45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
victorelalove
gix
teodora_roman
amiraa
andradamaria
Lucica10
dana4699
dana79i
costina
ninnet
dana17
lica54
Admin_dea05
Motzişor
pufy2010
simi
rodica
dubaisport
DENISA
23 participanți
Pagina 2 din 43
Pagina 2 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
le-a incurcat rau de tot!!!!!!!!teodora_roman a scris:LA MULŢI ANI! dragelor şi dragule!
Am ajuns din nou îl lumea civilizată, cu semnal la telefon si viteză la internet, ca să pot să vă transmit urările mele de bine în anul care a început de curând
"Rugăciune pentru noul an:
Doamne, tot ce-mi doresc pentru 2012 este un cont bancar gras si un corp subtirel.
PS. Dar te rog sa nu le-ncurci ca anul trecut. Amin!"
LA MULTI ANI!!si tie
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
La Multi Ani Teo!
La Multi Ani Andrada!
La Multi Ani Andrada!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Aici este răspunsul ... Completa 12 .. Aici a inceput o noua serie: Lumea Lie (Canal D), fără separarea (Canal D), Ultima (ATV-uri), Timpul de migrare (ATV), Crimson Red (Steaua), 4 Seasons inima mea (stele), Gina (TNT), Timp de Purgatory (FOX), Muck (TV Show), silentios (TV Show), Rollin, Kemal (TV Show), 80 (TRT). In aceasta serie, precum şi de începerea filmărilor, şi care va apărea pe ecran după o perioadă de timp Există câteva secvenţe. De exemplu, atv serie de stanci retragere a început. Haos în curs de pregătire Class este cunoscut la TV de stele. Există, de asemenea, programat să ... Adaptarea Dostoyvski'nin din romanul său Idiotul, precum si offline, Aceasta este Legea 1711/Sır otoman luate pentru TRT, TRT este de aşteptat pentru a afişa. Ozcan Deniz pregăteşte, de asemenea, o serie de TNT. de la începutul anului 2012, numărul de serii este de aproape aproape 20 .. .
simi- vip
edef Avci is the lead Actress in "Suskunlar"
The lead actress role for the serial "Suskunlar" has been announced.
According to TVaktuel.com exclusive: The TIMS Production of "Suskunlar" which is the story of revenge by 4 childhood friends and adaptation of the movie "Sleepers" is preparing to start production. The introductory trailer was released last week. The serial is scheduled to air the first week of February.
The lead actors for the serial had been previously announced as Murat Yildirim, and Sarp Akkaya.
The Director is Cagatay Tosun.
The lead actress is Sedef Avci. Avci was last in the serial "Mazi Kalbimde Yaradir".
Cagatay Tosun was also the director of the serial "Mazi Kalbimde Yaradir" and will be once again working with Sedef Avci.
http://www.tvaktuel.com/haber/3879-sedef-avci-suskunlar-dizisinde-oynayacak.html
simi- vip
LA MULTI ANI!!Simi, vai ce veste sper sa nu se adevereasca, sau daca se adevereste..sa mai fie cineva ..cu sare si piper, nu-mi place Sedef mi se pare fada!!!
mai dar toate zvonurile devin realitati!!!!!!!!! auzi Sedef..ce naiba de serial vor astia sa faca?
mai dar toate zvonurile devin realitati!!!!!!!!! auzi Sedef..ce naiba de serial vor astia sa faca?
andradamaria- vip
simi a scris:
edef Avci is the lead Actress in "Suskunlar"
...
.... fetelor , Muratul e în pericol!!!! De Nurgul a scăpat el, dar la tura asta nu cred că mai scapă....
LA MULȚI ANI!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI !!!!!!! Pufy, pun pariu ca scapa ...."ii scuipa seminte in cap" cred ca are 1,9 m ,glumesc, dar oricum este foarte inalta
andradamaria- vip
[quote="andradamaria"]. ...."ii scuipa seminte in cap" cred ca are 1,9 m.../quote]
... nu-i nimic, se urcă Murat pe un scăunel
LA MULȚI ANI!!!!
andrada, eu pariez că Murat va avea ceva probleme
... nu-i nimic, se urcă Murat pe un scăunel
LA MULȚI ANI!!!!
andrada, eu pariez că Murat va avea ceva probleme
[quote="pufy2010"]
Probleme-n casă ..... cred eu ca va provoca madama. Burcinela va scoate flăcări pe ... cioc
Probleme-n casă ..... cred eu ca va provoca madama. Burcinela va scoate flăcări pe ... cioc
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
teodora_roman a scris:... Burcinela va scoate flăcări pe ...
... cam da
Sedef Avci is a Turkish model and occasional actress. She played in the series "Menekse ile Halil" the role of portagonist Menekse and was introduced to a larger audience. She is also well known from the popular tv krimi "Ezel"
nu mi-a placut ca actrita, dar este foarte frumoasa..si-i doresc lui muri "ceva probleme" dar tin pariul se muta clanul TERTZ..sau cum ii cheama din nou pe platourile de filmare
andradamaria- vip
pufy2010 a scris:
... cam da
Eh, acu' să vedem dacă reuşeşte ceea ce n-au reuşit Tuba şi Nurgula. Dacă va mai avea Burci aceeaşi reacţie, asta: , după ce îl scarmănă Sedef pe Muri
teodora_roman- vip
... la câtă experiență de luptă are Burcin după episoadele Murat-Tuba, Murat-Nurgul, cred că-i va fi greu lui Sedef... dar nu imposibil cupidon
andradamaria a scris:
Sedef Avci is a Turkish model and occasional actress. She played in the series "Menekse ile Halil" the role of portagonist Menekse and was introduced to a larger audience. She is also well known from the popular tv krimi "Ezel"
nu mi-a placut ca actrita, dar este foarte frumoasa..si-i doresc lui muri "ceva probleme" dar tin pariul se muta clanul TERTZ..sau cum ii cheama din nou pe platourile de filmare
Ca actriţă nu m-a impresionat. E adevărat ca nu am urmărit niciun film cu ea din cap în coadă. Da' nici Tuba nu a făcut valuri prea mari înainte de Asi, deci i-aş da şi ei şansa să se afirme (sau cel puţin sper să nu îi facă iar' viaţa grea actorului Murat). Eu aş fi ales o altă actriţă, nu pot spune acum, pe loc, pe care anume, da' aş scotoci după una expresivă.
Da' măcar e tânără, frumoasă şi pare mai distinsă decât , poate reuşeşte să-i deschidă ochii blegului preţios
teodora_roman- vip
pufy2010 a scris:... la câtă experiență de luptă are Burcin după episoadele Murat-Tuba, Murat-Nurgul, cred că-i va fi greu lui Sedef... dar nu imposibil cupidon
De acord, fata are mare potenţial şi mai intervine (sper eu) si saturaţia (la Murat) de atâta atitudine de "bună creştere la uşa cortului"
teodora_roman- vip
Joaca foarte bine in filmul Comedie romantica va rog sa-l urmariti e tradus.
gix- vip
Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti
gix a scris:Joaca foarte bine in filmul Comedie romantica va rog sa-l urmariti e tradus.
Mulţumim, gix. Dacă-i tradus, poate reuşesc cândva să-l şi văd, după ce termin restanţele, că eu sunt veşnic cu restanţe
unde mi-s binele maniere?! Bine ai venit în grădina lui Murat! te servesc cu un ? sau trec la :ryty:
Trebuie să fiu o gazdă bună, să nu le fac de ruşine pe amfitrioane
teodora_roman- vip
Buna seara tuturor ! LA MULTI ANI ! :dfr2:
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Buna seara fetelor!
Pana la urma muri joaca rol negativ?
Vad ca partenera ii tare frumusica.
Pana la urma muri joaca rol negativ?
Vad ca partenera ii tare frumusica.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Dragalaselor buna dimineata!La o cafea si un mic dejun...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
BUNA DIMINEATA , DRAGI COPII !!
LA MULTI ANI , SANATATE SI MULTE REALIZARI IN ANUL CARE A INCEPUT !!
Multumim pentru urari , pentru informatii , pentru bancuri , pentru poze ...
Dar sa stiti ca Sedef este maritata cu un fotomodel pe care in cheama Kivanc si Lica spunea ca ar fi si foarte gelos ....asa ca Muratel nu este in niciun pericol ...sau ????
O zi minunata ne asteapta . Spor in toate !!!
LA MULTI ANI , SANATATE SI MULTE REALIZARI IN ANUL CARE A INCEPUT !!
Multumim pentru urari , pentru informatii , pentru bancuri , pentru poze ...
Dar sa stiti ca Sedef este maritata cu un fotomodel pe care in cheama Kivanc si Lica spunea ca ar fi si foarte gelos ....asa ca Muratel nu este in niciun pericol ...sau ????
O zi minunata ne asteapta . Spor in toate !!!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Vic buna dragalaso..si tie iti doresc sa ai un an mai bun cu multa sanatate bucurii si impliniri alaturi de cei dragi
lica54- vip
Multumesc , Lica !!
Ce mai faci ? Mi-a fost dor de voi .
Cum ai petrecut de sarbatori ?
Ce mai faci ? Mi-a fost dor de voi .
Cum ai petrecut de sarbatori ?
victorelalove- moderator
Vic eu sunt bine..am petrecut revelionul acasa in fata televizorului...a fost o seara ca ori care alta numai ca mam culcat dimineata pe la 4.in rest nimic deosebit...Da tu unde ai fost plecata?
lica54- vip
Am fost si pe la parinti si pe la sora mea . Ne-am tot plimbat .
Nepotica ce-ti face ? Am auzit ca au multa vacanta .
Nepotica ce-ti face ? Am auzit ca au multa vacanta .
victorelalove- moderator
Pagina 2 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum