30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+21
michiper68
lexia
vivi
Nicky
dana4699
andreea90
vania_e
carmen_
lica54
axxa246
Admin_dea05
Iuliana
Lucica10
Motzişor
pufy2010
andradamaria
ninnet
lavy612
simi
victorelalove
DENISA
25 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bună dimineaţa, Vai ce tips ciudat mai ales la final,
Yavuz:You talk too much!!! vrea să-i închidă el gura???
sper că nu ne fac vreo surpriză mai ales că nuntă cică nu vedem
Pentru voi şi un weekend plăcut
Yavuz:You talk too much!!! vrea să-i închidă el gura???
sper că nu ne fac vreo surpriză mai ales că nuntă cică nu vedem
Pentru voi şi un weekend plăcut
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata fetelor!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Tuturor !
Ce se petrece la finalul serialului????????????
Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!
Parca se vede la final de promo pentru episodul de luni ca Yaso este trista...sper ca este doar ingrijorata ca Savas s-a dus sa-l infrunte pe Yavuz...si nu din alta cauza.
Mai, mai, mai...turcii astia ne mananca sufletul!
Si ca nu vedem nunta... Iar ne pune pe ganduri.
Vreau Happy End!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce se petrece la finalul serialului????????????
Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!
Parca se vede la final de promo pentru episodul de luni ca Yaso este trista...sper ca este doar ingrijorata ca Savas s-a dus sa-l infrunte pe Yavuz...si nu din alta cauza.
Mai, mai, mai...turcii astia ne mananca sufletul!
Si ca nu vedem nunta... Iar ne pune pe ganduri.
Vreau Happy End!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Bună ziua drăgălaşilor !!!
simi- vip
Denisa1 Navigam.....!!!
simi- vip
Simi navighezi după " colacul de salvare - Fulgerică" ??
Ünlülerin karakter tahlili
Nurgül Yeşilçay: 26 Mart doğumlu, Koç Burcu. Cömert ve sempatiktir. İntikamcıdır. Seyahat etmeyi sever. Dikkat çekmeyi sever. Dekorasyona meraklıdır. Tempolu müzikleri sever. Çok değişkendir. Yuvarlak küçük göz yapısı ile her daim çocuksu yapısını korur. Hırslı ve tutkuludur. Anlık tepkiler gösterir, bütün cesareti, enerji ve yaratıcılığı anlık bir meydan okumadır. Bu nedenle hiçbir şeyden çözülmemiş sorunlar kadar nefret etmez. Uzun süre çabalaması gerektiğinde sık sık tahammülünü kaybeder. Böylece, aslında uğrunda bütün gücünü harcadığı bir şeye, gerçekten ulaşmak istemediği izlenimi yaratır.
İsmindeki “N“ harfi üstün güçlere sahip, sağduyulu kişiliği ifade eder. Mükemelliyetçi standartları yüksektir. Soyadında bulunan “Y” harfi ile kombinasyonu geçmiş olayları sorgulayıcı özelliğini yansıtıyor. Diğer harf kombinasyonları ile ortaya bağımsızlığına düşküm, seçici, beklentileri yüksek bir karakter çıkıyor. Bu da ilişkilerinde zorluk yaşamasına neden oluyor.
http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/unlulerin-karakter-tahlili?tc=38&albumId=33619&page=24
Ünlülerin karakter tahlili
Nurgül Yeşilçay: 26 Mart doğumlu, Koç Burcu. Cömert ve sempatiktir. İntikamcıdır. Seyahat etmeyi sever. Dikkat çekmeyi sever. Dekorasyona meraklıdır. Tempolu müzikleri sever. Çok değişkendir. Yuvarlak küçük göz yapısı ile her daim çocuksu yapısını korur. Hırslı ve tutkuludur. Anlık tepkiler gösterir, bütün cesareti, enerji ve yaratıcılığı anlık bir meydan okumadır. Bu nedenle hiçbir şeyden çözülmemiş sorunlar kadar nefret etmez. Uzun süre çabalaması gerektiğinde sık sık tahammülünü kaybeder. Böylece, aslında uğrunda bütün gücünü harcadığı bir şeye, gerçekten ulaşmak istemediği izlenimi yaratır.
İsmindeki “N“ harfi üstün güçlere sahip, sağduyulu kişiliği ifade eder. Mükemelliyetçi standartları yüksektir. Soyadında bulunan “Y” harfi ile kombinasyonu geçmiş olayları sorgulayıcı özelliğini yansıtıyor. Diğer harf kombinasyonları ile ortaya bağımsızlığına düşküm, seçici, beklentileri yüksek bir karakter çıkıyor. Bu da ilişkilerinde zorluk yaşamasına neden oluyor.
http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/unlulerin-karakter-tahlili?tc=38&albumId=33619&page=24
dragilor,
Multumim, MICHI;MOTZ, pt lamuriri !
ce faceti??????
Multumim, MICHI;MOTZ, pt lamuriri !
ce faceti??????
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Bună Andrada !! eu una rătăcesc pe cărerile netului şi aştept să vină weekend-ul să plec într-un loc mai răcoros .
Andrada!La care" colac" iti e gandul Denisa!!! cupidon cupidon
simi- vip
vi-l mai amintiti? aici a pus nurgula ochii pe el!!!!!!!!
weekend placut tuturor, oriunde va aflati!
weekend placut tuturor, oriunde va aflati!
andradamaria- vip
Andrada la acea emisiune el ştia că va juca cu Nurgul .
..sunt ceva DIFERENTE, NU???DENISA a scris:Andrada la acea emisiune el ştia că va juca cu Nurgul .
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Vin 17 Iun 2011, 2:10 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Andrada nu există grad de comparaţie
Sant diferente mari Andrada!! Dar de cand e emisiunea aia...ca eu nu am vazut-o...?
simi- vip
NU EXISTA...si-ntrun caz si-n celalalt au fost doar filmeDENISA a scris:Andrada nu există grad de comparaţie
andradamaria- vip
fetelor !
Ce mai faceti ?
Tot cu Pretiosul Mititel va "ocupati" ?
Eu am avut curentul luat pana acum ...
Sper sa nu mai fie probleme.
Ce mai faceti ?
Tot cu Pretiosul Mititel va "ocupati" ?
Eu am avut curentul luat pana acum ...
Sper sa nu mai fie probleme.
victorelalove- moderator
cred ca din 2008, nu-mi amintesc precis..dar acolo a fost invitata si Nurgul si nu si-a prea luat ochii de la la Beyaz SHOWsimi a scris:Sant diferente mari Andrada!! Dar de cand e emisiunea aia...ca eu nu am vazut-o...?
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Vin 17 Iun 2011, 2:21 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Pai nu ma intalnesc eu cu Nurgula.... Sa vedeti ce o tapetez in cap....andradamaria a scris: cred ca din 2008, nu-mi amintesc precis..dar acolo a fost invitata si Nurgul si nu si-a prea luat ochii de la
simi- vip
Andrada , iubita...acum sa fim seriosi...CINE SI-AR PUTEA LUA OCHII DE LA MURAT ?andradamaria a scris: cred ca din 2008, nu-mi amintesc precis..dar acolo a fost invitata si Nurgul si nu si-a prea luat ochii de la
De piatra sa fii si tot arunci o privire Micutului ...
victorelalove- moderator
Bună Victoria !!
Emisiunea a fost în 31 dec 2008.
Emisiunea a fost în 31 dec 2008.
Vic!Te rog sa nu tii prea mult privirea pe Mititel....victorelalove a scris:
Andrada , iubita...acum sa fim seriosi...CINE SI-AR PUTEA LUA OCHII DE LA MURAT ?
De piatra sa fii si tot arunci o privire Micutului ...
simi- vip
simi a scris: Vic!Te rog sa nu tii prea mult privirea pe Mititel....
victorelalove- moderator
Nu e un mascul să cazi pe spate dar are carismă
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum