30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+21
michiper68
lexia
vivi
Nicky
dana4699
andreea90
vania_e
carmen_
lica54
axxa246
Admin_dea05
Iuliana
Lucica10
Motzişor
pufy2010
andradamaria
ninnet
lavy612
simi
victorelalove
DENISA
25 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Ai dreptate , Denisa.DENISA a scris:
Nu e un mascul să cazi pe spate dar are carismă
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Asa este, eu ma intreb cu groaza cand ,DOAMNE IARTA-NE, vom scapa de ASI...victorelalove a scris:
Ai dreptate , Denisa.
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Cred ca ...NICIODATA!!!!!!!andradamaria a scris:Asa este, eu ma intreb cu groaza cand ,DOAMNE IARTA-NE, vom scapa de ASI...
O intrebare si mai importanta : CAND , DOAMNE IARTA-NE , VA SCAPA MURAT DE ?
victorelalove- moderator
Mmmmmmm,manca-ias eu carisma lui de mascul....!!!!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
CURAND!!!!!!!!!!victorelalove a scris:
Cred ca ...NICIODATA!!!!!!!
O intrebare si mai importanta : CAND , DOAMNE IARTA-NE , VA SCAPA MURAT DE ?
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
andradamaria a scris:CURAND!!!!!!!!!!
Ce bine ar fi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Merita pe cineva mai bun...Mult mai bun!!!!!!
victorelalove- moderator
Poate a si scapat dupa MC...parca sa vezi ca ne" plesneste"cu o stire bomba...ca divorteaza...
simi- vip
Sa va tine bine...Nu renunta cloncanitoarea asa de usor.simi a scris: Poate a si scapat dupa MC...parca sa vezi ca ne" plesneste"cu o stire bomba...ca divorteaza...
Va face pe victima!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Vic,poate o fii pus si ochii pe altul...cum ar fii Ali....ca ei i se aprind felinarele dupa partenerii de film Si cred ca se si potrivesc in "frumusete"
simi- vip
Din cate stiu eu, Ali este insurat...Si are si un bebe mic...simi a scris:Vic,poate o fii pus si ochii pe altul...cum ar fii Ali....ca ei i se aprind felinarele dupa partenerii de film Si cred ca se si potrivesc in "frumusete"
Si nu cred eu ca se uita la ea.
victorelalove- moderator
victorelalove- moderator
Martora este intrebata ce varsta are...
- Pana acum am numarat 25 de primaveri.
- Bine, dar numarati va rog mai repede...
.........................................................................
Cea mai buna metoda de a tine minte ziua sotiei tale, este sa o uiti o data...
..........................................................................
- Ionele! Cat ai da tu pe sotia mea?
- Pentru Maria?
- Da
- Pai ... nimic...
- Ne-am inteles! Ia-o !
......................................................................
As vrea sa ma casatoresc cu o femeie desteapta,o femeie sufletista,o femeie care sa ma faca fericit.
-Hei,dar te hotarasti odata?
.......................................................................
Inainte de a intra in casa unde il astepta iubita lui ,un barbat stand in fata usi si vrand sa-i faca acesteia o surpriza ,o suna pe acesta,de pe mobil pe telefonu fix ,spunandu-i cu o voce putin schimbata : "mi-ai lipsit azi comoara mea"dupa care inchide brusc.
La scurt timp intra in casa si zicand ca a auzit telefonul o intreaba pe acesta cine a sunat.Ea fara a schita nici o mimica a fetei i-i raspunde: era Mimi draga ,si vroia sa stie daca mai mergem la coafor!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
O tanara casatorita de curand se plange mamei sale la telefon:
-Nu-l mai suport deloc pe Jim.E tot timpul asa de prost dispus incat am devenit si eu teribil de nervoasa ....am si slabit foarte tare din cauza asta.
-De ce nu-l parasesti atunci?,intreba mama.
- Asa voi face,dar mai intai astept sa ajung la 50 de kg.
.................................................................................
Lângă cascada Niagara , ghidul se adresează grupului de turişti:
- Dacă doamnele vor binevoi să tacă un moment, veţi putea auzi zgomotul căderii apelor
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
- Pana acum am numarat 25 de primaveri.
- Bine, dar numarati va rog mai repede...
.........................................................................
Cea mai buna metoda de a tine minte ziua sotiei tale, este sa o uiti o data...
..........................................................................
- Ionele! Cat ai da tu pe sotia mea?
- Pentru Maria?
- Da
- Pai ... nimic...
- Ne-am inteles! Ia-o !
......................................................................
As vrea sa ma casatoresc cu o femeie desteapta,o femeie sufletista,o femeie care sa ma faca fericit.
-Hei,dar te hotarasti odata?
.......................................................................
Inainte de a intra in casa unde il astepta iubita lui ,un barbat stand in fata usi si vrand sa-i faca acesteia o surpriza ,o suna pe acesta,de pe mobil pe telefonu fix ,spunandu-i cu o voce putin schimbata : "mi-ai lipsit azi comoara mea"dupa care inchide brusc.
La scurt timp intra in casa si zicand ca a auzit telefonul o intreaba pe acesta cine a sunat.Ea fara a schita nici o mimica a fetei i-i raspunde: era Mimi draga ,si vroia sa stie daca mai mergem la coafor!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
O tanara casatorita de curand se plange mamei sale la telefon:
-Nu-l mai suport deloc pe Jim.E tot timpul asa de prost dispus incat am devenit si eu teribil de nervoasa ....am si slabit foarte tare din cauza asta.
-De ce nu-l parasesti atunci?,intreba mama.
- Asa voi face,dar mai intai astept sa ajung la 50 de kg.
.................................................................................
Lângă cascada Niagara , ghidul se adresează grupului de turişti:
- Dacă doamnele vor binevoi să tacă un moment, veţi putea auzi zgomotul căderii apelor
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
victorelalove- moderator
simi- vip
Ultima editare efectuata de catre simi in Vin 17 Iun 2011, 6:42 pm, editata de 1 ori
simi- vip
Se cunoaste ca a inceput week-endul ... Nu mai este nimeni pe forum.
Liniste si pace!
Dar mi se pare mie... sau Murat s-a bronzat ?
Liniste si pace!
Dar mi se pare mie... sau Murat s-a bronzat ?
victorelalove- moderator
Salut fetelor
- Tată, aşa-i că vrăjitoarele există doar în poveşti?
Tatal, ridicând o privire către soacră:
- Când eram mic, tot aşa credeam.
- Tată, aşa-i că vrăjitoarele există doar în poveşti?
Tatal, ridicând o privire către soacră:
- Când eram mic, tot aşa credeam.
sasa- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2010
merhaba frumoaseleor ce faceti ? gata cu munca ? avem vreme de plaja
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Buna seara!
Va rog de unde pot descarca ep 48 ....?
Multumesc
Va rog de unde pot descarca ep 48 ....?
Multumesc
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Nurgul forever
https://www.dailymotion.com/pufy2010#videoId=xgshnw
ai facut un clip foarte foarte frumos
felicitari
felicitari
dana79i- membru activ
Data de inscriere : 18/02/2011
dana79i a scris:https://www.dailymotion.com/pufy2010#videoId=xgshnw
felicitari
mulțumesc, sunt mai multe pe youtube
dana79i,
Te rog ep 48 din ASk ve Ceza... la adresa sus mentionata nu il gasesc.... te rog...
Te rog ep 48 din ASk ve Ceza... la adresa sus mentionata nu il gasesc.... te rog...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:dana79i,
la adresa de mai sus sigur nu-l găsești, e doar un clip de-al meu
Bună seara !!
ce drăguţă e aici Tuba
ce drăguţă e aici Tuba
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum