30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+21
michiper68
lexia
vivi
Nicky
dana4699
andreea90
vania_e
carmen_
lica54
axxa246
Admin_dea05
Iuliana
Lucica10
Motzişor
pufy2010
andradamaria
ninnet
lavy612
simi
victorelalove
DENISA
25 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:Mi-am pierdut Muratura.... De dimineat sa il caut...i-am mai facut si ardei umpluti...
in mod sigur mananca ardei umpluti...........e mancarea lor favorita ca si undrelele alea
ale lor de sarmale
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
M-ai prins Ninnet....!!! Daca stau sa ma gandesc bine parca si blondul tau are ochii frumosi... Ce zici mi-l dai si mie sa ma joc putin cu el...?
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Mulţumesc frumos, Dea!Admin_dea05 a scris:...
Le-am pus eu dar cred ca nu o sa fie vizibile prea mult timp...
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
undrele??ninnet a scris:
in mod sigur mananca ardei umpluti...........e mancarea lor favorita ca si undrelele alea
ale lor de sarmale
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Dea
fetele vă pupăcesc , ies să-mi aerisesc neuronul că s-a încins rău, ne citim mai târziu .
fetele vă pupăcesc , ies să-mi aerisesc neuronul că s-a încins rău, ne citim mai târziu .
[quote="andradamaria"][quote="ninnet"]
ale lor de sarmale
exact undrele Andrada , ce faci iubito ?
Simi nici sa nu indraznesti auzi ????????
Acum va las , vad FATMAGUL !
ale lor de sarmale
exact undrele Andrada , ce faci iubito ?
Simi nici sa nu indraznesti auzi ????????
Acum va las , vad FATMAGUL !
ninnet- vip
Ninnet,Denisa!Va pup si eu Trebuie sa-l duc pe fiumiu in parc cu bicicleta!Ne auzim mai tarziu!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
andradamaria a scris: dragilor,am plecat la colindat si am gasit asta!!!!!!!!! care poate fi o posibila explicatie a refuzului producatorului de-a merge la MC.,si atat de slaba mediatizare a evenimentului....
Irfan Sahin, redactor-sef al Kanal D, vorbeşte despre relaţia dintre posturile de televiziune şi producătorii ... Când serialul de televiziune turc comandat, pentru a achiziţiona toate drepturile. Atunci când în străinătate de vânzare, producătorii nu primesc bani. Acum, acest lucru se schimba, producătorii vor primi o parte din venituri. Înainte de, 80% dintre producătorii nu este câştigat, dar va începe acum pentru a obţine o parte a veniturilor.
... Şi acum, atunci cand a inceput exact acum? ...
... În înregistrarea care arată Ştire 46 Epke difuzat 22 Octombrie 2009. Companie de productie de Asi ... (a) * * * * Sis Yapım contract vor fi asamblate 2007th , Sau chiar mai devreme, probabil de către vechile reguli (acest lucru ar dezastrul doar parţial aboliralo în Monte Carlo *, dar apoi responsabilitatea cade pe Kanal D, întrebările rămân aceleaşi, asa ca merge în cerc în jurul valorii de) ...http://forum1.orbis.hr/showthread.php?p=34083594
poate ne da detalii Michi
inseamna ca televiziunile sponsorizeaza serialele si numai televiziunea care a incheiat contract cu casa de productie are dreptul de a vinde serialul. si banii incasati din vanzari sunt toti ai televiziunii. de aceea cand un serial nu merge televiziunea nu mai da banii pt el si ele sunt scoase din grila. adica sis yapim nu prea mai are nici un drept asupra serialului asi. doar kanal d poate hotara cui il vinde. probabil de aceea l-au dat si in romania. nu stiam ca asa merg afacerile in turcia. adica televizunile sunt cu banii casele de productie cu munca si stresul.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Michi, asta chiar e o mare diferenţă de organizare. Totuşi, producătorul nu are ceva procente, acolo? Se alege doar cu faima? Care e destul de bună, dar nu şade pe card. Foarte interesant şi... anormal. Televiziunea are o atitudine impersonală faţă de film, nefiind creator, factorul psihologic provocat de succes nu e nici pe departe resimţit la fel de puternic ca al producătorului. Of... ce pierdere, am impresia că aşa se ajunge la o relaţie anormală :nh8:michiper68 a scris:... adica televizunile sunt cu banii casele de productie cu munca si stresul.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
o seara buna tuturor harnicutelor
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Simi vezi ca nu vrea ardeii tai umpluti ????????
ninnet- vip
ninnet- vip
ninnet- vip
ninnet- vip
hei ,,,,,,,nu mai este nimeni ? Atunci va spun NOAPTE BUUUUUUUUUNA SI CATE UN TRANDAFIR PT FIECARE
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Bună seara !!
şi curcinica are fani
Hi I'm Fekhta from TUNISIA, I'm a biggest fan of Murat , while following his serials I knew that you meet in a serial and got married three years ago, I wish you happiness and joy in your personnal life and success in your careers as actors. My best wish for you is to start a family and have kids and if you're gonna have a little girl to name her masali because your love story is a fairy tell (I don't know many persons doing your job and who are still together)
Wish you best of luck and take care .
şi curcinica are fani
Hi I'm Fekhta from TUNISIA, I'm a biggest fan of Murat , while following his serials I knew that you meet in a serial and got married three years ago, I wish you happiness and joy in your personnal life and success in your careers as actors. My best wish for you is to start a family and have kids and if you're gonna have a little girl to name her masali because your love story is a fairy tell (I don't know many persons doing your job and who are still together)
Wish you best of luck and take care .
aleia cred ca ii place tot de murat, dar o ia pe prin învăluire.
Axxa sper să o ameţească de cap
Buna seara, fetelor!
Ce mai faceti?
Are si fani ???????????????????????????????????
Am trait sa citesc si asa ceva... Sau este chiar Burcinica? Scrie sub anonimat ....
Ce mai faceti?
Are si fani ???????????????????????????????????
Am trait sa citesc si asa ceva... Sau este chiar Burcinica? Scrie sub anonimat ....
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Bună Victoria !!!
sunt multe arăboaice ce o plac pe d-na .
sunt multe arăboaice ce o plac pe d-na .
Gusturile nu se discuta!
Poate ca suntem noi mai PRETENTIOASE... Si nu stim sa o apreciem pe d-na , la justa ei valoare... Hai ca mai am putin si rad cu lacrimi!!!!!!!!!!!!!!!
Poate ca suntem noi mai PRETENTIOASE... Si nu stim sa o apreciem pe d-na , la justa ei valoare... Hai ca mai am putin si rad cu lacrimi!!!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Noapte buna , dragi copii !
Somn usor si vise placute!
Somn usor si vise placute!
victorelalove- moderator
Noapte buna fetelor
poza mea preferata
poza mea preferata
ninnet- vip
Motzişor a scris:Michi, asta chiar e o mare diferenţă de organizare. Totuşi, producătorul nu are ceva procente, acolo? Se alege doar cu faima? Care e destul de bună, dar nu şade pe card. Foarte interesant şi... anormal. Televiziunea are o atitudine impersonală faţă de film, nefiind creator, factorul psihologic provocat de succes nu e nici pe departe resimţit la fel de puternic ca al producătorului. Of... ce pierdere, am impresia că aşa se ajunge la o relaţie anormală :nh8:
casa de productie primeste o parte din banii de reclame, atata cat sa-si plateasca angajatii-tehnicul si actorii. -de aceea la filmarile asi pe microbuzul echipei scria kanal d, si daca te vei uita la reclamele lor la seriale dupa numele serialului spun ce post de televiziune il difuzeaza. tot televiziunea isi face reclama cu serialul respectiv. nu am vazut la ei sa spuna la promo la vreun serial si casa producatoare. si la noi s-au facut cateva seriale sponsorizate, nu e la fel ca la turci, echipa tehnica era a noastra si montajul se facea la noi. producatorul platea doar actorii . si la turci au voie sa -si gaseasca sponsori si acei bani raman casei de productie, dar de cele mai multe ori sunt folositi tot pt productie. de aceea ne-au exasperat cu bolovanii aia la gatul nurgulei si mancarea pe toate mesele, a fost cerinta sponsorilor. e clar ca postul de televiziune dicteaza multe daca ei au si drepturile de autor si vin cu banii. de aceea kanal d nu a avut serial nou sezonul 2009-2010, nu au avut fonduri. si de aceea toti vor la kanal d sau la atv, sunt contractele mai avantajoase. in rest...cum isi promoveaza televiziunea serialul ca achizitie e problema canalului de televiziune. la asi kanal d nu a considerat ca mai e nevoie de reclama.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
FINAL TIPS..
Yasemin:
What is important is not what you will find at the end of the road but what you will be seeing when going down the road.
Savas, is after Yavuz and he intends to finish this problem for ever.
Sahnur talks to Yas and gives her final advice. She is preparing Yas to be the woman leader of the clan.
The preparations for the wedding (which we will not witness unfortunately) are still being continued.
Ömer tries on his outfit for the wedding.
I like it when our couple talks like this...
Yasemin:Savas?
Savaþ:My love?
Yasemin: Nothing... ‘I just wanted you to call me my love......
sahnur, wants to see Mustafa for the last time but....
Nazan also wonders what sort of a person Hasip is.
Hasip comes to the baldar house and he is friendly to them.
Everything is ready for the wedding but savas is delayed he has something else to do.. before going to Van..
Savas: Nobody will miss me Yavuz. I will be with them.. but you will not be with anybody anymore. and what's more is that nobody will miss you..
Yavuz:You talk too much!!!
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum