30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+21
michiper68
lexia
vivi
Nicky
dana4699
andreea90
vania_e
carmen_
lica54
axxa246
Admin_dea05
Iuliana
Lucica10
Motzişor
pufy2010
andradamaria
ninnet
lavy612
simi
victorelalove
DENISA
25 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Fetelor va pup! Plec la plaja! Ne auzim mai tarziu.....aveti grija de Pretios...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi .
Distractie placuta!
Distractie placuta!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Mama ce e!!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bronzare uniformă SIMI !!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 14 Iun 2011, 3:32 pm, editata de 1 ori
Superbe capturi, Deni!DENISA a scris:...
Să nu rămână singure :)
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Adus de vivi
my Turkish friends told me that Tomris's son was supposed to go to Monte Carlo, but then because of a new production he couldn't & sent Onur instead. Tuba was not happy with the decision.She wanted to stay away from him
si tradus cu google
prietenii mei turc mi-a spus că fiul Tomris a fost trebuia să meargă la Monte Carlo, dar apoi din cauza o noua productie el nu a putut & trimis Onur loc. Tuba nu a fost fericit cu decision.She vrut să stai departe de el
my Turkish friends told me that Tomris's son was supposed to go to Monte Carlo, but then because of a new production he couldn't & sent Onur instead. Tuba was not happy with the decision.She wanted to stay away from him
si tradus cu google
prietenii mei turc mi-a spus că fiul Tomris a fost trebuia să meargă la Monte Carlo, dar apoi din cauza o noua productie el nu a putut & trimis Onur loc. Tuba nu a fost fericit cu decision.She vrut să stai departe de el
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
BOLOVANEL ,nu parea prea fericita , dar ce sa mai zici ea stie...pe scena era altfel, decat alaturi de Bolovanel dar poate mi s-a parut, oricum asta este razbunare sau prietenie??????????din partea fiului lui TG, se zvonea la un moment dat ca Tuba ar fi impreuna cu el....dar stii cum sunt zvonurilelica54 a scris:Adus de vivi
si tradus cu google
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 14 Iun 2011, 7:13 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
fetelor!Mi-a venit inima la loc...am auzit ca Tuba nu a fost fericita sa mearga si Onur acolo....chiar daca nu e adevarat...eu ma bucur...
simi- vip
salut ladies
mi/a picat fata cand l/am vazut pe onur
numai la asta nu ma așteptam acolo
mi/a picat regimul de tot.
parca e mau decat
parca e mau decat
andradamaria- vip
nu stiu mie cred ca mi-ar fi fost jena daca as fi fost in locul lui...in fond a avut un rol in ASI..dar nu a fost invitat...daca n-ar fi avut nici un rol, mai treaca mearga ,dar asa parca a tipat la toata lumea:hei fratilor eu sunt ZIYA, ..ala din ASI..ala bolovanel stiti voi!!!!!!!!!!axxa246 a scris:salut ladies
parca e mau decat
andradamaria- vip
Asa e Andrada...cred ca,isi rodea unghile de invidie daca nu era el mot acolo...el marele actor...parca e un tap impaiat....andradamaria a scris: nu stiu mie cred ca mi-ar fi fost jena daca as fi fost in locul lui...in fond a avut un rol in ASI..dar nu a fost invitat...daca n-ar fi avut nici un rol, mai treaca mearga ,dar asa parca a tipat la toata lumea:hei fratilor eu sunt ZIYA, ..ala din ASI..ala bolovanel stiti voi!!!!!!!!!!
simi- vip
nu-mi dau seama de unde mi se trage..dar cred, simt ca Tuba a intrat intro mare belea cu Onur asta...din punctul meu de vedere se comporta (din ce-am vazut;POZE, FILMULETE) ca un mic tiran
DA..CAM PREA INFIPT , ....dar de ce oare??simi a scris:Asa e Andrada...cred ca,isi rodea unghile de invidie daca nu era el mot acolo...el marele actor...parca e un tap impaiat....
andradamaria- vip
sa sti ca asa e,l-am studiat si eu pe unde a aparut...merge doar incruntat...o trage pe Tuba de mana dupa el ...badaranul...zici ca o fura cineva.Si acum am observat ca taranul nu stie sa mearga in acelas ritm cu partenera...o lua-se inainte...parca mana oile,si ochii lui erau pe cladiri... Sper ca Tuba sa scape de el cat mai repede...andradamaria a scris:nu-mi dau seama de unde mi se trage..dar cred, simt ca Tuba a intrat intro mare belea cu Onur asta...din punctul meu de vedere se comporta (din ce-am vazut;POZE, FILMULETE) cu un mic tiran
Cum umbla el fara saiba...ii e frica de trasnete...
Ultima editare efectuata de catre simi in Mar 14 Iun 2011, 7:40 pm, editata de 1 ori
simi- vip
cred ca suntem rele....dar m-as ingrozi daca pe TUBI ar apuca-o maritatul ..cu Onursimi a scris:sa sti ca asa e,l-am studiat si eu pe unde a aparut...merge doar incruntat...o trage pe Tuba de mana dupa el ...badaranul...zici ca o fura cineva.Si acum am observat ca taranul nu stie sa mearga in acelas ritm cu partenera...o lua-se inainte...parca mana oile,si ochii lui erau pe cladiri... Sper ca Tuba sa scape de el cat mai repede...
andradamaria- vip
cred ca nu mai scapa....andradamaria a scris: cred ca suntem rele....dar m-as ingrozi daca pe TUBI ar apuca-o maritatul ..cu Onur
Eu nu cred ca se marita cu el....mai ales acum ca s-a terminat Gonulcelen...cred ca-i da papucii repede Am vazut-o cum se uita la Murat la M.C...il sorbea din priviri.Nu stiu daca e doar imaginatia mea...dar eu cred ca-l iubeste pe Muri...dar el e putin" legat",asa ca mai asteptam...
simi- vip
Mulţam fetelor, deci sigur era Onur, of...
Tocmai de-aia, una de jale:
Asi ep. 35-36 „De ce îi faci una ca asta lui Asi?"
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
si deMotzişor a scris:Mulţam fetelor, deci sigur era Onur, of...
andradamaria- vip
Uitati aici ce privire la Tuba Si spuneti ca aiurez eu!!!!!
simi- vip
nu aiurezi..este dovada ca-l priveste cel putin- CU MULT DRAG- unde-i Vic..sa-i faca o radiografie...
andradamaria- vip
Fetelor a inceput Ask pe Kanal D RO......
simi- vip
Buna seara suparate rau ???????? sarmanu baiat,i-a fost frica s-o
lase singura pe Tuba cu Murat nu ? acum ca a apucat-o o tine bine de tot
lase singura pe Tuba cu Murat nu ? acum ca a apucat-o o tine bine de tot
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Buna Ninnet!Nu-mi fac griji din cauza tapului de Onur....o sa-i dea papucii cat de curand Tuba....
simi- vip
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum