30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+21
michiper68
lexia
vivi
Nicky
dana4699
andreea90
vania_e
carmen_
lica54
axxa246
Admin_dea05
Iuliana
Lucica10
Motzişor
pufy2010
andradamaria
ninnet
lavy612
simi
victorelalove
DENISA
25 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
super!!ninnet a scris:
- Să ştii că ăştia ne-au pus ceva în pensii.
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Ninnet,unde ai disparut? Da repede raportul...de ce ti-ai schimbat avatarul si semnatura? Si ai gasit sa pui tocmai Muratura noastra? Altul mai blond nu ai gasit?
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
simi a scris:Ninnet,unde ai disparut? Da repede raportul...de ce ti-ai schimbat avatarul si semnatura? Si ai gasit sa pui tocmai Muratura noastra? Altul mai blond nu ai gasit?
pai fi atenta ..... ........m-a apucat o melancolie.......
fi atenta cum se uita ..........ma apuca ameteala cupidon cupidon cupidon
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
ninnet- vip
Ninnet ,te previn...stai la distanta,ca scot sabia...ninnet a scris:
pai fi atenta ..... ........m-a apucat o melancolie.......
fi atenta cum se uita ..........ma apuca ameteala cupidon cupidon cupidon
simi- vip
simi- vip
simi a scris:Ninnet ,te previn...stai la distanta,ca scot sabia...
nu pot soro.............cred ca de la caldura asta mi se trage dar m-a luat valu
rau de tot
ninnet- vip
Sora ...sora,da branza e pe bani...adica muratura... Stai si tu mai mult la umbra!!!!Si nu te apropia prea mult de Pretios...
simi- vip
simi a scris:Sora ...sora,da branza e pe bani...adica muratura... Stai si tu mai mult la umbra!!!!Si nu te apropia prea mult de Pretios...
asta e , sa vedem la care ramane in vara asta ce zici ?
ninnet- vip
ninnet- vip
Ninnet, nu ma asteptam tocmai la tine.... Sa-mi iei tu" bucatura" din mana...!!! Cu Denisa macar stiu ca ma "lupt",asa pe fata....dar tu...ai venit tiptil...tiptil...si vrei sa te infrupti singura din "bunaciune"...
simi- vip
simi a scris:Ninnet, nu ma asteptam tocmai la tine.... Sa-mi iei tu" bucatura" din mana...!!! Cu Denisa macar stiu ca ma "lupt",asa pe fata....dar tu...ai venit tiptil...tiptil...si vrei sa te infrupti singura din "bunaciune"...
nu ma........... eu nu-l tin mereu la mine, il mai trimit si pe la
voi ,dar sa nu fiti hraparete sa-i mai dati drumu da ? daca il
inchideti in casa si aruncati cheia e mai putin excitant decat daca-l astepti si vine
cand te astepti mai putin ........ce zici ???????? cupidon cupidon
ninnet- vip
Ai si tu dreptate...dar eu daca pun o data mana pe el...n-o sa vrea sa se mai intoarca la tine...ca fac treaba buna...!!!! cupidon cupidon cupidon
simi- vip
... calci? mături? faci mâncare bună?...simi a scris:Ai si tu dreptate...dar eu daca pun o data mana pe el...n-o sa vrea sa se mai intoarca la tine...ca fac treaba buna...!!!! cupidon cupidon cupidon
Daaa,Pufy....de ce te miri....Fac si ardei umpluti...dezvelesc si trofee...pufy2010 a scris:
... calci? mături? faci mâncare bună?...
simi- vip
simi a scris:Daaa,Pufy....de ce te miri....Fac si ardei umpluti...dezvelesc si trofee...
.. nu mă mir, doar întreb, că nu știam ce înseamnă "treabă bună"
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=344
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum