Denisa m-ai intelege....
simi- vip
simi a scris:Daca ai vedea cu ce puscoace umbla Denisa m-ai intelege....
Am vazut...
Lupta este teribila... Un singur Murat...si atat de multe admiratoare!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Cred ca trebuie tras la xerox.....sa ne ajunga la toate....
simi- vip
[ Motz,mie mi se pare ca e Onur...si se tin de mana.... [/quote]Nu se ţin de mână, asta pe fotogramele filmului se vede clar, dar asta nu presupune nimic pentru identitatea unei persoane. Dar! Tipul pare mai brunet, mai slab (!!!) mai rotund din semiprofil, chiar cu un nas mai mic. Filmul e extrem de neclar, toate argumentele legate de detalii sunt egale cu zero, mai e doar argumentul Ilgaz-e-mai-slab versus Onur-e-mai-gras.
Hmm... E enervant de confuz filmul.
Hmm... E enervant de confuz filmul.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
dragilor, mi-am dorit atat de mult o poza pe covorul rosu ca acum n-o mai vreau daca ala este Onur ,,ce naiba cauta acolo????????sper sa nu fie el desi si eu vad tot Onur ..astept confirmarea oficiala
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Motz eu nu-l cunosc pe Ilgaz....dar m-as bucura sa ai dreptate si sa fie el acolo.....
simi- vip
Motzisor multumim pentru munca pe care o depui dar cu siguranta este Onur se vede clar se tin si de mana daca era Ilgaz nu se tineau de mana cel mai probabil il ducea Tuba de brat si o zi buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Si mie mi se pare anormal sa fie Onur acolo....!!!! Daca era nu ma miram atata.....andradamaria a scris: dragilor, mi-am dorit atat de mult o poza pe covorul rosu ca acum n-o mai vreau daca ala este Onur ,,ce naiba cauta acolo????????sper sa nu fie el desi si eu vad tot Onur ..astept confirmarea oficiala
simi- vip
de la croate care la randul lor o au de la bulgaroaice :merci: :merci: dar eu tot astept o confimare OFICIALA de la turci..atata lucru or fi stiind
andradamaria- vip
Mi-a pus capac filmul ăsta, efectiv mă scoate din sărite.simi a scris:Motz eu nu-l cunosc pe Ilgaz....dar m-as bucura sa ai dreptate si sa fie el acolo.....
Uite-l pe Ilgaz Giritlioğlu:
Poză mai recentă, astă iarnă la Paris:
Onur Saylak:
Motzişor- vip
andradamaria- vip
Şi la mine e la felandradamaria a scris:...
Motzişor- vip
bună cucuietelor !!!
Motzi eu spun că este onur şi turcoaicele spun lafel.
Am scăpat de curcinica am dar peste " curcinel "
Motzi eu spun că este onur şi turcoaicele spun lafel.
Am scăpat de curcinica am dar peste " curcinel "
Salut, Deni, am intrat şi eu pe Hunili, părerea cum că ar fi Onur e unanimă, eu din 5 în 5 secunde îmi schimb părerea, e clar că de data asta am făcut buba la cap, no, singura idee care rămâne ar fi cam aşa: dacă e să se adune ăştia doi vreodată se vor aduna. Dacă nu, nu. Oricum Murat e însurat. Impediment mai mare decât ăsta nu există. Ori însurat e de 3 ani de zile. Iar dacă era Onur, apăi şi el şi Tuba arată deosebit de ,,entuziaşti", doar Cevdet în spate pare să se distreze. Murat e cam agitat, eu am înţeles că zice ceva de genul ,,Ne-au mutat maşina şi... "DENISA a scris:...
Motzi eu spun că este onur şi turcoaicele spun lafel... [/color]
Gata cu munca de detectiv. Ne alegem cu plăcerea de a discuta şi a ne întâlni pe forum
Motzişor- vip
eu nu am intrat încă azi pe hunili , eu spun, ce spun ele pe mess, cele cu care am vorbit eu .
ASİ’ FANATİKLERİ ÖDÜLÜ HAK ETTİ!
‘Asi’ diye bir dizi var mı ekranlarda?
Yok.
Çünkü biteli iki yıl oldu.
‘Asi’ ekranda bitti, ama fanatiklerinin gönlünde hâlâ gösterimde.
Onların ‘Asi’ sevgisi bitmiyor bir türlü.
‘Asi’nin hayranları kurdukları www.asi-demir.com adlı internet sitesinde, PR şirketi gibi çalışıp, dizinin ‘51’inci Monte Carlo Televizyon Festivali’nde finale kalması ve Tuba Büyüküstün’le Murat Yıldırım’ın törene katılması için ciddi kamuoyu oluşturdu.
‘Asi’ fanatiği Mine Okçuoğlu ve Aylan Kendir’in editörlüğünü yaptığı site, bununla yetinmeyip festivale akredite olup, medyaya haber servisi bile yaptı.
Büyüküstün ve Yıldırım, Monte Carlo’dan ödül alamadan döndü, ama çoktan bitmiş ‘Asi’ dizisi için bu kadar uğraşan sevenleri ödülü çoktan hak etti.
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/06/14/YazarDetay/1402120/_EFSANE__DONUYOR
13 Haziran Pazartesi 2011 Reyting
HEDEF KITLE (A/B)
S.NO PROGRAM ADI KANAL\DEGISKEN SURE (r) AMR % SHR %
1 SURVIVOR SHOW 0:58:00 5,97% 16,99%
4 SURVIVOR (BASLIYOR) SHOW 1:34:28 5,07% 15,94%
5 EZEL ATV 1:33:52 4,44% 14,58%
11 ASK VE CEZA ATV 1:23:18 3,23% 9,68%
HEDEF KITLE (TOTAL)
1 ARKA SOKAKLAR KAND 1:33:15 7,11% 19,08%
7 ASK VE CEZA ATV 1:23:18 3,95% 11,14%
12 EZEL ATV 1:33:52 3,34% 10,93%
atv ekranlarında yayınlanan 'Aşk ve Ceza'nın bu sezon bitecek olması, diziyi merakla izleyen Romanya'da üzüntüyle karşılandı. Bu ülkede yayınlanan TV Satelit isimli televizyon dergisi 'kötü haberi' kapaktan duyurdu
Aşk ve Ceza yüzünden bir ülke yasta
Balkan ülkelerinde de ekrana gelen Aşk ve Ceza dizisi, yurt dışındaki hayranlarını da üzdü
atv ekranlarında yayınlanan 'Aşk ve Ceza'nın bu sezon bitecek olması, diziyi merakla izleyen Romanya'da üzüntüyle karşılandı. Bu ülkede yayınlanan TV Satelit isimli televizyon dergisi 'kötü haberi' kapaktan duyurdu
ASİ’ FANATİKLERİ ÖDÜLÜ HAK ETTİ!
‘Asi’ diye bir dizi var mı ekranlarda?
Yok.
Çünkü biteli iki yıl oldu.
‘Asi’ ekranda bitti, ama fanatiklerinin gönlünde hâlâ gösterimde.
Onların ‘Asi’ sevgisi bitmiyor bir türlü.
‘Asi’nin hayranları kurdukları www.asi-demir.com adlı internet sitesinde, PR şirketi gibi çalışıp, dizinin ‘51’inci Monte Carlo Televizyon Festivali’nde finale kalması ve Tuba Büyüküstün’le Murat Yıldırım’ın törene katılması için ciddi kamuoyu oluşturdu.
‘Asi’ fanatiği Mine Okçuoğlu ve Aylan Kendir’in editörlüğünü yaptığı site, bununla yetinmeyip festivale akredite olup, medyaya haber servisi bile yaptı.
Büyüküstün ve Yıldırım, Monte Carlo’dan ödül alamadan döndü, ama çoktan bitmiş ‘Asi’ dizisi için bu kadar uğraşan sevenleri ödülü çoktan hak etti.
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/06/14/YazarDetay/1402120/_EFSANE__DONUYOR
13 Haziran Pazartesi 2011 Reyting
HEDEF KITLE (A/B)
1 SURVIVOR SHOW 0:58:00 5,97% 16,99%
4 SURVIVOR (BASLIYOR) SHOW 1:34:28 5,07% 15,94%
5 EZEL ATV 1:33:52 4,44% 14,58%
11 ASK VE CEZA ATV 1:23:18 3,23% 9,68%
HEDEF KITLE (TOTAL)
1 ARKA SOKAKLAR KAND 1:33:15 7,11% 19,08%
7 ASK VE CEZA ATV 1:23:18 3,95% 11,14%
12 EZEL ATV 1:33:52 3,34% 10,93%
Aşk ve Ceza yüzünden bir ülke yasta
Balkan ülkelerinde de ekrana gelen Aşk ve Ceza dizisi, yurt dışındaki hayranlarını da üzdü
Buna Denisa! Ai aparut?Nu ma lasi si pe mine sa ma joc putin cu Pretiosul?
simi- vip
bună Simi !! gata cu jocul că dăunează grav sănătăţii mintale
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 14 Iun 2011, 1:06 pm, editata de 1 ori
Nu-i nimic...ma tratez.....DENISA a scris:bună Simi !! gata cu jocul că dăunează grav sănătăţii mintale
simi- vip
un copil drăgălaş e bun ca tratament
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/260427_1586000269118_1809145559_1004080_5084160_n.jpg
unde sunteţi ?? jeliţi ???
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/260427_1586000269118_1809145559_1004080_5084160_n.jpg
unde sunteţi ?? jeliţi ???
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum