30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+21
michiper68
lexia
vivi
Nicky
dana4699
andreea90
vania_e
carmen_
lica54
axxa246
Admin_dea05
Iuliana
Lucica10
Motzişor
pufy2010
andradamaria
ninnet
lavy612
simi
victorelalove
DENISA
25 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
andradamaria a scris: dragilor,
se pare ca peste tot s-a spart cerul azi..si pe aici a plouat cumplit
http://www.tvmania.ro/actorii-din-%E2%80%9Cdragoste-si-pedeapsa%E2%80%9D-i-au-sedus-pe-romani-41819.html de la adi :merci: :merci:
legat de neaparitia nici macar a unei poze de la MC..CRED CA FUNCTIONEAZA CENZURA , DAR CHIAR si asa N-A FOST PE ACOLO NICIUN AMATOR??????, n-am gasit nimic.. ce a fost oficial si atat,
Andrada ............dupa parerea mea cu asta vom ramne ........ziare de cancan na-u fost, sa-u nu s-a intamplat
nimic sa poata face o stire din asta si pe urma ,un eveniment mult mai important la ei au fost alegerile ..........cine o fi
castigat pana la urma ?
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ninnet a scris:Carmen pentru tine .........nu-ti era dor ?
buna seara
multumesc ...........da, ei sint frumosii mei :love3:
carmen_- vip
Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari
nu ma bag ninnet in astfel de discutii eu o plac, ca actrita nu pt viata ei particulara .Este ff frumoasa
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Dragalaselor va doresc o noapte linistita cu un somn usor de noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
[quote="carmen_theea"]
cu placere draga mea .............. te-am ispitit asai ?
cu placere draga mea .............. te-am ispitit asai ?
ninnet- vip
[quote="lica54"]Dragalaselor va doresc o noapte linistita cu un somn usor de noapte buna
noapte buna Lica have a nice day
noapte buna Lica have a nice day
ninnet- vip
Lucica10 a scris:nu ma bag ninnet in astfel de discutii eu o plac, ca actrita nu pt viata ei particulara .Este ff frumoasa
este superba dar face niste alegeri...............mortale ............mai il tii minte pe Aslan din ASI ? iubitul ei in realitate
la vremea aceea ..............mortal nu ?
ninnet- vip
ONUR TUBA BÜYÜKÜSTÜN’Ü ÇOK ÖZLEMİŞ!
Prag’a giden sevgilisi Tuba Büyüküstün’ü çok özleyen Onur Saylak, güzel oyuncuya Prag’dayken jest yaptı.
‘Gönülçelen’ dizisinde rol alan Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak, dizi başladıktan bir süre sonra aşk yaşamaya başlamıştı. Bir süredir birlikte olduklarına dair basında çıkan haberleri sürekli yalanlayan ünlü çift, son dönemde ilişkilerini özgürce yaşamaya başladı. Genç çift, artık el ele gezerken görüntülenmekten çekinmiyor. Sette de sürekli birlikte zaman geçiren Büyüküstün ve Saylak, çekimlerden arta kalan zamanlarda da birbirlerinden hiç ayrılmıyor. Ancak mutlu çift, geçtiğimiz günlerde kısa süreli bir ayrılık yaşadı. Yüzü olduğu şampuan firmasının reklam çekimleri için Prag’a giden Tuba Büyüküstün, Saylak’tan ayrı kaldı.
GÜNAYDIN CANIM!
Prag’a giden sevgilisini çok özleyen Onur Saylak, güzel oyuncuya Prag’dayken de bir jest yapmayı ihmal etmedi. Sabah’ın haberine göre, Saylak, güzel oyuncuya romantik bir sürpriz hazırladı. Kendisine uyandığında verilmesi üzere, “Günaydın Canım” notlu 17 adet gül gönderdi.(Setarkasi.com)
ninnet- vip
ninnet- vip
fetelor eu va spun vise placute ...noapte buna have a nice day
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Lucica10 a scris:fetelor eu va spun vise placute ...noapte buna have a nice day
noapte buna Lucica
ninnet- vip
Buna seara fetelor! Ati fost cuminti??
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
simi a scris:Buna seara fetelor! Ati fost cuminti??
unde fusesi soro ? tu nu prea lipsesti din peisaj?
ninnet- vip
La scoala invatatoarea il intreaba pe Dordel:
- Ce profesii au parintii tai?
- Tata e procuror iar mama e gladiatoare!
- Cum...?!?
- Mama vinde gladiole iar tata le procura!.
Intr-una din zilele foarte linistite, bubuituri puternice in poarta Raiului... Sfantul Petru iese plictisit si ramane masca cand il vede in poarta pe Osama bin Laden!... Stpefiat, sfantul il intreaba:
- Tu, care ai ucis atatia oameni in tot felul de atentate, vrei sa intri in Rai?!?
- Eu nu vreau sa intru!... Am venit doar sa va anunt... ca aveti cinci minute sa iesiti cu totii!...
ninnet- vip
Mai aveam putin si ca nu-mi raspunde nimeni...
simi- vip
Mesajul unui manelist pentru prietena lui:
Esti frumoasa ca o stele,
Tu mi-ai rupt inima-n doi,
Toate sufletele mele,
Bate pentru tu si noi!...
Doi colegi stau de vorbă:
- Ai auzit? A murit şefu.
- Da. Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi scria în anunţ că “odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai firmei noastre”…
Esti frumoasa ca o stele,
Tu mi-ai rupt inima-n doi,
Toate sufletele mele,
Bate pentru tu si noi!...
Doi colegi stau de vorbă:
- Ai auzit? A murit şefu.
- Da. Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi scria în anunţ că “odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai firmei noastre”…
ninnet- vip
Sa sti ca nu lipsesc...dar azi am fost sa ma distrez putin...
simi- vip
simi a scris:Mai aveam putin si ca nu-mi raspunde nimeni...
e....................uite ca am raspuns iubito..............ma uit la Fatmagul.............superb
serialul
ninnet- vip
simi a scris:Sa sti ca nu lipsesc...dar azi am fost sa ma distrez putin...
da si eu ...............dar a plouat torential
ninnet- vip
L-ai gasit tradus?ninnet a scris:
e....................uite ca am raspuns iubito..............ma uit la Fatmagul.............superb
serialul
simi- vip
Pe stradă o doamnă cam plinuţă este abordată de un cerşetor:
- Doamnă, de cinci zile nu am mâncat nimic.
- Ehee, dacă aş avea şi eu aşa voinţă…
- Doamnă, de cinci zile nu am mâncat nimic.
- Ehee, dacă aş avea şi eu aşa voinţă…
ninnet- vip
simi a scris:L-ai gasit tradus?
da................vorbim pe mp da ?
ninnet- vip
Ia spunem...ce vuiesc ziarele de" fericirea" lui Murat???
simi- vip
simi a scris:Ia spunem...ce vuiesc ziarele de" fericirea" lui Murat???
draga nici o vuiala ............parca sunt in ramadam ........sunt ocupati cu
alegerile.............nimic, nimic ...........yok,yok
ninnet- vip
M-am speriat... Mi-a cazut inima jos....astept sa vina Pretiosul sa o adune...credeai ca ti l-am lasat pe mana ta.....????
simi- vip
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum