25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna seara fetelor, ce faceti ?
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna ninnet.ninnet a scris:buna seara fetelor, ce faceti ?
Plangem dupa Savas... Ca este plecat in Iran!!!!!!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
aoleu nu e cam periculos? a luat si sotioara cu el ???????
ce face in Iran ? promoveaza ceva ? Ask ve ceza ?????
ce face in Iran ? promoveaza ceva ? Ask ve ceza ?????
ninnet- vip
Am vrea noi sa o duca pe in Iran..si sa o uite pe acolo..."din greseala"...ninnet a scris:aoleu nu e cam periculos? a luat si sotioara cu el ???????
Insa a plecat in serial la Kanal D.
Dar ideea cu nevasta in Iran, nu este deloc rea...chiar deloc...
Bravo ninnet.
victorelalove- moderator
ninnet a scris:ce face in Iran ? promoveaza ceva ? Ask ve ceza ?????
Ne uitam noi pe Kanal D la "ask"...si este episodul cand pleaca el in Iran.
Ca sa-l prinda pe Besir Aga.
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mar 10 Mai 2011, 10:03 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Am vrea noi sa o duca pe in Iran..si sa o uite pe acolo..."din greseala"...
Insa a plecat in serial la Kanal D.
Dar ideea cu nevasta in Iran, nu este deloc rea...chiar deloc...
Bravo ninnet.
vic, am vazut aseara ceva scris de voi ...............s-a anuntat cand se termina serialul ?
ninnet- vip
Buna Ninnet !! Sotioara la ,,chiotele'' si flueiraturile alea, sigur i-ar strica planurile lui Muri asa ca sa ramana la locul ei.
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
victorelalove a scris:
Ne uitam noi pe Kanal D la "ask"...si este episodul cand pleaca el in Iran.
Ca sa-l prinda pe Besir Aga.
bravo, am incasat-o daca nu am fost atenta la ce ati scris mai
in spate
ninnet- vip
Din cate am inteles in iunie se termina de filmat. Deci nu mai sunt multe episoade.ninnet a scris:
vic, am vazut aseara ceva scris de voi ...............s-a anuntat cand se termina serialul ?
Acum sa vedem ce final se alege...Imi este si frica sa ma gandesc.
victorelalove- moderator
lavy612 a scris:Buna Ninnet !! Sotioara la ,,chiotele'' si flueiraturile alea, sigur i-ar strica planurile lui Muri asa ca sa ramana la locul ei.
buna Lavy, da acum am vazut despre ce e vorba..........dar na-r fi fost
rau sa o duca pe acolo si s-o uite
ninnet- vip
ninnet a scris:
bravo, am incasat-o daca nu am fost atenta la ce ati scris mai
in spate
Dar ti-am spus...Ideea cu "dusul" nevestei in Iran...nu este rea deloc...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Din cate am inteles in iunie se termina de filmat. Deci nu mai sunt multe episoade.
Acum sa vedem ce final se alege...Imi este si frica sa ma gandesc.
si mie mi-e frica de final, la turci te astepti la orice, le place tragicul
ninnet- vip
Cred ca se vor opri pe la ep 60 61...asa voi ce ziceti?? Ori e balamuc ori e sarbatoare !Sper sa mai avem o nunta la final de data asta sa fie pe masura cu toata lumea prezenta ....voi??
lavy612- vip
lavy612 a scris:Buna Ninnet !! Sotioara la ,,chiotele'' si flueiraturile alea, sigur i-ar strica planurile lui Muri asa ca sa ramana la locul ei.
Hai ...mai fetelor... CA FLUIERA FRUMOS!!!!!!!!
Mai sa lesine cei din Ezel... cand au auzit-o...
Cred ca isi spuneau "Cine ne-a pus?...Dar asta este, ne-am facut-o cu mana noasta !!!!!!"( si aici mi-ar trebui un smile cu un omultet care isi smulge parul din cap.)
Sau mesele...dupa caz...
victorelalove- moderator
Dragalaselor va doresc o seara buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Da....si inca ce le place!ninnet a scris:
si mie mi-e frica de final, la turci te astepti la orice, le place tragicul
De zici ca si dimineata... si la pranz... si seara.. si noaptea ar trai intr-o continua tragedie. Si mai ales din dragoste!!!!
O seara buna lica.lica54 a scris:Dragalaselor va doresc o seara buna
victorelalove- moderator
noapte buna Lica , fetelor a cui nunta ati dori sa mai fie ????????
ninnet- vip
Eu speram intr-o nunta Nazan-Yavuz...ar fi fost "corect". Insa acest lucru nu cred ca se va mai realiza.ninnet a scris:noapte buna Lica , fetelor a cui nunta ati dori sa mai fie ????????
As vrea o nunta a lui Cicek...nu conteaza cu cine... Numai sa fie indragostita cu adevarat...Nu ca la prima.
Si o nunta Pelin-Hakan... Mi se par potriviti unul pentru celalalt.
In rest...nu prea mai sunt la prima tinerete...deci YOK nunti....
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Hai ...mai fetelor... CA FLUIERA FRUMOS!!!!!!!!
Mai sa lesine cei din Ezel... cand au auzit-o...
Cred ca isi spuneau "Cine ne-a pus?...Dar asta este, ne-am facut-o cu mana noasta !!!!!!"( si aici mi-ar trebui un smile cu un omultet care isi smulge parul din cap.)
Sau mesele...dupa caz...
M-am mai uitat la Ezel , dar pe ea nu prea am prins-o in,,flagrant''. O sa fiu mai vigilenta , s-o apuc in splendoara ei... acolo
lavy612- vip
victorelalove a scris:
Da....si inca ce le place!
De zici ca si dimineata... si la pranz... si seara.. si noaptea ar trai intr-o continua tragedie. Si mai ales din dragoste!!!!
mai, cei drept nu-i pacat, sunt frumosi de pica eu pana sa ma uit la
serialele astea ,cand ma gandeam la turci , f ca la arabi ..........aia nu-mi plac
victorelalove a scris:
Eu speram intr-o nunta Nazan-Yavuz...ar fi fost "corect". Insa acest lucru nu cred ca se va mai realiza.
As vrea o nunta a lui Cicek...nu conteaza cu cine... Numai sa fie indragostita cu adevarat...Nu ca la prima.
Si o nunta Pelin-Hakan... Mi se par potriviti unul pentru celalalt.
In rest...nu preazaa mai sunt la prima tinerete...deci YOK nunti....
vic, si eu ma gandeam cand a iesit din inchisoare prima data ,se va calma si chiar se va
indragostii de Nazan, dar yoc, yoc.
ninnet- vip
lavy612 a scris:Cred ca se vor opri pe la ep 60 61...asa voi ce ziceti?? Ori e balamuc ori e sarbatoare !Sper sa mai avem o nunta la final de data asta sa fie pe masura cu toata lumea prezenta ....voi??
Visul meu de cand am descoperit serialul...
Ar fi... ca o cununa asezata peste noptile mele nedormite si pline de suspine... Ca o incununare a tuturor visurilor mele de a triunfa DRAGOSTEA. Filmul acesta(asa cum este el cateodata...cu neajunsurile lui) m-a captivat teribil... Si...DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Vreau un final de vis CU O NUNTA DE VIS!
ninnet a scris:
mai, cei drept nu-i pacat, sunt frumosi de pica eu pana sa ma uit la
serialele astea ,cand ma gandeam la turci , f ca la arabi ..........aia nu-mi plac
NUMAI DESPRE CATE RAZBOAIE SI CONFRUNTARI ROMANO-TURCE AM INVATAT LA SCOALA!!!!!!!!
Cine nu stie replicile din scrisoarea a III? Baiazid si Mircea cel batran...uffffffff!
Nu as fi crezut ...in veci ca ii voi privi cu alti ochi... Si iata ca se poate!!!! Cu filmele lor frumoase, cu actorii lor minunati si cu tot ce tine de povestile lor din filme.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
NUMAI DESPRE CATE RAZBOAIE SI CONFRUNTARI ROMANO-TURCE AM INVATAT LA SCOALA!!!!!!!!
Cine nu stie replicile din scrisoarea a III? Baiazid si Mircea cel batran...uffffffff!
Nu as fi crezut ...in veci ca ii voi privi cu alti ochi... Si iata ca se poate!!!! Cu filmele lor frumoase, cu actorii lor minunati si cu tot ce tine de povestile lor din filme.
iubito, ca bine zici, ce am invatat noi la scoala??????????? si ce facem noi acum ??
plangem dupa baietii astia sa ne vada MIRCEA cel BATRAN
ninnet- vip
IUBITELELOR...........VA PUPA FATA, NOAPTE BUNA!!!!!!!!!!! have a nice day
ninnet- vip
Pa ninnet.ninnet a scris:IUBITELELOR...........VA PUPA FATA, NOAPTE BUNA!!!!!!!!!!! have a nice day
Noapte buna si somn usor.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Visul meu de cand am descoperit serialul...
Ar fi... ca o cununa asezata peste noptile mele nedormite si pline de suspine... Ca o incununare a tuturor visurilor mele de a triunfa DRAGOSTEA. Filmul acesta(asa cum este el cateodata...cu neajunsurile lui) m-a captivat teribil... Si...DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Vreau un final de vis CU O NUNTA DE VIS!
Daaaaa, vezi tot nunta vrem
. Niciodata nu ne saturam , de privirile alea , de momentele romantice de aspectul lor impecabil , de talentul deosebit. Nunta religioasa sa fie de data asta. Iti dai seama , daca acea cununie pe vapor ne -a impresionat teribil , sa-i mai vedem si pe micuti alaturi de ei.... tinand trena miresei ... Offf filmul e boala curata...
lavy612- vip
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum