25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
lica54 a scris:
nety- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2009
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54- vip
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Lica îmi expui rochiile cu care să mă îmbrac ??? acum nu contează ce îmi pun pe mine , numai am concurenţă , nu am cu cine să mă "lupt ".
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Denisa dar ce mai stii de Rodica si Iulia80 sut asa de ocupate sa-u sunt suparate de nu intra sa salute macar
lica54- vip
Cum schimbă o fetiţă super-răsfăţată un bec? Tăticule, vreau un apartament nou.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
de Rodica nu mai ştiu nimic , cu Iulia am mai vorbit zilele trecute , are o perioadă mai aglomerată.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 10 Mai 2011, 8:23 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Cata precizie domne'...cata precizie!!!!!!lica54 a scris:
victorelalove- moderator
lica54- vip
dragilor vă pupăcesc , merg să văd ep de la noi , vizionare plăcută şi vouă!!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 10 Mai 2011, 8:37 pm, editata de 1 ori
Multumim , Denisa.
victorelalove- moderator
Vizionare placuta ! Mare jale si pe Kanal D/....
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
lavy612 a scris:Vizionare placuta ! Mare jale si pe Kanal D/....
Imi rupe sufletul!!!!!!!!!!!
Ce actor este Murat!
Si chiar daca stiu ca nu o sa pateasca nimic in Iran...tot simt ca ... Servetele, servetele...
Sa plecam si noi cu el!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Iti dai seama tot ni se ,,rupe'' sufletul.... ...Mergem sa-l ajutam sa-l prinda pe Beshir Aga , presupusul partener al lui Sahnur . Chiar nu s-a mai auzit nimic de el de atunci. A putrezit in puscarie...victorelalove a scris:
Imi rupe sufletul!!!!!!!!!!!
Ce actor este Murat!
Si chiar daca stiu ca nu o sa pateasca nimic in Iran...tot simt ca ... Servetele, servetele...
Sa plecam si noi cu el!!!!!!!!
lavy612- vip
lavy612 a scris:
...Mergem sa-l ajutam sa-l prinda pe Beshir Aga , presupusul partener al lui Sahnur .
Ce sa o mai combinam pe Baldaroaica !?!? Cand ziceam sa ne pregatim de nunta Sahnur-Besir aga...se schimbara planurile scenaristilor...
victorelalove- moderator
lica54- vip
Daa , parca vad din nou urlete si vaiete din cauza ei ea la inmormantare . Iti dai seama o pierd Baldarii pe Coana mare stapana cea dura si fioroasa ... Deh ne paraseste.... si necuplata . Parca imi pare putin rau si de ea.
lavy612- vip
Savas :
-Yaseminei i-a spus adevarul... ca pleaca in Iran.
-Sahnurei i-a spus o minciuna "nevinovata"...
-Iar cu Cicek nu a schimbat nici doua vorbe....Si ce priviri la floricica noastra....Mai ca te ia cu fiori!!!
cat de "jmecher"...se crede Bora...
Hakan putea sa-i spuna lui Savas ca era cu Ciceka la terasa... Prima ezitare, din multe altele care v-or veni.
-Yaseminei i-a spus adevarul... ca pleaca in Iran.
-Sahnurei i-a spus o minciuna "nevinovata"...
-Iar cu Cicek nu a schimbat nici doua vorbe....Si ce priviri la floricica noastra....Mai ca te ia cu fiori!!!
cat de "jmecher"...se crede Bora...
Hakan putea sa-i spuna lui Savas ca era cu Ciceka la terasa... Prima ezitare, din multe altele care v-or veni.
victorelalove- moderator
Bebela...salvata de "talismanul" Omer...
Dar ce tipa Leyla... Mai face copilul febra. Ei cine i-o fi crescut fetele? Se lamenteaza de fiecare data...in Bodrum cum a stat fara Yaso...ca o mai fi facut cel mic febra si cand locuiau acolo...Mai bine o lasau la ea acasa...ca de cand a venit numai prostii a facut mama soacra...
Bora...cred ca o vede pe Nazan ca pe o punga mare de bani...cu semnul $...
Mai si ce s-ar fi potrivit Sahnur cu Beshir Aga....Ati observat!?! Sunt machiati la fel...
Dar ce tipa Leyla... Mai face copilul febra. Ei cine i-o fi crescut fetele? Se lamenteaza de fiecare data...in Bodrum cum a stat fara Yaso...ca o mai fi facut cel mic febra si cand locuiau acolo...Mai bine o lasau la ea acasa...ca de cand a venit numai prostii a facut mama soacra...
Mai si ce s-ar fi potrivit Sahnur cu Beshir Aga....Ati observat!?! Sunt machiati la fel...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Bebela...salvata de "talismanul" Omer...
Vic , asa e micutul Omer e o minune , dar daca nu era Leyla nici ca mai auzeam de micuta printesa , Yaso in momentele ei de disperare era pe punctul de a recurge la faupta necugetata..Off , lipsa asta de judecata in clipele dureroase si pline de necaz. Ce bine ca s-a adeverit , ca Omer e de fapt sanatos , din nou scenaristii ne-au ,,zguduit'' putin la faza aia.
lavy612- vip
Ti-am zis eu... Si machiaj si tinutele alea indoliate.... .Amandoi asa reci si fiorosi . O punem pe lista ...dragoste neimplinitavictorelalove a scris:Mai si ce s-ar fi potrivit Sahnur cu Beshir Aga....Ati observat!?! Sunt machiati la fel...
lavy612- vip
Da...bebeii sunt minunilavy612 a scris:
Vic , asa e micutul Omer e o minune
victorelalove- moderator
lavy612 a scris:
Ti-am zis eu... Si machiaj si tinutele alea indoliate.... .Amandoi asa reci si fiorosi . O punem pe lista ...dragoste neimplinita
Cand putea sa se numeasca... "DRAGOSTEA INVINGE TOT!"...
Cat de nedreapta a fost soarta cu ei.... Trebuiau de fapt sa se cunoasca in tinerete...ce clan ar fi format!!!!!! Spaima spaimelor.
Dar asta este ...totul ramane ..."Ar fi fost ..." O Sahnur si un Besir.
Cata satisfactie pe boul de Yavuz... Crede ca este pe drumul cel bun. PE DRUMUL CEL BUN...SPRE PRAPASTIE!!!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum