30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+21
michiper68
lexia
vivi
Nicky
dana4699
andreea90
vania_e
carmen_
lica54
axxa246
Admin_dea05
Iuliana
Lucica10
Motzişor
pufy2010
andradamaria
ninnet
lavy612
simi
victorelalove
DENISA
25 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Sant pe aici....
simi- vip
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ceva din propria producţie , vă mai amintiţi de cuplul Inci -Aslan ???
http://vimeo.com/5554419
mamă ce " boală " aveam pe Inci la început când o suspectam că va face cuplu cu Demir
http://vimeo.com/5554419
mamă ce " boală " aveam pe Inci la început când o suspectam că va face cuplu cu Demir
:hello2: :hello2:
Deci e curcinel ceva pentru el Denisa ..la smilies te rog!!!!!!pana acum a ramas golasa, merita si el ceva atentie din partea noastra..
desi mie imi sugereaza ..un bolovan , mai degraba!
Deci e curcinel ceva pentru el Denisa ..la smilies te rog!!!!!!pana acum a ramas golasa, merita si el ceva atentie din partea noastra..
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Frumos clipul Denisa! Eu cand am vazut-o prima oara am avut impresia ca e sora lui Demir...asa bine seamana....Auzi Denisa,vroiam sa te intreb de mult timp...daca ai observat la finaul serialului...in ultimele secvente...cand e si regizorul acolo...sti ca Demir se uita cu tatal lui(din film) pe niste foi....mie mi se pare ca Murat il impinge cam urat pe taicasu(din film).....mi se pare mie sau asa e????
simi- vip
andrada si un bolovan daca ii cade in cap asta tot se taraste dupa Tuba pe ce a pus el mana acum nu se lasa asa usor de ea
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bună Andrada !! ptr curcinel am asta momentan
ce mult mi-a plăcut această scenă
http://vimeo.com/5554986
http://vimeo.com/5554986
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 14 Iun 2011, 1:52 pm, editata de 1 ori
Doamne....nici moaca nu i-o mai suport.!!!!Iti dai seama ce si-a tras el burtoiu cand a trecut prin fata presei....sa nu care cumva sa iasa rau in poze!!!!andradamaria a scris: :hello2: :hello2:
simi- vip
Fetelor o prajitura
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mar 14 Iun 2011, 1:59 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Buna fetelor.
Vad ca a aparut si un CURCINEL...
Vad ca a aparut si un CURCINEL...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
l-am adus pe " Bombonel " vedeţi că nu e acadea , Simi să nu lipsească o bucăţică din el
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 14 Iun 2011, 2:00 pm, editata de 1 ori
Simi tapul ala eu las tunde cu foarfeca de oi
lica54- vip
Lica,nu ne corupe!!!Vrei sa aratam ca tapul de Onur???
Ti-e gandul la acadele...!!!!! cupidon cupidon cupidon
DENISA a scris:[color=darkblue][i]l-am adus pe " Bombonel " vedeţi că nu e acadea , Simi să nu lipsească o bucăţică din el
Ti-e gandul la acadele...!!!!! cupidon cupidon cupidon
simi- vip
cat este de "bombonel! CAT DE BINE S-AU POTRIVIT IN FILM...IN VIATA REALA PARCA-SI BAT JOC DE EI INSISI
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 14 Iun 2011, 2:07 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
DAAAAAAAAAA e" dragalas foc"!!!!!! Care ma ajuta cu munitie???andradamaria a scris:cat este de "bombonel!
simi- vip
în ASi pe când era Ziya era flocos rău , vă amintiţi ce figuri avea în cap la început cât bocea biata Goncea ??
andradamaria a scris: CAT DE BINE S-AU POTRIVIT IN FILM...IN VIATA REALA PARCA-SI BAT JOC DE EI INSISI
Asa este...Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!
Oare de ce ? De ce nu vad si ei ceea ce vedem noi ? Sa le fie teama de ceea ce simt unul pentru celalalt?... Sa stea departe, cand ar trebui sa fie mereu impreuna?
Poate ca le este mila de .
victorelalove- moderator
Ceva distractiv
lica54- vip
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 14 Iun 2011, 2:31 pm, editata de 1 ori
Uite asa neau bagat noua cutitul in inima astia doi
lica54- vip
SA STII CA NU ESTI PRIMA CARE EMITE IPOTEZA ASTA, mila, santaj...sau fantasmele noastre, dar parca suntem cam multi..si cand doi iti spun ca esti beat .................cel putin din partea lui Muri am mereu sezatia ca incearca sa se autoconvinga ca ceea ce spune prin interviuri este si adevarat ..cu privire la bineanteles! mai dar Tuba nu s-a ascuns deloc, ...ce-o fi fost in sufletul ..si te mai miri ca l-a furat peisajulvictorelalove a scris:
Asa este...Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!
Oare de ce ? De ce nu vad si ei ceea ce vedem noi ? Sa le fie teama de ceea ce simt unul pentru celalalt?... Sa stea departe, cand ar trebui sa fie mereu impreuna?
Poate ca le este mila de .
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 14 Iun 2011, 2:35 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Denisa Yildirim parca nu mai are acel farmec cu paru mare!!Mai fermecator era tuns scurt.
lica54- vip
Bond se afla intr-o misiune. Noaptea se duce la un club si intra. Aici multa lume, aglomeratie, de abia putea sa se miste. Cu greutate ajunge mai in fata si cauta un loc unde sa se aseze. Observa un scaun liber langa bar. Se duce si il ocupa. Cand se uita in partea dreapta, langa el, era un individ destul de bine cladit, nu foarte inalt, si i se prezinta:
- Bond, James Bond!!
Tipul de langa el, linistit, se uita lung la el, si zice:
- Damme, Van Damme, Claude Van Damme, Jean Claude Van Damme.
..............................................................................................................
-Maestre, ce parere aveti, o ucid bine pe Desdemona in actul final?
-Da, tinere, insa mult mai bine il ucizi pe Shakespeare!...
..............................................................................................................
-Actorul X, care-i atat de comic pe scena, de ce o fi atat de serios in viata?
-Se odihneste!
Un marinar naufragiat de ani de zile pe o insula pustie,vede cu mare incantare intr-o zi o nava in departare si o barca apropiindu-se de tarm.Nu dupa mult timp barca ajunge la tarm iar unul din ofiteri ii inmaneaza bietului naufragiat un teanc mare de ziare si-i spune:
- Capitanul vrea sa citesti toate ziarele astea si apoi sa ne anunti daca mai vrei sa fii salvat...
.............................................................................................................
Intr-un port,la intrarea unui bar scria:
-Aici se vorbesc toate limbile pamantului!
Curios un turist intra si-l intreba pe barman:
-Cine vorbeste toate limbile?
-Clientii,domnule.
...................................................................................................
Pe mare, in timpul unei furtuni, comandantul unei nave militare observa lumina unei alte nave ce se indrepta spre a lui. Ia portavocea si striga:
-Hei, voi, virati cu grade spre sud!
-Ba tu sa virezi cu grade spre nord!
-Eu sunt comandant de nava si iti ordon sa virezi cu grade spre sud!
-Iar eu sint civil si iti spun ca tu o sa virezi cu grade spre nord!
Infuriat de tot, capitanul gaseste argumentul decisiv:
-Aceasta este o nava militara. Asa ca virati cu grade spre sud!
-Eu spun totusi ca tu o sa virezi. Acesta este un far...
- Bond, James Bond!!
Tipul de langa el, linistit, se uita lung la el, si zice:
- Damme, Van Damme, Claude Van Damme, Jean Claude Van Damme.
-Maestre, ce parere aveti, o ucid bine pe Desdemona in actul final?
-Da, tinere, insa mult mai bine il ucizi pe Shakespeare!...
-Actorul X, care-i atat de comic pe scena, de ce o fi atat de serios in viata?
-Se odihneste!
Un marinar naufragiat de ani de zile pe o insula pustie,vede cu mare incantare intr-o zi o nava in departare si o barca apropiindu-se de tarm.Nu dupa mult timp barca ajunge la tarm iar unul din ofiteri ii inmaneaza bietului naufragiat un teanc mare de ziare si-i spune:
- Capitanul vrea sa citesti toate ziarele astea si apoi sa ne anunti daca mai vrei sa fii salvat...
.............................................................................................................
Intr-un port,la intrarea unui bar scria:
-Aici se vorbesc toate limbile pamantului!
Curios un turist intra si-l intreba pe barman:
-Cine vorbeste toate limbile?
-Clientii,domnule.
...................................................................................................
Pe mare, in timpul unei furtuni, comandantul unei nave militare observa lumina unei alte nave ce se indrepta spre a lui. Ia portavocea si striga:
-Hei, voi, virati cu grade spre sud!
-Ba tu sa virezi cu grade spre nord!
-Eu sunt comandant de nava si iti ordon sa virezi cu grade spre sud!
-Iar eu sint civil si iti spun ca tu o sa virezi cu grade spre nord!
Infuriat de tot, capitanul gaseste argumentul decisiv:
-Aceasta este o nava militara. Asa ca virati cu grade spre sud!
-Eu spun totusi ca tu o sa virezi. Acesta este un far...
victorelalove- moderator
LICA nici mie nu-mi place cu părul mare dar mi s-a spus că aşa îi cere rolul din ASK
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 14 Iun 2011, 2:51 pm, editata de 1 ori
Sa vedem cat mai tine ..."treaba cu autoconvingerea" . La un moment dat (asta in cazul in care Murat sta cu din obisnuinta si mila) , ii va ajunge si lui.andradamaria a scris:cel putin din partea lui Muri am mereu sezatia ca incearca sa se autoconvinga ca ceea ce spune prin interviuri este si adevarat ..cu privire la bineanteles!
Sper ca acest lucru sa se intample cat mai repede...si de preferat ca atunci sa fie si Tuba "libera"...
Insa, am mai spus...Mititelul Pretios este un om de cuvant si o data ce a facut pasul (casatoria) ... ii va fi foarte greu sa renunte, oricat de mult ar suferi in casnicie. Cel putin asa il vad eu...
va sta mult timp pe capul lui.
Si nu m-ar mira ...daca la un moment dat, Murat i-ar spune ca vrea sa divorteze ...Burci Curci sa recurga din nou la santaj si isterii ... Mi se pare o femeie capabila de astel de lucruri.
Cat despre interviurile in care declara, TARE SI RASPICAT , CAT DE MULT SE IUBESC SI CAT DE BINE LE MERGE... parca este ceva "putred" la mijloc. Parca nici el nu mai are interesul "sa dreaga busuiocul" ...si le spune asa ...IN DORUL LENII. "HAI CA AM BIFAT SI MINUNATA CASNICIE CU "
victorelalove- moderator
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum