45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
victorelalove
gix
teodora_roman
amiraa
andradamaria
Lucica10
dana4699
dana79i
costina
ninnet
dana17
lica54
Admin_dea05
Motzişor
pufy2010
simi
rodica
dubaisport
DENISA
23 participanți
Pagina 22 din 43
Pagina 22 din 43 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
lasa Teo, nu cred ca merita sa trecem prin prisma sufletului nostru ,rautatile presei,la adresa tubei..dar nici nu putem nega ca au avut destule elemente reale ca sa-si dea frau imaginatiei,,.cred, ca au fost prea dese ultimele aparitii ale tubei ca sa nu fie taxata de cineva,..povesti cu prietenia de 5 ani cu onur..etc.teodora_roman a scris:
e adevărat că nu contează dacă lumea vorbeşte de bine sau de rău atâta vreme cât vorbeşte
Nici eu nu sunt de acord cu modul în care s-au derulat lucrurile , dar m-am pus strict în poziţia ei de acum şi mi-am amintit cât de mult încerca soţul meu să îmi ofere stabilitate şi cum înlătura orice motiv de stress, cum a redus-o la tăcere pe una dintre cunoştinţele noastre care nu rata ocazia să îmi spună: "O să naşti de ziua mea" pentru că eu am izbucnit în plâns şi i-am spus că băieţelul nostru va avea propria lui zi de naştere şi că nu vreau să coincidă cu a tipei
Am gândit la scară mai mică şi ca de obicei am trecut situaţia prin filtrul sufletului meu, că dacă stai să gândeşti raţional, se spune că ce-şi face omul cu mâna lui se numeşte ....lucru manual
daca ar fi avut nevoie cu adevarat de liniste, cred ca ar fi avut-o,...am un presentiment urat..parca ar vrea sa convinga pe toata lumea ca ...s-a casatorit din dragoste! de ce naiba trebuie sa convingi pe altii cand tu stii ca este adevarat..nu faci decat sa trezesti si mai multe suspiciuni..care degenereaza de-a dreptul, dupa cum se vede
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
sper sa ai dreptate, chiar daca ea va vedea cu alti ochi, lumea nu se va schimba!!!victorelalove a scris: Simi !!
Fetelor - dragutelor , daca este sa ne gandim si la cum a actionat Tuba si daca este sa ne gandim si la ce suspiciuni trezeste toata graba cu nunta ...am gasi si de o parte si de alta explicatii . Oamenii discuta ... lucrul acesta este inevitabil , oricat de mult ne-am stradui noi sa evitam asa ceva .
Asta ar insemna sa te bagi intr-un glob de sticla si sa nu mai iesi de acolo , pentru a nu mai interactiona cu lumea .
Ai dreptate , Teo ... si publicitatea negativa este publicitate .
Ai dreptatae , Andrada ... Tuba nu a stiut ce vrea . Cel putin senzatia asta mi-o da . Dar in curand va deveni mami ...si va vedea lumea cu alti ochi .
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Lun 09 Ian 2012, 7:41 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
andradamaria a scris:sper sa ai dreptate, chiar daca ea va vedea cu alti ochi lumea nu se va schimba!!!
Lumea nici nu trebuie schimbata ... este "perfecta" in imperfectiunea ei .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Ce mult mi-a placut faza asta....am trait-o cu ei la maxim.....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
atunci s-o lasam asa ca oricum nu putem face nimic !!!!!victorelalove a scris:
Lumea nici nu trebuie schimbata ... este "perfecta" in imperfectiunea ei .
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Lun 09 Ian 2012, 7:57 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Bine spus , Andrada !!andradamaria a scris:
atunci s-o lasam asa ca oricum nu putem face nimic !!!!!
Mai bine stam si ne amuzam pe seama ei ... ( a lumii ) . desi cateodata ramai socat de ce specimene adaposteste umanitatea .
victorelalove- moderator
mama,mama...dar merge si dictonul, ca cei ce seamana se aduna!! uita-te la noi!victorelalove a scris:
Bine spus , Andrada !!
Mai bine stam si ne amuzam pe seama ei ... ( a lumii ) . desi cateodata ramai socat de ce specimene adaposteste umanitatea .
andradamaria- vip
andradamaria a scris: mama,mama...dar merge si dictonul, ca cei ce seamana se aduna!! uita-te la noi!
A tunat si ne-a adunat !!!
Cred in asta ...si este si normal sa fie asa .
victorelalove- moderator
de data asta au sunat turcii din corn si s-a adunat oastea romana!! croata, bulgara, greaca etc....dupa cazvictorelalove a scris:
A tunat si ne-a adunat !!!
Cred in asta ...si este si normal sa fie asa .
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Lun 09 Ian 2012, 8:18 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
andradamaria a scris:de data asta au sunat turcii din corn si s-a adunat oastea romana!!
Istoria se rescrie !!
victorelalove- moderator
ca sa nu se repete???victorelalove a scris:
Istoria se rescrie !!
andradamaria- vip
DA ...adevar ai grait !! Sau ai intrebat !!andradamaria a scris: ca sa nu se repete???
Se cunoaste ca este urmasa de Traian si Decebal .
victorelalove- moderator
unele lucruri devin inevitabile mi-o spune si numele ca sunt urmasa lor!victorelalove a scris:
DA ...adevar ai grait !! Sau ai intrebat !!
Se cunoaste ca este urmasa de Traian si Decebal .
andradamaria- vip
andradamaria a scris:unele lucruri devin inevitabile mi-o spune si numele ca sunt urmasa lor!
Bine ...in final ne-om inrudi cu totii ?
Adica om fi urmasii aceluiasi parameci si a aceleiasi euglene ?
victorelalove- moderator
"Deoarece ADN-ul mitocondrial e transmis doar de la mama la copil si nu este modificat, inseamna ca toate persoanele care au acelasi ADN mitocondrial se trag din aceeasi MAMA PRIMORDIALA, adica toti au aceeasi stra-stra....-stra bunica. Oamenii de stiinta au observat ca exista un nr mic de tipuri de ADN mitocondrial, ceea ce inseamna ca toti oamenii de azi sunt descendentii unui nr foarte mic de femei, numite EVELE PRIMORDIALEvictorelalove a scris:
Bine ...in final ne-om inrudi cu totii ?
Adica om fi urmasii aceluiasi parameci si a aceleiasi euglene ?
Deoarece cromozomul Y il au doar barbatii, iar ei il primesc integral de la tatal lor, iar acesta de la tatal sau etc, rezulta ca toti barbatii care au un anumit tip de cromozom Y, au acelasi stra-stra.....-strabunic.
Oamenii de stiinta au observat ca exista doar cateva tipuri de cromozomi Y, ceea ce inseamna ca toti barbatii de azi se trag de fapt dintr-un nr foarte mic de "Adami primordiali".
In concluzie- studiindu-se cromozomul mitocondrial se poate afla cine anume ne-a fost stra-stra-.....-strabunica pe linie materna, iar studiindu-se cromozomul Y, se poate afla cine anume a fost stra-stra-...-strabunicul pe linie paterna."
andradamaria- vip
Multumesc , Andrada !!
Stii ca la un moment dat in istoria omului eram in pragul extinctiei ... mai ramasesem 5000 de oameni .
O placere sa vorbim .
O seara buna .
Stii ca la un moment dat in istoria omului eram in pragul extinctiei ... mai ramasesem 5000 de oameni .
O placere sa vorbim .
O seara buna .
victorelalove- moderator
Buna , Denisa !!
victorelalove- moderator
ce faci Vic ???? nu şi -a arătat Muri sau Tuba măcar vreo geană ???
Murat si Tuba cred ca sunt impreuna !!
De nu se mai arata ei nici unul ...decat asa din cand in cand .
De nu se mai arata ei nici unul ...decat asa din cand in cand .
victorelalove- moderator
Murat aşteaptă să o moşească pe Tuba
Cum ar fi ? Poate il pune nasic la cele mici .
victorelalove- moderator
ce năşic ?? suna mai bine tătic dar dacă s-a putut măcar dădacă să-l pună , pare a se înţelege bine cu bebeluşii
Mie imi da impresia ca el vrea un bebel ...dar nu cred ca va vedea de la .
victorelalove- moderator
Pagina 22 din 43 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43
Subiecte similare
» 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum