45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
victorelalove
gix
teodora_roman
amiraa
andradamaria
Lucica10
dana4699
dana79i
costina
ninnet
dana17
lica54
Admin_dea05
Motzişor
pufy2010
simi
rodica
dubaisport
DENISA
23 participanți
Pagina 3 din 43
Pagina 3 din 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ce naiba am facut? cred ca noul an a venit cu tot soiul de dereglari buna dimineata la pranz!andradamaria a scris: fetelor, cine i-o fi tricotat pulovarul lui Muri???????????
mi-e tare dor de el !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dar tot nu-l vreau intrun rol negativ si vad ca oficial, concret, nu este mai nimic, ce naiba, incepe din ianuarie si ce stim???????cate un nume pe ici pe colo turci nesuferiti!!!!!!!!!!!!!
aproape ca nu-mi vine sa cred , Murat are fani nu gluma!!!!!!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna , Andrada !! LA MULTI ANI !!
Ce mai faci ?
Ce mai faci ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
BINE AI VENIT! da-ne o adresa , sa vedem filmul, ca drept sa-ti spun din ce-am vazut eu in legatura cu ea..mi s-a parut tare insipida, invelita intrun glob de sticla pe care daca-l atingeai ..se dezintegra dar asta nu inseamna ca am dreptate ,insa voi continua sa cred, pana la proba contrarie, ca nu este o partenera potrivita pentru Muri, dar cine stie, poate va fi partenera altuia..turcii sunt "originali"gix a scris:Joaca foarte bine in filmul Comedie romantica va rog sa-l urmariti e tradus.
andradamaria- vip
LA MULTI ANI ! si tie,victorelalove a scris:Buna , Andrada !! LA MULTI ANI !!
Ce mai faci ?
sunt bine, multumesc, invaluita in ceata la propriu..
astept cu nerabdare filmul lui Muri
andradamaria- vip
Si de ce razi ? Nu-l astepti cu nerabdare ? Sau esti prea nerabdatoare ? Sau nu stii ce va fi Muratel in serialul asta ? Sau nu-ti place partenera ? ...sau ...andradamaria a scris:
astept cu nerabdare filmul lui Muri
Stii de cand incep sa-l difuzeze ?
victorelalove- moderator
pai rad "din greseala", ba-l astept cu nerabdare, partenera nu ma incanta...de fapt nici nu stim daca-i va fi partenera..nu m-a convins de loc de calitatile ei actoricesti..dar turcii cred ca toate miss-urile si modelele pot deveni actrite, asta-i alta problema!!!!!!la celelalte intrebari, n-am raspunsuri..ceata ca pe la noi!!!!!!!!!luna ianuarie ar fi inceputul, ba februarie...ba..toate lunile din calendar!!!glumesc desigur, ianuarie-februarie, aici se bate moneda!victorelalove a scris:
Si de ce razi ? Nu-l astepti cu nerabdare ? Sau esti prea nerabdatoare ? Sau nu stii ce va fi Muratel in serialul asta ? Sau nu-ti place partenera ? ...sau ...
Stii de cand incep sa-l difuzeze ?
sunt curioasa ce dramoleta vor trage turcii din sleepers..ma voi uita pentru
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 04 Ian 2012, 1:45 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Am observat ca au acesta "moda" ...Cum este mai "modeala" si mai "missela" ... cum hai in seriale cu ei !!!andradamaria a scris:
sunt curioasa ce dramoleta vor trage turcii din sleepers..ma voi uita pentru
Mie una imi place tipa . Mi se pare finuta ...poate prea finuta pentru un serial cu asa subiect . Nici eu nu cred ca se potriveste cu Murat ...dar cine stie ce surpriza vom avea . Si din cate am inteles nu este partenera lui ...sau cine stie ce va fi , ca prea multe nu au dat spre publicitate . Turcii !!!
victorelalove- moderator
Vic, Muri a fost la nu stiu ce sindrofie...si nu apare nicaieri de acolo sunt pozele de mai sus, au disecat forumurile filmuletul tucoaicele nu scot un sunet din cate inteleg..asa ca ..poate' poate are Pufy dreptate si nu mai scapa
andradamaria- vip
andradamaria a scris:...poate' poate are Pufy dreptate si nu mai scapa :mURI>:
cred ca a plecat in zone mai prielnice penajului ei catifelat .
Este ceva ...de fapt , nu cred ca mai este nimic intre ei . Prea erau ca doua "boabe de mazare" intr-o pastaie ... si acum cred ca pastaia s-a uscat !!
O vrea si el copii ...si nu cred ca ii va avea de la Diva .
victorelalove- moderator
catifelat????????????cred ca esti prea draguta!!!!!!!!!victorelalove a scris:
cred ca a plecat in zone mai prielnice penajului ei catifelat .
Este ceva ...de fapt , nu cred ca mai este nimic intre ei . Prea erau ca doua "boabe de mazare" intr-o pastaie ... si acum cred ca pastaia s-a uscat !!
O vrea si el copii ...si nu cred ca ii va avea de la Diva .
Sedef este frumoasa si finuta..dar cam prea inalta..si chiar i-ar trebui lui Muri un scaunel dar a mai aparut un nume.............
andradamaria- vip
Nu cred ca ii trebuie un scaunel . Nu cred ca este mai inalta ca el .andradamaria a scris:catifelat????????????cred ca esti prea draguta!!!!!!!!!
Sedef este frumoasa si finuta..dar cam prea inalta..si chiar i-ar trebui lui Muri un scaunel dar a mai aparut un nume...
Dar tipa este maritata de cativa ani buni .
Si fata de pe coperta poate fi noua partenera ?
victorelalove- moderator
nu stiu mare lucru, a jucat in -promisiunea-, s-a difuzat la noi, n-am vazut nimic din el!!!!!!!!!victorelalove a scris:
Nu cred ca ii trebuie un scaunel . Nu cred ca este mai inalta ca el .
Dar tipa este maritata de cativa ani buni .
Si fata de pe coperta poate fi noua partenera ?
andradamaria- vip
andradamaria a scris:nu stiu mare lucru, a jucat in -promisiunea-, s-a difuzat la noi, n-am vazut nimic din el!!!!!!!!!
Am inteles . Deci in final nu se prea stie mai nimic despre distributie .
Va fi surpriza ... si eu tot sper sa nu joace si !! Parca ceva imi spune ca o vom vedea si pe ea.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Am inteles . Deci in final nu se prea stie mai nimic despre distributie .
Va fi surpriza ... si eu tot sper sa nu joace si !! Parca ceva imi spune ca o vom vedea si pe ea.
Puşchea pe limbă, Vic! De-aia ziceam aseară că o accept şi îi dau o şansă lui Sedef, măcar e frumoasă , chiar dacă puţin incoloră
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
teodora_roman a scris:
Puşchea pe limbă, Vic! De-aia ziceam aseară că o accept şi îi dau o şansă lui Sedef, măcar e frumoasă , chiar dacă puţin incoloră
Teo !!
LA MULTI ANI !!
Atunci fara in platou . Unii sunt alergici la pene si puf .
victorelalove- moderator
Puşchea pe limbă, Vic! De-aia ziceam aseară că o accept şi îi dau o şansă lui Sedef, măcar e frumoasă , chiar dacă puţin incoloră [/quote]
cred ca mai toate care "bantuim" pe aici avem aceeasi parere despre
din cate bag de seama ..nu prea este lumea incantata de Sedef ca partenera a lui Muri.....are toate sansele din partea noastra dar sper sa-si castige singura banii!!!!!!!!! si Vic "diferenta de nivel" intre cei doi este de 3 cm in favoarea lui
andradamaria- vip
Vic tu nu vrei sa vezi serialu indian Geet-Hui Sabse Parayi[Printre Straini] este un film exceptional nu ai ce pierde are de toate in el drama,comedie,dragoste cu niste actori minunati....Incearca macar din curiozitate si nu o sa-ti para rau...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Eeeeeeee ...deci o sa poate fata doar balerini .andradamaria a scris:
si Vic "diferenta de nivel" intre cei doi este de 3 cm in favoarea lui
Lica , multumesc !! Dar nu sunt genul meu ... Au alta cultura , ale obiceiuri .
Mie nu vezi ca imi place sa ma tavalesc in chinuri ????
victorelalove- moderator
Dragalaselor buna ziua!Poftiti la un ceai si ceva dulce..
lica54- vip
Multumim , Lica !!
Ti-am mai spus . Tu esti mami a noastra pe forum !!
Ti-am mai spus . Tu esti mami a noastra pe forum !!
victorelalove- moderator
multumim mult Lica
LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI!
andradamaria- vip
andrada LA MULTI ANI!
sa ai parte de un an mai bun cu multa sanatate bucurii si impliniri alaturi de cei dragi
sa ai parte de un an mai bun cu multa sanatate bucurii si impliniri alaturi de cei dragi
lica54- vip
la fel!!!!!!!!!!lica54 a scris:andrada LA MULTI ANI!
andradamaria- vip
andradamaria a scris:
Hai mai ,,, ca uite ce frumosi sunt impreuna !!
Mie imi place cum arata unul langa altul .
victorelalove- moderator
La Mulţi Ani! scuze, am dispărut prin diverse alte chestii.
Ea e frumoasă, dar îmi dă senzaţia de rece şi umed, îmi vine să mă îmbrac atunci când o văd.
El e ....pământean. E cald fără să fie frumuseţea întruchipată.
În mintea mea nu se prea pupă, da' le dăm o şansă că n-avem încotro. Oricum, e mult mai bună alegerea decât ar fi fost Burcina
Ea e frumoasă, dar îmi dă senzaţia de rece şi umed, îmi vine să mă îmbrac atunci când o văd.
El e ....pământean. E cald fără să fie frumuseţea întruchipată.
În mintea mea nu se prea pupă, da' le dăm o şansă că n-avem încotro. Oricum, e mult mai bună alegerea decât ar fi fost Burcina
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Pagina 3 din 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
Subiecte similare
» 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 3 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum