30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+21
michiper68
lexia
vivi
Nicky
dana4699
andreea90
vania_e
carmen_
lica54
axxa246
Admin_dea05
Iuliana
Lucica10
Motzişor
pufy2010
andradamaria
ninnet
lavy612
simi
victorelalove
DENISA
25 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Iuliana, AM INTEPENIT am crezut ca zici de Muri ca tocmai a divortat puneam de-o petrecere :ryty: :dfr2:
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Iuliana!Si eu la fel am crezut,Andrada.....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
andradamaria a scris:Iuliana, AM INTEPENIT am crezut ca zici de Muri ca tocmai a divortat puneam de-o petrecere :ryty: :dfr2:
Nu, Nurgula. S-a oferit Michi (michiper) pe port s-o cumpere si ne-o da maine.
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
http://magazin.milliyet.com.tr/12-ayakkabiya-12-bin-dolar-/magazin/magazindetay/10.06.2011/1400806/default.htmCe naiba zic astia aici nu inteleg...va las pe voi sa traduceti...articolul l-am gasit in ziarele lor. Acum cu parere de rau trebuie sa va parasesc... O sa-mi fie dor de voi.... Il las pe el sa va tina de uratPupici Si sa nu uit sa va zic sa nu-l obositi prea tare...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Bună ziua dragilor !!
Astăzi este ziua de naştere a lui Korel , fetele ce citeau portul pe vremea ASi sigur îşi amintesc de ea .
La mulţi ani KOREL !!!
DIZI TV 12.06.2011
Astăzi este ziua de naştere a lui Korel , fetele ce citeau portul pe vremea ASi sigur îşi amintesc de ea .
La mulţi ani KOREL !!!
Denisa, Simi cica ni l-a lasat in grija pe , mai ca n-as crede-o ne asteapta la cotitura
TOATA LUMEA pare a fi intrigata de lipsa pozelor de la MC,..poate dupa alegeri
TOATA LUMEA pare a fi intrigata de lipsa pozelor de la MC,..poate dupa alegeri
andradamaria- vip
Andrada dacă îl lasă în grija mea poate să-l considere ca şi pierdut
am căutat şi eu şi nu am găsit nimic nou prin presa lor .
gata vă pupăcesc , mi-a expirat timpul
am căutat şi eu şi nu am găsit nimic nou prin presa lor .
gata vă pupăcesc , mi-a expirat timpul
Buna seara tuturor doamne a plouat cu galeata ,ne-a gonit de la gratar, care pe care ,nu mai stiam cum sa plecam sa
ajungem acasa mai repede :ploaie: :ploaie:
ajungem acasa mai repede :ploaie: :ploaie:
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Buna seara Ploaia ne-a trimis destul de repede acasa .... tocmai cand vroiam sa prinda si pielea mea o culoare mai inchisa asa.. Off , in alta zi .....Deci am citit in urma , chiar asa nicio poza cu cei doi... ????
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Buna seara dragalaselor am ajuns si eu acasa am fost plecata la tara am ramas in urma cu stirile.Am vazut imaginile cu cei doi protagonisti la MC frumosi adorabili.Am citit pe port.ro e adevarat au luat premiul 2??Dar am vazut ca au inmanat si ei un premiu cui si pentru ce??Si cine a luat premiul cel mare??Eu ma bucur pentru ei ca au avut sansa cea mare de a ajunge pe covorul rosu la o festivitate asa de mare.va si va doresc o seara buna.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
ce fac fetele ?si la noi a plouat cu ,,butoiu ,,nu cu galeata a dat piatra de era alb pe jos despre cei doi nici o veste ,,turci urati ,,
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
simi a scris:[http://prikachi.com/images/890/2605890E.gif[/img]Pupici Si sa nu uit sa va zic sa nu-l obositi prea tare...
da unde pleci soro de-l lasi pe mana noastra ? ai tu asa incredere ? pai daca e asa
il iau eu o zi doua , il duc si la sapa la porumb ,face muschi .........ce zici ?
ninnet- vip
Lucica10 a scris: ce fac fetele ?si la noi a plouat cu ,,butoiu ,,nu cu galeata a dat piatra de era alb pe jos despre cei doi nici o veste ,,turci urati ,,
Lucica da ce veste astepti draga ? ai vrea sa se intoarca cumva casatoriti ? tu nu auzi
ca ziarele turcesti vuiesc de cata fericire e in viata lui Murat ?
ninnet- vip
cine ?cine?baliverne cred ca se apropie de fundul sacului si o ia cu palpitatii dupa ce a vazut la M C si acum a mai dat un itrviu bla bla bla
Lucica10- vip
ninnet daca tu il iei la plimbare dul si prin comuna mea
Lucica10- vip
Lucica10 a scris:ninnet daca tu il iei la plimbare dul si prin comuna mea
ce sa faca el in comuna ta Lucica ? il duc la mine la tara ..............o partida de .........pescuit
ninnet- vip
ninnet- vip
putina muzica tot unt singurica pe aici !
ninnet- vip
Carmen pentru tine .........nu-ti era dor ?
ninnet- vip
nu esti singura ce sa faca ....sa o viziteze .... cum la pescuit ai auzit ce a zis simi sa nu il obositiprea tare
Lucica10- vip
mama ce baieti frumosi toti unul si unul frumoase clipuri
Lucica10- vip
Lucica10 a scris:mama ce baieti frumosi toti unul si unul frumoase clipuri
mersi Lucica, uite mai aduc unul cu Tuba
ninnet- vip
fruuuuuuuuuuumosi , frumosi dar fiecare are probabi jumatatea lui
Lucica10- vip
Lucica10 a scris:fruuuuuuuuuuumosi , frumosi dar fiecare are probabi jumatatea lui
mai mult sau mai putin gen Tuba ...........schimbati ca pe...................sosete!
ninnet- vip
dragilor,
se pare ca peste tot s-a spart cerul azi..si pe aici a plouat cumplit
http://www.tvmania.ro/actorii-din-%E2%80%9Cdragoste-si-pedeapsa%E2%80%9D-i-au-sedus-pe-romani-41819.html de la adi :merci: :merci:
legat de neaparitia nici macar a unei poze de la MC..CRED CA FUNCTIONEAZA CENZURA , DAR CHIAR si asa N-A FOST PE ACOLO NICIUN AMATOR??????, n-am gasit nimic.. ce a fost oficial si atat,
se pare ca peste tot s-a spart cerul azi..si pe aici a plouat cumplit
http://www.tvmania.ro/actorii-din-%E2%80%9Cdragoste-si-pedeapsa%E2%80%9D-i-au-sedus-pe-romani-41819.html de la adi :merci: :merci:
legat de neaparitia nici macar a unei poze de la MC..CRED CA FUNCTIONEAZA CENZURA , DAR CHIAR si asa N-A FOST PE ACOLO NICIUN AMATOR??????, n-am gasit nimic.. ce a fost oficial si atat,
andradamaria- vip
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum