45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
victorelalove
gix
teodora_roman
amiraa
andradamaria
Lucica10
dana4699
dana79i
costina
ninnet
dana17
lica54
Admin_dea05
Motzişor
pufy2010
simi
rodica
dubaisport
DENISA
23 participanți
Pagina 23 din 43
Pagina 23 din 43 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 43
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:Vic sper să nu dureze mai mult de 1 max 2 ep look-ul ăsta de fugit de acasă.
ASI EP 2 part1
http://www.vplay.ro/watch/695kf4sm/
amiraa- membru activ
Data de inscriere : 02/01/2012
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bin ă dimineaţa, v-am adus un băiat frumos la cafeaDENISA a scris:Bună seara !!
http://www.iimmgg.com/image/af4a66b9e5778bbd9f9aebac7891c528
Denisa, spunele furnicuţelor că la unele episoade (de pe la 67 încolo), au lipsă la final minute bune, eventual la încărcare să completeze cu ce are Lorelay (la episodul 69 lipsesc peste 20 de minute).
Of, cred că imaginea mea e prea mare şi n-o pot afişa deşi am făcut-o şi micşorată. Vă pup, o zi bună!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Dragalaselor buna dimineata la o cafea!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata fetelor.
Super gif-ul Motzi.
Super gif-ul Motzi.
Ultima editare efectuata de catre simi in Mar 10 Ian 2012, 10:36 am, editata de 1 ori
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Am reusit si eu sa-mi pun semnatura pe toata durata gif-ului.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Buna dimineata !! O zi frumoasa ne asteapta !!
Multumim , Motzisor , Lica , Simi !!
Multumim , Motzisor , Lica , Simi !!
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mar 10 Ian 2012, 10:12 am, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
'Neaţa fetelor! Să curgă că eu încă n-am reuşit performanţa să mă trezesc definitiv
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Teo !!
victorelalove- moderator
dragilor,
si eu am nevoie de o "tona" de cafea,
bravo Simi!
si eu am nevoie de o "tona" de cafea,
bravo Simi!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Andrada !!
victorelalove- moderator
Vic, o vreme tare mohorata pe aici
andradamaria- vip
andradamaria a scris: Vic, o vreme tare mohorata pe aici
La Bucuresti este frumos . Vad ca se "pregateste" soarele sa se arate .
victorelalove- moderator
Am adus un ceai si o prajitura sa servim impreuna..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Saru' mana , Lica !! Tu ai mereu si mereu ... grija de noi . Mami a noastra !!lica54 a scris:Am adus un ceai si o prajitura sa servim impreuna..
Arata delicios ... Tocmai bine , consider ca am mancat de ziua de azi ...
victorelalove- moderator
Bună ziua !!!
Vic îmi cer scuze ptr dispariţia bruscă de aseară, mi-a făcut laptopul figuri , cred că am colectat un musafir nepoftit şi nu ma lăsa să mă conectez la net , eu la PC-urile de acasă am embargou când e voba de intrat pe forumuri .
Vic îmi cer scuze ptr dispariţia bruscă de aseară, mi-a făcut laptopul figuri , cred că am colectat un musafir nepoftit şi nu ma lăsa să mă conectez la net , eu la PC-urile de acasă am embargou când e voba de intrat pe forumuri .
Buna , Denisa !!
Ma gandeam eu ca s-a intamplat ceva de genul asta ...de ai disparut tu asa de brus .
O alta ipoteza era aceea ca ti-ar fi aparut Murat la usa !!!!!!!!
Ma gandeam eu ca s-a intamplat ceva de genul asta ...de ai disparut tu asa de brus .
O alta ipoteza era aceea ca ti-ar fi aparut Murat la usa !!!!!!!!
victorelalove- moderator
ar fi fost bine să apară el dar s-ar putea să nu îi fi plăcut ce vedea , scoatem fum pe nări şi pe urechi de nervi , calculatoarele din casă îmi mergeau numai la laptop nu aveam net.
DENISA a scris:ar fi fost bine să apară el dar s-ar putea să nu îi fi plăcut ce vedea , scoatem fum pe nări şi pe urechi de nervi , calculatoarele din casă îmi mergeau numai la laptop nu aveam net.
Eu cred ca te-ar fi calmat prezenta lui .
Si ai rezolvat problema ?
victorelalove- moderator
nu i-am făcut nimic , văd că acum merge cu modemul , aseară nici cu ăsta nu vroia.
Bine ca merge .
Ai mai aflat ceva despre Murat ?
Ai mai aflat ceva despre Murat ?
victorelalove- moderator
Denisa, Lica.
sa nu cumva sa-ti pateasca ceva laptopul tocmai in situatia in care suntem ahtiate dupa vesti, poarta-te cu manusi, poate-ti da voie colegul in caz de forta majora, sa ai acces si la PC, altfel suntem duse fara tine
sa nu cumva sa-ti pateasca ceva laptopul tocmai in situatia in care suntem ahtiate dupa vesti, poarta-te cu manusi, poate-ti da voie colegul in caz de forta majora, sa ai acces si la PC, altfel suntem duse fara tine
andradamaria- vip
Andrada aseară spumegam de nervi , mi-am distrus calculatoarele cu turcaleţii mei , veştii pot afla că intru de acasă pe mess , vorbesc şi îmi citesc email-urile , embargou am doar ptr forumuri şi turcaleţi că de nu mă potolesc am promis un medalion din PC-uri
Vic nu am aflat nimic nou , eu vreau lucruri concrete , că de vorbe şi promisiuni sunt sătulă
Vic nu am aflat nimic nou , eu vreau lucruri concrete , că de vorbe şi promisiuni sunt sătulă
La mine inca mai merge treaba ... dar cred ca in curand va incepe sa-mi spuna si mie mai "hooooo" ca s-a cam saturat .DENISA a scris:... embargou am doar ptr forumuri şi turcaleţi că de nu mă potolesc am promis un medalion din PC-uri
Deocamdata ma lasa in pace ...
Ne-au zapacit turcii !!!!
victorelalove- moderator
mai ce secretosi mai sunt, sau deja tacerea asta e prea mult pentru noi
andradamaria- vip
Andrada , ne-ai adus poza cu Tuba prin padure ... Astazi este ziua ta cu frunza ?????
Sau ai renuntat ?
Sau ai renuntat ?
victorelalove- moderator
Pagina 23 din 43 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 43
Subiecte similare
» 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum