45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
victorelalove
gix
teodora_roman
amiraa
andradamaria
Lucica10
dana4699
dana79i
costina
ninnet
dana17
lica54
Admin_dea05
Motzişor
pufy2010
simi
rodica
dubaisport
DENISA
23 participanți
Pagina 1 din 43
Pagina 1 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
https://www.youtube.com/user/KrissRomania
https://www.youtube.com/user/SavasBaldar
https://www.youtube.com/user/ASKveCEZAro2
https://www.dailymotion.com/ASKveCEZAro
Topicul anterior Aşk ve Ceza
Wish that New Year 2011 brings everlasting glow of happiness, merriment and good fortune. Wish that the New Year brings joy, warmth, good tidings and all that is beautiful! Wish happiness, good cheer and sweet surprises in New Year.
Happy New Year everyone!
ce vina are fatmagul
LA MULTI ANI si pe pagina dragostei
se pare ca Murat va avea rolul avocatului in noul serial, sincer nici nu-l vedeam in rolul gansterilor
http://sinematelevizyonlifestyle.com/?p=2346
http://sinematelevizyonlifestyle.com/?p=2336
si un clip facut de bulgaroaie
https://www.youtube.com/watch?v=AEsO1m_YNTc&feature=player_embedded
se pare ca Murat va avea rolul avocatului in noul serial, sincer nici nu-l vedeam in rolul gansterilor
http://sinematelevizyonlifestyle.com/?p=2346
http://sinematelevizyonlifestyle.com/?p=2336
si un clip facut de bulgaroaie
https://www.youtube.com/watch?v=AEsO1m_YNTc&feature=player_embedded
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
urare
Va urez sa aveti un an plin de bucurii si de impliniri, iar pentru amuzament:
- Ai tupeu sa vii la ora asta acasa? Te astept de cateva ceasuri cu lumina aprinsa !!
- Si eu astept de cateva ceasuri in fata casei sa te culci...
In ciuda vechiului proverb "Nu luati problemele cu voi in pat", multi barbati inca continua sa doarma cu sotiile lor.
Cat de ironica e viata. Cheltuim atat de multi bani pe haine scumpe, dar cele mai bune momente in viata sunt cele fara haine.
Un baietel sapa o groapa in spatele casei. Vecina il vede nacajit si nadusit, si i se face mila:
- Ce faci ma puiutule?
- Imi ingrop pestisoru!
- In ditamai groapa?
- Da! Pentru ca e-n burta pisicii tale!
Exista trei lucruri pe care le poti privi la nesfirsit: focul, apa si cum parcheaza o femeie!
Cele mai multe minciuni se spun inainte de alegeri si... dupa pescuit!
O blonda supravietuieste unui accident cumplit, petrecut pe Autostrada Soarelui. Iese cu chiu cu vai (din fericire nevatamata) din gramada de fiare contorsionate si declara organului :
- Mergeam linistita cand, deodata, in fata mea apare un brad. Cotesc stanga, acolo un alt brad, cotesc dreapta, ce credeti ?.. inca un brad. Din cauza manevrelor bruste, m-am dat peste cap de vreo 15 ori.
- Stimata doamna, suntem pe autostrada si nu este nici un copac pe o distanta de citeva zeci de km. Ceea ce ati vazut dumneavoastra e odorizantul.
Un preot şi un dascăl stăteau pe marginea şoselei cu o pancartă în mână pe care scria: "Sfârşitul e aproape. Căiţi-vă!"
Pe lângă ei treceau maşini şi imediat după fiecare maşină se auzea o buşitură şi o explozie.
După o vreme, dascălul întreabă:
- Părinte, nu ar fi mai bine să scriem pe pancartă "Podul din faţă este rupt"?
Ce ai cand seful este neamt?........Ai organizare, civilizatie!
Ce ai cand seful este evreu?.........Ai o afacere!
Ce ai cand seful este roman?.........Ai grija!
- Ai tupeu sa vii la ora asta acasa? Te astept de cateva ceasuri cu lumina aprinsa !!
- Si eu astept de cateva ceasuri in fata casei sa te culci...
In ciuda vechiului proverb "Nu luati problemele cu voi in pat", multi barbati inca continua sa doarma cu sotiile lor.
Cat de ironica e viata. Cheltuim atat de multi bani pe haine scumpe, dar cele mai bune momente in viata sunt cele fara haine.
Un baietel sapa o groapa in spatele casei. Vecina il vede nacajit si nadusit, si i se face mila:
- Ce faci ma puiutule?
- Imi ingrop pestisoru!
- In ditamai groapa?
- Da! Pentru ca e-n burta pisicii tale!
Exista trei lucruri pe care le poti privi la nesfirsit: focul, apa si cum parcheaza o femeie!
Cele mai multe minciuni se spun inainte de alegeri si... dupa pescuit!
O blonda supravietuieste unui accident cumplit, petrecut pe Autostrada Soarelui. Iese cu chiu cu vai (din fericire nevatamata) din gramada de fiare contorsionate si declara organului :
- Mergeam linistita cand, deodata, in fata mea apare un brad. Cotesc stanga, acolo un alt brad, cotesc dreapta, ce credeti ?.. inca un brad. Din cauza manevrelor bruste, m-am dat peste cap de vreo 15 ori.
- Stimata doamna, suntem pe autostrada si nu este nici un copac pe o distanta de citeva zeci de km. Ceea ce ati vazut dumneavoastra e odorizantul.
Un preot şi un dascăl stăteau pe marginea şoselei cu o pancartă în mână pe care scria: "Sfârşitul e aproape. Căiţi-vă!"
Pe lângă ei treceau maşini şi imediat după fiecare maşină se auzea o buşitură şi o explozie.
După o vreme, dascălul întreabă:
- Părinte, nu ar fi mai bine să scriem pe pancartă "Podul din faţă este rupt"?
Ce ai cand seful este neamt?........Ai organizare, civilizatie!
Ce ai cand seful este evreu?.........Ai o afacere!
Ce ai cand seful este roman?.........Ai grija!
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
pufy2010 a scris:...
Pufy, m-ai înveselit şi mai tare cu semnătura ta.
Iubiţilor (ca să nu zic ,,Iubitule + iubitelor" şi să intrăm în alte alea )
Mi-a fost dor de voi!
Uite că s-a terminat un an plin, plin ochi pentru acest topic. Ducă-se
Şi vine noul an 2012
Vă doresc sănătate şi fericire, mult noroc şi multă veselie!
Le mulţumesc din suflet Denisei şi Deei pentru inimosul lor forum pe care m-am simţit atât de bine!
:merci: :merci: :merci: :merci: :merci:
:hhhhh: Şi să ne revedem cu bine în noul an! :hhhhh:
Va fi oare pe topicul Suskunlar?
Vă sărut pe toţi La anu şi la mulţi ani!
:happy2012: :mosdezapada: :happy2012: :mosdezapada: :happy2012: :mosdezapada: :happy2012: :mosdezapada: :happy2012: :mosdezapada:
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
La multi ani!..va fi si topicul Suskunlar. sper ca noul film sa fie de bun augur si filmul sa ne cucerasca pe toti . Imi este dor de voiMotzişor a scris:
Va fi oare pe topicul[/color] Suskunlar?
Admin_dea05- Admin
Dragalaselor va doresc si eu un an nou cu bucurii si impliniri...
- Deschideti-va inima in noaptea dintre ani, lasati bucuria unui nou inceput sa va patrunda in suflet, pasiti cu speranta si incredere si nu uitati ca cineva se va gandi in miez de noapte la voi si va va dori toata fericirea din lume!.. Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca! LA MULTI ANI 2012!
- Deschideti-va inima in noaptea dintre ani, lasati bucuria unui nou inceput sa va patrunda in suflet, pasiti cu speranta si incredere si nu uitati ca cineva se va gandi in miez de noapte la voi si va va dori toata fericirea din lume!.. Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca! LA MULTI ANI 2012!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
LA MULTI ANI TUTUROR ! :happy2012: :happy2012:
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Pentru traditie si frumos, pentru tinerete si prietenie, pentru tot ceea ce atingem cu farmecul visului, gandului, sperantelor, asteptarilor, pentru voi , un calduros LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
“Anul nou ce va veni sa-ti aduk bucurii, concediu 8 luni pe an si salariu barosan! In Paris sa-ti cheltui banii k sa moara toti dusmanii, sa traiesti k si bunica… LA MULTZI ANI! si pupa sticla…..”
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
LA MULTIIIIII ANI!!!
[img] [/img]
HAPPY NEW YEAR!!!!!un an nou fericit ,linistit si multeeeeeeeeee dorinte sa vi se implineasca pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
HAPPY NEW YEAR!!!!!un an nou fericit ,linistit si multeeeeeeeeee dorinte sa vi se implineasca pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dana79i- membru activ
Data de inscriere : 18/02/2011
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
simi- vip
LA MULTI ANI CU MULTE REALIZARI SI INPLINIRI
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
vivi a scris:Murat Yıldırım-SüperKulüp-1 Ocak 2012
Ce pletos e Muratura cred ca s-a certat cu frizerul
Admin_dea05- Admin
La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!
andradamaria- vip
Buna ziua fetelor!
simi- vip
fetelor, cine i-o fi crosetat pulovarul lui Muri???????????
mi-e tare dor de el !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dar tot nu-l vreau intrun rol negativ si vad ca oficial, concret, nu este mai nimic, ce naiba, incepe din ianuarie si ce stim???????cate un nume pe ici pe colo turci nesuferiti!!!!!!!!!!!!!
aproape ca nu-mi vine sa cred , Murat are fani nu gluma!!!!!!!!
mi-e tare dor de el !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dar tot nu-l vreau intrun rol negativ si vad ca oficial, concret, nu este mai nimic, ce naiba, incepe din ianuarie si ce stim???????cate un nume pe ici pe colo turci nesuferiti!!!!!!!!!!!!!
aproape ca nu-mi vine sa cred , Murat are fani nu gluma!!!!!!!!
andradamaria- vip
amiraa- membru activ
Data de inscriere : 02/01/2012
Buna fetelor.
Unde santeti?Ati ramas impotmolite in nameti?
Unde santeti?Ati ramas impotmolite in nameti?
simi- vip
Simi, se pare ca vacanta nu s-a incheiat, dar las' ca vom reveni cu surle si trambite atunci cand se va vedea la fata
andradamaria- vip
LA MULŢI ANI! dragelor şi dragule!
Am ajuns din nou îl lumea civilizată, cu semnal la telefon si viteză la internet, ca să pot să vă transmit urările mele de bine în anul care a început de curând
"Rugăciune pentru noul an:
Doamne, tot ce-mi doresc pentru 2012 este un cont bancar gras si un corp subtirel.
PS. Dar te rog sa nu le-ncurci ca anul trecut. Amin!"
Am ajuns din nou îl lumea civilizată, cu semnal la telefon si viteză la internet, ca să pot să vă transmit urările mele de bine în anul care a început de curând
"Rugăciune pentru noul an:
Doamne, tot ce-mi doresc pentru 2012 este un cont bancar gras si un corp subtirel.
PS. Dar te rog sa nu le-ncurci ca anul trecut. Amin!"
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Pagina 1 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum