30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+21
michiper68
lexia
vivi
Nicky
dana4699
andreea90
vania_e
carmen_
lica54
axxa246
Admin_dea05
Iuliana
Lucica10
Motzişor
pufy2010
andradamaria
ninnet
lavy612
simi
victorelalove
DENISA
25 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Andrada!Chiar cand ma gandeam ca santeti in vacanta...ati inceput sa apareti....si eu care ma pusesem pe plans de mama focului Inundam pagina daca nu veneati ..
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
La mine e vreme de plaja,Ninnet!!ninnet a scris:
Simi, Andrada, cam urat afara nu ?
simi- vip
simi a scris:La mine e vreme de plaja,Ninnet!!
aici nu..........am avut zile urate la sfarsitul asta de saptamana
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
astăzi sunt alegeri în Turcia - http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/turcia-isi-alege-duminica-noul-parlament-akp-este-favorit-in-sondaje-228089.html
dacă iese Erdogan și obține și majoritatea în Parlament, scenele "fierbinți" din ASI și AVC , vor părea din categoria XXX , față de ce se va filma de-acum înainte
dacă iese Erdogan și obține și majoritatea în Parlament, scenele "fierbinți" din ASI și AVC , vor părea din categoria XXX , față de ce se va filma de-acum înainte
De ce??E asa pudic??pufy2010 a scris:astăzi sunt alegeri în Turcia - http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/turcia-isi-alege-duminica-noul-parlament-akp-este-favorit-in-sondaje-228089.html
simi- vip
simi a scris:De ce??E asa pudic??
... AKP - partidul lui Erdogan - este de orientare islamistă, militează pentru schimbarea Constituției, pentru reducerea puterii armatei (garantul laicității) în stat și reislamizarea statului (cu toate interdicțiile ce decurg)
Lasa ca aparem noi toti, asa pe rand
Ninnet, pe la noi incearca vremea sa-si revina ,nu se stie daca va si reusi
Pufy erdogan asta este cu fundul in doua luntrii..sper sa se inece!!!!!din cauza alegerilor spunea Deni ca-i posibil sa nu fie episod ask luni, dar se pare ca nu le baga prea mult in seama
Simi sa nu te duci la plaja ca te invidiem
Ninnet, pe la noi incearca vremea sa-si revina ,nu se stie daca va si reusi
Pufy erdogan asta este cu fundul in doua luntrii..sper sa se inece!!!!!din cauza alegerilor spunea Deni ca-i posibil sa nu fie episod ask luni, dar se pare ca nu le baga prea mult in seama
Simi sa nu te duci la plaja ca te invidiem
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
pe de alta parte..vrea in UEpufy2010 a scris:
... AKP - partidul lui Erdogan - este de orientare islamistă, militează pentru schimbarea Constituției, pentru reducerea puterii armatei (garantul laicității) în stat și reislamizarea statului (cu toate interdicțiile ce decurg)
andradamaria- vip
Nu-l primesc astia in UE daca nu da scene fierbinti in filme....andradamaria a scris:pe de alta parte..vrea in UE
simi- vip
simi a scris:Nu-l primesc astia in UE daca nu da scene fierbinti in filme....
ai decreta tu...........asa sa fie Simi, cum zici tu
ninnet- vip
simi a scris:Nu-l primesc astia in UE daca nu da scene fierbinti in filme....
... corect
UE nu-și va permite integrarea unei țări cu vreo 70 milioane de musulmani. Au înțeles-o și turcii, ceea ce explică deschiderea lor către Orient (inclusiv rolul activ în susținerea cauzei palestiniene)
Pai cum asa Ninnet???Mie nu mi-au ajuns nici scenele din Asi!!!Iti dai seama cum ar fii fara...scene fierbinti Nici nu m-as mai uita la film...eu vreau mai mult...dar nu vulgar,sa nu intelegeti gresitninnet a scris:
ai decreta tu...........asa sa fie Simi, cum zici tu
simi- vip
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=ro&rurl=translate.google.ro&sl=hr&tl=ro&u=http://www.wireimage.com/SearchResults.aspx%3Fsr%3D1%26igi%3D505555%26s%3D51st%2520Monte%2520Carlo%2520TV%2520Festival%26sfld%3DC%26vwmd%3De&usg=ALkJrhhA0MqJE-Eki77DC3TX0rcnQlGerw
doar ei nu apar pe niciunde, ...nici la intalniri nici la masa cu pr.Albert, dar poate nu-i tarziu..vor aparea poze intrun final
doar ei nu apar pe niciunde, ...nici la intalniri nici la masa cu pr.Albert, dar poate nu-i tarziu..vor aparea poze intrun final
andradamaria- vip
pufy2010 a scris:
... corect
UE nu-și va permite integrarea unei țări cu vreo 70 milioane de musulmani. Au înțeles-o și turcii, ceea ce explică deschiderea lor către Orient (inclusiv rolul activ în susținerea cauzei palestiniene)
exact ...........a fost o vreme cand au aspirat si au visat..........dar prea putin si prea
putini ,restul sunt de orientarea si convingerile lui Erdogan !
ninnet- vip
simi a scris:Pai cum asa Ninnet???Mie nu mi-au ajuns nici scenele din Asi!!!Iti dai seama cum ar fii fara...scene fierbinti Nici nu m-as mai uita la film...eu vreau mai mult...dar nu vulgar,sa nu intelegeti gresit
da Simi, am inteles, vrei PASIUNE,am avut-o in ASI,si atat ,restul serialelor.....
ninnet- vip
au inteles-o, au inteles-o ...dar asta nu-i impiedica sa recite, cu actiunea..este altceva,ai dreptate..pana una alta fac parte din NATO, asa ca de voie de nevoie, se mai gandesc, dar din pacate peste tot se poarta radicalizareapufy2010 a scris:
... corect
andradamaria- vip
Pufy,sincer eu nu stiu prea multe despre turci,religiile pe care le au in tara lor,nu ma interesat subiectul si nu m-am documentat...dar cred ca ar fii ciudat sa intre in UE cu toate restrictiile pe care le au....cei care sant in UE sant mai deschisi....dar poate cu timpul ii corupem si pe ei....pufy2010 a scris:
... corect
simi- vip
Italienii deja ne-au lasat pe noi....acum peste tot auzi ca vin turcii peste ei...ca vin prea multi...e nebunie aici,ce tare se tem astia!!! Eu as vrea sa vina el ca ii gatesc si sarmale...sa vada cum se fac la noi,nu ca scobitorile lor...sa obosesti de pus in farfurie.!! Nu frate...una si buna...
simi- vip
andradamaria- vip
simi- vip
andradamaria- vip
simi- vip
andradamaria- vip
https://2img.net/r/ihimizer/img27/4889/92636423.jpg
http://www.foto.bg/data/500/medium/d802089e.jpg
https://2img.net/h/i1125.photobucket.com/albums/l589/nat1nat11/18c53c3f.gif
Ultima editare efectuata de catre Iuliana in Lun 13 Iun 2011, 1:00 am, editata de 2 ori
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
Cine a luat revista? S-o scaneze si s-o puna pe forum.
Ca eu nu mai dau bani pe ea , ca e o mare facatura/ tzeapa, auzi de abia a divortzat- asta s-a intamplat pe 24 dec 2010 , iar Muri de ce e fericit?
http://devoratortv.blogspot.com/2011/06/aparut-noul-numar-din-tv-satelit.html
http://1.bp.blogspot.com/-nBO3x5tQB1A/TfHQRsVFxgI/AAAAAAAAClM/_MvNh9DTSOA/s1600/coperta_TVS_12.jpg
Ca eu nu mai dau bani pe ea , ca e o mare facatura/ tzeapa, auzi de abia a divortzat- asta s-a intamplat pe 24 dec 2010 , iar Muri de ce e fericit?
http://devoratortv.blogspot.com/2011/06/aparut-noul-numar-din-tv-satelit.html
http://1.bp.blogspot.com/-nBO3x5tQB1A/TfHQRsVFxgI/AAAAAAAAClM/_MvNh9DTSOA/s1600/coperta_TVS_12.jpg
Ultima editare efectuata de catre Iuliana in Lun 13 Iun 2011, 1:00 am, editata de 1 ori
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum